Dodaj do ulubionych

ginekolog?

• Gość: krysia Re: ginekolog? IP: *.madnet.lub.pl / *.madnet.lub.pl 05.01.06, 15:31
      A czy ktoś leczył się u dr Artura Wdowiaka? Jakie opinie?
      • gosiaczek1971 Re: ginekolog? 04.02.06, 17:37
        witam !
        Dziewczyny z problemami zajścia w ciążę :dr Artur Wdowiak i dr Dariusz
        Swatowski ( z tym ,ze Swatowski jest także doskonałym chirurgiem) dr Wdowiak ma
        gabinet na Szczerbowskiego 5 a dr Swatowski przyjmuje w Luxmedzie.
        Dziewczyny ,które zachodzą w ciążę ale nie mogą jej donosić (poronienia) dr
        Małgorzata Jerzak - przyjmuje w Luxmedzie ale tylko co dwa tyg. w sobotę.

• Gość: minnie Re: ginekolog? IP: *.tebo.net / 195.116.90.* 14.01.06, 13:08
      up
      • wiktory23 Re: ginekolog? 16.01.06, 12:27
        PILNE!!!!!!!!
        Szukam opini na temat dr Wróbla. Czy możma mu powierzyć prowadzenie ciąży??
        • Gość: gość Re: ginekolog? IP: 212.182.47.* 29.01.06, 00:13
          Szukam ginekologa kobiety.czy moźeciemi kogoś polecić?
          • Gość: MELA Re: ginekolog? IP: 212.182.47.* 29.01.06, 00:15
            Co myślicie o Galeria na Zana? Polecono mi P.Milarta
            • Gość: medera tylko dr Baszak!!!!!!!!!!!!! IP: *.resetnet.pl 29.01.06, 11:47
              jestem zdumiona bardzo negatywnymi opiniami dot.dr Baszak,wprost nie moge w nie
              uwierzyc.W swoim zyciu przeszlam wiele badan ginekologicznych u roznych
              lekarzy ,porod ,za niedlugo bede ponownie rodzila i chce powiedziec ze jeszcze
              nikt nie "prowadzil mnie " z taka kompetencja ,jak wlasnie dr Ewa
              Baszak.Trafilam do tej dr dzieki bardzo dobrym relacjom moich i nie tylko
              kolezanek.Nie wiem o jakich niezmienianych ligninach piszecie,to jakas bzdura!W
              gabinecie jest bardzo czysto,nie widac oszczednosci na tym tle.Pani dr i jej
              asystentka zawsze cierpliwie i dokladnie odpowiadaly na moje pytania,nie
              wyczulam tez jakiegos wyciagania pieniedzy - wrecz przeciwnie cytologie
              zrobiono mi w ramach programu -nie pamietam jakiego,ale za darmo.Gdy trafilam
              do szpitala,dr Baszak troskliwie sie mna zajela,lacznie z tym ze przygotowala
              mi miejsce na sali 2 -osobowej,jej asystentka czesto do mnie zagladala.I
              zaznaczam ,ze bez zadnych dodatkowych pieniedzy!Zaden lekarz do tej pory nie
              badal mnie tak delikatnie ,jak dr Baszak.Zawsze znalazla czas na
              zainteresowanie sie nie tylko moim samopoczuciem,ale i praca,rodzina.A fakt,ze
              czeka sie na wizyte czasem z 40 min poslizgiem swiadczy wg mnie o tym ,ze
              bardzo duzo pacjentek do dr przychodzi.Dr Baszak w grudniu zostala mama,a w
              gabinecie przyjmuje jej maz-czlowiek cieply,fachowiec,na ktorego pomoc mozna
              liczyc.Zdziwily mnie tez uwagi o
              asystentce,to "normalna"kobieta,prostolinijna,usmiechnieta a nie jakas
              zarozumiala i naburmuszona.Naprawde ,z scystym sumieniem polecam dr Ewe
              Baszak,bedzie przymowala osobiscie od III'06.
              • Gość: fela do Meli IP: *.ismedia.pl / *.ismedia.pl 29.01.06, 12:19
                Doktor Milart jest ok.Pełna kultura i doswiadczenie.
                • kaaza111 Re: do Meli 29.01.06, 23:36
                  a co sądzicie o dr.Wróblu? bo takie były juz pytania,nikt nic nie pisze o nim
                  może cos i mi podpowiecie
                  • doroy1 Re: do Meli 30.01.06, 20:35
                    kaaza111 napisała:

> a co sądzicie o dr.Wróblu? bo takie były juz pytania,nikt nic nie pisze o nim
                    > może cos i mi podpowiecie

polecam lekture tego postu
              • Gość: gosc Re: tylko dr Baszak!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 17:56
                Ja już kompletnie nie wiem... Chciałam się wybrać do dr. Baszak, ale skoro
                przyjmuje od marca. Nie będę ukrywać, że się zmartwiłam. Zastanawiałam się też nad :
                dr. Jarząbek
                dr. Chołubek
                dr. Czekierdowski
                dr. Brzozowski
                dr. G.Polak
                dr. Skorupski
                Kompletnie nie wiem do kogo się wybrać. Chciałam zaznaczyć, że prawdopodbnie mam
                grzybicę i obawiam się nadżerki :( Czy któraś z Was mogłaby mi polecić jakiegoś
                fachowca w tych sprawach ? Wiem, że z grzybicą pochwy można długo walczyć,
                dlatego chciałaby pójść do kogoś dobrego, kto także przy okazji usunąłby mi
                dobrze nadżerkę, bez blizn itp.
                • Gość: gość Re: tylko dr Baszak!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 23:07
                  Ja również nie polecam dr Baszak.Byłam u niej kilkakrotnie i nie zauważyła u
                  mnie między innymi tego że mam mięśniaka macicy no i zespół policystycznych
                  jajników,mimo,iż wykonywała usg.Generalnie skupiła się wyłacznie na nadrzerce i
                  ciągle powtarzała,że powinnam ją usunąć.Z perspektywy patrząc niepotrzebnie
                  wyrzuciłam na ów zabieg 300 zł,bo tak naprawdę przy cytologii drugiego stopnia
                  nie był to jakiś przymus.Dodam,że nie rodziłam jeszcze więc tym bardziej o
                  usuwaniu nadrzerki powinno się w moim wypadku myśleć na końcu,bo czasem po
                  takim zabiegu może być jednak niewielki problem z zajściem w ciąże.Jak sie
                  potem okazało taki problem miałam,ale dr. Baszak lekceważyła moje objawy typy
                  skąpe miesiączki(jakich do tej pory nie miałam).Odpowiadała:nie ma się co
                  martwić,tak czasem bywa.W nerwy wpadłam dopiero wtedy,gdy nagle dr nie miała
                  terminów,żeby obejrzeć mnie po usunięciu tej nadrzerki,a miała być to wizyta
                  nieodpłatna.Pomyślałam:jak na usunięcie nardzerki to wcisnęła mnie na 22 i
                  czekałam jeszcze z godzine,a jak na darmową kontrolna wzyte to już miejsc nie
                  było.Tak skończyła się moja przygoda z drBaszak.Uważam ,że straciłam czas i
                  pieniądze.Teraz leczę się u dr Artura Wdowiaka.Jestem pod wrażeniem jego
                  podejścia i profesjonalizmu.To on doprowadził mnie do porządku i dzięki
                  leczeniu u niego jestem obecnie w 15 tygodniu ciąży.Zawsze ma czas,szanuje czas
                  innych i na wizycie nie liczy oddzielnie za usg czy badanie czy co tam
                  jescze,chyba ,że są to jakieś specjalistyczne procedury.Można do niego
                  bezpośrednio dzwonić na komórke i zawsze służy radą.Jest również możliwość
                  leczenia się u niego na NFZ i jest wtedy równie miły i
                  sympatyczny.Polecam,zwłaszcza kobietkom,które mają problemy takie jak ja .
                  • Gość: gość Re: tylko dr Baszak!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 00:22
                    Teraz już jestem przekonana, że raczej do Niej nie pójdę :) Dziękuję za
                    ostrzeżenie...

Tylko nadal nie wiem do kogo się wybrać :(
                    • anrenata Re: tylko dr Baszak!!!!!!!!!!!!! 06.02.06, 18:56
                      Ja szczerze polecam dr Wdowiaka.To bardzo utalentowany i dobry lekarz,ma klasę
                      i wizyta u niego nie jest krępująca.Zawsze wydawało mi się,że z własnej woli,na
                      prywatną wizyte do faceta się nie udam.Ale od kiedy leczę się u niego,to jestem
                      przekonana,że w najbliższym czasie lekarza nie zmienię.Doktor przyjmuje w Pro
                      Vivo na Jutrzenki na NFZ,tylko w poniedziałki,jest dostępny również w
                      Luxmedzie ,Top Medicalu,Ovum,ale ja najczęściej chodzę do jego prywatnego
                      gabinetu,ale nie ma to znaczenia czy jest się pacjentka na fudusz czy
                      prywatną,zawsze jest tak samo miły i zainteresowany problemem,potrafi
                      doradzić,jeśli np chodzi o jakieś bardziej skomplikowane procedury czy
                      zabieg.Nie wiem jak jest w przychodni typu luxmed czy top Medicalu ,bo tam się
                      płaci,a to nie zalezy od lekarza ile,ale u siebie w gabinecie doktor poprostu
                      liczy za wizyte,a nie jak to było u dr Baszak za badanie swoje,za usg swoje.On
                      rutynowo robi zawsze usg,jeśli powiedzmy monitoruje cykl i nie dolicza za to
                      kolejnych pieniędzy.Zresztą doktor Baszak robiła mi usg i jakoś nie widziała
                      policystycznych jajników czy mięśniaka.A to chyba nie jest coś wyjątkowego czy
                      rzadko widywanego.A doktor czasem do złudzenia,za każdym razem powtarza:ja
                      mówiłem pani o mięśniaku,prawda?.Dlatego czuję się pod jego opieką bezpieczna i
                      wiem,że niczego nie zaniedba.Gdyby nie doktor pewnie do tej pory
                      zastanawiałabym się czemu nie udaje mi się zajść w ciąże.A tak,odpowiednie leki
                      w odpowiednim czasie i efekt jest.Pozdrawiam
    • Gość: ola lublinianka Re: ginekolog? IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.06, 15:18
      Polecam gorąco Panią dr Marciniak z PSK4. Kiedy straciłam 2 ciążę była jedynym
      lekarzem, który sprawił, ze lepiej się poczułam - dała mi nadzieję, a przede
      wszystkim kilogram skierowań na przeróżne badania, które pomogły znaleźć
      przyczynę porażki. żaden inny lekarz nie skierował mnie na badania, twierdzili
      tylko, że czasem tak się zdarza.
      Dr Włodarczyk z Krasnickich zawiódł mnie strasznie - jak się okazało, że ciąża
      jest martwa, stwierdził, ze u niego na oddziale nie ma miejsca, mam sobie
      znaleźć inny szpital i odezwać się, jak będzie po wszystkim.
      • Gość: Mirka do Oli IP: *.ismedia.pl / *.ismedia.pl 13.02.06, 17:09
        Współczuję Ci, Olu, też to przeżyłam.Na Jaczewskiego właśnie była taka miła
        doktor( nazwiska nie pamiętam, która robiła wszystko, aby mi ułatwić
        najtrudniejsze chwile.
    • Gość: Karola Re: ginekolog? IP: 217.8.62.* 14.02.06, 13:34
      Swidnik
    • Gość: Karola Re: ginekolog? IP: 217.8.62.* 14.02.06, 13:34
      Swidnik
    • Gość: abcdefg... Re: ginekolog? IP: *.pronet.lublin.pl 14.02.06, 13:40
      A czy przy Lubartowskiej możecie polecić jakiegoś gin.- endokrynologa?.
      Słyszałam,że jest tak dwóch lekarzy z taką specjalizacją. Czy któryś jest w
      porządku?
      Pozdrawiam,
      • Gość: fredzia Re: ginekolog? IP: *.pronet.lublin.pl 11.04.06, 20:05
        Rybko, o ile się orientuję to nie ma takiej specjalizacji. Albo ktoś to umie
        albo nie, hej!
        • ifuwannabemylover Re: ginekolog? 12.04.06, 23:46
          dziewczyny, ja wam mogę polecić dr. Marka Miturskiego, przyjmuje w gabinecie na
          Niepodległości 9 :) tzn ten gabinet jest w przychodni objętej NFZ, czyli jak
          jesteście ubezpieczone [studencka książeczka zdrowia wystarczy], to nic nie
          płacicie. Badanie dokładne, doktor robi szczegółowy wywiad przed dobraniem
          tabletek, skierowuje na bezpłatne badania do Luxmedu i wypisuje recepte :) mam
          się do niego na kontrolę zgłosić za 2 tygodnie, a w razie co dzwonić. Miła
          asystentka (choć może nieco denerwowac jej kręcenie sie po gabinecie), zapisuje
          telefonicznie prawie zawsze na drugi dzień, wizytę też bez problemu można
          przesunąć :)
      • Gość: @nia endokryolog IP: *.it-net.pl 30.05.06, 21:59
        Dobrym i cenionym endokrynologiem jest dr Kamińska - przyjmuje w przychodni
        przy szpitalu na Lubartowskiej. Prowadziłą moją ciążę - polecam ją z całym
        przekonaniem ;)
        • Gość: mm ginekolog IP: *.eth0.raptor-cl-zensol.lubman.net.pl 01.06.06, 21:46
          czy ktoś może polecić dobrego specjalistę dla dziewcząt?
          W szpitalu na Kraśnickiej jest poradnia dla dziewcząt - leczyłam się tam 2 lata
          i bez skutku, beznadzieja
    • Gość: kaka-75 Re: ginekolog? IP: *.in.lublin.pl / *.in.lublin.pl 03.06.06, 10:01
      Pani doktor SOBSTYL, REWELACJA! Przyjmuje w Luxmedzie, pracuje w PSK 1 w
      klinice Rozrodczości i Andrologii.Niezwykle miła osoba a przy tym świetny
      specjalista, dzięki niej w końcu udało nam się!Mamy córkę.
    • Gość: Zosia Dr Styk IP: *.vlan60.dengo.lubman.net.pl 04.11.06, 01:29
      Czy ktoś może mi podać swoje zdanie na temat fachowości Dr Styka, który pracuje
      na Lubartowskiej w szpitalu? Chodzi ma o prowadzenie ciąży.
      Dziękuję!
      • Gość: Maminka Re: Dr Styk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 15:54
        Prowadził moja ciążę, był przy porodzie...super facet, super fachowiec!!!
        • anna1503 Re: Dr Brzozowski 14.11.06, 12:38
          A kiedy i gdzie rodziłaś?Wiem,że dr Brzozowski nie pracuje w żadnym
          szpitalu,więc jak to możliwe?
    • Gość: nina Re: ginekolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 17:57
      proszę poleccie mi dobrą kobiete ginekologa
      • Gość: Bojek Re: ginekolog? IP: *.chello.pl 09.11.06, 18:03
        Dziewczyny, czy słyszałyście coś na temat dr Kraczkowskiego ze Staszica??
        na tym forum widziałam tylko jedną wypowiedz na jego temat, zresztą pozytywną
    • xavi_0 poszukuje ginekologa - pomocy! 09.12.06, 16:27
      Szukam ginekologa, najlepiej kobiety dla mojej dziewczyny. Będzie to jej
      pierwsza wizyta, od dawna ma bolesne miesiaczki i strasznie sie boji. Chyba
      dlatego ze krepuje sie, chce pójść do kobiety. Wiec poszukuje, delikatnego,
      dobrego, miłego oraz takiego co potrafi wszystko wyjaśnic ginekologa dla młodej
      dziewczyny.
      • ankab29 Re: poszukuje ginekologa - pomocy! 10.12.06, 10:43
        Cześć Xavi,
        Może uda Ci się przekonać Twoją dziewczynę do lekarza mężczyzny? Ja na
        pierwszą wizytę też poszlam do kobiety gin i bardzo niemilo to wspominam. Moje
        doświadczenia z ginekologami przekonaly mnie, że faceci są o wiele bardziej
        delikatni (nie tylko jeśli chodzi o samo badanie) ale także o sposób rozmowy z
        pacjentką. A kobiety- ginekolodzy na które się natknelam, to w wiekszości
        reprezentowaly taki zimno-arogancko-znieczulony stosunek do pacjentek ( takie
        podejście : "jesteś kobieta to musi boleć")zero empatii.
        Gorąco polecam dr Swatowskiego (przyjmuje w LUXMEDZIE na Radziwillowskiej)-
        bardzo delikatny lekarz i wogóle nie czulam sie skrepowana. Bardzo rozważnie
        dobiera leki. Mi pomógl wyjsc z okropnego stanu zapalnego po porodzie- kobieta
        w tym czasie tez może sie czuć niekomfortowo podczas badania. A on mial takie
        extra podejście, ze chociaż ledwo moglam chodzić z bólu to delikatniejszego
        badania w życiu nie pamiętam:)))
        A i co najważniejsze- nie naciaga na zbedne wizyty. Jasno mówi co moze
        zaniepokoic pacjentke na tyle, żeby do niego przyjśc z kolejną wizytą.
        Polecam w 100%
        • xavi_0 Re: poszukuje ginekologa - pomocy! 10.12.06, 15:23
          Dzieki za odpowiedź. Pokaze jej to co napisałaś, moze da sie namówić.
          ALe tak na wszelki wypadek, poleci ktoś jakąś kobiete ginekologa?
          • Gość: inka Re: poszukuje ginekologa - pomocy! IP: *.chello.pl 11.12.06, 11:50
            Gratuluję Twojej dziewczynie takiego chłopaka jak Ty! Wspaniale się o nią
            troszczysz. Osobiście poleciłabym również mężczyznę - dr. J. Robak, Luxmed.
            Kobiety żadnej odpowiedniej nie znam.
            • Gość: ............... Re: poszukuje ginekologa - pomocy! IP: *.pronet.lublin.pl 11.12.06, 15:09
              A ja z kobiet mogę polecić panią dr Osińską-Stępień z Luxmedu. Chodzę do Niej
              juz od kilku lat, i nigdy sie nie zawiodłam. Stawia trafne diagnozy, z czym
              wielu lekarzy ma niestety problemy...i jest swietną i bardzo sympatyczną osobą.
              Wizyty są naprawdę bezstresowe i mogę polecic z czystym sumieniem:)
              • Gość: Aga Re: poszukuje ginekologa - pomocy! IP: *.hetnet.lublin.pl 18.12.06, 00:37
                Dr Robak - serdecznie polecam: fachowość, delikatność, świetne, ludzkie
                podejście do pacjentek, chętnie odpowiada na wszelkie pytania.

Za to dr Osińska-Stępień wywarła na mnie raczej niemiłe wrażenie: wg mnie jest
                zbyt obcesowa. I nie pamiętała o badaniu piersi, a to dla mnie poważny minus u
                ginekologa.
                • Gość: bożena Re: poszukuje ginekologa - pomocy! IP: *.pronet.lublin.pl 19.01.07, 20:13
                  O Osińskiej-Stępień też mam już złe zdanie!!! Ani razu nie zleciła mi pełnych
                  badań...nawet nie miałam robionej cytologii a chodziłam do niej rok. W tym
                  czasie leczyłam u niej zapalenie jajników (2 razy) i oczywiście ani razu nie
                  dostałam skierowania na usg. Przepisała mi tabletki antykoncepcyjne też bez
                  żadnych badań! Teraz okazuje się że mam poważne problemy ze zdrowiem
                  prawdopodobnie wywołane tabletkami i każdy z lakarzy u jakich jestem dziwi się
                  jak można leczyć zapalenie jajnika bez wcześniejszego chodzby USG. Szkoda mi
                  tej kasy, którą u niej zostawiłam :(
                  • Gość: izucha Re: poszukuje ginekologa - pomocy! IP: *.chello.pl 18.06.07, 21:12
                    zgadzam się z tą opinią.prowadziła moją ciążę-aż do poronienia, będącego wynikiem jej zaniedbania.kiedy trafiłam na oddział nie zajrzała tam ani razu.konsultowałam ten problem z innymi gin, wszyscy byli zgodni-zaniedbanie medyczne.kiedy czytam, ze ktoś ją poleca przechodzą mnie ciarki.
    • Gość: e1w2ewa Re: ginekolog Teresińska IP: *.chello.pl 16.01.07, 15:31
      Kto mi napisze o prowadzeniu przez dr Teresińską ciąży?
    • Gość: pytanie Re: ginekolog? IP: *.pronet.lublin.pl 09.02.07, 16:20
      a czy ktos coś wie na temat dr Kurowskiej(przyjmuje na Chodzki 3), czy zajmuje
      sie ona leczeniem prolaktyny ??
      • Gość: Martyna dr Kurowska IP: *.centertel.pl 11.02.07, 13:44
        to endokrynolog, z tego co się orientuję zajmuje się prolaktyną, chociaż ja
        akurat leczę się u niej z innego powodu.
        • Gość: dori Re: dr Kurowska IP: *.p3.InterArena.pl 22.02.07, 14:24
          dziewczyny czeka mnie laparoskopia diagnostyczna ( nie mogę zajsc w ciąże) , nie
          jestem z lublina tylko okolic , gdzie najlepiej zrobic ,słyszałam o Staszica
          ,kogo tam polecacie.Pozdrawiam
          • Gość: Dorna Ginekolog na NFZ IP: *.lublin.enterpol.pl 03.03.07, 12:40
            Piszecie o prywatnych gabinetach.Mnie na prywatne wizyty nie stać.Napiszcie kogo
            polecacie z przychodni NFZ.Proszę.
            • Gość: zonk Re: Ginekolog na NFZ IP: *.chello.pl 03.03.07, 19:20
              Krzysztof Kot w Sanitasie i w przychodni na Paganiniego 7, przyjmuje na NFZ.
            • janeczka79 Re: Ginekolog na NFZ 03.03.07, 19:44
              Mozesz równiez skorzystac z usług przychodni przy szpitalu na Lubartwoskiej,
              Jest tam wielu wspaniałych lekarzy, którzy (w większości) pracuja w tym
              szpitalu:)
              • Gość: Karoolaaa poliklinika MSWiA - ginekolog IP: *.chello.pl 09.03.07, 12:41
                a kogo mozecie polecic z poliliniki MSWiA na spokojnej ? czy jest tam jakis
                lekarz godny polecenia ?? czy moze lepiej sie tam nie wybiierac...z gory
                dziekuje za wszelkie info :) pozdrawiam.
            • Gość: masza62 Re: Ginekolog na NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 11:44
              polecam sanitas na hempla tam mozna sie leczyc w ramach ubezpieczenia maja
              takze mozliwosc jednodniowej hospitalizacji.maja dobrych kompetentnych
              specjalistow, nie naciagaja, maja pelna diagnostyke , mozna zapisac sie na
              wizyte dzwoniac lub przez internet
              • cherrylee79 Re: Ginekolog na NFZ 13.03.07, 13:17
                A kogo z tamtąd polecasz?
                • Gość: masza62 Re: Ginekolog na NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 13:05
                  dr samberger mam bardzo dobre doswiadczenia , dr kot tez czytalam dobre
                  opinie
              • Gość: karola Re: Ginekolog na NFZ IP: *.chello.pl 22.04.07, 17:29
                a jak mozna sie tam dostac w ramach NFZ ??? jakie dokumenty beda mi potrzebne
                zeby sie zarejestrowac ??? No i najwazniejsze kogo bys zstamtad polecila ??
                przepraszam za moje pytania ale bedzie to moja pierwsza wizyta i nie bardzo
                wiem jak sie do tego zabrac :(
    • Gość: luna Re: ginekolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 22:54
      Polecam dr Jacka Robaka.
    • Gość: Ania lek. med. Hanna Caban IP: *.chello.pl 12.03.07, 13:19
      Mozecie mi powiedziec cos wiecej o pani dr Caban z Hipotecznej ?? czy warto do
      niej isc no i czy wizyty u niej sa platne??
      • Gość: Gość Re: lek. med. Hanna Caban IP: *.pronet.lublin.pl 10.04.07, 20:47
        Wklejam Ci post o tej pani. sama oceń, czy warto pójść.
        • Re: Ginekolog H. Caban z Hipotecznej IP: *.pronet.lublin.pl
        Gość: Kartka 20.10.06, 08:12 + odpowiedz

Bylam u niej na wizycie. Nie bede sie rozpisywac, powiem w skrocie: starsza
        kobieta w naderwanym jednym bucie, gadala tak szybko jakby jej sie gdzies
        spieszylo a co najmniej mialaby sie spoznic na autobus. Poszlam do niej
        pierwszy raz, usiadlam przed biurkiem, zapytala kilka rzeczy, nie wazyla mnie,
        zapytala ile waze, pierwsza miesiaczka, ostatnia i czy robilam test, jesli tak
        to zrobic badania krwi i moczu. Byla oschla i traktowala mnie z gory. Zapytala
        czy bralam kwas foliowy, ja na to, że nie i że wlasnie przyszlam zapytac o
        wszystko co dotyczy ciazy, a ona na to zaczela krzyczec"jak to pani nie brala,
        w Polsce o tym kobiety wiedza juz od 7 lat, ze kobieta wspolzykaca powinna brac
        kwas foliowy. TERAZ TO JUZ PO PTAKACH" - to jej oryginalne slowa.
        Przestraszylam sie jej, bo tak krzyczala i zle mnie traktowala, ale pomyslalam,
        ze przecierpie to dla mojego dziecka. Zadalam jej pytanie na koniec, do jakiego
        lekarza sie udac jesli zachoruje, na przyklad bede miala katar, a ona na to: "a
        po co pani to wiedziec, pani jest teraz zdrowa ?!!!" ja na to" bo jak zachoruje
        to chcialabym wiedziec czy pojsc do pani czy do ogolnego lekarza" i dopiero mi
        wtedy odpowiedziala, ze obojetne do kogo. Uwazam, ze mam prawo wiedziec, gdzie
        powinnam szukac pomocy w przypadku choroby.
        Na dodatek w lazience tuz przy gabinecie nie bylo mydla, i niech nikt mi nie
        mowi, ze sie skonczylo wlasnie, bo pojemnik na m,ydlo byl pusty, a sprzataczka
        na pewno by uzupelnila jesliby tylko dano jej mydlo.

Przyjela po za kolejnoscia , na lewo jakas kobiete i tamta siedziala pol
        godziny w gabinecie, aż bylo godzinne opoznienie, wiec pozniej nadrabiala i w
        wyniku tego w ciagu 20 minut przyjela 4 pacjetki - wiec zadnej na pewno nie
        zbadala, zreszta ja jestem tego przykladem.

Pielegniarka za to fajna, mloda dziewczyna i szkoda,ze to nie ona jest
        lekarzem.

Po wyjsciu z gabinetu pomyslalam sobie, ze wiecej juz do niej nie pojde.
        To po prostu stara baba, jeszcze z komunistycznej szkoly, gdzie ja zle nauczyli
        traktowac ludzi.
        Stwierdzam po tej wizycie, ze jest nienormalna i ze starosci jej sie we lbie
        przewrocilo.

Wpisze ja na czarna liste lekarzy ginekologow.

• Gość: Anonim Re: lek. med. Hanna Caban IP: *.nplay.net.pl 17.02.14, 20:13
          Zgadzam się z Panią w 100% i nie polecam nikomu tego ginekologa!!! Traktuje ludzi z góry i zero empatii... Przyjmuje pacjentów chyba za kare...
          • Gość: Maggie Re: ginekolog? Gęca psk1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.14, 07:47
            Ja osobiście polecam doktora Tomasza Gęcę. Świetny lekarz, życzliwy człowiek, duże poczucie humoru, wyrozumiałość. Same superlatywy, przynajmniej z tej strony dał się poznać. Poszłam do niego bo nie mogłam się dostać do Krzyżanowskiego. Nie wiem, chyba zrezygnował z wizyt albo po prostu trafiłam na mega kolejkę. Nie żałuję i już jestem jego stałą pacjentką:) Warto się zastanowić przy wyborze lekarza. Pozdrawiam
    • ajlaa Re: ginekolog? 10.04.07, 19:55
      A zetknęliście się z dr Ławniczak z Luxmedu lub z dr Piotrem Zychem z ul.Weteranów?
    • Gość: milka Kotarski-Fałszywy Prorok! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 12:40
      Wybrałam się do dr Kotarskiego z powodu nieregularnych miesiączek, zmian w
      piersiach i dodatkowo pojawiła się dość poważna nadżerka. Weszłam, dostałam
      wizytówkę do kolegi, do którego miałam się udać z usg piersi bo pan dr się tym
      nie zajmuje:/ i skierowanie na badania poziomu hormonów. 3 minuty wizyty=100zł!.
      Kiedy powiedziałam żeby przynajmniej zobaczył tą nadżerkę, usłyszałam: "niech
      się pani rozbiera". Następnie pan dr stwierdził,że nadżerka to nic, ale mam
      niedorozwój jajników i macicy, więc nie będę mogła mieć
      dzieci...!Powiedział:"Musi sobie pani życie układać, niech pani jeszcze
      przyjdzie na badanie przez pępek..taką igłę się wprowadzi i potwierdzi
      niedorozwój"..Spłakana wróciłam do domu..Postanowiłam zrobić sobie usg narządów
      rodnych. Radiolog zapytał po co przyszłam, przecież wszystko jest w najlepszym
      porządku, a pana dr Proroka wyśmiał...No cóż, pacjentki u dr Kotarskiego dostają
      maksymalnie 10 minut audiencji, czas geniusz jest bardzo cenny...
      • Gość: psuedo Re: Kotarski-Fałszywy Prorok! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 10:07
        za wizytę u mechanika samochodowego też się płaci takie pieniądze a jakoś nikt
        na forach o tym się nie rozpisuje
    • Gość: aga Re: ginekolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 17:15
      goraco polecam dr wajnberga pracuje na lubartowskiej przyjmuje tylko prywatnie
      na ul zuchów 2\16 tel do gab 534-10-80 znam go juz bardzo dlugo urodzilam dwoje
      dzieci pod jego opieką nigdy sie na nim nie zawiodłam. Bardzodobrze opiekuje
      się swoimi pacjętkami w szpitalu a wiem coś o tym wykonuje bardzo powazne
      operacje. naprawde gorąco polecam i zyczę zdrowia
      • Gość: karoolaaa Re: ginekolog/sanitas IP: *.chello.pl 14.05.07, 10:21
        hej :) wiecie mozna jak soe dostac do sanitasu w ramach NFZ ????z gory dziekuje
        za odpowiedz
        • Gość: ania Re: ginekolog/sanitas IP: *.chello.pl 22.05.07, 11:12
          odswiezam :)
    • kinia.po dr stebłowski 27.05.07, 13:40
      a co sadzicie o dr Steblowskim ze Staszica? Slyszalam o nim wiele dobrego ale chce sie upewnic zanim do niego pojde.
      • Gość: mm Re: murzyńska-orzelska maria=sanitas IP: *.top.net.pl 30.05.07, 17:27
        znacie moze ta kobiete?? bo sie do niej wybieram a nie wiem czy jest dobra
        pomózcie!!! jakies opinie na temat pani doktor??
      • Gość: Madzik Re: dr stebłowski IP: *.chello.pl 11.08.07, 21:36
        doktor Stebłowski prowadził moją ciążę- trafiłam do niego w ten
        sposób, ze dwa razy wylądowoałam na izbie przyjęć , bo bardzo źle
        się poczułam. był miły, bardzo sympatyczny i zrobił wszystkie
        badania. zapytałam gdzie przyjmuje i dał mi swoją wizytówkę do Ovum
        na staszica- wizyta kosztowała mnie najpierw 80, później 90 zl. jak
        dla mnie wizyty były zbyt krótkie, lekarz wyglądał zawsze jakby się
        spieszył, mimo, że starał się odpowiadać na wszystkie pytania. dał
        także numer telfonu w razie jakichkolwiek wątpliwości by dzwonić w
        nocy o północy. jednak nie zawsze odbierał... i niestety- gdy
        złapały mnie skurcze, nie odbierał przez całą noc- nie wiedziałam,
        czy to już czy przepowiadające. następnego dnia trafiłam do niego na
        oddział,ale właśnie schodził z dyżuru. urodziłam dopiero po pięciu
        dniach (cały czas miałam skurcze), gdy przyszedł na dyżur. wcześniej
        nikt nie chciał mi pomóc.
    • apcia1 Re: ginekolog? 05.06.07, 20:54
      witam na pewno nie polecam pana doktora mazurka z kraśnickich Byłam u niego 2
      razy .I napewno już do niego nie pujde.Zbywa pacjentów ,przepisuje leki nie
      robiąc odpowiedniego wywiadu z pacjentką.Zato słyszałam doskonałą opinię o
      Kozickim ,Surmaczu .Jeśli jest ktoś kto ich zna to niech da znać
      • karoolaaa Re: Sanitas 11.06.07, 09:19
        Hej :) KOgo mozecie polecic mi z SANITASU ??? Wybieram sie tam po raz pierwszy
        i nie wiem jeszcze do kogo:/// Licze na Wasza pomoc :) z gory dziekuje za odp :)
        • karoolaaa Re: Sanitas 17.06.07, 19:48
          odswiezam.
          • Gość: Ania Filiks - Gajewska Joanna IP: *.chello.pl 19.06.07, 16:43
            Moglby mi ktos napisac cos o tej pani doktor;> czy warto d niej sie wybrac itd..
            • Gość: k Re: Filiks - Gajewska Joanna IP: *.pronet.lublin.pl 09.07.07, 14:54
              Stanowczo odradzam tą panią, zupełnie nie kontaktowa, stwarza problemy z
              przepisaniem tabletek antykoncepcyjnych, przez całą moja wizytę wypowiedziała
              może 3 zdania, nic nie wytłumaczyła.
    • Gość: op Re: ginekolog? IP: *.pronet.lublin.pl 09.07.07, 21:41
      czy moze ktos cos powiedziec na temat dr muszynskiej-orzelskiej z sanitasu?
      • Gość: pp Re: ginekolog? IP: *.pronet.lublin.pl 11.07.07, 13:40
        ??
        • iwona831 Ginekolog po poronieniu 18.07.07, 11:30
          Bardzo proszę o namiary na dobrego ginekologa w Lublinie.Niedawno miałam zabieg
          łyżeczkowania macicy z powodu martwej ciąży(8 tydz):((.Za 2 tyg muszę iść na
          kontrolna wizytę ale nie wiem do kogo.Nie chcę iść do lekarki która prowadziła
          moją ciążę, bo zawiodłam się na niej.Bardzo chciałabym trafić w końcu na dobrego
          lekarza, który będzie nie tylko fachowcem ale i wrażliwym człowiekiem, który
          pomoże mi znów zajść i mam nadzieję donosić szczęśliwie następną ciążę. Z góry
          dziękuje za informacje.
          • Gość: itka Re: Ginekolog po poronieniu IP: 212.106.18.* 19.07.07, 20:36
            Bardzo Ci współczuje po stracie dziecka. Uważam, że teraz szczególnie zależy Ci
            na dobrym lekarzu. Ja osobiście polecam prof. Marka Sikorskiego. Przyjmuje w
            swojej prywatnej klinice na Romera. To człowiek o bardzo duzej wiedzy, ma dużo
            pacjentek i bardzo dużo taktu!
            To drogi lekarz wizyta kosztuje 100 zł ale warto je zapłacić gdyż człowiek
            wychodzi stamtąd godnie potraktowany i uspokojony.Piszę to z własnego
            doświadczenia gdyż sama miałam swojego czasu problemy zdrowotne. I tak się
            składa że trafiłam do tego samego lekarza co TY! Nie było to wprawdzie
            poronienie ale ten oto lekarz wyleczył mi tylko 20 procent dużej nadżerki
            okłamując mnie, że już wszystko jest ok! Spartaczył robotę choć był miły nie
            mogę powiedzieć! Mogłabym przytoczyć jeszcze inne sytuacje z tamtego okresu ale
            nie chcę.
          • Gość: weana Ginekolog po poronieniu - dr Jacek Robak IP: *.telprojekt.pl 19.07.07, 21:39
            Bardzo mi przykro :(

Z całego serca polecam Ci dr Jacka Robaka z Lux Medu. Dusza człowiek, bardzo
            wrażliwy, o wielkim sercu dla pacjentki, wyrozumiały, uczciwy, dokładny i
            skrupulatny. Nigdy mu się nie spieszy, poświeca pacjentkom tyle czasu ile
            potrzeba. A ponadto wspaniały fachowiec, specjalizujący sie w ciąży i jej
            patologii. Wiele osób go poleca, nie spotkałam się poza tym z ani jednym
            nieprzychylnym słowem na jego temat. Wizyta w Lux Medzie kosztuje ok 60 zł.
            Na pewno się nie zawiedziesz.
    • Gość: mz Re: ginekolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 22:45
      polecam dr Janinia Świetlicka- Buczko pracuje w szpitalu na
      lubartowskiej a przyjmuj prywatnie na ul. głębokiej 10/31
      • Gość: Gosc Re: ginekolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 09:16
        Chciałabym sie dowiedziec jakie sa Wasze opinie na temat dr
        Grzegorza Polaka z Ab Ovo.
    • Gość: magda Re: ginekolog? IP: *.chello.pl 07.09.07, 09:30
      a co sądzicie o Dr.Dariuszu Szymuli?
    • Gość: Gosc Re: ginekolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 15:04
      Chciałabym sie dowiedziec jakie sa Wasze opinie na temat dr
      Grzegorza Polaka z Ab Ovo.
      • Gość: marylenkya Re: ginekolog- Andrzej Wróbel IP: *.static.ip.netia.com.pl 12.08.14, 12:00
        WIdze że wątek był już dawno ale myślę że warto go przytoczyć ponownie ponieważ ważną kwestią jest wybranie dobrego ginekologa. Ja ze swojej strony polecam ddr Andrzeja Wróbla który przyjmuje między innymi w poliklinice na Jaczewskiego (jeszcze w Łukowie na pewno tylko że tak to juz prywatnie). Bardzo porzadny lekarz i nie tylko siebie można mu poiwerzyc ale i dziecko- jest tez połoznikiem. Poza tym po nim widac i słychac że się zna na rzeczy i nie omija żadnych ważnych kwestii w stylu badania itp. Serdecznie polecam.
        • Gość: Gościu Re: ginekolog- Andrzej Wróbel IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.08.14, 20:16
          O super marlenkya że rozpaoczęłaś znowu tema. Zamierzam sprawdzić tego Wróbla i okaże sie czy jest taki dobry. Mam dobre nastawienie bo czytałam wiele pozytywnych opinii na jego temat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka