Dodaj do ulubionych

Lublin - Kraków

IP: *.telprojekt.pl 16.02.05, 23:32
Czy ktos mi moze powiedziec ile kosztuje bus do Krakowa,normalny i studencki?
Ile sie jedzie z Lublina do Krakowa?
Obserwuj wątek
    • Gość: sdh Re: Lublin - Kraków IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 18.02.05, 07:56
      jedzie sie 5 godzin
      www.bptour.pl
      www.expressbus.pl
    • Gość: zona busiarza Re: Lublin - Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 08:27
      do krakowa bilet st kosztuje 25 zl a normalny 30 jedzie sie ok 4,5h zalezy od
      warunkow
      • Gość: zona busiarza Re: Lublin - Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 08:28
        ja pisalam o express bus
        • Gość: opatów Re: Lublin - Kraków IP: *.aine.pl 16.04.05, 08:12
          czy orientuje się ktoś, czy ten bus przejeżdża przez Opatów?? (miasteczko 15 km
          od ostrowca świetokrzyskiego) i w jakich godzinach jeździ??
          • marcmal Re: Lublin - Kraków 16.04.05, 13:06
            Ani BP Tour, ani Expres Bus nie przejeźdza przez Opatów. Ale nie jestem pewien
            czy bus firmy Misura do zakopanego nie przejźdza przez Opatow bo na rozkładzie
            busów z Lublina jest przez Kielce (godz. 11.10), Kraśnik czyli powinien być
            przez Opatów
            opolelub.webpark.pl/lublin.htmPozdrawiam
            • marcmal Re: Lublin - Kraków 16.04.05, 13:06
              Sorki dobry link
              opolelub.webpark.pl/lublin.htm
              • Gość: opatów Re: Lublin - Kraków IP: *.aine.pl 17.04.05, 20:16
                dzieki:) tylko muszę sie teraz zorientować jak te busy wyjeżdżają z krakowa.. no
                cóż, będę szukać
                • Gość: sdh Re: Lublin - Kraków IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 18.04.05, 07:11
                  z Krakowa jest wyjazd ok. 12.00
          • Gość: sdh Re: Lublin - Kraków IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 17.04.05, 07:09
            nie przejeżdża
            do Opatowa z Lublina jeżdża następujące busy
            6.00 ( z dworca południowego PKS - tego przy dworcu PKP - nie kursuje w środy)
            11.10 ( z Ruskiej - kierunek Zakopane)
            14.25 ( z dworca południowego PKS - nie kursuje w środy)

• Gość: opatów Re: Lublin - Kraków IP: *.aine.pl 17.04.05, 19:30
              dziekuje bardzo za odpowiedź ;) w krakowie niczego o tym busie nie mogłam się
              dowiedzieć, a wiem że jest (chodzi mi o dojechanie z krakowa do opatowa).teraz
              pozostaje mi dowiedzieć sie w jakich godzinach wyjeżdża z krakowa do lublina;)
    • Gość: wuzi Re: Lublin - Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 00:16
      polecam pks lublin 22:30 z Lublina w Krakowie o 5 rano bilet studencki 26,80
      zas powrot z Krakowa pks Puławy (linia Zakopane - Puławy) w Lublinie o 4:20
      bilet studencki 25,50 polecam
      • xantypia Re: Lublin - Kraków 01.09.05, 23:55
        a czy ktos wie moze jak dostac sie bezposrednio z Lublina na lotnisko w Kraku?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka