Gość: pacjent IP: *.lublin.mm.pl 23.02.05, 06:01 Warto się zastanowić czy korzystać z tej placówki. Ja tam więcej już nie pójdę a zdecydowanie odradzam stomatologa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kika Re: Przychodnia bez windy IP: *.lublin.mm.pl 23.02.05, 11:44 A ja chciałam tam się zapisać, ale już tego nie zrobię. Przez panią z rejestracji, podejście do pacjenta wypisz wymaluj uspołeczniona służba zdrowia. Może ta pani też za mało zarabia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario3333 Re: Przychodnia bez windy IP: *.in.lublin.pl / 217.153.209.* 23.02.05, 15:40 Euromed to najgorsza przychodnia w Lublinie!!!! Gorco nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madlen Re: Przychodnia bez windy IP: 212.160.172.* 23.02.05, 15:51 ja też nie polecam!! byłam tam kiedyś na usg, prywtanie, zapisana na godzinę. czekałam 2 godziny w gorącym korytarzyku, za mna tłum ludzi, Pani była wyraźnie nie ruchliwa. Gdyby nie fakt, iz był wieczór, a na drugi dzień potrzebowałam badania, zrezygnowałabym z tego natychmiast. Gdy kolejka zbliżała się do mnie pani od usg naprała rozpędu, mi zrobiła usg brzuch, po czym ubierającą sie wyrzuciła na korytarz, gdzy dokończyłam "dopinania się". Nie mówiąc o odpowiedzi na najprostsze pytania. Nigdy więcej!!! Never ever i to podobno jakaś dobra lekarka od usg. Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Przychodnia bez windy IP: 81.219.70.* 23.02.05, 16:23 a ja bardzo plecam, bo wszystko jest OK i nic nie wymyslam tam jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PACJENT :) Re: Przychodnia bez windy IP: 217.97.141.* 23.02.05, 17:57 ale macie problemy........ jak sie komus nie podoba to niech nie chodzi a ja bede tam chodzic zawsze bo opieka jest pierwsza klasa !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Przychodnia bez windy IP: 217.97.141.* 23.02.05, 19:02 Ja też jestem bardzo zadowolony zwlaszcza ze wszystko lekarz ogolny, pediatra, specjalisści, stomatolodzy, RTG, USG, laboratorium,... jest w jednym miejscu i nie trzeba ze skierowaniem latać po innych przychodniach całą rodziną korzystamy z ich usług gorąco polecam i co z tego że jest awaria windy większość przychodni nawet nie ma windy a w Euromedzie jest jeszcze zdążycie nią sie najeżdzić nie bądżmy upierdliwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość22 Rozdwojenie jaźni u spamera IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.05, 23:04 Gościu portalu, wyświetla się Twój adres IP, zmiana tymczasowego nicka nie pomaga, aby ukryć tożsamość :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Rozdwojenie jaźni u spamera IP: *.optronik.com.pl 28.02.05, 13:05 Heh! Gościu22! Na podstawie tej części adresu IP to akurat nie jesteś w stanie stwierdzić, czy to ten sam gostek, czy inny. Co 8 adresów będzie inny klient Tepsy, a za jednym IP może być pół osiedla :) Odpowiedz Link Zgłoś