Dodaj do ulubionych

Pirackie oprogramowania w fundacji?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 13:50
Proste, legalne i za darmo...
Obserwuj wątek
    • Gość: Stilgar Linux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 13:51
      pola mi sie pomylily :-) chodzilo mi ze Linux jest prosty, legalny i za darmo :-)
    • shawman Re: Pirackie oprogramowania w fundacji? 02.03.05, 21:39
      Znam Fundację Młoda Demokracja i to, czym się zajmuje. Pracują tam ludzie godni
      szacunku, jedni z nielicznych w naszym mieście, którym "się chce". Zastanawiam
      się, z czyjej inspiracji (a może - na czyje polecenie?) odbyła się ta policyjna
      akcja? FMD bywała solą w oku wielu sił politycznych - czyżby zemsta jednej z nich?

Cieszę się, że GW wspomniała o programie "Przez doświadczenie do jakości"
      realizowanym przez Fundację. Z tego co wiem, jest to tylko jeden z wielu
      programów, którymi zajmowała się FMD. "Zajmowała" - bo teraz, bez narzędzi
      pracy, zajmować się nie będzie.
      • Gość: kioi Re: Pirackie oprogramowania w fundacji? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 22:37
        No właśnie, ciekawe kto maczał w tym palce bo w zbieg okooliczności jakoś nie
        chce mi się wierzyć.
        • Gość: jedzie-mi-czołg? taaa porządna fundacja IP: *.lublin.pl 03.03.05, 09:47
          Ci ludzie zajmują się zdobywaniem pieniędzy z Unii na realizację projektów
          polegających na przetrawieniu tych pieniędzy i zorganizowaniu szkolenia dla
          krewnych i znajomych królika. Widział kto ogłoszenie, że Fundacja zaprasza na i
          że można coś tam cośtam? Ja nie widziałem niestety. A Paweł B. i cała reszta to
          pampersy spadochroniarze z AWSowskiego układu w Urzędzie Wojewódzkim
          • shawman Re: taaa porządna fundacja 03.03.05, 18:25
            > Widział kto ogłoszenie, że Fundacja zaprasza na i
            > że można coś tam cośtam? Ja nie widziałem niestety.

To straszne... Nie widziałeś? No to pewnie czujesz się strasznie pokrzywdzony,
            biedaku... Nikt ci żadnego szkolenia nie zaproponował, jejku. Pewnie powinni ci
            zaproszenie wysłać, przez kuriera najlepiej, albo limuzynę podstawić.

A tak poważnie - działalność FMD jest skierowana głównie do samorządów. Jeśli
            ktoś jest NAPRAWDĘ zainteresowany, a nie tylko zamierza pokrytykować jak pan z
            czołgiem w głowie, to zapraszam na www.ebug.pl/ gdzie jest pełna
            informacja odnośnie działalności "tych ludzi".
      • Gość: lolo Re: Pirackie oprogramowania w fundacji? IP: *.lublin.mm.pl 03.03.05, 10:40
        Jak chwali cokolwiek "shawman", to dokladnie patrze, o co tu chodzi?
        • ciupazka Re: Pirackie oprogramowania w fundacji? 03.03.05, 10:43
          Kurde... Wy sie lepiyj nad tym zastanowiojcie, cemu my telo głupi, bo
          to o cym pisecie to mały pikuś:

gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,2581099.html
    • Gość: BigCyc Re: Pirackie oprogramowania w fundacji?i co dalej? IP: *.chello.pl 06.03.05, 01:27
      I znów policja popisała się swoją skutecznością w działanu > Napadli, ograbili
      i odnieśli "wielki" sukces. A na ulicach jak ich nie było tak ich nie ma ! Czyż
      zastraszonym społeczeństwem bojącym się wyjść na ulicę nie rządzi się łatwiej i
      lepiej. Policja na ulice bo tam wasze miejsce - przestańcie nękać tych
      biednych , nieszczęśliwych , okradanych przez "system" polaczków których nie
      stać na oryginalne oprogramowanie. Zacznijcie łapać grube ryby a najścia
      powinniście zacząć od swoich domów jak również od mieszkań prokuratorów i
      sędziów bo u tychże znajdziecie wszelkiej maści pirackie oprogramowanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka