izka2609 13.04.05, 18:42 czy ktoś zna przedszkole na Balladyny?Nie stety nie znam numeru.Mam córkę w wieku przedszkolnym a o tym przedszkolu słyszałam sprzeczne opinie.Jesli coś wiecie to sie odezwijcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maxi Re: Przedszkole w Lublinie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 10:20 Najlepsze przedszkole w Lublinie to "Strumyk". Na juranda i na Kiepury. Jeżeli zależy ci na profesjonalnej kadrze, która wciaż sie doszkala i ma chęć na to, by dawac duzo miłości maluchom, zabawkach, któresą dezynfekowane a nie wietrzone, zdrowych posiłkach, które sa non stop kontrolowane, indywidualnym podejsciu do Twojego dziecka - to polecam to miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamp Re: Przedszkole w Lublinie... IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 10:58 maxi, przestań się reklamować, to nie ten wątek. Dziewczyna pyta o konkretne przedszkole. Jego numer to 49. Fajne nauczycielki, fajna i dynamiczna dyrektorka. Jest to przedszkole z oddziałem integracyjnym. Z zewnątrz niezbyt sympatycznie wyglądające, wewnątrz - metamorfoza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Przedszkole w Lublinie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 16:15 Nie reklamuję sie, tylko radzę z życzliwości. Ja swoje dziecko zabrałam z Balladyny i po długich poszukiwaniach i porównywaniu wielu aspektów trafilismy do Strumyka. Mam porównanie i doświadczenia. Jak ktoś nie chce nie skorzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Przedszkole w Lublinie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 16:16 Poza tym, dziewczyna prosiła o opinie, więc piszę. Odradzam Balladyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamp Re: Przedszkole w Lublinie... IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 16:30 no to jak porady a nie reklamy to przedszkole na Lipowej (18-stka), świetna opinia, centrum miasta (jeśli to ma znaczenie) i państwowe (czesne z wyżywieniem ok. 200 zł). To przedszkole znam doskonale, bo mój dzieciak tam chodzi od 2 lat i jak mu mówię, że dziś nie idziemy do przedszkola to mam raban w domu. pzdr... Odpowiedz Link Zgłoś
izka2609 Re: Przedszkole w Lublinie... 14.04.05, 17:55 Dzięki za opinie.Pytam o to konkretne przedszkole ponieważ nie bardzo stać mnie na wysokie czesne,nie mam samochodu,pracuję na Zemborzyckiej a mieszkam na Balladyny.Jednym słowem jestem w kropce bo nie mam innego przedszkola bliżej domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruskie_pierogi85 Re: Przedszkole w Lublinie... IP: 212.182.32.* 15.04.05, 08:54 a ja chodziłam do przedszkola na Balladyny przez 2 m-ce i miałam w tym czasie 3 anginy... bo panie w środku zimy otwierały okna i "wypuszczały parę z zupki"... (sic!) Lordzie! nie wiem ile sie zmianiło przez te kilka lat (20 na karku...), ale ja mmam wstręt do tamtego miejsca. a czytając inne opinie widzę, że zmieniło się raczej niewiele... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama 74 Re: Przedszkole w Lublinie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 10:37 Polecam przedszkole strumyk. Na ul.Kiepury grupę pani Izy, ale mają też oddział na LSM. Moje zbuntowane szczescie, nareszcie nauczyło sie mówić dziękuje i proszę, przestało się wstydzić i seryjnie przynosić do domu infekcje. Przedszkole to ważny etap w życiu dziecka i nie powinno sie wybierać go ze względu na rejon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okri a Piotrus Pan ? IP: *.lublin.mm.pl 15.04.05, 18:35 A może ktoś coś słyszał o przedszkolu Piotruś Pan na ul. Struga ? Pozdrawiam,Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaeb Re: a Piotrus Pan ? 16.05.05, 13:12 w tym przedszkolu zaczynaliśmy i spędzilismy tam 3 dni.... za takie pieniążki można by sie spodziewać wspaniaej opieki, a moje dziecię było zapłakane, brudne i obsmarkane, no i własny kocyk trzeba było mieć, beznadzieja, nie lubie zarozumialców a pani dyrektor włąśnie takie sprawiała wrażenie..., może to dobre dla snobów, ale jeśli sie kocha dzieci to unikać należy Piotrusia Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
sonnenkinder Re: Przedszkole w Lublinie... 15.04.05, 22:01 Pod warunkiem ze ma sie te 600 na czesne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia97 Re: Przedszkole w Lublinie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:41 to fakt. Mój sąsiad jest po Strumyku - mimo że ma zapracowanych rodziców kultura wykraczająca ponad poziom. Ma 12 lat.A z tym rejonem to szczera mądrość- bo im wygodniej rodzicom,tym dzieciom często nudniej. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Przedszkole w Lublinie... IP: *.dziesiata.com / *.dziesiata.com 15.04.05, 23:03 jesli pracujesz na zemborzyckiej to polecam przedszkole na osiedlu Kruczkowskiego, numeru nie pamiętam, ale przedszkole jest na ulicy Błękitnej, moja córcia tam chodzi i jestem bardzo zadowolona, przedszkole od dawna cieszy sie dobrą opinią, u nas raczej nikt dzieciaków po mieście nie wozi wszystkie chodzą tutaj na miejscu, ewentualnie przedszkole u "sióstr" na ulicy Świetochowskiego, ale tam trudno o miejsce, ponoc dziecko zapisuje się już jak jest niemowlakiem i czeka sie na przyjecie około 2 lat, ale tak tylko słyszłam, wiec nie wiem jak jest pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedszkolak Re: Przedszkole w Lublinie... IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 16.05.05, 18:37 Brzmi jak reklama tego kulawego przedszkola, które kuleje a zwłaszcza jego dyrekcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Przedszkole w Lublinie... IP: *.pronet.lublin.pl 06.05.05, 21:45 Chyba już trochę za późno na doradzanie,bo zapisy się już skończyły....Ja jednak polecam przedszkole nr 81 na ul.Wyżynnej. Małe,kameralne grono dzieci, świetna kadra, domowa atmosfera, czysto i przytulnie.Wystarczy tam zajrzeć....Nie trzeba reklamować :) Przedszkole jest państwowe,więc czesne i wyżywienie to koszt ok.200,00zł. Wg opinii pani kurator jedno z dwóch najlepszych przedszkoli w Lublinie (drugie na ul.Mieszka). Naprawdę polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benka Re: Przedszkole w Lublinie... IP: 62.233.132.* 06.05.05, 23:04 Ja polecam przedszkole na Wołodyjowskiego.Moja mała nie lubi sobót i niedziel, bo nie idzie wtedy do przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś