Dodaj do ulubionych

Nauczyciel

16.02.05, 17:26
Tak się zastanawiam, dlaczego nie istnieje lokalny portal informujący o pracy
dla nauczycieli. Przecież to nienormalne, żeby nie istniały legalne źródła
informacji o takich miejscach pracy. Każde większe miasto ma taką baze
danych. A może Lublin tez coś takiego posiada tylko ja o tym nie wiem? Jeśli
ktoś jest szczęśliwym posiadaczem informacji o wolnych miejscach pracy dla
nauczyciela polonisty to proszę o kontakt. Pozdrawiam ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: polonistka? Re: Nauczyciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 23:32
      Nawet nie wiesz jak Cię rozumiem, dokładnie chciałabym dowiedziec się tego
      samego.Pozdrawiam!!!
      • Gość: ja sam Re: Nauczyciel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 23:39
        i ja tez jestem juz na V roku i interesuje sie praca nauczyciela moze macie
        jakies namiary dla nauczycieli jezykow obcych?
        • Gość: ja Re: Nauczyciel IP: *.it-net.pl 17.02.05, 08:34
          Anglistów "połyka" niemal każda szkoła w mieście.Co do nauczycieli innych
          przedmiotów - na razie nie jest dobrze, jezeli są jakieś miejsca to raczej
          nieliczne, dla "krewnych i znajomych". Dzisiejsza Gazeta zamieszcza inforamcję,
          ze będzie lepiej w 2006 roku, kiedy to nauczyciele gremialnie zaczną uciekać na
          emeryturę.Nie wiem z jakich źródeł korzystali z danych aby wyliczyć te tłumy
          opuszczające miejsca pracy, bo w kilku znajomych mi szkołach będą to dwie- trzy
          osoby. Byłoby więcej chętnych, ponieważ praca z dzisiejszą młodzieżą jest
          bardzo wypalająca, ale niektórym brakuje roku- dwóch, aby się "załapać".Może
          przez kuratorium szukajcie , a już najlepiej odwiedzić osobiście każdą
          placówkę, którą jesteście zainteresowani. Powodzenia.
          • Gość: czajka204 Re: Nauczyciel IP: *.it-net.pl 17.02.05, 18:14
            Placówkę zawsze możesz sobie odwiedzić, ale do dyrekcji nikt Cie nie dopuści.
            Jedyna mozliwość to wysyłanie dokumentów listem poleconym, ale to ogromne
            pieniądze i nie zawsze pomagają. Mnie np. się nie udało. A co do kuratorium,
            ono zajmuje sięjakością kształcenia, zatrudnieniem w szkołach KOCHANY URZĄD
            MARSZAŁKOWSKI
    • Gość: polonistka? Re: Nauczyciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 11:54
      Jak myślicie kiedy jest najlepszy czas na skladanie podań?Mam taką sytuację, że
      pracuję, ale w zupełnie innym zawodzie. Nie wiążę z tym przyszłości i
      chciałabym wreszcie pracować w szkole.Obawiam się jednak,że aktualna praca mnie
      dyskwalifikuje. Przeciez jest tylu bezrobotnych nauczycieli.Jak jest z tym u
      Was?Pozdrawiam!!!
      • Gość: czciciel Clio Re: Nauczyciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 16:59
        Niestety na razie bez zmian... Trzeba tylko szukać wciąż a w międzyczasie
        pracować gdzie indziej. Pozdrawiam...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka