Gość: krysia Re: ginekolog? IP: *.madnet.lub.pl / *.madnet.lub.pl 05.01.06, 15:31 A czy ktoś leczył się u dr Artura Wdowiaka? Jakie opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek1971 Re: ginekolog? 04.02.06, 17:37 witam ! Dziewczyny z problemami zajścia w ciążę :dr Artur Wdowiak i dr Dariusz Swatowski ( z tym ,ze Swatowski jest także doskonałym chirurgiem) dr Wdowiak ma gabinet na Szczerbowskiego 5 a dr Swatowski przyjmuje w Luxmedzie. Dziewczyny ,które zachodzą w ciążę ale nie mogą jej donosić (poronienia) dr Małgorzata Jerzak - przyjmuje w Luxmedzie ale tylko co dwa tyg. w sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktory23 Re: ginekolog? 16.01.06, 12:27 PILNE!!!!!!!! Szukam opini na temat dr Wróbla. Czy możma mu powierzyć prowadzenie ciąży?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ginekolog? IP: 212.182.47.* 29.01.06, 00:13 Szukam ginekologa kobiety.czy moźeciemi kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MELA Re: ginekolog? IP: 212.182.47.* 29.01.06, 00:15 Co myślicie o Galeria na Zana? Polecono mi P.Milarta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medera tylko dr Baszak!!!!!!!!!!!!! IP: *.resetnet.pl 29.01.06, 11:47 jestem zdumiona bardzo negatywnymi opiniami dot.dr Baszak,wprost nie moge w nie uwierzyc.W swoim zyciu przeszlam wiele badan ginekologicznych u roznych lekarzy ,porod ,za niedlugo bede ponownie rodzila i chce powiedziec ze jeszcze nikt nie "prowadzil mnie " z taka kompetencja ,jak wlasnie dr Ewa Baszak.Trafilam do tej dr dzieki bardzo dobrym relacjom moich i nie tylko kolezanek.Nie wiem o jakich niezmienianych ligninach piszecie,to jakas bzdura!W gabinecie jest bardzo czysto,nie widac oszczednosci na tym tle.Pani dr i jej asystentka zawsze cierpliwie i dokladnie odpowiadaly na moje pytania,nie wyczulam tez jakiegos wyciagania pieniedzy - wrecz przeciwnie cytologie zrobiono mi w ramach programu -nie pamietam jakiego,ale za darmo.Gdy trafilam do szpitala,dr Baszak troskliwie sie mna zajela,lacznie z tym ze przygotowala mi miejsce na sali 2 -osobowej,jej asystentka czesto do mnie zagladala.I zaznaczam ,ze bez zadnych dodatkowych pieniedzy!Zaden lekarz do tej pory nie badal mnie tak delikatnie ,jak dr Baszak.Zawsze znalazla czas na zainteresowanie sie nie tylko moim samopoczuciem,ale i praca,rodzina.A fakt,ze czeka sie na wizyte czasem z 40 min poslizgiem swiadczy wg mnie o tym ,ze bardzo duzo pacjentek do dr przychodzi.Dr Baszak w grudniu zostala mama,a w gabinecie przyjmuje jej maz-czlowiek cieply,fachowiec,na ktorego pomoc mozna liczyc.Zdziwily mnie tez uwagi o asystentce,to "normalna"kobieta,prostolinijna,usmiechnieta a nie jakas zarozumiala i naburmuszona.Naprawde ,z scystym sumieniem polecam dr Ewe Baszak,bedzie przymowala osobiscie od III'06. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fela do Meli IP: *.ismedia.pl / *.ismedia.pl 29.01.06, 12:19 Doktor Milart jest ok.Pełna kultura i doswiadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaza111 Re: do Meli 29.01.06, 23:36 a co sądzicie o dr.Wróblu? bo takie były juz pytania,nikt nic nie pisze o nim może cos i mi podpowiecie Odpowiedz Link Zgłoś
doroy1 Re: do Meli 30.01.06, 20:35 kaaza111 napisała: > a co sądzicie o dr.Wróblu? bo takie były juz pytania,nikt nic nie pisze o nim > może cos i mi podpowiecie polecam lekture tego postu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: tylko dr Baszak!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 17:56 Ja już kompletnie nie wiem... Chciałam się wybrać do dr. Baszak, ale skoro przyjmuje od marca. Nie będę ukrywać, że się zmartwiłam. Zastanawiałam się też nad : dr. Jarząbek dr. Chołubek dr. Czekierdowski dr. Brzozowski dr. G.Polak dr. Skorupski Kompletnie nie wiem do kogo się wybrać. Chciałam zaznaczyć, że prawdopodbnie mam grzybicę i obawiam się nadżerki :( Czy któraś z Was mogłaby mi polecić jakiegoś fachowca w tych sprawach ? Wiem, że z grzybicą pochwy można długo walczyć, dlatego chciałaby pójść do kogoś dobrego, kto także przy okazji usunąłby mi dobrze nadżerkę, bez blizn itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: tylko dr Baszak!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 23:07 Ja również nie polecam dr Baszak.Byłam u niej kilkakrotnie i nie zauważyła u mnie między innymi tego że mam mięśniaka macicy no i zespół policystycznych jajników,mimo,iż wykonywała usg.Generalnie skupiła się wyłacznie na nadrzerce i ciągle powtarzała,że powinnam ją usunąć.Z perspektywy patrząc niepotrzebnie wyrzuciłam na ów zabieg 300 zł,bo tak naprawdę przy cytologii drugiego stopnia nie był to jakiś przymus.Dodam,że nie rodziłam jeszcze więc tym bardziej o usuwaniu nadrzerki powinno się w moim wypadku myśleć na końcu,bo czasem po takim zabiegu może być jednak niewielki problem z zajściem w ciąże.Jak sie potem okazało taki problem miałam,ale dr. Baszak lekceważyła moje objawy typy skąpe miesiączki(jakich do tej pory nie miałam).Odpowiadała:nie ma się co martwić,tak czasem bywa.W nerwy wpadłam dopiero wtedy,gdy nagle dr nie miała terminów,żeby obejrzeć mnie po usunięciu tej nadrzerki,a miała być to wizyta nieodpłatna.Pomyślałam:jak na usunięcie nardzerki to wcisnęła mnie na 22 i czekałam jeszcze z godzine,a jak na darmową kontrolna wzyte to już miejsc nie było.Tak skończyła się moja przygoda z drBaszak.Uważam ,że straciłam czas i pieniądze.Teraz leczę się u dr Artura Wdowiaka.Jestem pod wrażeniem jego podejścia i profesjonalizmu.To on doprowadził mnie do porządku i dzięki leczeniu u niego jestem obecnie w 15 tygodniu ciąży.Zawsze ma czas,szanuje czas innych i na wizycie nie liczy oddzielnie za usg czy badanie czy co tam jescze,chyba ,że są to jakieś specjalistyczne procedury.Można do niego bezpośrednio dzwonić na komórke i zawsze służy radą.Jest również możliwość leczenia się u niego na NFZ i jest wtedy równie miły i sympatyczny.Polecam,zwłaszcza kobietkom,które mają problemy takie jak ja . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: tylko dr Baszak!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 00:22 Teraz już jestem przekonana, że raczej do Niej nie pójdę :) Dziękuję za ostrzeżenie... Tylko nadal nie wiem do kogo się wybrać :( Odpowiedz Link Zgłoś
anrenata Re: tylko dr Baszak!!!!!!!!!!!!! 06.02.06, 18:56 Ja szczerze polecam dr Wdowiaka.To bardzo utalentowany i dobry lekarz,ma klasę i wizyta u niego nie jest krępująca.Zawsze wydawało mi się,że z własnej woli,na prywatną wizyte do faceta się nie udam.Ale od kiedy leczę się u niego,to jestem przekonana,że w najbliższym czasie lekarza nie zmienię.Doktor przyjmuje w Pro Vivo na Jutrzenki na NFZ,tylko w poniedziałki,jest dostępny również w Luxmedzie ,Top Medicalu,Ovum,ale ja najczęściej chodzę do jego prywatnego gabinetu,ale nie ma to znaczenia czy jest się pacjentka na fudusz czy prywatną,zawsze jest tak samo miły i zainteresowany problemem,potrafi doradzić,jeśli np chodzi o jakieś bardziej skomplikowane procedury czy zabieg.Nie wiem jak jest w przychodni typu luxmed czy top Medicalu ,bo tam się płaci,a to nie zalezy od lekarza ile,ale u siebie w gabinecie doktor poprostu liczy za wizyte,a nie jak to było u dr Baszak za badanie swoje,za usg swoje.On rutynowo robi zawsze usg,jeśli powiedzmy monitoruje cykl i nie dolicza za to kolejnych pieniędzy.Zresztą doktor Baszak robiła mi usg i jakoś nie widziała policystycznych jajników czy mięśniaka.A to chyba nie jest coś wyjątkowego czy rzadko widywanego.A doktor czasem do złudzenia,za każdym razem powtarza:ja mówiłem pani o mięśniaku,prawda?.Dlatego czuję się pod jego opieką bezpieczna i wiem,że niczego nie zaniedba.Gdyby nie doktor pewnie do tej pory zastanawiałabym się czemu nie udaje mi się zajść w ciąże.A tak,odpowiednie leki w odpowiednim czasie i efekt jest.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola lublinianka Re: ginekolog? IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.06, 15:18 Polecam gorąco Panią dr Marciniak z PSK4. Kiedy straciłam 2 ciążę była jedynym lekarzem, który sprawił, ze lepiej się poczułam - dała mi nadzieję, a przede wszystkim kilogram skierowań na przeróżne badania, które pomogły znaleźć przyczynę porażki. żaden inny lekarz nie skierował mnie na badania, twierdzili tylko, że czasem tak się zdarza. Dr Włodarczyk z Krasnickich zawiódł mnie strasznie - jak się okazało, że ciąża jest martwa, stwierdził, ze u niego na oddziale nie ma miejsca, mam sobie znaleźć inny szpital i odezwać się, jak będzie po wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka do Oli IP: *.ismedia.pl / *.ismedia.pl 13.02.06, 17:09 Współczuję Ci, Olu, też to przeżyłam.Na Jaczewskiego właśnie była taka miła doktor( nazwiska nie pamiętam, która robiła wszystko, aby mi ułatwić najtrudniejsze chwile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcdefg... Re: ginekolog? IP: *.pronet.lublin.pl 14.02.06, 13:40 A czy przy Lubartowskiej możecie polecić jakiegoś gin.- endokrynologa?. Słyszałam,że jest tak dwóch lekarzy z taką specjalizacją. Czy któryś jest w porządku? Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredzia Re: ginekolog? IP: *.pronet.lublin.pl 11.04.06, 20:05 Rybko, o ile się orientuję to nie ma takiej specjalizacji. Albo ktoś to umie albo nie, hej! Odpowiedz Link Zgłoś
ifuwannabemylover Re: ginekolog? 12.04.06, 23:46 dziewczyny, ja wam mogę polecić dr. Marka Miturskiego, przyjmuje w gabinecie na Niepodległości 9 :) tzn ten gabinet jest w przychodni objętej NFZ, czyli jak jesteście ubezpieczone [studencka książeczka zdrowia wystarczy], to nic nie płacicie. Badanie dokładne, doktor robi szczegółowy wywiad przed dobraniem tabletek, skierowuje na bezpłatne badania do Luxmedu i wypisuje recepte :) mam się do niego na kontrolę zgłosić za 2 tygodnie, a w razie co dzwonić. Miła asystentka (choć może nieco denerwowac jej kręcenie sie po gabinecie), zapisuje telefonicznie prawie zawsze na drugi dzień, wizytę też bez problemu można przesunąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @nia endokryolog IP: *.it-net.pl 30.05.06, 21:59 Dobrym i cenionym endokrynologiem jest dr Kamińska - przyjmuje w przychodni przy szpitalu na Lubartowskiej. Prowadziłą moją ciążę - polecam ją z całym przekonaniem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm ginekolog IP: *.eth0.raptor-cl-zensol.lubman.net.pl 01.06.06, 21:46 czy ktoś może polecić dobrego specjalistę dla dziewcząt? W szpitalu na Kraśnickiej jest poradnia dla dziewcząt - leczyłam się tam 2 lata i bez skutku, beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka-75 Re: ginekolog? IP: *.in.lublin.pl / *.in.lublin.pl 03.06.06, 10:01 Pani doktor SOBSTYL, REWELACJA! Przyjmuje w Luxmedzie, pracuje w PSK 1 w klinice Rozrodczości i Andrologii.Niezwykle miła osoba a przy tym świetny specjalista, dzięki niej w końcu udało nam się!Mamy córkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Dr Styk IP: *.vlan60.dengo.lubman.net.pl 04.11.06, 01:29 Czy ktoś może mi podać swoje zdanie na temat fachowości Dr Styka, który pracuje na Lubartowskiej w szpitalu? Chodzi ma o prowadzenie ciąży. Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maminka Re: Dr Styk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 15:54 Prowadził moja ciążę, był przy porodzie...super facet, super fachowiec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anna1503 Re: Dr Brzozowski 14.11.06, 12:38 A kiedy i gdzie rodziłaś?Wiem,że dr Brzozowski nie pracuje w żadnym szpitalu,więc jak to możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: ginekolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 17:57 proszę poleccie mi dobrą kobiete ginekologa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bojek Re: ginekolog? IP: *.chello.pl 09.11.06, 18:03 Dziewczyny, czy słyszałyście coś na temat dr Kraczkowskiego ze Staszica?? na tym forum widziałam tylko jedną wypowiedz na jego temat, zresztą pozytywną Odpowiedz Link Zgłoś
xavi_0 poszukuje ginekologa - pomocy! 09.12.06, 16:27 Szukam ginekologa, najlepiej kobiety dla mojej dziewczyny. Będzie to jej pierwsza wizyta, od dawna ma bolesne miesiaczki i strasznie sie boji. Chyba dlatego ze krepuje sie, chce pójść do kobiety. Wiec poszukuje, delikatnego, dobrego, miłego oraz takiego co potrafi wszystko wyjaśnic ginekologa dla młodej dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
ankab29 Re: poszukuje ginekologa - pomocy! 10.12.06, 10:43 Cześć Xavi, Może uda Ci się przekonać Twoją dziewczynę do lekarza mężczyzny? Ja na pierwszą wizytę też poszlam do kobiety gin i bardzo niemilo to wspominam. Moje doświadczenia z ginekologami przekonaly mnie, że faceci są o wiele bardziej delikatni (nie tylko jeśli chodzi o samo badanie) ale także o sposób rozmowy z pacjentką. A kobiety- ginekolodzy na które się natknelam, to w wiekszości reprezentowaly taki zimno-arogancko-znieczulony stosunek do pacjentek ( takie podejście : "jesteś kobieta to musi boleć")zero empatii. Gorąco polecam dr Swatowskiego (przyjmuje w LUXMEDZIE na Radziwillowskiej)- bardzo delikatny lekarz i wogóle nie czulam sie skrepowana. Bardzo rozważnie dobiera leki. Mi pomógl wyjsc z okropnego stanu zapalnego po porodzie- kobieta w tym czasie tez może sie czuć niekomfortowo podczas badania. A on mial takie extra podejście, ze chociaż ledwo moglam chodzić z bólu to delikatniejszego badania w życiu nie pamiętam:))) A i co najważniejsze- nie naciaga na zbedne wizyty. Jasno mówi co moze zaniepokoic pacjentke na tyle, żeby do niego przyjśc z kolejną wizytą. Polecam w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
xavi_0 Re: poszukuje ginekologa - pomocy! 10.12.06, 15:23 Dzieki za odpowiedź. Pokaze jej to co napisałaś, moze da sie namówić. ALe tak na wszelki wypadek, poleci ktoś jakąś kobiete ginekologa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: poszukuje ginekologa - pomocy! IP: *.chello.pl 11.12.06, 11:50 Gratuluję Twojej dziewczynie takiego chłopaka jak Ty! Wspaniale się o nią troszczysz. Osobiście poleciłabym również mężczyznę - dr. J. Robak, Luxmed. Kobiety żadnej odpowiedniej nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ............... Re: poszukuje ginekologa - pomocy! IP: *.pronet.lublin.pl 11.12.06, 15:09 A ja z kobiet mogę polecić panią dr Osińską-Stępień z Luxmedu. Chodzę do Niej juz od kilku lat, i nigdy sie nie zawiodłam. Stawia trafne diagnozy, z czym wielu lekarzy ma niestety problemy...i jest swietną i bardzo sympatyczną osobą. Wizyty są naprawdę bezstresowe i mogę polecic z czystym sumieniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: poszukuje ginekologa - pomocy! IP: *.hetnet.lublin.pl 18.12.06, 00:37 Dr Robak - serdecznie polecam: fachowość, delikatność, świetne, ludzkie podejście do pacjentek, chętnie odpowiada na wszelkie pytania. Za to dr Osińska-Stępień wywarła na mnie raczej niemiłe wrażenie: wg mnie jest zbyt obcesowa. I nie pamiętała o badaniu piersi, a to dla mnie poważny minus u ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bożena Re: poszukuje ginekologa - pomocy! IP: *.pronet.lublin.pl 19.01.07, 20:13 O Osińskiej-Stępień też mam już złe zdanie!!! Ani razu nie zleciła mi pełnych badań...nawet nie miałam robionej cytologii a chodziłam do niej rok. W tym czasie leczyłam u niej zapalenie jajników (2 razy) i oczywiście ani razu nie dostałam skierowania na usg. Przepisała mi tabletki antykoncepcyjne też bez żadnych badań! Teraz okazuje się że mam poważne problemy ze zdrowiem prawdopodobnie wywołane tabletkami i każdy z lakarzy u jakich jestem dziwi się jak można leczyć zapalenie jajnika bez wcześniejszego chodzby USG. Szkoda mi tej kasy, którą u niej zostawiłam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izucha Re: poszukuje ginekologa - pomocy! IP: *.chello.pl 18.06.07, 21:12 zgadzam się z tą opinią.prowadziła moją ciążę-aż do poronienia, będącego wynikiem jej zaniedbania.kiedy trafiłam na oddział nie zajrzała tam ani razu.konsultowałam ten problem z innymi gin, wszyscy byli zgodni-zaniedbanie medyczne.kiedy czytam, ze ktoś ją poleca przechodzą mnie ciarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e1w2ewa Re: ginekolog Teresińska IP: *.chello.pl 16.01.07, 15:31 Kto mi napisze o prowadzeniu przez dr Teresińską ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: ginekolog? IP: *.pronet.lublin.pl 09.02.07, 16:20 a czy ktos coś wie na temat dr Kurowskiej(przyjmuje na Chodzki 3), czy zajmuje sie ona leczeniem prolaktyny ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna dr Kurowska IP: *.centertel.pl 11.02.07, 13:44 to endokrynolog, z tego co się orientuję zajmuje się prolaktyną, chociaż ja akurat leczę się u niej z innego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dori Re: dr Kurowska IP: *.p3.InterArena.pl 22.02.07, 14:24 dziewczyny czeka mnie laparoskopia diagnostyczna ( nie mogę zajsc w ciąże) , nie jestem z lublina tylko okolic , gdzie najlepiej zrobic ,słyszałam o Staszica ,kogo tam polecacie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorna Ginekolog na NFZ IP: *.lublin.enterpol.pl 03.03.07, 12:40 Piszecie o prywatnych gabinetach.Mnie na prywatne wizyty nie stać.Napiszcie kogo polecacie z przychodni NFZ.Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: Ginekolog na NFZ IP: *.chello.pl 03.03.07, 19:20 Krzysztof Kot w Sanitasie i w przychodni na Paganiniego 7, przyjmuje na NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
janeczka79 Re: Ginekolog na NFZ 03.03.07, 19:44 Mozesz równiez skorzystac z usług przychodni przy szpitalu na Lubartwoskiej, Jest tam wielu wspaniałych lekarzy, którzy (w większości) pracuja w tym szpitalu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karoolaaa poliklinika MSWiA - ginekolog IP: *.chello.pl 09.03.07, 12:41 a kogo mozecie polecic z poliliniki MSWiA na spokojnej ? czy jest tam jakis lekarz godny polecenia ?? czy moze lepiej sie tam nie wybiierac...z gory dziekuje za wszelkie info :) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masza62 Re: Ginekolog na NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 11:44 polecam sanitas na hempla tam mozna sie leczyc w ramach ubezpieczenia maja takze mozliwosc jednodniowej hospitalizacji.maja dobrych kompetentnych specjalistow, nie naciagaja, maja pelna diagnostyke , mozna zapisac sie na wizyte dzwoniac lub przez internet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masza62 Re: Ginekolog na NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 13:05 dr samberger mam bardzo dobre doswiadczenia , dr kot tez czytalam dobre opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Ginekolog na NFZ IP: *.chello.pl 22.04.07, 17:29 a jak mozna sie tam dostac w ramach NFZ ??? jakie dokumenty beda mi potrzebne zeby sie zarejestrowac ??? No i najwazniejsze kogo bys zstamtad polecila ?? przepraszam za moje pytania ale bedzie to moja pierwsza wizyta i nie bardzo wiem jak sie do tego zabrac :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: ginekolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 22:54 Polecam dr Jacka Robaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania lek. med. Hanna Caban IP: *.chello.pl 12.03.07, 13:19 Mozecie mi powiedziec cos wiecej o pani dr Caban z Hipotecznej ?? czy warto do niej isc no i czy wizyty u niej sa platne?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: lek. med. Hanna Caban IP: *.pronet.lublin.pl 10.04.07, 20:47 Wklejam Ci post o tej pani. sama oceń, czy warto pójść. • Re: Ginekolog H. Caban z Hipotecznej IP: *.pronet.lublin.pl Gość: Kartka 20.10.06, 08:12 + odpowiedz Bylam u niej na wizycie. Nie bede sie rozpisywac, powiem w skrocie: starsza kobieta w naderwanym jednym bucie, gadala tak szybko jakby jej sie gdzies spieszylo a co najmniej mialaby sie spoznic na autobus. Poszlam do niej pierwszy raz, usiadlam przed biurkiem, zapytala kilka rzeczy, nie wazyla mnie, zapytala ile waze, pierwsza miesiaczka, ostatnia i czy robilam test, jesli tak to zrobic badania krwi i moczu. Byla oschla i traktowala mnie z gory. Zapytala czy bralam kwas foliowy, ja na to, że nie i że wlasnie przyszlam zapytac o wszystko co dotyczy ciazy, a ona na to zaczela krzyczec"jak to pani nie brala, w Polsce o tym kobiety wiedza juz od 7 lat, ze kobieta wspolzykaca powinna brac kwas foliowy. TERAZ TO JUZ PO PTAKACH" - to jej oryginalne slowa. Przestraszylam sie jej, bo tak krzyczala i zle mnie traktowala, ale pomyslalam, ze przecierpie to dla mojego dziecka. Zadalam jej pytanie na koniec, do jakiego lekarza sie udac jesli zachoruje, na przyklad bede miala katar, a ona na to: "a po co pani to wiedziec, pani jest teraz zdrowa ?!!!" ja na to" bo jak zachoruje to chcialabym wiedziec czy pojsc do pani czy do ogolnego lekarza" i dopiero mi wtedy odpowiedziala, ze obojetne do kogo. Uwazam, ze mam prawo wiedziec, gdzie powinnam szukac pomocy w przypadku choroby. Na dodatek w lazience tuz przy gabinecie nie bylo mydla, i niech nikt mi nie mowi, ze sie skonczylo wlasnie, bo pojemnik na m,ydlo byl pusty, a sprzataczka na pewno by uzupelnila jesliby tylko dano jej mydlo. Przyjela po za kolejnoscia , na lewo jakas kobiete i tamta siedziala pol godziny w gabinecie, aż bylo godzinne opoznienie, wiec pozniej nadrabiala i w wyniku tego w ciagu 20 minut przyjela 4 pacjetki - wiec zadnej na pewno nie zbadala, zreszta ja jestem tego przykladem. Pielegniarka za to fajna, mloda dziewczyna i szkoda,ze to nie ona jest lekarzem. Po wyjsciu z gabinetu pomyslalam sobie, ze wiecej juz do niej nie pojde. To po prostu stara baba, jeszcze z komunistycznej szkoly, gdzie ja zle nauczyli traktowac ludzi. Stwierdzam po tej wizycie, ze jest nienormalna i ze starosci jej sie we lbie przewrocilo. Wpisze ja na czarna liste lekarzy ginekologow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: lek. med. Hanna Caban IP: *.nplay.net.pl 17.02.14, 20:13 Zgadzam się z Panią w 100% i nie polecam nikomu tego ginekologa!!! Traktuje ludzi z góry i zero empatii... Przyjmuje pacjentów chyba za kare... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie Re: ginekolog? Gęca psk1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.14, 07:47 Ja osobiście polecam doktora Tomasza Gęcę. Świetny lekarz, życzliwy człowiek, duże poczucie humoru, wyrozumiałość. Same superlatywy, przynajmniej z tej strony dał się poznać. Poszłam do niego bo nie mogłam się dostać do Krzyżanowskiego. Nie wiem, chyba zrezygnował z wizyt albo po prostu trafiłam na mega kolejkę. Nie żałuję i już jestem jego stałą pacjentką:) Warto się zastanowić przy wyborze lekarza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ajlaa Re: ginekolog? 10.04.07, 19:55 A zetknęliście się z dr Ławniczak z Luxmedu lub z dr Piotrem Zychem z ul.Weteranów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Kotarski-Fałszywy Prorok! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 12:40 Wybrałam się do dr Kotarskiego z powodu nieregularnych miesiączek, zmian w piersiach i dodatkowo pojawiła się dość poważna nadżerka. Weszłam, dostałam wizytówkę do kolegi, do którego miałam się udać z usg piersi bo pan dr się tym nie zajmuje:/ i skierowanie na badania poziomu hormonów. 3 minuty wizyty=100zł!. Kiedy powiedziałam żeby przynajmniej zobaczył tą nadżerkę, usłyszałam: "niech się pani rozbiera". Następnie pan dr stwierdził,że nadżerka to nic, ale mam niedorozwój jajników i macicy, więc nie będę mogła mieć dzieci...!Powiedział:"Musi sobie pani życie układać, niech pani jeszcze przyjdzie na badanie przez pępek..taką igłę się wprowadzi i potwierdzi niedorozwój"..Spłakana wróciłam do domu..Postanowiłam zrobić sobie usg narządów rodnych. Radiolog zapytał po co przyszłam, przecież wszystko jest w najlepszym porządku, a pana dr Proroka wyśmiał...No cóż, pacjentki u dr Kotarskiego dostają maksymalnie 10 minut audiencji, czas geniusz jest bardzo cenny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psuedo Re: Kotarski-Fałszywy Prorok! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 10:07 za wizytę u mechanika samochodowego też się płaci takie pieniądze a jakoś nikt na forach o tym się nie rozpisuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ginekolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 17:15 goraco polecam dr wajnberga pracuje na lubartowskiej przyjmuje tylko prywatnie na ul zuchów 2\16 tel do gab 534-10-80 znam go juz bardzo dlugo urodzilam dwoje dzieci pod jego opieką nigdy sie na nim nie zawiodłam. Bardzodobrze opiekuje się swoimi pacjętkami w szpitalu a wiem coś o tym wykonuje bardzo powazne operacje. naprawde gorąco polecam i zyczę zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoolaaa Re: ginekolog/sanitas IP: *.chello.pl 14.05.07, 10:21 hej :) wiecie mozna jak soe dostac do sanitasu w ramach NFZ ????z gory dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
kinia.po dr stebłowski 27.05.07, 13:40 a co sadzicie o dr Steblowskim ze Staszica? Slyszalam o nim wiele dobrego ale chce sie upewnic zanim do niego pojde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: murzyńska-orzelska maria=sanitas IP: *.top.net.pl 30.05.07, 17:27 znacie moze ta kobiete?? bo sie do niej wybieram a nie wiem czy jest dobra pomózcie!!! jakies opinie na temat pani doktor?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzik Re: dr stebłowski IP: *.chello.pl 11.08.07, 21:36 doktor Stebłowski prowadził moją ciążę- trafiłam do niego w ten sposób, ze dwa razy wylądowoałam na izbie przyjęć , bo bardzo źle się poczułam. był miły, bardzo sympatyczny i zrobił wszystkie badania. zapytałam gdzie przyjmuje i dał mi swoją wizytówkę do Ovum na staszica- wizyta kosztowała mnie najpierw 80, później 90 zl. jak dla mnie wizyty były zbyt krótkie, lekarz wyglądał zawsze jakby się spieszył, mimo, że starał się odpowiadać na wszystkie pytania. dał także numer telfonu w razie jakichkolwiek wątpliwości by dzwonić w nocy o północy. jednak nie zawsze odbierał... i niestety- gdy złapały mnie skurcze, nie odbierał przez całą noc- nie wiedziałam, czy to już czy przepowiadające. następnego dnia trafiłam do niego na oddział,ale właśnie schodził z dyżuru. urodziłam dopiero po pięciu dniach (cały czas miałam skurcze), gdy przyszedł na dyżur. wcześniej nikt nie chciał mi pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
apcia1 Re: ginekolog? 05.06.07, 20:54 witam na pewno nie polecam pana doktora mazurka z kraśnickich Byłam u niego 2 razy .I napewno już do niego nie pujde.Zbywa pacjentów ,przepisuje leki nie robiąc odpowiedniego wywiadu z pacjentką.Zato słyszałam doskonałą opinię o Kozickim ,Surmaczu .Jeśli jest ktoś kto ich zna to niech da znać Odpowiedz Link Zgłoś
karoolaaa Re: Sanitas 11.06.07, 09:19 Hej :) KOgo mozecie polecic mi z SANITASU ??? Wybieram sie tam po raz pierwszy i nie wiem jeszcze do kogo:/// Licze na Wasza pomoc :) z gory dziekuje za odp :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Filiks - Gajewska Joanna IP: *.chello.pl 19.06.07, 16:43 Moglby mi ktos napisac cos o tej pani doktor;> czy warto d niej sie wybrac itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Filiks - Gajewska Joanna IP: *.pronet.lublin.pl 09.07.07, 14:54 Stanowczo odradzam tą panią, zupełnie nie kontaktowa, stwarza problemy z przepisaniem tabletek antykoncepcyjnych, przez całą moja wizytę wypowiedziała może 3 zdania, nic nie wytłumaczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op Re: ginekolog? IP: *.pronet.lublin.pl 09.07.07, 21:41 czy moze ktos cos powiedziec na temat dr muszynskiej-orzelskiej z sanitasu? Odpowiedz Link Zgłoś
iwona831 Ginekolog po poronieniu 18.07.07, 11:30 Bardzo proszę o namiary na dobrego ginekologa w Lublinie.Niedawno miałam zabieg łyżeczkowania macicy z powodu martwej ciąży(8 tydz):((.Za 2 tyg muszę iść na kontrolna wizytę ale nie wiem do kogo.Nie chcę iść do lekarki która prowadziła moją ciążę, bo zawiodłam się na niej.Bardzo chciałabym trafić w końcu na dobrego lekarza, który będzie nie tylko fachowcem ale i wrażliwym człowiekiem, który pomoże mi znów zajść i mam nadzieję donosić szczęśliwie następną ciążę. Z góry dziękuje za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itka Re: Ginekolog po poronieniu IP: 212.106.18.* 19.07.07, 20:36 Bardzo Ci współczuje po stracie dziecka. Uważam, że teraz szczególnie zależy Ci na dobrym lekarzu. Ja osobiście polecam prof. Marka Sikorskiego. Przyjmuje w swojej prywatnej klinice na Romera. To człowiek o bardzo duzej wiedzy, ma dużo pacjentek i bardzo dużo taktu! To drogi lekarz wizyta kosztuje 100 zł ale warto je zapłacić gdyż człowiek wychodzi stamtąd godnie potraktowany i uspokojony.Piszę to z własnego doświadczenia gdyż sama miałam swojego czasu problemy zdrowotne. I tak się składa że trafiłam do tego samego lekarza co TY! Nie było to wprawdzie poronienie ale ten oto lekarz wyleczył mi tylko 20 procent dużej nadżerki okłamując mnie, że już wszystko jest ok! Spartaczył robotę choć był miły nie mogę powiedzieć! Mogłabym przytoczyć jeszcze inne sytuacje z tamtego okresu ale nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weana Ginekolog po poronieniu - dr Jacek Robak IP: *.telprojekt.pl 19.07.07, 21:39 Bardzo mi przykro :( Z całego serca polecam Ci dr Jacka Robaka z Lux Medu. Dusza człowiek, bardzo wrażliwy, o wielkim sercu dla pacjentki, wyrozumiały, uczciwy, dokładny i skrupulatny. Nigdy mu się nie spieszy, poświeca pacjentkom tyle czasu ile potrzeba. A ponadto wspaniały fachowiec, specjalizujący sie w ciąży i jej patologii. Wiele osób go poleca, nie spotkałam się poza tym z ani jednym nieprzychylnym słowem na jego temat. Wizyta w Lux Medzie kosztuje ok 60 zł. Na pewno się nie zawiedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: ginekolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 22:45 polecam dr Janinia Świetlicka- Buczko pracuje w szpitalu na lubartowskiej a przyjmuj prywatnie na ul. głębokiej 10/31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: ginekolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 09:16 Chciałabym sie dowiedziec jakie sa Wasze opinie na temat dr Grzegorza Polaka z Ab Ovo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: ginekolog? IP: *.chello.pl 07.09.07, 09:30 a co sądzicie o Dr.Dariuszu Szymuli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: ginekolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 15:04 Chciałabym sie dowiedziec jakie sa Wasze opinie na temat dr Grzegorza Polaka z Ab Ovo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marylenkya Re: ginekolog- Andrzej Wróbel IP: *.static.ip.netia.com.pl 12.08.14, 12:00 WIdze że wątek był już dawno ale myślę że warto go przytoczyć ponownie ponieważ ważną kwestią jest wybranie dobrego ginekologa. Ja ze swojej strony polecam ddr Andrzeja Wróbla który przyjmuje między innymi w poliklinice na Jaczewskiego (jeszcze w Łukowie na pewno tylko że tak to juz prywatnie). Bardzo porzadny lekarz i nie tylko siebie można mu poiwerzyc ale i dziecko- jest tez połoznikiem. Poza tym po nim widac i słychac że się zna na rzeczy i nie omija żadnych ważnych kwestii w stylu badania itp. Serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: ginekolog- Andrzej Wróbel IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.08.14, 20:16 O super marlenkya że rozpaoczęłaś znowu tema. Zamierzam sprawdzić tego Wróbla i okaże sie czy jest taki dobry. Mam dobre nastawienie bo czytałam wiele pozytywnych opinii na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś