Gość: xyz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 08:17 bardzo fajne chłopaki rozlepiaja! Pozdrowienia dla Kiecha i Lecha! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: E. Re: "Gazeta" leczy drzewa IP: *.um.lublin.pl / *.um.lublin.pl 05.05.05, 09:23 Wszystko fajnie, ratowanie drzew itp, tylko redaktorom Gazety chyba brak pomysłów, bo ewidentnie widać, że klonują pomysły Kuriera, który jako pierwszy znalazł informację o takiej możliwości i tą akcję zapoczątkował. Krótko mówiąc - plagiat. Nieładnie, bardzo nieładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dap Towarzystwo Przyjaciól Szrotówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 10:04 Ja jestem prezesem Towarzystwa Przyjaciół Szrotówka lubelskiego i nie bede sie bezczynnie przygladal na to barbarzyństwo.Koty i psy to każdy ratuje a biedny szratówek jest wszędzie bestialsko mordowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cloud Re: "Gazeta" leczy drzewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 11:11 kurier nie był pierwszy, proponuje uwazna lekture archiwalnych tekstów. obie redakcje w tym samym czasie dostały propozycję patronatu, co więcej nawet ty możes zostac patronem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: "Gazeta" leczy drzewa IP: 83.238.200.* 07.05.05, 16:50 To GW wyszła pierwsza z pomysłem lepów, tylko Kurierowe pojawiły się na drzewach szybciej ze względów technicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lonek Re: "Gazeta" leczy drzewa IP: *.k.mcnet.pl 18.05.05, 08:38 A co to za "pomysl lepów", na który wpadla gazeta ? Przecież w poprzednich latach też były lepy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: "Gazeta" leczy drzewa IP: 212.182.102.* 06.05.05, 07:26 precz z szrotówkiem Odpowiedz Link Zgłoś