Dodaj do ulubionych

Chce mi się aquaparku w Lublinie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:24
Chce mi się aquaparku w Lublinie. Komu jeszcze?
Obserwuj wątek
    • Gość: kinio mi IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:54
      i to bardzo...
      • Gość: Grzehu RE:RE:RE: kum kum :) IP: 83.238.200.* 28.01.05, 17:53
        mi narazie wystarczy taki basen jaki jest w Naleczowie w parku poprostu
        wymiata !! p. prezydencie czekamy !
    • Gość: Kadafi Re: Chce mi się aquaparku w Lublinie IP: *.bin-laden.cc 28.01.05, 20:40
      co z tego że ludzie chcą skoro władza nie chce bo ma za darmo hydromasaże we
      własnych willach :>
    • Gość: amiś Re: Chce mi się aquaparku w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 09:30
      Łe...Myslałam, że więcej osób chciałoby sobie odpocząć w aquaparku. My i
      dzieciaki bardzo lubimy wspólne wypady do aquaparku, niestety oddalonego od nas
      znacznie. Dzieciaki mówią, że jest za górami, za lasami... (Kraków). Jest to
      bardzo kosztowne, ale my korzystamy przy okazji załatwiania różnych spraw.
      Marzy mi się taki obiekt w Lublinie, ale widzę, ze zainteresowanie nie jest
      zbyt duże. Pewnie dlatego nie ma, podobnie jak kina z prawdziwego zdarzenia...
    • Gość: mops Re: Chce mi się aquaparku w Lublinie IP: *.238.64.233.adsl.inetia.pl 31.01.05, 09:44
      W Lublinie nie ma szans.
      Może by jednak namówić na to przedsięwzięcie Niemce, Świdnik lub Łęczną.
    • Gość: amiś Re: Chce mi się aquaparku w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 11:04
      A dlaczego nie ma szans?
    • reig Re: Chce mi się aquaparku w Lublinie 31.01.05, 12:01
      A mi sie chce oprocz aquaparku jeszcze porzadnej kregielni, miejsca w ktorym
      byloby kilkanascie sklepow i nie trzeba by jezdzic po calym miescie w
      poszukiwaniu czegos fajnego np. w wyprzedazy wiosennej, normalnego kina gdzie
      siedzialbym wygodnie i byloby miejsce na nogi, porzadnego stadionu pilkarskiego
      gdzie nie musialbym sie bac policji lub kibicow, i kilka jeszcze roznych takich
      miejsc ktore sa normalnoscia (moze oprocz stadionu) w innych miastach. No ale
      przeciez rzadzi nami LPR i PiS z Pruszonem wiec sa wazniejsze rzeczy do roboty
      (np. zakazywanie handlu w niedziele) albo Rekas ktorego interesuja tylko wlasne
      sprawy. Ale i tak kazdy narzeka a jak przyjda wybory to znowu wygraja ci sami
      ludzie bo zyjemy w takim miescie gdzie przewage maja ludzie wierzacy i
      pseudowierzacy.
    • ceper_pepper Re: Chce mi się aquaparku w Lublinie 31.01.05, 12:05
      To sobie zbuduj
      • Gość: Wielgibolo Re: Chce mi się aquaparku w Lublinie IP: *.bojarski.lublin.pl 31.01.05, 12:08
        Mi się też chce aquaparku
    • Gość: oleczka Re: Chce mi się aquaparku w Lublinie IP: *.chello.pl 31.01.05, 14:28
      bez ktu.bylam w karokowie z 10 razy i bylo fantastycznie.a u nas zamiast
      zbudowac aqapark to beda budowac drugi obi:(
    • Gość: nieryba Re: Chce mi się aquaparku w Lublinie IP: *.zemborzyce.sdi.tpnet.pl 31.01.05, 20:16
      Czytając wątki o 'chceniu' nasuwa się jeden wniosek-realizujcie marzenia-albo
      budując albo przeprowadzając się do miast Wam odpowiadających-to tansza wersja.
      • Gość: amiś Re: Chce mi się aquaparku w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:48
        Jestem pod wrażeniem. Jak się tak wdszyscy wyprowadzimy, to kto zostanie w
        Lublinie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka