Dodaj do ulubionych

Budka Suflera

IP: *.proxy.aol.com 29.06.02, 05:25
Czy to prawda ze Budka Suflera ma zamiar przeniesc sie do Warszawy.Byloby
bardzo przykro ze po tylu latach opusciliby nasze miasto.Ale nawet jezeli tak
to mimo wszystko nie przestane ich sluchac.Widzialem ich ostatnio na koncercie
w Toronto graja tak samo dobrze jak kiedys a moze i lepiej.A ja znowu moglem
sie poczuc jak mlodzian.
Obserwuj wątek
    • laser_ Re: Budka Suflera 29.06.02, 12:51
      Myślę,że nie. Pobudowali sobie niezłe domki w okolicach Lublina i to całkiem
      nie tak dawno.
      • Gość: otho Re: Budka Suflera IP: 217.97.141.* 29.06.02, 14:21
        Niech się przeprowadzją to nie ma żadnego znaczenia.
    • Gość: Joshua Re: Budka Suflera IP: *.zywnego.net / 192.168.1.* 29.06.02, 16:03
      Niech sie wyniosa i nie wracaja najlepiej.
      • Gość: otho Re: Budka Suflera IP: 217.97.141.* 29.06.02, 18:29
        Oglądanie ich nie należy do przyjemności
        • Gość: Maestro Re: Budka Suflera IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.06.02, 20:35
          Nie musisz ich oglądać.To nie "przymusowe".
          • Gość: wandad Re: Budka Suflera IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.06.02, 02:48
            Taaak, ogladanie Budki Suflera to przyjemnosc dla milosnikow turpizmu, bo panowie nie sa niestety
            mlodymi Apollinami; jesli chodzi o sluchanie - o, to juz zupelnie inna sprawa. Na koncercie mozna
            sie troche zabawic, no i na tym wspomnianym koncercie w Toronto widzialam takich, ktorzy po paru
            piwach rzeczywiscie znowu poczuli sie mlodzianami, az im brzuszki podskakiwaly i lysinki pieknie pot
            zraszal. Chyba lepiej sluchac plyt, nawet z tak nieskomplikowana muzyka jak np. Budki Suflera.
            Zawsze to lepsze od porykiwania Golcow, ze kiedys bedzie tu san-fran-cis-kou.
            • Gość: Grendel Re: Budka Suflera IP: *.swit.futuro.pl 30.06.02, 10:53
              Gość portalu: wandad napisała:
              > Chyba lepiej sluchac plyt, nawet z tak nieskomplikowana muzyka jak np
              > Budki Suflera.
              > Zawsze to lepsze od porykiwania Golcow, ze kiedys bedzie tu san-fran-cis-kou.

Zdecydownie się z Tobą zgadzam. Wprawdzie wg mnie najlepsze lata Budki Suflera
              już dawno minęły to jednak w tej chwili i tak słucha się ich dużo przyjemniej niż
              tych żałosnych Golców albo innych Ich Troje. Dla mnie to zwyczjany kicz.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka