Gość: Ita IP: *.udn.pl 11.03.05, 18:20 Jak Wam się podoba to miejsce?ja jestem zachwycona:)Ciekawy pomysł.Miła obsługa i duże porcje.Tak trzymać:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verbaveritatis Re: Pub Więzienie 12.03.05, 00:16 A zakładają na ręce kajdanki? Trudno sie wtedy je,ale jakie wrazenie! Zarcie chyba za darmo,bo w więzieniu nalezą sie bezpłatne posilki! Pomysl nazwania knajpy "więzieniem" to chyba tęsknota pomysłodawcy za dawnym miejscem zamieszkania? Odpowiedz Link Zgłoś
blood_free Re: Pub Więzienie 12.03.05, 00:32 Proponuje ci verbaveritatis, lokal pw. sw. Perpetuy, zamiast kajdanek wlosiennica, zamiast posilkow-strawa duchowa wygloszona miodowo-aksamitno-pedalskim falsetem Zycinskiego, do tego sacro nuta i notowania listy przebojow o. Tadeusza wraz z hitem "Moj cudny beret z moheru". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulegly a czy tam wykorzystuja seks...wspolwiezniow? IP: *.skane.se 12.03.05, 01:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klawisz Re: a czy tam wykorzystuja seks...wspolwiezniow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 01:41 rozumiem, że obsługują klawisze, pardon, "przyciski" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcello Re: Pub Więzienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 09:39 dobry tekst Blood.pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Pub Więzienie IP: *.lublin.mm.pl 12.03.05, 10:16 Ciekawy lokalik! A gdzie on! Lubię głosik naszego ukochanego Arcibiskupa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: Pub Więzienie IP: *.it-net.pl 12.03.05, 10:59 z nazwy w sam raz dla chlopaków stojacych czesto w bramie naprzeciwko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka-lublin Re: Pub Więzienie 12.03.05, 20:00 Byłam kilka razy - pomysł nawet fajny. Duży plus za doprecyzowanie nawet najdrobniejszych szczegółów (np.metalowe kubelki w których przynoszą rachunek). Jedzonko też bardzo smaczne. Duże zastrzeżenia mam jednak do obsługi kelnerskiej... Bardzo duże... Odpowiedz Link Zgłoś
muminek33 Re: Pub Więzienie 12.03.05, 23:27 Dla mnie ten lokal zdecydowanie rzadzi. Odpowiedz Link Zgłoś