Dodaj do ulubionych

ginekolog?

• Gość: ewa3 Re: a co z dr Michalak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 13:20
      a może któraś miała do czynienia z panią dr Michalak z Jaczewskiego ?
      • maartitka Re: a co z dr Michalak? 07.06.06, 19:13
        Ja do niej chodziłam i właśnie szukam innego lekarza przed porodem, głównie ze
        względu na zmianę szpitala w którym planuję rodzić, ale o panią dr też chodzi:
        niezbyt rozmowna, trzeba od niej wyciągać wiadomości i jakaś taka nieprzyjemna w
        rozmowie, mimo ze sie ciągle uśmiecha - czuć w tym uśmiechu fałsz. Aaaa, no i
        jeszcze kaze do siebie przychodzic co 2-3 tygodnie, czasem 4, mimo ze ciaza
        przebiega książkowo i naprawdę wszystko jest w porządku, az się sama temu
        dziwię, a na USG wysyla średnio co 1,5 miesiaca do jednego wybranego lekarza. To
        wskazuje bardziej na chęć zysku a nie troskę o nasze zdrowie.
    • Gość: ewa3 Re: ginekolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 13:33
      albo dr Marciniak też z Jaczewskiego?
      one pewnie przyjmują gdzieś prywatnie ale nie wiem gdzie
    • netka.fka Re: ginekolog? 19.05.05, 15:15
      Zacznę od "rewelacyjnej" dr Kułak. Moim zdaniem jest to najbardziej szorstki i
      nieempatyczny lekarz jakiego miałam wątpliwą przyjemność spotkać. Bo jeżeli
      zdrowa 17 letnia kobieta - znaczy kobieta bez jajników i macicy, to..
      podziękowałam. "Dzięki" Jej chęci leczenia mnie byłabym 25 letnią kobietą, bez
      narządów rozrodczych,cały czas na kuracji hormonalnej.. Oceńcie sami. A co do
      opieki medycznej w szpitalu MSWiA, nie mam zastrzeżeń bo jest oki, z tym że w/w
      Pani dr, nie próbowałaBY ratować narządów zlecejąc np. przewiezienie mnie do
      szpitala na Jaczewskiego, gdzie robią badanie hostopatologiczne-śródoperacyjne
      i wtedy zapada decyzja dot. dalszego przebiegu operacji, NIE USUWAJĄ OD
      RAZU "na zapas", by wyleczyć, ale wczuwają się w sytuację młodej przecież
      pacjentki.. Jako pierwszorządnego ginekologa,w pełni świadomego i rzetelnego
      wymieniam prof. JAKOWICKIEGO:)) Polecam gorąco. Jest ordynatorem ginekologii w
      PSK4(?)Jaczewskiego. Przyjmuje też prywatnie na Solnej, chociaż co do Jego
      tamtejszego gabinetu można mieć zastrzeżenia natury wyposażenia technicznego,
      to jednak wolę tam.. W końcu nie luksusowy gabinet świadczy o randze lekarza:)
      Pozdrawiam ciepło.
      • netka.fka Re: ginekolog? 19.05.05, 15:20
        histopatologiczne*
        • Gość: ali Re: ginekolog? IP: 217.17.32.* 19.05.05, 17:31
          Zrobiła Ci taka operacje bez potrzeby? Bo w koncu nie rozumiem? Jesli tak to
          kwalifikuje się do sadu... Ja przynajmniej coś bym próbowała...
          • Gość: magda Re: ginekolog? IP: *.lublin.mm.pl 21.05.05, 13:29
            Dzieki dziewczyny ;) Wlasnei zaczelam chodzic do dr Robaka; bylam dopiero na jednej wizycie, ale bardzo mi przypadl do gustu ;))) Bardzo mily, cieply, udziela wielu informacji, dokladny. Bardzo delikatny podczas badania, caly czas mowi co robi, nic nie dizeje sie poza pacjentką. Bardzo dziekuję i sama tez polecam!!!
            • Gość: weana Re: ginekolog? IP: 81.219.88.* 21.05.05, 18:45
              Popieram bo sama też chodze do doktora Robaka i jestem bardzo zadowolona. Złoty
              człowiek i poza tym wspaniały fachowiec... nic dodac nic ująć. Gorąco polecam.
    • Gość: karolka17 Re: ginekolog? IP: 62.233.189.* 21.05.05, 16:48
      polecam G.Chołubka z Kraśnickich. Prowadził moją ciąże. Nadal chodzę do niego na wizyty kontrolne. Jestem bardzo zadowolona z opieki - profesjonalna, bada b.delikatnie, wszystko wyjaśni, o wszystko można zapytać i zawsze dostaniesz odpowiedź.
      Pozdrawiam
      • Gość: ela Re: ginekolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 15:04

oże ktoś mógby mi polecić ginekologa-endokrynologa - wczesny okres menopauzy.
        nie wiem gdzie szukać !
        • Gość: AgaBa Re: ginekolog? IP: *.pronet.lublin.pl 23.05.05, 18:19
          Mogę polecić fajną i kompetentną p. doktor, do której sama chodzę. Pani doktor
          nazywa się Ewa Jagniątkowska i jest ginekologiem oraz endokrynologiem. Ja co
          prawda nie miałam żadnych ,,endokrynologicznych" przypadłości więc w tej kwestii
          nie mogę nic powiedzieć od siebie, ale moje koleżanki twierdzą, że jest O.K.
          Natomiast na ginekologii zna się wg. mnie super, i dlatego
          zamieniłam chwaloną na forum dr Baszak właśnie na dr Jagniątkowską.
          • Gość: 12 Re: ginekolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 15:37
            A gdzie ta jagniątowska przyjmuje??
            • Gość: Ana Galeria na Zana? IP: *.lublin.mm.pl 24.05.05, 20:29
              czy ktos cos wie o ginekologach z Galerii na Zana? czy przyjmuje tam moze jakas
              miła pani ginekolog???
              • Gość: dafka Re: Galeria na Zana? IP: *.devs.futuro.pl 11.11.05, 17:33
                A co wiecie o dr Surmaczu z Kraśnickich? Jaką macie opinię? Warto powierzyć mu
                prowadzenie ciąży?
                • Gość: FRE Re: Galeria na Zana? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 09:10
                  Biernacka jest beznadziejną, wulgarną i hamską szlamą a jej wiedza ogranicza
                  sie do wypisywania tabletek antykoncepcyjnych. Nigdy, przenigdy nie oddałabym
                  sie w jej ręce.
                • magdarr Re: Galeria na Zana? 12.11.05, 21:29
                  Co prawda ja nie jestem pacjentką dr Surmacza ale mam o nim dobre zdanie.Miły
                  facet i dobry fachowiec.A jeśli chodzi o szpital na Kraśnickich to jestem pod
                  wrażeniem.Polecam!
              • Gość: nana1000 Re: Galeria na Zana? IP: 212.182.108.* 29.11.06, 08:19
                Miła kobietka nie przyjmuje niestety, ale za to przyjmuje miły Pan doktor Paweł
                Milart. Jest kompetentny i rzetelny. I nie słyszałam aby jakąś pacjentkę olał.
                Prowadził moją ciążę i dzięki nimu mam super synia.
          • Gość: katka ginekolog-endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 07:55
            Ponawiam pytanie: gdzie przyjmuje polecana przez Ciebie dr Jagniątkowska? A
            może ktoś mógłby polecić jeszcze jakiegoś ginekologa - endokrynologa w Lublinie?
            • puchatek-1983 Re: ginekolog-endokrynolog 01.07.05, 18:46
              Gość portalu: katka napisał(a):

> Ponawiam pytanie: gdzie przyjmuje polecana przez Ciebie dr Jagniątkowska? A

Pani dr przyjmuje w Profeminie na Hempla 3 albo 5 (nie pamiętam dokładnie, w
              każdym razie w budynku Bigmaru- parking podziemny).
              Tel. do rej. 5321115
              • katka113 Re: ginekolog-endokrynolog 04.07.05, 08:40
                Dzięki, puchatku - miłego dnia.
          • Gość: Gabi Re: ginekolog? IP: 83.238.56.* 13.10.05, 11:38
            Niestety nie mogę się podpisać pod pozytywną opinią na temat Dr.
            Jagniątkowskiej. Każda z trzech wizyt jakie u niej miałam trwała zaledwie kilka
            minut (2 były 7 minutowe z badaniem (700zł) i 1 15 Min z USG (140zł). 10 zł za
            1 minutę cennego czasu Pani Dr - poza tym na moje ptyania odpowiadała bardziej
            niż lakonicznie (zero wyjaśnień, brak czasu dla pacjentki, zero kontaktu).
            Owszem, miła i uśmiechnięta ale nie poi usmiech do niej przyszłam. Zależało mi
            bardzo na dobrym lekarzu bo problem mnie dotyczący jest niebagatelny (zespół
            policystycznych jajników - kto to ma wie o co chodzi a w skrócie bardzo jest
            wtedy trudno zajść w ciążę). Gorąco polecam za to Dr. S. Wożniaka - prawdziwy
            lekarz z powołania.
            • puchatek-1983 Re: ginekolog? 13.10.05, 18:29
              Gość portalu: Gabi napisał(a):

> Niestety nie mogę się podpisać pod pozytywną opinią na temat Dr.
              > Jagniątkowskiej.

Ja teraz także nie mogę napisac o niej zbyt wielu pozytywnych rzeczy. Chodziłam
              do niej do niedawna i do pewnego momentu było wszystko OK. Fachowe podejście,
              trafne diagnozy itp. Ale teraz to już nie to samo, raz się pomyliła,później
              wmówila mi chorobe ktorej nie mam i coraz częstsze wizyty (wiadomo kasa leci).
              Ostatnio zmieniłam lekarza, i chodzę do świetnej pani dr z Luxmedu. Jest
              rewelacyjna. Bardzo delikatna i sympatyczna, zainteresowana pacjentką. Po prostu
              wyczuwa się 100% empatii.
              • Gość: gość Re: ginekolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 15:35
                czy mogłabyś napisać jak ta pani doktor z luxmedu się nazywa? Ja
                poszukuję dobrego ginekologa i słyszłam że w Luxmedzie dobrą
                specjalistką jest dr Michalak, czy o tą dr ci chodzi?
            • mo79 Re: ginekolog? 15.10.05, 21:56
              popieram w całej rozciąglości !!!!!!!!! Mam to samo schorzenie i te same
              odczucia co Ty po 3 wizytach u dr Jagniatkowskiej, podczas ostatniej wizyty
              jescze nie ubralam sie a ta juz mi cene za wizyte podala:( nie pojde do niej
              wiecej
          • Gość: DS Re: ginekolog? IP: 217.17.33.* 12.11.05, 20:03
            Chyba żartujesz. Doktor Jagniątkowwska to najbardziej niekopetentna osoba, na jaką w życiu udało mi się trafić. Leczyła mnie nie wiadomo na co, dawała tony antybiotyków, wysłała za dodatkową kasę do swojego kolegi na USG (sama nie robi?Nie wiem?Chyba uczą USG na studiach).Umawia się na wizytę (w ProFeminie na Okopowej)i spóźnia sie półtorej godziny - bo zapomniała, że się umówiła.O nic nie pyta.Mam wrażenie, że chce wizytę mieć jak najszybciej za sobą. Brr ... Nie polecam. (Okazało się, że wcale nie byłam chora :-()
          • Gość: Zuza UWAGA na Jagniątkowską!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 14:31
            Takiej niekompetentnej baby nie widziałam. Moja mama chodziła do niej 3 lata i
            niby wszystko było OK. USG w normie itd. Okaz zdrowia. Był program na bezpłatne
            badania i USG i moją mamę namówiła koleżanka, żeby poszła w końcu do innego
            lekarza. Okazało się, że ma ogromnej wielkości mięśniaka, którego Jagniątkowska
            nie zauważyła (był tak duży, że student 4 roku bez problemu umiałby go
            zdiagnozować)i nadawał się do NATYCHMIASTOWEJ operacji. Taką kobietę powinno się
            pozbawić praw wykonywania zawodu, bo nie dość że nie leczy, to wprowadza ludzi w
            błąd.
        • bluebeata Re: ginekolog? 18.11.05, 09:48
          przejrzałam całą ta białą listę a o prof, kwaśniewskiaj ani słowa:(
    • Gość: upup Re: ginekolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 13:55
      no dzieczyny piszcie :)
      • Gość: justa Re: ginekolog? IP: 217.17.32.* 09.06.05, 16:04
        Sprawa wciąż aktualna;-))))
    • gogo1123 dr Jacek Zarzeczny? 10.06.05, 00:43
      czy ktoras z was moglaby mi cos powiedziec o tym lekarzu?
      jestem po pierwszej wizycie i wrazenie... dosc dziwne i niejednoznaczne.
      poleacno mi go jako dobrego fachowca a ja sie nieco rozczarowalam.
      bede wdzieczna za wasze opinie.
      • 19802302a Re: dr Jacek Zarzeczny? 10.06.05, 21:32
        po pierwszej wizycie tez nie odniosłam zbyt dobrego wrażenia- ale po kilku
        zmieniłam zdanie. Moze akurat miał zły dzien.
        • mocer1 Re: dr Jacek Zarzeczny? 29.10.05, 11:01
          19802302a napisała:

> po pierwszej wizycie tez nie odniosłam zbyt dobrego wrażenia- ale po kilku
          > zmieniłam zdanie. Moze akurat miał zły dzien.
          Nie polecam tego pana. Niewielka wiedza jeszcze gorsze umiejętności a do tego
          gbur!
    • Gość: mamba Re: ginekolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 19:21
      Zdecydowanie polecam pania dr Kozdrę. Przyjmuje na Ksiezycowej, trovhe ciezko
      tam trafic, ale warto pojechac. Mila i uprzejma i slyszalam, ze ma wielki
      talent, jezeli chodzi o operacje (opinie pacjentek z oddzialu- "zlota raczka").
      Aha, przyjmuje tam jeszcze jedna kobieta, ale nie wiem nic o niej, wiec sie nie
      pomyl.
    • wunia83 Re: ginekolog? 30.06.05, 19:07
      Na pewno dr Haratym. Przyjmuje w Luxmedzie na Radziwiłłowskiej od pon. do czw.
      od 8.00 do 12.00 (mniej więcej). Ma też swój prywatny gabinet. Tłumaczy
      wszystko, co się z Tobą dzieje - robi wręcz mini-wykład z układu rozrodczego
      człowieka, wszelkich zaburzeń i komplikacji ;-) Jest bardzo delikatny -
      wcześniej chodziłam do wspomnianej już dr Czajkowskiej i mimo że ona jest
      kobietą, to muszę powiedzieć, że przy dr Haratymie czuję się mniej skrępowana
      niż przy niej. I nie chodzi tylko o samo badanie, ale też i o rozmowę, bo
      przychodzę czasami nawet z bardzo debilnymi problemami... ;-) Poza tym dr
      Haratym raz pokazał klasę w sytuacji, która była dla mnie bardzo trudna.
      Naprawdę polecam :)
      • Gość: weana Re: ginekolog? IP: 81.219.88.* 30.06.05, 20:29
        Sama chodziłam do doktora Haratyma... ale go w końcu zmienilam. Owszem to co
        mówisz to wszystko prawda, ale dla laika. W rzeczywistości jest troche inaczej.
        Dr Haratym niedokładnie bada przez wziernik (niedokładnie pobiera próbkę do
        cytologii) i kompletnie nie zna się na USG. Wiec nie trac kasy na USG robione
        przez niego, bo nie potrafi on go odczytywać (to opinia kilku innych ginów o
        nim, dla których odczyt z USG wykonany przez doktora Haratyma okazał się
        bezużyteczny). Poza ty doktor naciaga na wizyty w nieskończoność i NIE LECZY.
        Napisz do mnie maila na weana@gazeta.pl polecę Ci doskolałego gina.
        • Gość: Kasik dr Haratym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 09:03
          a u mnie dr Haratym jako jedyny prawidłowo rozpoznał płeć maluszka - co się nie
          udąło żadnemu z innych lekarzy. I to właśnie jemu powierzyłam prowadzenie ciąży.
          Poza tym uważam go za miłego i bardzo kompetentnego lekarza i nigdy nie
          naciągał mnie na wizyty prywatne. Zawsze ma czas dla pacjentek i bardzo ładnie
          wszystko tłumaczy.
          Z czystym sumieniem mogę go polecić.
          Pozdrawiam
    • Gość: asia Re: ginekolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 14:13
      Ja siebie sama naprawiam. Ha, ha hi
    • anusia255 doktor kwiatkowski 04.07.05, 10:41
      co możecie mi o nim powiedzieć? przyjmuje na spokojnej i w szpitalu MSWiA
      • Gość: gość Re: doktor kwiatkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 20:20
        a dr. Tomaszewski? Znacie?
        • Gość: G. Re: doktor kwiatkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:29
          nie wiem czy chodzi o tego samego doktora Kwiatkowskiego
          ja chodzę do Farmedu,tam przyjmuje państwowo,lekarz wg mnie b.dobry
          mówi dokladnie o co chodzi,np.pyta się w jakiej cenie odpowiadają Ci tabletki
          anty.
          minusem jest to że na wizytę trzeba czekać prawie miesiąc,takie kolejki:(
    • Gość: monia Re: ginekolog? IP: *.snd.pl 16.10.05, 11:49
      Ja polecam doktora Terbosha z Luxmedu. Cudowny lekarz, miły, odpowiedzialny i
      niezwykle delikatny. wszystko tłumaczy.Prowadził ciążę mojej siostry i sam był
      przy porodzie. Z całego serca polecam:)
      • Gość: ewa Re: ginekolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 15:20
        Polecam dr Osińską-Stępień. Świetny ginekolog-endokrynolog. Przyjmuje
        codziennie w Luxmedzie.
      • Gość: wawa Re: ginekolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 15:20
        Czy ktoś zna dr Daniłosia ze Staszica??
    • kamilka125 Re: ginekolog? 16.10.05, 21:21
      przeglądałam już te odpowiedzi i nie znalazłam w nich informacji na temat
      lekarzy o których pytam!!! poza tym nie życzę sobie takiech tekstów!!
      • nienia1 Re: ginekolog? 17.10.05, 13:08
        Ja polecam dra Woźniaka, przyjmuje na Jana Sawy. Jestem w ciąży i jest moim
        lekarzem prowadzącym.Teraz za obecność przy porodzie bierze już niestety
        1000zł. Może któraś z Was pomoże mi w decyzji:Czy warto?Bo teraz jeszcze szkoła
        rodzenia 500zł i zastanawiam się czy też na nią wybulić.Doradźcie!
        • emonia1 Re: ginekolog? 17.10.05, 17:25
          Jeżeli myslisz o szkole rodzenia przy Jaczewskiego, to polecam.Jak pojadziesz
          rodzić, to od razu za izbie przyjęć mów , że jesteś po ich szkole - działa
          skutecznie na lekarzy i położne .

Pozdr
          • grzegorz2 Re: ginekolog? 17.10.05, 22:11
            ja również polecam dr S. Woźniaka
            z Jaczewskiego
            prowadził moją ciąże i robił mi cc
            Aga
            • Gość: enka Re: ginekolog? IP: 83.238.121.* 30.12.05, 17:50
              witam!
              a czy któraś ma dokładniejsze namiary na gabinet pana dr Wożniaka, adres na J.
              sawy lub nr tel.rejesrtacji, czy to ta komórka podana wcześńiej? w jakich
              dniach i godzionach przyjmuje? pozdrawiam
        • karolka17 Re: ginekolog? 23.10.05, 21:44
          nienia1 napisała:

> Ja polecam dra Woźniaka, przyjmuje na Jana Sawy. Jestem w ciąży i jest moim
          > lekarzem prowadzącym.Teraz za obecność przy porodzie bierze już niestety
          > 1000zł. Może któraś z Was pomoże mi w decyzji:Czy warto?Bo teraz jeszcze szkoła
          >
          > rodzenia 500zł i zastanawiam się czy też na nią wybulić.Doradźcie!

Z własnego doświadczenia wydaje mi się, że lekarzowi płacić za obecność przy porodzie nie ma większczego sensu (chyba,`ze ciąża przebiega nieprawidłowo i przewidywane są jakieś komplikacje). a tak ogólnie lekarz przychodzi 2 lub 3 razy w czasi porodu, sprawdza jak ci "idzie" i w razie czego podejmuje decyzję o podaniu czegoś lub przebiciu pęcherza. Lepiej wydać o połowę mniej na położną. bo to położna jest cały czas przy tobie (no i mąż jeżeli zażyczysz sobie). Położna cały czas kontroluje proces, podpowiada, m.in. jak oddychać, co zrobić, by mniej bolało i skuteczniej było, jak mąż może w tym momencie ci pomóc (np. pomasować plecy, kręgosłup) i to położna pierwsza zobaczy dzidziusia (bo ona wyciąga go jak urodzisz główkę dziecka). Tak że osobiście odradzam płacenie lekarzowi, chyba, że będziesz się czuła bardziej spokojna, że w pobliżu jest twój lekarz umówiony.
          A szkołę rodzenia myśle,że warto, chociaż też nie chodziłam, ze względu na to, że od połowy ciąży musiałam często chodzić do różnych lekarzy, to byłam tak zmęczona tym chodzeniem, że nie chciało mi się jeszcze mieć coś dodatkowego.
          Ale i tak świetnie sobie z mężem poradziliśmy przy porodzie, i teraz dajemy sobie radę z półrocznym synkiem.
          pozdr.
        • Gość: hmm Re: ginekolog? IP: 62.233.189.* 23.10.05, 23:11
      • gwiazdka1001 Re: ginekolog? 09.12.05, 21:00
        --------------------------------------------------------------------------------
        a kto zna Wróbla i co o nim sądzicie?? wydaje mi sie,że to dobry
        specjalista,ale czekam na wasze opinie. Nie ulega wątpliwości,że Leszczyńska
        jest naprawdę dobra,ale błagam napiszcie cos o Wróblu
    • karolka17 Re: ginekolog? 23.10.05, 21:30
      tu jeszcze jest o lekarzach z Luxmedu

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=26007631&a=26007631
    • karolka17 BIAŁA LISTA LUBELSKICH GINEKOLOGÓW 23.10.05, 22:00
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=11896598
    • Gość: Anka Re: ginekolog? IP: *.net / *.net 23.10.05, 23:52
      Goraco polecam panią dr Eulalię Saadi z Lubartowskiej. Spotkałam sie na tym
      forum z kilkoma opiniami które są dla mnie bardzo zaskakujące. Moje
      doświadczenia z pania dr sa bardzo pozytywne, dzięki niej mam zdrowe dziecko
      /czego chcieć więcej?/ w ciązy byłam kilkakrotnie w szpitalu, przychodziła do
      mnie codziennie /do innych swoich pacjentek również/ w środku nocy przyjechała
      do porodu. Nie mogę uwierzyć w to co czytałam, może piszecie o kimś innym?
    • Gość: ewa Re: ginekolog? IP: 83.238.121.* 24.10.05, 15:31
      Bardzo proszę o opinię na temat dr Kwiatkowskiego, przyjmującego w Farmedzie na
      ul. Koryznowej!Pod koniec listopada mam umówioną wizytę i nie wiem czego się
      spodziewać, czy znajdzie sie osobą, która leczy się u tego specjalisty? Za
      wszelkie opinie z góry dziękuję!
      • karolka17 Re: ginekolog? 24.10.05, 19:18
        a nie sprawdzałaś, może na tej białej liście coś jest?
    • Gość: Kasia w ciązy Dr TACZAŁA? IP: 212.182.18.* 27.10.05, 20:17
      Od niedawna chodzę do Dr Taczały.Czy warto mieć go za lekarza prowadzacego
      ciążę? Będę wdzieczna za wszystkie opinie o nim.Za odpowiedzi z góry dziekuję.
      • Gość: krzysia Re: Dr TACZAŁA? IP: 62.233.189.* 29.10.05, 00:42
        kasiu, tu coś znalazłam

Re: Lublin
        olas1975 15.04.05, 11:49 + odpowiedz

Ja jestem marudna i przerobiłam już wielu lekarzy:
        dr Saadi - niestety trudno z niej wyciągnąć wiedzę ( wiem, ale nie powiem)
        dr Tomaszewska - byłam u niej na swojej pierwszej wizycie (18 lat) i chciałam
        się czegoś dowiedzieć o antykoncepcji. Zbadała mnie z komentarzem I co się
        krzywisz? jak ci chłop wsadza też masz taką minę? - i kazała przyjść z matką.
        dr Jarząbek - nadzerkę zrobił mi super, ale jak zaszłam w ciążę zaprosił mnie
        na płatne USG i stwierdził, że ciąża jest martwa oraz zaprosił na czyszczenie
        macicy za kilka dni. W między czasi zrobiłam USG u dra Mazurka, ciąża jes - 13
        tydzień i ma się dobrze.
        dr Włodarczyk - super - badanie jest może nie miłe ale nie przykre, wszystko
        tłumaczy, niezależnie od tego ile osób czeka pod drzwiami. Całodobowo uchwytny
        pod komórką.Prowadził moją 1 ciążę prowadzi obecną.
        dr Taczała - ponieważ dr Włodarczyk był na urlopie to dr Taczała robił mi cc.
        Zrobił rewelacyjnie, po porodzie zajmował się mną i wszystko mi opowiedział co,
        jak i dlaczego zrobił.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=11896598&v=2&s=0
      • karolka17 Re: Dr TACZAŁA? 29.10.05, 00:47
        • al. Kraśnickie
        waniaw1 05.02.05, 13:06 + odpowiedz

czy ktoś może polecić dobrego lekarza z Kraśnickich?

• Re: al. Kraśnickie
        19802302a 08.03.05, 14:42 + odpowiedz

dr Sławomir Taczała- bardzo dobry lekarz!!!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=11896598&v=2&s=1
      • karolka17 Re: Dr TACZAŁA? 29.10.05, 01:22
        • dr Taczała
        19802302a 06.03.05, 16:33 + odpowiedz

przyjmuje na ul. UłANÓW jak również w szpitalu na kraśnickch- wspaniały
        człowiek,
        nie szczędzi słów i czasu!!! polecam gorąco. szczególnie dla nieśmiałych
        kobiet! omijać z daleka dr URBANA!- takie moje zdanie

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=11896598&v=2&s=1

Re:DR SŁAWOMIR TACZALA
        joanna_dragan 11.02.05, 18:01 + odpowiedz

Super lekarz zawsze wszystko fachowo wytlumaczy. Przyjmuje na Ułanow 25 i w
        poradni na Krasnickich
        --
    • beataogorek Re: ginekolog? 28.10.05, 22:26
      dr Robak,przyjmuje w Luxmedzie,naprawde cudowny czlowiek i specjalista
    • Gość: morfeusz Re: ginekolog? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.10.05, 09:40

Tylko bez nazwisk proszę.

--
      Jestem Morfi i jestem z Polski
      • mocer1 Dr Osińska - Stępień!!!!!Endokrynolog!!! 29.10.05, 11:00
        Polecam z całego serca. Wyrozumiała, delikatna w trakcie badania, wszytsko
        tłumaczy, wczuwa sie w trudną sytuację pacjentki- babeczka ma wszechstronną
        wiedzę. Bardzo mi pomogła wiec bedę ją polecać każdemu - ginekolog z powołania.
        Przyjmuje w Luxmedzie codziennie i szpitalu na Staszica. Wszystkie kumpele,
        które do niej wysłałam zostały i sa mi wdzięczne.
        • Gość: izuchaoducha Re: Dr Osińska - Stępień!!!!!Endokrynolog!!! IP: *.chello.pl 18.06.07, 21:05
          A ja za sprawą "wszechstronnie wyedukowanej" PANI DOKTOR STRACIŁAM DZIECKO.Wynik zaniedbania lekarskiego.Jeśli są to dobre referencje - zachęcam:-(
    • asiamarek1 Re: ginekolog? 29.10.05, 17:05
      Bardzo dobry lekarz, który bardzo mi pomógł (a miał naprawdę w czym) to dr
      Rosiński. Przyjmuje przy Dembowskiego 8/58i pracuje w PSK4 przy Jaczewskiego.
      Szczególnie dla kobiet z problemami. Niestety ma tylko prywatny gabinet, więc
      teraz chodzę do dr Miturskiego (nawet może być). Także Darek Wójcik z PSK4 jest
      ok, moje koleżanki b. chwaliły Postawskiego (Fabryczna 5) i słyszałam ale tylko
      słyszałam dobre opinie o dr Baszak i M.Bogusiewiczu. Natomiast bardzo ale to
      bardzo nie polecam paru innych ginekologów przez których się przewinęłam: pani
      doktor Goliszek z Hipotecznej i doktora Tchaytchiana.
      • Gość: waris Baszak- NIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 08:28
        NIe polecam!! Jej gabinet to wielka marketingowa manufaktura. Pacjentki
        przyjmuje po kilka godzin dziennie- ostatnio miałam wizytę na 21.30 (???)
        Dla każdej pacjentki serdeczny uśmiech i pytanie "co słychać?. Dla każdej
        pacjentki gadka o jej wrażliwości i delikatności - to robi wrażenie. Ale cóż
        pani doktor bagatelizuje poważne problemy i przez jej niekompetencje
        wylądowałam w szpitalu. Był to ostatni dzwonek na uratowanie moich jajników a
        ona twierdziła że wmawiam sobie chorobę...W życiu do niej nie pójdę. Chyba jest
        przemęczona dużą ilością pacjentek i traktuje je już taśmowo: na fotel (
        zresztą ze starą podkładką, kasa i out!!
        • Gość: aaaa ktos inny IP: *.dot / *.dot-com.net.pl 31.10.05, 12:31
          ja polecam dr Pawła Milarta- ekstra gość prowadził moja drugą ciąże, no i
          takze prof. Rechbergera- on prowadzil pierwszą a ponieważ nie było go jak byłam
          w drugiej ciąży to wybrałam dr Milarta.dr MIlart przyjmuje przy Zana Gabinety
          Galeria, a prof Rechberger przy Fabrycznej. życzliwi, nie traktuja kobiety jako
          przedmiot a osobę która też ma uczucia, mają czas na rozmowę wszystko tłumaczą
          i co najważniejsze można do nich dzwonić w razie jakichkolwiek wątpliwośći czy
          problemów. Na prawdę polecam.
    • Gość: dfc Re: ginekolog? IP: 217.97.141.* 07.11.05, 11:30
      cdfre
      • Gość: Dorna Re: ginekolog? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 11.11.05, 12:17
        A gdzie w przychodniach z NFZ przyjmują dobrzy lekarze? Niestety,nie stać
        mnie na prywatne wizyty.Czy ktoś coś wie na temat dr.Biernackiej z
        Weteranów.Podobno niesympatyczna?
        • Gość: Marta Re: ginekolog? IP: *.pronet.lublin.pl 29.05.06, 21:14
          Biernacka - najgorsza małpa jaka istnieje w tym mieście, pięści mi się zaciskają
          jak przypomnę sobie wizyty u niej. Zresztą moje koleżanki, które u niej były
          potwierdzają moje zdanie. Ludzie, z dala od tej baby!!!
      • Gość: joleczka Re: ginekolog? IP: *.lublin.mm.pl 12.12.05, 10:40
        a jak jest w genixie na romera?
        • Gość: joleczka Re: ginekolog? IP: *.lublin.mm.pl 12.12.05, 10:45
          dokładnie chodzi mi o prof. Sikorskiego? Czy ktoś moze sie na jego temat
          wypowiedzieć?
    • kasia-lublin Re: ginekolog? 12.11.05, 15:03
      najlepszy na grażyny 25,radomyski,gorąco polecam jeśli jeszce nie
      znalazłaś,jestem mu wierna od 10 lat
      • Gość: alaaaaaaa Re: ginekolog? IP: 81.219.70.* 15.11.05, 13:54
        Też chodzę do ginekologa w ramach NFZ, aktualnie do dr Jarząbka, dosyć już tu
        skrytykowanego - i choć mi nic złego nie zrobił, to zastanawiam się nad zmianą
        lekarza. Moim typem jest pani dr Teresińska, przyjmująca w Euromedzie na Zana:
        sympatyczna kobieta, dobrze mi zamroziła nadżerkę, jako pierwsza zbadała piersi
        i zauważyła pewne znamię, które kazała obserwować. Minusem jest to, że kolejki
        do niej są długie.
        Poza tym kiedyś byłam też pacjentką dr Kanadysa w przychodni na Kompozytorów
        Polskich. Podczas pierwszej wizyty wszystko mi długo i cierpliwie tłumaczył,
        przepisując pigułki zrobił dokładny wywiad, wyjasnił ich wady, zalety i
        mechanizm działania, spytał, jaka cena mi odpowiada. Fajny facet, choć już nie
        młody, byłam zadowolona, tylko to czekanie na wizytę...
        Nie mam żadnych drastycznych doświadczeń z lubelskimi ginekologami, spośród
        tych trojga wymienionych nie polecam tylko dr Jarząbka.
        Powodzenia:)
        • Gość: Kanadys Re: ginekolog? IP: *.it-net.pl 16.01.07, 09:55
          Co do doktora Kanadysa, to ja mam uczucia mieszane, chodzę do niego dlatego, że
          przchodnia ma umowę z NFZ a ja nie chcę dodatkowo płacić za badania
          laboratoryjne. Ale istotnie poświęca bardzo dużo czasu swoim pacjentkom (jestem
          w ciąży_ choć nie zawsze mówi na temat. Generlanie nie można narzekać, że jest
          niemiły czy nie robi badań, wadą jest to że nie chce oddać wyników analiz.
          Mogę natomiast powiedzić żeby absoltunie nie decydować się na usg w przychodni
          na Kompozytorów Polskich (np. ze zlecenia dr Kanadysa) robi je ROBERT ORZELSKI-
          słuchajcie to wyjątkowy typ. Na pierwszyb badaniu USG:
          - żuł gumę aż mi się niedobrze zrobiło
          - na pytanie o wymiar dziecka powiedział obrażonym tonem, że takiego laika jak
          ja powinno intersować tylko czy ma rączki i nóżki i nic już więcej nie
          powiedział do końca badania
          - nie widziałam na monitorku dziecka (sprzęt z przed dekady conajmniej)a na
          pytanie czy da nam wynik ze zdjęciami odpowiedział, że te zdjęcia są tylko dla
          niego a wynik przekaże tylko lekarzowi prowadzącemu?
          Więc siłą rzeczy dziecka nie widzałam - dobrze że wcześniej byłam na świetnym
          badaniu w Luxemedzie!
          • Gość: tylkoJa Re: ginekolog? IP: *.lublin.enterpol.pl 01.03.07, 20:33
            NIE POLECAM KANADYSA!!!!Byłam jego pacjentką przez 3 lata, wszystko było ok do
            momentu kiedy chciałam zwolnienie z pracy, bo w pracy często bolał mnie brzuch
            od dołu(SKURCZE)i cały czas było mi słabo-źle się czułam (pracuję fizycznie-cały
            czas chodzę)Jak mu o tym powiedzialam to zareagował bardzo agresywnie, wpadł w
            furię,przeklinał, krzyczał na cały gabinet.Dał mi zwolnienie na tydzień i
            powiedział że więcej mi nie da.Stwierdził że ciąża to nie choroba.Odrazu poszłam
            do innego lekarza(Zarzeczny)- okazało się że muszę cały czas leżeć w łóżku,a o
            pójściu do pracy nawet nie było mowy. Teraz chodzę do dr Włodarczyka i póki co
            jestem zadowolona. Dodam tylko że dr Włodarczyk jako pierwszy poinformował mnie
            że mam dużą nadżerkę. Dziwi mnie fakt, że Kanadys nie zauważył jej, pomimo że
            byłam jego stałą pacjętką, a nadżerka nie robi się z dnia na dzień!!
            • Gość: Mała Re: ginekolog? IP: *.it-net.pl 04.04.07, 19:02
              Ja też chodzę do Kanadysa. Jak chodziłam po recepty na tabletki, to było ok,
              polecam (przepisywał nawet po 6 opakowań), szybko i sprawnie ale jeśli zaczyna
              się coś dziać to uciekajcie dziewczyny od razu. Chodziła do niego moja siostra i
              chodzą koleżanki i jak się nic nie dzieje, to na wizytę kontrolną można pójść.
              Teraz jestem w piątym miesiącu ciąży i ciężarnym go nie polecam. Już drugi raz
              upomniałam sie o zwolnienie (i było tak samo jak napisała tylkoJa), to zrobił mi
              wykład, że kiedyś kobiety pracowały w szwalni, pralni itd. i nikt zwolnień nie
              dawał. "On nie da nawet na tydzień i koniec". Może chodziło o kasę, ale nie
              zamierzam dawać do kieszeni. Nie zapytał nawet czy mi coś dolega, dlaczego chcę
              zwolnienie; jak powiedziałam że boli mnie bok i plecy to stwierdził że tak ma
              być bo macica się rozciąga :( Wyników nie oddaje, trzeba się dopytać jakie są
              ale i ta zazwyczaj mówi, że jest wszystko bardzo dobrze i żeby nie kombininować(???)
              Ma podejście: chodzić do pracy do końca ciąży, nie kłaść się wcześniej do
              szpitala bo to ma zły wpływ na psychikę itd. Lekarz starej daty jest, i koniec.
              Jak jest wszystko dobrze, to dobrze, to przecież i bez lekarza by się obyło.
              Tego USG w przychodni na Kompozytorów też nie polecam a najśmieszniejsze jest to
              że lekarz który je robi mówi że na nim nic nie widać :)) i nie chce pokazać
              nawet palcem na monitorze, gdzie jest dziecko. Porażka.
              Jutro idę prywatnie do poleconego lekarza i mam nadzieję, że już nie będę
              musiała się tak denerwować.
              pozdrawiam
      • aga.gryta Re: ginekolog? 15.11.05, 16:51
        Lek.med. ANDRZEJ PAWLOS specjalista ginekolog-położnik. Przyjmuje w Poradni
        Ginekologiczno-Położniczej ul. Juranda 9 tel.(0-81)525-95-21;525-95-03 lub ul.
        Hempla(przychodnia-nie znam numeru). Moim zdaniem lekarz z powołania, których
        teraz tak trudno znależć.. Wszystko logicznie i sensownie wyjaśnia. Gorąco
        polecam
        • monias3 Re: ginekolog? 17.11.05, 20:45
          polecam dr sławomira Woźnaika z Jaczewskiego, można z każdym problemem
          zadzwonić o każdej porze dnia i nocy, w razie czego natychmaist przyjmie w
          szpitalu, opiekuje się w ciązy tak ze czujesz się bezpiecznie. A do tego bardzo
          miły i kulturalny.
          • gwiazdka1001 Re: ginekolog? 09.12.05, 21:04
            --------------------------------------------------------------------------------
            a kto zna Wróbla i co o nim sądzicie?? wydaje mi sie,że to dobry
            specjalista,ale czekam na wasze opinie. Nie ulega wątpliwości,że Leszczyńska
            jest naprawdę dobra,ale błagam napiszcie cos o Wróblu,o tych dobrych i złych
            doświadczeniach. Całuski.
            • monias3 Re: ginekolog? 14.12.05, 12:47
              leszczyńska jest owszem dobrym specjalista ale charakter ma tylko dla
              cierpliwych i baaaaardzo wyrozumaiłych. Kontakt z nią należał do najbarzdiej
              niemiłych i upokarzajacych w moim zyciu. Zrezygnowałam własnie ze względu na to
              jaka jest osobą (a nie jakim specjalistą). Ale co niektórzy wytrzymują foch
              pani doktro i nawet sobie chwalą.
              Zadziwiając ejak ludzie dadzą się traktować, upokarzać gdy chodzi o przyszłość
              ciązy. Ale w sumie rozumiem, możn asię poświęcić. Ale nie ma przymusu dlatego
              ja osobiście odradzam tę panią a polecam kogoś kto potarfi szanować drugiego
              człwoeike i nie daje mu odczuć ze jest kupą...no wiecie czego.
        • Gość: ania Re: ginekolog? IP: *.chello.pl 14.09.09, 15:38
          zgadzam sie z pania calkowicie, choc dopiero niedawno zaczelam do
          niego chodzic. wczesniej dwie ciaze prowadzil mi inny lekarz,
          myslalam, ze i trzecia mi poprowadzi ale odkad zmienil adres
          przychodni zmienil sie bardzo i pracuje na tzw odwal sie, a dr
          Pawlos jest zawsze szczery, wszystko tlumaczy, o wszystko sie
          wypyta. rowniez polecam. na hempla 5 przyjmuje w sanitasie nr tel.
          0-81-534-74-80
    • Gość: ojdyr Re: ginekolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 11:09
      Do różańca ty grzeszna ladacznico!!
      • ancyk.62 pro vivo?? 13.12.05, 07:21
        a dr.Brzozowski z Pro vivo???
    • Gość: Jola i Tomek Dr Mazurkiewicz IP: *.infoplus.com.pl 13.12.05, 07:35
      Kilka razy gorąco polecaliśmy dra Mazurkiewicza. Był przy nas, kiedy spłakana
      żona poroniła, no i potrafił pocieszyć. Był przy kilku badaniach i porodzie -
      miał akurat dyżur. A pracuje na al. Kraśnickich! Kompetencja, zrozumienie i takt!!!
    • Gość: Anulka Re: ginekolog? IP: *.lublin.mm.pl 15.12.05, 00:40
      Mam 16 lat i chciałam po raz pierwszy w życiu wybrac się do lekarza ginekologa.
      Doradżcie którego lekarza wybrac i jak takie badanie wygląda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka