Gość: Jastrzębiec IP: *.devs.futuro.pl 29.03.05, 23:10 List pasterski w obronie agentów bezpieki. Hm, zatem nic dziwnego w dowcipach, że diecezja tarnowska wznosi w sprawie ks. bp Ż. modły dziękczynne, a diecezja lubelska - modły błagalne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lubelak Re: Spisek czy Duch Święty IP: *.lublin.mm.pl 30.03.05, 05:38 Biskupie przecież to czysta polityka. Zajmij sie ratowaniem dusz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon sługus eSBescji w masce sługi Jezusa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 08:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubek Re: Spisek czy Duch Święty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 09:28 Jako społeczeństwo nie dorośliśmy do takich listów pasterskich. Wolimy walczyń niż wsłuchiwać się w to, co głosi Pismo Św. Dzięki Ci Arcybiskupie. Jesteś Wielki. Odpowiedz Link Zgłoś
awojlublin duch święty jak nic! 31.03.05, 00:20 I ja śpieszę z podziękowaniami, choć za słowem księży kat. nie bardzo podążam a i do kościółka mam ciągle za daleko, za list ten Abp Józefowi dzięki wielkie!!! BO CZY NIE BOŻE SZUKAĆ TEGO CO NAS ŁĄCZY A NIE DZIELI? A co do listy Wildsteina, Bóg wiedział co robi kiedy pozwolił na opublikowanie w/w dzieła w takiej a nie innej formie! W tym chorym kraju gorsza by rzeź była niż za czasów narodzin Jezusa w Betlejem jak by więcej namiarów zawierała owa lista. ja na ten przykład 7 razy wpisany jestem(7 razy dokładnie chodzi o moją osobę) bo ja jestem siedmioma agentami w jednym ciele. nic a nic jeden nie wie o drugim. Co wy na to? Ja tam dumny jestem a co HiHIIhIHiiiHIihihbuuuchaCHHCCaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzi radziszewski Re: Spisek czy Duch Święty IP: *.it-net.pl 31.03.05, 16:04 Agentów bezpieki wtedy dopiero poznacie, jak Życińskiego zabiorą. Dostanie nam się biskup z prawdziwego zdarzenia, z obleśną gembą, prymitywny i skretyniały. Dumny jestem, że Józef stacjonuje jeszcze w Lublinie. Ale tego nie zrozumie ani zdrajca spod znaku LPRu i Radia Maryja, ani zaprzaniec - spadkobierca komuny. Odpowiedz Link Zgłoś