ika73 25.04.03, 20:22 Hej, szukam samotnych mam z okolic Nowej Huty kt chetnie umówiłyby sie na wspólny spacerek...może mają podobne problemy jak ja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truskawkam73 Re: samotne mamy 26.04.03, 08:49 Ja nie jestem samotna, ale jestem Monika rocznik 1973, mieszkam w Nowej Hucie i mój drugi synek jest niewiele młodszy od Twojego - Kacperek urodzony 22 stycznia. Potrafię rozmawiać na każdy temat Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
skrzyniaa Re: samotne mamy 09.05.03, 12:37 Hej tu skrzynia "samodzielna mamusia" ! MIeszkamy w Nowej Hucie tylko na osiedlu troche oddalonym od innych na os. Na Stoku . Ale na spacerki to ja raczej czasu mam mało chyba, żeby po 18.00 godz. lub sobota albo niedziela jeżeli do szkoy nie ide. Tak źle i tak niedobrze . Napisz jak będzie miala ochote Pozdrawiam Skrzynia z Marysieńką, Odpowiedz Link Zgłoś
mamaolenka Re: samotne mamy 11.05.03, 21:04 Witajcie, chociaż sama jestem szczęśliwą mężatką tak się akurat złożyło, że mam w najbliższym otoczeniu trzy bliskie mi koleżanki - samotne mamusie. Każda z nich zupełnie inaczej postrzega swoją sytuację, każda ma inne problemy, ale każda mi powtarza, że ja nigdy ich do końca nie zrozumiem, sama nie będąc w takiej jak one sytuacji. Szczególnie trudno jest Magdzie, która cierpi na depresję. Bardzo chciałam jej pomóc i szukałam w Krakowie jakiś grup wsparcia dla takich mamuś, ale nic sensownego nie znalazłam... I stąd właśnie mój list, może jest taka potrzeba, by cos takiego założyć w Krakowie, może jest to pomysł wart realizacji. Przecież na pewno byłoby Wam łatwiej, gdybyście się mogły wzajemnie wspierać i wymieniać informacjami (nawet prawniczymi, odnosnie alimentów itd.). Pozdrawiam bardzo serdecznie -Alex. Odpowiedz Link Zgłoś