Dodaj do ulubionych

SKANDAL SPRZEDAJĄ PLAC LITEWSKI

08.05.05, 09:58
NIE DO POMYŚLENIA! SŁYSZAŁEM ŻE PRUSZON USTAWIA SPRZEDAŻ PLACU NA KONIEC
KADENCJI! LITEWSKIEGO! ZDRAJCY ! CO TEN RAKOWSKI WYPRAWIA? PRAWDA TO CO
NAPISALI W GAZEIE?? I JAK TO Z TYM CO MÓWIA ŻE KONSERWATOR MA SIE NIE WTRACAC
TYLKO ZABIERA POMINKI NA DEPTAK!!
TO SKANDAL! PO CO TEN KING CROSS POD LITEWSKIM NIECH SIE W TEATRZE W BUDOWIE
WPROWADZAJA CHAMY!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Annna Re: SKANDAL SPRZEDAJĄ PLAC LITEWSKI IP: *.it-net.pl 09.05.05, 12:56
      Oby tylko to był dowcip Warszawskiego king Crossa, bo jeśli nie, to już mało
      brakuje a bedzie po placu? Czy dobrze? Brakowało kasy na remont ale galeria
      tutaj?
      • Gość: mariola Re: SKANDAL SPRZEDAJĄ PLAC LITEWSKI IP: *.it-net.pl 02.06.05, 20:59
        jak się okazało dowcip to to nie był
    • arctow Re: SKANDAL SPRZEDAJĄ PLAC LITEWSKI 09.05.05, 14:53
      zastanówcie się czy coś takiego można nazwać "skandalem", plac litweski nie
      jest w najlepszej formie a king cross nie chce źle, a czy to źle? multikino dla
      lubina jes jak najbardziej potrzebne!
    • Gość: BR Re: SKANDAL SPRZEDAJĄ PLAC LITEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:04
      Widzi mi się, że w kasie miejskiej nie ma pieniędzy na zapowiadany od lat
      remont Placu Litewskiego i dlatego postanowiono go sprzedać. Ale nie martwmy
      się tym - ulice jeszcze są NASZE i nie oddamy ich tak łatwo ;)))
      • Gość: marco Re: SKANDAL SPRZEDAJĄ PLAC LITEWSKI IP: *.it-net.pl 26.05.05, 20:26
        !!
        • Gość: marco Re: SKANDAL SPRZEDAJĄ PLAC LITEWSKI IP: *.it-net.pl 02.06.05, 11:23
          a w ogole kto im pozwolił?
          • Gość: mariola Re: SKANDAL SPRZEDAJĄ PLAC LITEWSKI IP: *.it-net.pl 03.06.05, 21:31
            jeszcze się pytasz... no kto?
    • Gość: Jola 44 Re: SKANDAL SPRZEDAJĄ PLAC LITEWSKI IP: 212.182.97.* 10.05.05, 12:49
      Brawo BR, Twoje spostrzeżenia są nadzwyczaj trafne. Pozdrawiam.
    • Gość: mgd28 Re: SKANDAL SPRZEDAJĄ PLAC LITEWSKI IP: *.it-net.pl 12.05.05, 13:02
      ze sprzedaży litewskiego wybuchnie jakaś afera, zobaczycie! wspomnicie moje
      słowo!
    • Gość: karol Re: SKANDAL SPRZEDAJĄ PLAC LITEWSKI IP: *.it-net.pl 23.05.05, 17:58
      skandal!
      • Gość: uwaga troll !!! Re: SKANDAL SPRZEDAJĄ PLAC LITEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:36
        UWAGA:troll-zadymiarz z Kalinowszczyzny IP: *.it-net.pl próbuje rozwalić miedzy
        innymi wątek o projekcie Centrum Kultury tworząc podobne ale całkowicie debilne
        wątki o rzekomym SKANDALU ZE SPRZEDAŻĄ PLACU LITEWSKIEGO POD SUPERMARKET o
        ktorym już głośno w Warszawie!!!!! Jak zwykle w przypadku ataku trolli chodzi o
        zwalenie wątku zaatakowanego i zniechęcenia do jego czytania i
        kontynuacji.Chyba nie trzeba długo się domyślać skąd ten troll się wziął i
        gdzie pracuje!Pozdrowienia!
        • Gość: ŻADEN TROLL! Re: SKANDAL SPRZEDAJĄ PLAC LITEWSKI IP: *.it-net.pl 23.05.05, 21:07
          JAK MOŻESZ NAZYWAĆ TROLLEM SKORO WĄTEK O CENTRUM KULTURY JEST MŁODSZY A NIŻELI
          O PLACU??!!! MYSL ZANIM NAPISZESZ!!!
          • Gość: skandal / marek Re: SKANDAL SPRZEDAJĄ PLAC LITEWSKI IP: *.it-net.pl 30.05.05, 22:08
            skandal!!
    • Gość: @ Re: SKANDAL SPRZEDAJĄ PLAC LITEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 12:36
      to jest skandal!
    • gabriel Re: SKANDAL SPRZEDAJĄ PLAC LITEWSKI 30.05.05, 12:40
      A gdzie to słyszałeś????? Od kogo? Bo ja słyszałem od niejakiego gaśińskiego że
      w Klewkach wylądowali kosmici:) To sensacja:)
      • Gość: uwaga na trolle Re: SKANDAL SPRZEDAJĄ PLAC LITEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 12:59
        To jest wątek utworzony przez trolla lub trolle żeby zadymic wątek o prawdziwym
        skandalu jakim jest projekt Placu litewskiego stworzony i lansowany na siłę
        przez urzędników miejskich: SKANDAL Z PLACEM LITWEWSKIM
    • Gość: @ Re: SKANDAL SPRZEDAJĄ PLAC LITEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 19:49
      scandal!
    • Gość: sk Re: SKANDAL SPRZEDAJĄ PLAC LITEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 22:55
      sk...
    • Gość: marek Plac litewski będzie ładny IP: *.it-net.pl 01.06.05, 17:03
      szkoda tylko drzew z litewskiego :-(
    • Gość: mariola Re: SKANDAL SPRZEDAJĄ PLAC LITEWSKI IP: *.it-net.pl 01.06.05, 20:45
      a kto słyszał że plac niemogą uzbroić bo jakieś rury są?
    • Gość: EDO Re: SKANDAL SPRZEDAJĄ PLAC LITEWSKI IP: *.it-net.pl 01.06.05, 22:32
      JA JUŻ WYMIEKAM Z TYM :-)
    • Gość: bzyxx Re: SKANDAL SPRZEDAJĄ PLAC LITEWSKI IP: *.wspa.edu.pl 05.06.05, 15:55
      o kurd a jeśli stare dziadki zaaprotestuja że to obiekt historyczny???
      • Gość: teen Re: SKANDAL SPRZEDAJĄ PLAC LITEWSKI IP: *.lublin.mm.pl 21.06.05, 01:41
        A ja proponuję sprzedać Pruszkowskiego! Jeszcze bym dołożył ze stówę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka