Gość: arek IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 20:14 Witam Gdzie jest w Kielcach dobry i niedrogi OPTYK. Pozdrawiam Arek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jakub Re: OPTYK w Kielcach ??? IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 20:41 To wy jeszcze w Kielcach optykacie chałupy mchem? Teraz używa się styropianu. Chyba, że to jest taka nowobogacka euromoda na ekologię? PS. Na Sienkiewicza po lewej stronie idąc od dworca PKP. Są blisko siebie dwa zakłady optyczne i w obu ładne dziewczyny. Korzystałem z usług to wiem. Są rzeczywiście dobre i niedrogie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: OPTYK w Kielcach ??? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 20:51 Gość portalu: Jakub napisał(a): > To wy jeszcze w Kielcach optykacie chałupy mchem? Teraz używa się styropianu. > Chyba, że to jest taka nowobogacka euromoda na ekologię? > > PS. Na Sienkiewicza po lewej stronie idąc od dworca PKP. Są blisko siebie dwa > zakłady optyczne i w obu ładne dziewczyny. Korzystałem z usług to wiem. Są > rzeczywiście dobre i niedrogie. Te dziewczyny ??? Ja szukam fachowca a nie wypielęgnowanych lalek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: OPTYK w Kielcach ??? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 21:03 Ale One podobno bardzo dobrze "optykają" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonymous Re: OPTYK w Kielcach ??? IP: *.wlan.sse.pl 23.05.03, 07:33 Gość portalu: Jakub napisał(a): > PS. Na Sienkiewicza po lewej stronie idąc od dworca PKP. Są blisko siebie dwa > zakłady optyczne i w obu ładne dziewczyny. Korzystałem z usług to wiem. Są > rzeczywiście dobre i niedrogie. To Ty chyba kolego do domu publicznego trafiłeś jak dziewczyny były ładne, dobre i niedrogie... Hahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: OPTYK w Kielcach ??? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 20:54 Jest na Sienkiewicza, na Leśnej, Hipotecznej, Małej i w CH "Echo" (Vision Express). nube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: OPTYK w Kielcach ??? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 20:59 na Mickiewicza facet ma super ceny ostatnio kupowałem to nawet etui dał hratis ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: OPTYK w Kielcach ??? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 21:10 Robiłam na Mickiewicza, za całe okularki dobrej firmy(takie bez oprawek)nie wiem jak fachowo to się nazywa zapłaciłam 210zł a za te same na Hipotecznej powiedziano mi 450zł identyko !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Na Mickiewicza był oszust! IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 21:40 Na Mickiewicza był oszust! Ja miałem to samo, co Weronika, "identyko" i taniej. Dopiero jak "identyko" zaczęło się sypać i obłazić, okazało się, że to tzw. podróba. Idź do tych ładnych dziewczyn na Sienkiewicza. To nie szkodzi, że są ładne. Ja mam okulary od jednych i od drugich. Na Hipotecznej natomiast zakład ma długą tradycję! Robiłem tam okulary, gdy chodziłem do liceum Słowackiego na ul. Słowackiego (ale to były inne okularowo czasy; ej, młodości ty nad poziomy wylatuj, a może wylatój?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Na Mickiewicza był oszust! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 07:13 To samo okazało się gdy kupiłem okulary na Hipotecznej, zaczęły sie wycierać, panie na Hipotecznej dosłownie wygoniły mnie z zakładu, a gość na Mickiewicza nie stwierdził ale udowidnił mi to, że oprawy to podróby a szkła(mam astygmatyzm)są źle wstawione(poszedłem sprawdzić bo najbliżej)więc masz farta , że jeszcze widzisz :) jeśli chodzi o tradycje to myśle, że tez nie masz racji na Mickiewicza firme prowzdzi syn Soczka, który ma zakład na Sienkiewicza a chyba każdy 8) zna tą firme, prowadzą firmy optyczne w Kielcach od ponad 100lat(prywatne). A w tzw komunie na Hipotecznej bez załącznika i wcgodzenia w d... ważnym paniom nie kupiłeś NIC tak samo jak w innych państwowych firmach np: Mała róg Sienkiewicza. Ja tam robie na Mickiewicza przynajmniej nie mam problemu z usługami typu regylacja jakiś serwis wszystko mam bezpłatnie, miesiąc temu siadłem na okularach złamały się i co ? Dostałem w ramach gwarancji nową oprawke. Ja się nauczyłem "sprawdż czy optyk ma uprawnienia do wykonywania zawodu" słyszałem,że na Małej okulary wykonuje fotograf :0 Posłuczaj starego okularnika...noszę okulary od 45 lat. Pozdrawiam Krzysztof Danielak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony Re: Na Hipotecznej był oszust! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 07:50 Gość portalu: Jakub napisał(a): > Na Mickiewicza był oszust! Ja miałem to samo, co Weronika, "identyko" i taniej. > > Dopiero jak "identyko" zaczęło się sypać i obłazić, okazało się, że to tzw. > podróba. Idź do tych ładnych dziewczyn na Sienkiewicza. To nie szkodzi, że są > ładne. Ja mam okulary od jednych i od drugich. > Na Hipotecznej natomiast zakład ma długą tradycję! Robiłem tam okulary, gdy > chodziłem do liceum Słowackiego na ul. Słowackiego (ale to były inne okularowo > czasy; ej, młodości ty nad poziomy wylatuj, a może wylatój?). tak, tak zamówiłem drogie szkła na wspomnianej Hipotecznej okazało się po sprowadzeniu szkieł, że muszę dopłacić 150zł nikt mnie wcześniej o tym nie poinformował(niezły szok prawda?)zabrałem same szkła bo nie stac mnie było już na oprawe w tym zakładzie, poszedłem na Romualda (wcześniej sprzedawczyni z hipotecznej poinformowała mnie, iż tam właśnie mają podrabiane oprawy i optyk nie umie zrobić okularów)zrobiłem okulary miło, sympatycznie i jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Na Hipotecznej był oszust! IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 12:16 Na Romualda jest rzeczywiście dobry optyk, potrafi też zreperować niektóre złamania opraw (nie wygląda to pięknie, ale czasem jest istotne przy drogich szkłach, gdy nie masz drugiej identycznej oprawki na wymianę). Też polecam, bo kiedyś, gdy przelatywałem przez Kielce, usuwał awarię moich okularów. O Hiptecznej pisałem o dawnych latach, czyli jeszcze za komuny, wtedy nie miałem tam problemów. Mała róg Sienkiewicza nie istnieje od czasów komuny! Do Mickiewicza nikt mnie nie przekona. Syn pana Soczka, to nie pan Soczek. Markowe oprawy, ale i solidne tańsze, i jak dotąd u mnie bezawaryjna robota, są w obu zakładach na Sienkiewicza i to wraz z Romualda mogę z czystym okularniczym sumieniem polecić. Regulacje wszędzie są za darmo, to teraz norma. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Mama zawsze zabierała mnie do Soczka IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 07:56 ja chodziłem do LO Żeromskiego i mama zawsze zabierała mnie po okulary do Soczka na Sienkiewicza a potem do cukierni na dawnej Świerczewskiego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Mama zawsze zabierała mnie do Soczka IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 12:20 Ciacha i lody dla osłody? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: OPTYK w Kielcach ??? IP: *.kielce.vectranet.pl 07.11.13, 14:04 w centrum i galeriach zawsze będzie drogo bo płacą wysokie czynsze wiec odbijają to na nas ja szukam na obrzeżach i jest naprawdę taniej np Wojska Polskiego 51 przychodnia MSWiA tanio i solidnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantom Re: OPTYK w Kielcach ??? IP: 213.77.50.* 29.11.13, 09:43 to sprawdź sobie w realu - wątpie że uda Ci się znaleść rayban'y taniej. dodatkowo ta laska co tam bada wzrok ma przynajmniej pojęcie - jak mi dobrała korekcję to w końcu widzę tak jak powinienem. jak sobie przypomnę jak się wcześniej mordowałem to mnie szlak trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Tylko nie Vision Express! IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 21:28 U nich ceny za byle co są takie, jak u innych za okulary markowe. Płacisz za chwyty reklamowe i reklamę w TV. Stosują marżę 315%, jak w Unii Europejskiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzych Re: OPTYK w Kielcach ??? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 21:02 W Vision poniżej 500zł nic nie kupisz a druga para to oszustwo(taki fajans, że nikt by tego nie włożył) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbylu Re: OPTYK w Kielcach ??? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 21:16 byem ostatnio na Małej, boże ale oni mnie zgolili :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Soczek Wypowiedź właściciela firmy optycznej...prawdziwe IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 11:30 Serdecznie witam wszystkich państwa. Nazywam się Paweł Soczek i jestem włascicielem firmy optycznej przy ul.Mickiewicza 8 (od 10-ciu lat). Dowiedziałem się, że na forum toczy się dyskusja na temat firm optycznych, i dotyczt też zakładu prowadzonego przezemnie. Zaczne od tego, że moja firma i nie znajduje i nigdy nie znajdowała się w Przychodni Dziecięcej przy ul.Mickiewicza (natomiast obok tej przychodni) Po pierwsze chciałbym ustosunkować do wypowiedzi Jakuba. Pisze on tak: "Dopiero jak "identyko" zaczęło się sypać i obłazić, okazało się, że to tzw.podróba."(wystarczyło przyjść do naszej firmy a dostałbyś nową oprawkę w ramach gwarancji-nie odpłatnie) Drogi Jakubie z "liceum Słowackiego na ul. Słowackiego" nie wiem na ile orientujesz się i znasz rynek opraw okularowych w Kielcach lub gdziekolwiek indziej, ale myślę, że nie masz o tym żadnego pojęcia. Więc Cię oświecę: Wszystcy w Kielcach mamy towar z tych samych źródeł, różnice w cenie wynikają z przyczyn administracyjnych(koszty czynszu,praciwników itp.) Więc Jakubie z "liceum Słowackiego na ul. Słowackiego" powiedz dlaczego sądzisz, że oprawy zakupione u mnie są podróbą ??? Może powiedziała Ci to pani z Sienkiewicza (jawna antyreklama) Wszystkie a przynajmniej 99% opraw na SWIECIE jest produkowanych we Włoszech, i nie ważne czy masz BOSSA czy ARMANIEGO czy zwykłego GATTO są one wyprodukowane w jednej z dwóch fabryk mieszczących się we Włoszech. Więc nie nazywaj nikogo OSZUSTEM !!! Zacytuję Cię jeśli pozwolisz..."Robiłem tam okulary, gdy chodziłem do liceum Słowackiego na ul. Słowackiego" Szkoda, że nie skończyłeś tego świetnego liceum bo może byś zrozumiał wagę słów. Jeśli by państwo mieli jakiekolwiek uwagi proszę o kontakt pawelsoczek@post.pl Pozdrawiam serdecznie Paweł Soczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Wypowiedź właściciela firmy optycznej...prawd IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 12:48 Paweł Soczek (jeśli to nie podróba) raczył dać wyraz swojej ignorancji zawodowej (dlatego odradzam korzystanie z jego usług) i napisał, co poniżej cytuję: "Wszystkie a przynajmniej 99% opraw na SWIECIE jest produkowanych we Włoszech, i nie ważne czy masz BOSSA czy ARMANIEGO czy zwykłego GATTO są one wyprodukowane w jednej z dwóch fabryk mieszczących się we Włoszech. Więc nie nazywaj nikogo OSZUSTEM !!!" Każdy, kto umie posługiwać się internetem, bez trudu znajdzie dziesiątki fabryk we Włoszech (nie tylko dwie), dziesiątki fabryk w Niemczech, Francji, Angli, Stanach Zjednoczonych, Japonii, Singapurze, Korei Połud., Chinach, Austrii, na Węgrzech i nawet w Polsce jest kilka (zapewne nie wszystkie mają internet, więc przypuszczam, że kilkanaście). Z powszechnie dostępnych informacji (np. wizyt w zakładach optycznych) wynika, że oprawy z tych wszystkich państw obecne są na rynku polskim, choć zapewne nie w każdym zakładzie. Lepsze zakłady mają na ogół lepszy wybór (choć to nie jest regułą, bo co zrozumiałe decyduje też kapitał i chłonność lokalnego rynku). W internecie można stwierdzić nie tylko inną lokalizację tych fabryk, ale też najzupełniej innych właścicieli, dyrektorów, menedżerów (podają nazwiska). Jest więc oczywistym oszustwem twierdzenie, że "Wszystkie a przynajmniej 99% opraw na SWIECIE jest produkowanych we Włoszech." Chyba, że chodzi o produkcję właśnie podróbek innych firm optycznych, a Włochy przecież powszechnie znane są z tego np. produkcja części do samochodów wszystkich marek. A to gratuluję zaopatrywania się w tych dwóch fabrykach, gdzie robią oprawki pod wszystkimi markami świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Soczek Re: Wypowiedź właściciela firmy optycznej...prawd IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 13:01 Piszesz o firmach w, których się składa oprawki wszystkie firmy " w Niemczech, Francji, Angli, Stanach Zjednoczonych, Japonii, Singapurze, Korei Połud., Chinach, Austrii, na Węgrzech i nawet w Polsce" w 99% zajmują się montażem opraw z części włoskich a co niektóre mają nawet własną lakiernie... Przykład: Przedstawiciel firmy Calvin Klein jedzie do Włoch gdzie wybiera fason, styl, kolorystyke oprawy, która ma być firmowana przez CK itp. A słowo OSZUST jest bardzo silnym słowem myślę, że się nim udusisz...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Wypowiedź właściciela firmy optycznej...prawd IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 13:33 Ładna zabawa w przekomarzanki! Klein nie jest firmą optyczną, to stylista od mody. Jego przedsiębiorstwo zajmuje się projektowaniem mody - ciuchów, butów + dodatki, torebki, okulary. To, co zaprojektuje, zamawia w wyspecjalizowanych fabrykach i sprzedaje pod swoją firmą. Takich stylistów, bardziej i mniej znanych, jest sporo. Ale tu chodzi o fabryki, w których wykonuje się oprawki okularowe. Jest ich naprawdę bardzo dużo, co przecież łatwo stwierdzić w internecie nie ruszając się od komputera i nie znając nawet języków obcych, wystarczy przy pomocy słownika przetłumaczyć sobie ofertę firmy. Część z tych fabryk oferuje oprócz gotowych oprawek i okularów przeciwsłonecznych, także części do opraw okularowych. Są także fabryki, które jak wynika to z ich oferty produkują wyłącznie części. Ale są na całym świecie. Optycy niech się raczej nie zajmują opowiadaniem bajek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Soczek Re: Wypowiedź właściciela firmy optycznej...prawd IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 13:21 ...oczywiście pisałem o fabrykach z prawdziwego zdarzenia a nie o domowej manufakturze, kórą Ty być może miałeś na myśli. "Każdy, kto umie posługiwać się internetem" a nie mózgiem właśnie tak myśli, jak były licealista "liceum Słowackiego na ul. Słowackiego" z SANDOMIERZA(może jego ojciec był kuminiarz ???) "ej, młodości ty nad poziomy wylatuj, a może wylatój?" - Ty nad żaden poziom już nie wylecisz za ciasno w internecie... Ja wolę posługiwać się mózgiem i sercem czego i Tobie serdecznie Zyczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Wypowiedź właściciela firmy optycznej...prawd IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 13:43 No to posłuż się tym swoim mózgiem i sprawdź produkcję tych fabryk. Zobacz (są w internecie) statystyki produkcji okularów. Chłopie, nie ośmieszaj się. z ciebie jest optyk, jak z koziej dupy trąbka. Chyba ten przysłowiowy optyk od optykania chałup. Wejdź na strony międzynarodowych targów okularowych i porównaj (ja to zrobiłem wczoraj). Włochy są znaczącym producentem, ale nie jedynym. Największe targi w Europie to Niemcy, Francja, Włochy i Hiszpania. Wpisz w wyszukiwarkę słowo "okulary" lub "optyka" w odpowiednim języku i czytaj i... ucz się. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Soczek Re: Wypowiedź właściciela firmy optycznej...prawd IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 14:01 Widze, że jednak nie masz bladego pojęcia o tej materii. Sam siebie OSZUKUJESZ... Ten "OSZUST" nie ujdzie Ci na sucho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Wypowiedź właściciela firmy optycznej...prawd IP: *.wlan.sse.pl 23.05.03, 07:30 Witam! Nie zajmę stanowiska w w/w sprawie, bo się zupełnie nie orientuję. Chcę natomiast stwierdzić, że kolo Jakub jest bardzo wszechwiedzący i "czasowy", bo rzadko można spotkać artykuł w portalu gazeta.pl bez jego fachowego komentarza. Marnuje się chłop przed komputerem... a może nawet urząd prezydenta kraju jest dla niego "za niski: ;) Bez obrazy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perełka Re: OPTYK w Kielcach ??? IP: *.srkch.pl 21.05.03, 13:37 Pamiętacie hasło reklamowe: "Jeśli chcesz mieć zdrowe oczka - okulary kup u ...Soczka". Mnie to chwyciło!!! Od tamtej pory (a było to ok. 6-7 lat temu) tylko tam robię zakupy i polecam to wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
rosool Re: OPTYK w Kielcach ??? 22.05.03, 10:58 Właśnie wybieram się na Leśną i nie wiem czy robię dobrze. A jeżeli chodzi o zakład na Hipotecznej to prawie wszystkie oprawy jakie miałam, a miałam okolo 15 par w ciągu 20 lat kupowałam właśnie tam i zawsze mogłam liczyć na serwis gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
r_z Re: OPTYK w Kielcach ??? 23.05.03, 10:20 tak czytam ten wątek i pozwolę sobie na komentarz (w końcu to publiczna dyskusja :) ). Z "oszustem" Jakub faktycznie trochę przesadził, jednakże zadziwiony jestem aż tak agresywną odpowiedzią Pawła Soczka. Żadnego dystansu tylko totalne mieszanie z błotem adwersarza... a przy okazji z "mojej" działki: kiedy doczekam wreszcie, że ponad stuletnia tradycja zakładu p. Soczka seniora na Sienkiewicza nie będzie ukryta pod tandetnym PRL-owskim "przykryciem" tzn. kiedy wreszcie będzie stylowa witryna, szyld itd.? Czasy sie zmieniły i najwyższa pora powrócić także pod wzgledem estetyki do dobrych przedwojennych wzorców... pozdr rz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala Re: OPTYK w Kielcach ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.13, 07:13 r_z napisał: > tak czytam ten wątek i pozwolę sobie na komentarz (w końcu to publiczna > dyskusja :) ). > Z "oszustem" Jakub faktycznie trochę przesadził, jednakże zadziwiony jestem aż > tak agresywną odpowiedzią Pawła Soczka. Żadnego dystansu tylko totalne > mieszanie z błotem adwersarza... > > a przy okazji z "mojej" działki: > kiedy doczekam wreszcie, że ponad stuletnia tradycja zakładu p. Soczka seniora > na Sienkiewicza nie będzie ukryta pod tandetnym PRL-owskim "przykryciem" tzn. > kiedy wreszcie będzie stylowa witryna, szyld itd.? Czasy sie zmieniły i > najwyższa pora powrócić także pod wzgledem estetyki do dobrych przedwojennych > wzorców... > pozdr rz Dobrze pisze, dać mu wódki ! Widziałem kiedyś foto Zakładu Pana Soczka z czasów III multikulti rosyjskiego. Szyld dwujęzyczny czyli wg ówczesnych "praw", poprawnie politycznie pisany także cyrylicą. Witryna porządna, drewniana. Taka kopia, w tym miejscu byłaby trafna, oczywiście bez cyrylicy i angielszczyzny ! Szyld polski i tylko polski. Czy wolno jeszcze stosować polskie szyldy na zielonej wyspie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: OPTYK w Kielcach ??? IP: *.kielce.vectranet.pl 07.11.13, 13:52 Tylko Optyk na Wojska Polskiego 51 z serwisem nie ma problemu nawet jak złamałem sam okulary to pani mi wymieniła na nowe i nic nie zapłaciłem , moi znajomi taż są zadowoleni z usług i co ważne naprawdę niskie ceny . zaglądam tam często bo co miesiąc są nowe przeceny i szkiełka chyba najtańsze w Kielcach taniej nie znalazłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: OPTYK w Kielcach ??? IP: *.kielce.vectranet.pl 07.11.13, 13:56 Wojska Polskiego 51 polecam super ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: OPTYK w Kielcach ??? IP: *.kielce.vectranet.pl 09.11.13, 02:49 Po tej dyskusji nie będę korzystać z polecanych tu zakładów. Sorki, ale podejrzewam, że jedna osoba z "szybkim netem" (kielce.sdi.tpnet.pl) promuje swój zakład, a "kaska" vel "student" swój. Mogę chodzić w szkłach kontaktowych - te kupuję w necie. Wychodzi niedrogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala Re: OPTYK w Kielcach ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.13, 17:59 Gdzie prowadzi Zakład Optyczny pan Jędrek Nowak? Czy ktoś może podać adres lub telefon? To nowy zakład i nie wiem. P.S. Pytanie nie jest krypto-reklamą, jeśli ktoś tak uważa, proszę nie odpowiadać /"robię" w innej branży, nie jestem spokrewniony ani "zakolegowany"/. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożenka Re: OPTYK w Kielcach ??? IP: 188.241.25.* 13.06.19, 15:20 OkoEskpert na Zagórskiej! Świetnia obsługa, przystępne ceny oraz szybka realizacja zamówienia! Odpowiedz Link Zgłoś
monika.p Re: OPTYK w Kielcach ??? 15.07.19, 10:47 Polecam Ci okoekpsert na Zagórskiej 15, mają świetny sprzęt do badania wzorku oraz podchodzą bardzo profesjonalnie do doboru odpowiednich szkieł. Dodatkowo zamawiałam u nich od razu okulary i mają świetną jakość w niskich cenach :) Odpowiedz Link Zgłoś
baska.n Re: OPTYK w Kielcach ??? 24.07.19, 15:14 Polecam OkoEksper na Zagórskiej 15 okoekspert.pl/ Pani dr. Barchan-Tworek jest bardzo dobrym specjalistą! Świetnie zabdała mój wzrok, kupiłam w salonie od razu oprawki są świetnej jakości i w bardzo konkurencyjnych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk Re: OPTYK w Kielcach ??? IP: *.play-internet.pl 06.12.19, 13:59 Byłem w progres optyk jestem zadowolony z badania gratis i przystępnej cenie okularów w innych optykach ceny są prawie dwukrotnie wyższe Odpowiedz Link Zgłoś
kottermarcin51 Re: OPTYK w Kielcach ??? 02.09.20, 11:49 Okoekspert! W Kielcach mają gabinet na ulicy Zagórskiej Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinagrap Re: OPTYK w Kielcach ??? 08.09.20, 14:23 Okoekspert! Tylko i wyłącznie tam innemu salonowi nie zaufałam tak jak temu, świetna obsługa, niedrogo a przede wszystkim robią to najlepiej, jak dobrze że tacy ludzie sie jeszcze rodzą... polecam każdemu okoekspert.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaktusik024 Re: OPTYK w Kielcach ??? IP: *.dynamic.chello.pl 05.11.20, 10:33 Tylko i wyłącznie okoekspert (okoekspert.pl/#home) Super personel, które szybko pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
adammichalczyk1223 Re: OPTYK w Kielcach ??? 13.01.21, 11:12 Szacunek do klienta oraz genialna obsługa to wszystko w okoespert. Badania zajęły dosłownie chwilę a od razu po nich mogłem wybrać oprawki z pomocą prawdziwych specjalistów polecam gorąco :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władek Re: OPTYK w Kielcach ??? IP: *.play-internet.pl 19.05.21, 15:18 Oko Expert Kielce na ulicy Zagórskiej polecam ceny bardzo przystępne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia R Re: OPTYK w Kielcach ??? IP: 188.241.25.* 20.05.21, 02:14 Polecam serdecznie salon Oko Ekspert w Kielcach. Widać, że pracownicy to profesjonaliści , potrafią dobrze doradzić. Wybór oprawek jest bardzo duży. Ceny nie są niewielkie , a badanie miałam za darmo :) Julia R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia R Re: OPTYK w Kielcach ??? IP: *.centertel.pl 31.05.21, 13:23 Polecam Oko Expert. Miła atmosfera oraz bardzo przystępne ceny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola1 Re: OPTYK w Kielcach ??? IP: *.centertel.pl 31.05.21, 13:25 Jestem bardzo zadowolona z usług Oko Expert. Serdecznie polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polk2132 Re: OPTYK w Kielcach ??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.09.21, 11:47 Jak dla mnie najlepszy OkoEkspres. Super obsługa. Pełen profesjonalizm. Miałam problem z doborem oprawek, a tutaj doradzili mi bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krisu Re: OPTYK w Kielcach ??? IP: 185.209.248.* 26.05.22, 20:29 Tylko Eurooptyk. Nigdy się tam nie zawiodłem - duży wybór i dobre ceny. Badający też zawsze mega dokładnie wyjaśniają wszystko. Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś