Gość: mati IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 18:43 do kogo KONKRETNIE należy pisać list motywacyjny odnośnie chęci podjęcia pracy? mam na myśli lubelskie uczelnie: UMCS, AR i AM i pracę dla chemika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maxi Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 21:10 Bez znajomości nie dostaniesz tam pracy, Szczególnie UMCS, układy ukłądziki. Wiem z własnego doświadzczenia, bo bliska mi osoba piastuje tam stanowisko a nikomu z rodziny nie może pomóc.Za cienka jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miau Re: praca IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 06.04.05, 21:21 list motywacyjny dolacza sie do cv, zakladam ze wiesz do kogo kierujesz swoje cv, list motywacyjny bedzie mial tego samego adresata :) Odpowiedz Link Zgłoś
amma71 Re: praca 07.04.05, 08:47 Najpierw uzgadniasz przyjęcie do pracy z bezpośrednim przelozonym, czyli najczesciej z kierownikiem Instytutu lub Zakladu a podania sa adresowane do Rektora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 10:10 a ja słyszałam od mojej bratowej że jej bliska koleżanka, chyba po chemii poprostu zaniosła na AM podanie i po 2 tyg do niej zadzwonili bo potrzebowali pracownika do przygotowywania ćwiczeń dla studentów w laboratorium...CIEKAWE Odpowiedz Link Zgłoś