Dodaj do ulubionych

Przedszkole w Lublinie...

13.04.05, 18:42
czy ktoś zna przedszkole na Balladyny?Nie stety nie znam numeru.Mam córkę w
wieku przedszkolnym a o tym przedszkolu słyszałam sprzeczne opinie.Jesli coś
wiecie to sie odezwijcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: maxi Re: Przedszkole w Lublinie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 10:20
      Najlepsze przedszkole w Lublinie to "Strumyk". Na juranda i na Kiepury. Jeżeli
      zależy ci na profesjonalnej kadrze, która wciaż sie doszkala i ma chęć na to,
      by dawac duzo miłości maluchom, zabawkach, któresą dezynfekowane a nie
      wietrzone, zdrowych posiłkach, które sa non stop kontrolowane, indywidualnym
      podejsciu do Twojego dziecka - to polecam to miejsce.
      • Gość: gamp Re: Przedszkole w Lublinie... IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 10:58
        maxi, przestań się reklamować, to nie ten wątek. Dziewczyna pyta o konkretne
        przedszkole. Jego numer to 49. Fajne nauczycielki, fajna i dynamiczna
        dyrektorka. Jest to przedszkole z oddziałem integracyjnym. Z zewnątrz niezbyt
        sympatycznie wyglądające, wewnątrz - metamorfoza.
        • Gość: maxi Re: Przedszkole w Lublinie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 16:15
          Nie reklamuję sie, tylko radzę z życzliwości. Ja swoje dziecko zabrałam z
          Balladyny i po długich poszukiwaniach i porównywaniu wielu aspektów trafilismy
          do Strumyka. Mam porównanie i doświadczenia. Jak ktoś nie chce nie skorzysta.
          • Gość: maxi Re: Przedszkole w Lublinie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 16:16
            Poza tym, dziewczyna prosiła o opinie, więc piszę. Odradzam Balladyny.
            • Gość: gamp Re: Przedszkole w Lublinie... IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 16:30
              no to jak porady a nie reklamy to przedszkole na Lipowej (18-stka), świetna
              opinia, centrum miasta (jeśli to ma znaczenie) i państwowe (czesne z
              wyżywieniem ok. 200 zł). To przedszkole znam doskonale, bo mój dzieciak tam
              chodzi od 2 lat i jak mu mówię, że dziś nie idziemy do przedszkola to mam raban
              w domu. pzdr...
              • izka2609 Re: Przedszkole w Lublinie... 14.04.05, 17:55
                Dzięki za opinie.Pytam o to konkretne przedszkole ponieważ nie bardzo stać mnie
                na wysokie czesne,nie mam samochodu,pracuję na Zemborzyckiej a mieszkam na
                Balladyny.Jednym słowem jestem w kropce bo nie mam innego przedszkola bliżej domu.
                • Gość: ruskie_pierogi85 Re: Przedszkole w Lublinie... IP: 212.182.32.* 15.04.05, 08:54
                  a ja chodziłam do przedszkola na Balladyny przez 2 m-ce i miałam w tym czasie 3
                  anginy... bo panie w środku zimy otwierały okna i "wypuszczały parę z zupki"...
                  (sic!)
                  Lordzie! nie wiem ile sie zmianiło przez te kilka lat (20 na karku...), ale ja
                  mmam wstręt do tamtego miejsca. a czytając inne opinie widzę, że zmieniło się
                  raczej niewiele...
                  pozdrawiam
                  • Gość: Kama 74 Re: Przedszkole w Lublinie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 10:37
                    Polecam przedszkole strumyk. Na ul.Kiepury grupę pani Izy, ale mają też oddział
                    na LSM. Moje zbuntowane szczescie, nareszcie nauczyło sie mówić dziękuje i
                    proszę, przestało się wstydzić i seryjnie przynosić do domu infekcje.
                    Przedszkole to ważny etap w życiu dziecka i nie powinno sie wybierać go ze
                    względu na rejon.
                    • Gość: okri a Piotrus Pan ? IP: *.lublin.mm.pl 15.04.05, 18:35
                      A może ktoś coś słyszał o przedszkolu Piotruś Pan na ul. Struga ?

Pozdrawiam,Iwona
                      • zuzaeb Re: a Piotrus Pan ? 16.05.05, 13:12
                        w tym przedszkolu zaczynaliśmy i spędzilismy tam 3 dni.... za takie pieniążki
                        można by sie spodziewać wspaniaej opieki, a moje dziecię było zapłakane, brudne
                        i obsmarkane, no i własny kocyk trzeba było mieć, beznadzieja, nie lubie
                        zarozumialców a pani dyrektor włąśnie takie sprawiała wrażenie..., może to
                        dobre dla snobów, ale jeśli sie kocha dzieci to unikać należy Piotrusia Pana.
                    • sonnenkinder Re: Przedszkole w Lublinie... 15.04.05, 22:01
                      Pod warunkiem ze ma sie te 600 na czesne...
                    • Gość: julia97 Re: Przedszkole w Lublinie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:41
                      to fakt. Mój sąsiad jest po Strumyku - mimo że ma zapracowanych rodziców
                      kultura wykraczająca ponad poziom. Ma 12 lat.A z tym rejonem to szczera mądrość-
                      bo im wygodniej rodzicom,tym dzieciom często nudniej. pozdrawiam serdecznie
                • Gość: mama Re: Przedszkole w Lublinie... IP: *.dziesiata.com / *.dziesiata.com 15.04.05, 23:03
                  jesli pracujesz na zemborzyckiej to polecam przedszkole na osiedlu
                  Kruczkowskiego, numeru nie pamiętam, ale przedszkole jest na ulicy Błękitnej,
                  moja córcia tam chodzi i jestem bardzo zadowolona, przedszkole od dawna cieszy
                  sie dobrą opinią, u nas raczej nikt dzieciaków po mieście nie wozi wszystkie
                  chodzą tutaj na miejscu, ewentualnie przedszkole u "sióstr" na ulicy
                  Świetochowskiego, ale tam trudno o miejsce, ponoc dziecko zapisuje się już jak
                  jest niemowlakiem i czeka sie na przyjecie około 2 lat, ale tak tylko słyszłam,
                  wiec nie wiem jak jest
                  pozdrawiam
      • Gość: przedszkolak Re: Przedszkole w Lublinie... IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 16.05.05, 18:37
        Brzmi jak reklama tego kulawego przedszkola, które kuleje a zwłaszcza jego
        dyrekcja.
    • Gość: Asia Re: Przedszkole w Lublinie... IP: *.pronet.lublin.pl 06.05.05, 21:45
      Chyba już trochę za późno na doradzanie,bo zapisy się już skończyły....Ja
      jednak polecam przedszkole nr 81 na ul.Wyżynnej. Małe,kameralne grono dzieci,
      świetna kadra, domowa atmosfera, czysto i przytulnie.Wystarczy tam
      zajrzeć....Nie trzeba reklamować :) Przedszkole jest państwowe,więc czesne i
      wyżywienie to koszt ok.200,00zł. Wg opinii pani kurator jedno z dwóch
      najlepszych przedszkoli w Lublinie (drugie na ul.Mieszka). Naprawdę polecam!
      • Gość: benka Re: Przedszkole w Lublinie... IP: 62.233.132.* 06.05.05, 23:04
        Ja polecam przedszkole na Wołodyjowskiego.Moja mała nie lubi sobót i niedziel,
        bo nie idzie wtedy do przedszkola.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka