Dodaj do ulubionych

I było to OkołoBożoCielne spotaknie?

03.06.02, 12:46
Kibicowałem z daleka i nic nie wiem :(
Obserwuj wątek
    • usmiechnietakaska No właśnie... 03.06.02, 12:48
      Też chciałabym wiedzieć... Ale jak Ronja nie była, to znaczy, że chyba nie
      było...
    • Gość: Ronja Re: I było to OkołoBożoCielne spotaknie? IP: 212.244.252.* 03.06.02, 12:49
      Nie było, cholera, choć może to i dobrze, to nie naraziłąm nikogo na mój podły
      nastrój...:(((
      Ale może w przyszły weekend pokombinuję...
      Ważne że numery telefonów juz wymienione..:)
      • usmiechnietakaska Re: I było to OkołoBożoCielne spotaknie? 03.06.02, 12:52
        Ronja, to rzuć gołębia na moją skrzynkę.........
        • Gość: Ronja Re: I było to OkołoBożoCielne spotaknie? IP: 212.244.252.* 03.06.02, 12:56
          W sosie pomidorowym i z ryżem?:)))

To jeszcze nic pewnego, najpierw spytamy Poli, czy reflektuje, potem bliżej
          końca tygodnia zobaczę o której się będę na imprezę wybierała i stosownie do
          tego mogę się wcześniej umawiać...:)
          Zastanówmy się nad knajpą:)))
          • usmiechnietakaska Re: I było to OkołoBożoCielne spotaknie? 03.06.02, 13:05
            Ronja, knajpa każda na Starym Mieście;-))
            Pola i tak będzie zachwycona;-)))))))))
            • usmiechnietakaska Re: I było to OkołoBożoCielne spotaknie? 03.06.02, 13:06
              A ty co proponujesz, bo widzę, że masz jakiś plan uknuty;-)
              • Gość: Ronja Re: I było to OkołoBożoCielne spotaknie? IP: 212.244.252.* 03.06.02, 13:15
                Plan byłby uknuty, gdyby w okolicach placu Bychawskiego jakieś normalne knajpy
                funkcjonowały...
                A tak to faktycznie Stare Miasto możemy nawiedzić:)
      • rayoff Re: I było to OkołoBożoCielne spotaknie? 03.06.02, 13:09
        Rytualna wymiana telefonow? Dobrze slyszalem? :))))
        Ronja sie poddala :)))
        • Gość: Ronja Re: I było to OkołoBożoCielne spotaknie? IP: 212.244.252.* 03.06.02, 13:15
          :)))))))))
          • Gość: Pola Ronja IP: *.sonet.lublin.pl 03.06.02, 14:11
            Dostalas mojego smsa???
            Lipa wyszla, dopiero teraz dorwalam sie do netu, dlatego musialam sie do ciebie
            przez Holandie kontaktowac :-( Moj plan na ten tydzien jest taki, ze w srode jade
            w Bieszczady, wracam najpozniej w sobote, wiec jesli mozesz w nastepny weekend,
            to daj znac, ok?
            Pozdrawiam
            Pola
            • ronja Re: Ronja 03.06.02, 14:24
              Pola, w okolicach południa w sobotę, albo od późnego rana w niedzielę Cie
              urządza?:)
          • Gość: Rayoff Re: I było to OkołoBożoCielne spotaknie? IP: *.ipartners.pl / 157.25.88.* 03.06.02, 14:25
            To ja sie poddaje...
            a re gdzie?
            ;)
            • usmiechnietakaska Re: I było to OkołoBożoCielne spotaknie? 03.06.02, 14:27
              Znaczy, że nie jestem uwzględniona w zapisach... No cóż...
              • ronja Re: I było to OkołoBożoCielne spotaknie? 03.06.02, 14:57
                Jeśli o mnie chodzi to jesteś jak najbardziej!!!:)
                A Pola pewnie nie miała czasu przeczytać psotów, zobaczyła nicka i wpisała na
                chybył trafił:)
                • Gość: Pola Re: I było to OkołoBożoCielne spotaknie? IP: *.sonet.lublin.pl 03.06.02, 15:15
                  Kaska, napisalam do Ronji, bo ostatnio tylko Ona byla chetna, a ja trabilam o
                  tym, ze chce sie z KAZDYM spotkac juz dawno, wiec...?
                  • usmiechnietakaska Czyzby doszło do skutku.......? 03.06.02, 15:17
                    ... więc ja tez jestem jak najbardziej na sobotę chętna;-)
                    • ronja Re: Czyzby doszło do skutku.......? 03.06.02, 15:25
                      No, to się nam klaruje - tylko czy aby Pola z tych Bieszczad na czas zjedzie?:)
                      • Gość: Pola Re: Czyzby doszło do skutku.......? IP: *.sonet.lublin.pl 03.06.02, 15:36
                        zjedzie zjedzie, tylko nie nie zdziwcie jak sie pojawie z wielkim plecakiem :-)))
                        i padnieta :-))
                        • usmiechnietakaska Re: Czyzby doszło do skutku.......? 03.06.02, 15:43
                          To ustalmy, że w sobotę, a resztę, czyli godzinę i miejsce ustalimy na privie,
                          co?
                          • Gość: Pola Re: Czyzby doszło do skutku.......? IP: *.sonet.lublin.pl 03.06.02, 15:50
                            oki, Ronja mam moje numery :-)

ide juz bo zbankrutuje na kafejke :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka