Gość: amiś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:24 Chce mi się aquaparku w Lublinie. Komu jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grzehu RE:RE:RE: kum kum :) IP: 83.238.200.* 28.01.05, 17:53 mi narazie wystarczy taki basen jaki jest w Naleczowie w parku poprostu wymiata !! p. prezydencie czekamy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kadafi Re: Chce mi się aquaparku w Lublinie IP: *.bin-laden.cc 28.01.05, 20:40 co z tego że ludzie chcą skoro władza nie chce bo ma za darmo hydromasaże we własnych willach :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amiś Re: Chce mi się aquaparku w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 09:30 Łe...Myslałam, że więcej osób chciałoby sobie odpocząć w aquaparku. My i dzieciaki bardzo lubimy wspólne wypady do aquaparku, niestety oddalonego od nas znacznie. Dzieciaki mówią, że jest za górami, za lasami... (Kraków). Jest to bardzo kosztowne, ale my korzystamy przy okazji załatwiania różnych spraw. Marzy mi się taki obiekt w Lublinie, ale widzę, ze zainteresowanie nie jest zbyt duże. Pewnie dlatego nie ma, podobnie jak kina z prawdziwego zdarzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Re: Chce mi się aquaparku w Lublinie IP: *.238.64.233.adsl.inetia.pl 31.01.05, 09:44 W Lublinie nie ma szans. Może by jednak namówić na to przedsięwzięcie Niemce, Świdnik lub Łęczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amiś Re: Chce mi się aquaparku w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 11:04 A dlaczego nie ma szans? Odpowiedz Link Zgłoś
reig Re: Chce mi się aquaparku w Lublinie 31.01.05, 12:01 A mi sie chce oprocz aquaparku jeszcze porzadnej kregielni, miejsca w ktorym byloby kilkanascie sklepow i nie trzeba by jezdzic po calym miescie w poszukiwaniu czegos fajnego np. w wyprzedazy wiosennej, normalnego kina gdzie siedzialbym wygodnie i byloby miejsce na nogi, porzadnego stadionu pilkarskiego gdzie nie musialbym sie bac policji lub kibicow, i kilka jeszcze roznych takich miejsc ktore sa normalnoscia (moze oprocz stadionu) w innych miastach. No ale przeciez rzadzi nami LPR i PiS z Pruszonem wiec sa wazniejsze rzeczy do roboty (np. zakazywanie handlu w niedziele) albo Rekas ktorego interesuja tylko wlasne sprawy. Ale i tak kazdy narzeka a jak przyjda wybory to znowu wygraja ci sami ludzie bo zyjemy w takim miescie gdzie przewage maja ludzie wierzacy i pseudowierzacy. Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Chce mi się aquaparku w Lublinie 31.01.05, 12:05 To sobie zbuduj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielgibolo Re: Chce mi się aquaparku w Lublinie IP: *.bojarski.lublin.pl 31.01.05, 12:08 Mi się też chce aquaparku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleczka Re: Chce mi się aquaparku w Lublinie IP: *.chello.pl 31.01.05, 14:28 bez ktu.bylam w karokowie z 10 razy i bylo fantastycznie.a u nas zamiast zbudowac aqapark to beda budowac drugi obi:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieryba Re: Chce mi się aquaparku w Lublinie IP: *.zemborzyce.sdi.tpnet.pl 31.01.05, 20:16 Czytając wątki o 'chceniu' nasuwa się jeden wniosek-realizujcie marzenia-albo budując albo przeprowadzając się do miast Wam odpowiadających-to tansza wersja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amiś Re: Chce mi się aquaparku w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:48 Jestem pod wrażeniem. Jak się tak wdszyscy wyprowadzimy, to kto zostanie w Lublinie? Odpowiedz Link Zgłoś