Gość: Misia IP: 2.4.STABLE* / 10.0.25.* 06.07.02, 16:36 Pytam jak w tytule... Rozchorował się, na urlop wyjechał czy opuścił już nasze forum całkowicie? Pytam, bo miły z niego facet był... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fyrc Re: Co z Eorem? IP: *.*.*.* 06.07.02, 18:19 Gość portalu: Misia napisał(a): > Pytam jak w tytule... Rozchorował się, na urlop wyjechał czy opuścił już nasze > forum całkowicie? Pytam, bo miły z niego facet był... Pewnie mu się znudziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Co z Eorem? IP: *.extern.kun.nl 06.07.02, 22:44 Eor jest na wakacjach :-) P. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi jakie tam WAKACJE! 08.07.02, 11:05 Eor jest na misji w Kamerunie, nie wiecie????? Ups! Chyba cos sypnelam :) No ale pewnie sam sie pochwali jak wroci, o ile nie umrze w dzungli zagryziony przez jadowite pajaki..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Co z Eorem? IP: 62.233.135.* 08.07.02, 13:58 Misia;o)) Eor wakacjuje... Pewnie wróci... A co? Stęskniona? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Eor dlaczego umarles a ja nic o tym nie wiem?????? 09.07.02, 16:54 A to prosie z tego osiolka! :) Przed wyjazdem sprzedal mi zupelnie inna wersje spedzania wolnego czasu! silverstone :) lucy_z napisał(a): > Misiu:) Eor jest w raju ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: Eor dlaczego ....? 09.07.02, 18:16 Eor w raju Misiowym.... no, no.... Eor, nic a nic sie nie chwaliłes..... Odpowiedz Link Zgłoś
eor Wyjasnienia 23.07.02, 12:14 Jak to milo:) Dziekuje za pamiec. A juz myslalem, ze pozostal po mnie jeno bezimienny kurchanek samotnie na Gorkach Czechowskich trawa zarastajacy.... Przebywalem moi mili baaardzo daleko. Jakies 1000 km. za kolem polarnym. Bylo cudnie - snieg na szczytach gor, a u ich podnoza krystalicznie czysta woda w kolorze szmaragdowym. Wszedzie rozgwiazdy, kraby, foki, wieloryby, renifery, losie i slonce 24 godziny na dobe. Cudo, powiadam Wam, cudo..... Pozdrawiam goraco, Wasze male oslisko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Wyjasnienia IP: 62.233.135.* 23.07.02, 13:46 Eor, kurchanek na Górkach Czechowskich?????? Czy Ty przypadkiem nie za dużo od nas wymagasz, hę? Ps. A widziałeś, jak słońce z jednej strony horyzontu niby zachodzi, aby szybciutko się znowu pokazać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża Re: Wyjasnienia IP: 195.116.167.* 23.07.02, 20:43 A liska polarnego widziałeś? A w igloo mieszkałeś i bratałeś się z Eskimosami? A przygody mrożące krew w żyłach przeżyłeś? A po co Ty tam byłeś w środku lata? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Wyjasnienia 24.07.02, 08:13 A widziałeś mamę misia polarnego z synkiem misiem polarnym?:) Odpowiedz Link Zgłoś
laser_ Re: Wyjasnienia 24.07.02, 11:01 ...a pingwiny w szalikach "tak-tak" widziałeś ? Eor, nie dość, że i tak masz u siebie zawsze zimniej niż rodacy to jeszcze zachciało Ci się renifery oglągać ? Ja bym się chętnie też wybrał na taką wycieczkę, zwłaszcza po ostatnich upałach. Może byś zrobił jakieś skany zdjęć i upublicznił je ??? Pozdrawiam ps....no Eor nawet się Ronja odezwała co jej nie czytałem już od dość dawna (:o) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Na polnocy..... 24.07.02, 11:17 Po co ja tam bylem? Bo tam baaardzo pieknie jest. A poza tym mam dosc blisko i zal byloby nie skorzystac z tej mozliwosci. Co do kurhanka - taki malutki, najmniejszy mozliwy na mysli mialem. Gdzies wsrod ostow schowany, mimochodem usypany...:) Czy widzialem slonce niby zachodzace? Nie. Bo tam gdzie bylem, slonce nawet nie udawalo, ze sie chowa za horyzont. Bezczelnie 24 godziny na dobe swiecilo i o polnocy jeszcze calkiem wysoko nad horyzontem wisialo. Mam dowod zdjeciowy. Czy misie polarne widzialem? Nie. Trzeba by bylo na Svalbard pojechac, a nie chcialo mi sie tak daleko wybierac. Poza tym takie spotkania sa dosc niebezpieczne i kazdemu przybywajacemu na Svalbard kaza wypozyczac bron palna. O co jeszcze pytaliscie? Nie pamietam, ale obiecuje odpowiedziec jak sprawdze. Zdjecia chetnie zeskanuje i postaram sie udostepnic. Tyle, ze ja ich milion mam. Albo i dwa miliony:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Na polnocy..... 24.07.02, 12:02 Nie widziałeś rodzinki misiów????????:( Buuuuuuuuuuu...;) I po co takiemu Eorowi broń palna na misie! Przecie on by sobie nie dał rady??? ON?:) Czesć, Laserku:) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Na polnocy..... 24.07.02, 12:09 ronja napisała: > Nie widziałeś rodzinki misiów????????:( Buuuuuuuuuuu...;) > I po co takiemu Eorowi broń palna na misie! Przecie on by sobie nie dał rady??? > > ON?:) Eor nie dalby sobie rady? ON by sobie dal rade bez broni palnej. Przekonalby misie polarne, ze przemoc do niczego nie prowadzi, a gdyby nie poskutkowalo, nakladlby im po pysku:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
laser_ Re: Na polnocy..... 24.07.02, 12:30 eor napisał: > ronja napisała: > > > Nie widziałeś rodzinki misiów????????:( Buuuuuuuuuuu...;) > > I po co takiemu Eorowi broń palna na misie! Przecie on by sobie nie dał > rady??? > > > > ON?:) > > Eor nie dalby sobie rady? ON by sobie dal rade bez broni palnej. Przekonalby > misie polarne, ze przemoc do niczego nie prowadzi, a gdyby nie poskutkowalo, > nakladlby im po pysku:)))) Ja, gdy spotykam misia białego na drodze to wyciągam z plecaka po piwku "Perła" i misio jest baaaardzo zadowolony. /żadnej przemocy/ (:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Na polnocy..... IP: 62.233.135.* 24.07.02, 12:33 Eor, dawaj te zdjęcia.... Upubliczniej je tylko w takim miejscu, żebym mogła je jakoś obejrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Na polnocy..... 24.07.02, 12:47 Gość portalu: Misia napisał(a): > Eor, dawaj te zdjęcia.... Upubliczniej je tylko w takim miejscu, żebym mogła > je jakoś obejrzeć... I tu mam problem. Nie mam gdzie ich upublicznic :( Co robic, co robic....? A co do misiow i piwa Perla..... a wlasciwie co do piwa Perla.... posiadam skrzynke tego napoju!!!! Znajomi przywiezli z Lublina:)) A, co! A, jak! I HURA! Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: Na polnocy..... 24.07.02, 15:18 Eor, wszyscy na lato pragną słońca, ciepła, a Ty jakoś tak niekonwencjonalnie;o))) Ja też zdjęcia poproszę;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
laser_ Re: Na polnocy..... 24.07.02, 16:45 eor napisał: > Gość portalu: Misia napisał(a): > > > Eor, dawaj te zdjęcia.... Upubliczniej je tylko w takim miejscu, żebym > mogła > > je jakoś obejrzeć... > > I tu mam problem. Nie mam gdzie ich upublicznic :( Co robic, co robic....? > > A co do misiow i piwa Perla..... a wlasciwie co do piwa Perla.... posiadam > skrzynke tego napoju!!!! Znajomi przywiezli z Lublina:)) A, co! A, jak! I HURA! Eor, najprościej to będzie chyba wysyłać na skrzynki pocztowe wszystkim zainteresowanym. Mógłbym Ci też zrobić stronkę z tymi fotkami na jakimś darmowym serwerze, albo na swoim na jakiś czas i podać adres, ale dla kilku osób to chyba nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Na polnocy..... 24.07.02, 17:07 Ja też proszę.......o fotki:))))))))))) Witaj Laserku:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Nie masz wyjścia! Musisz rozsyłać:) 25.07.02, 10:53 Eor, i wmawiasz swoim biednym znajomym stamtąd że Perła to nasz narodowy napój, żaden Polak bez kilku Pereł dziennie życ nie może:))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor KOMU? 25.07.02, 11:39 ronja napisała: > Eor, i wmawiasz swoim biednym znajomym stamtąd że Perła to nasz narodowy napój, > > żaden Polak bez kilku Pereł dziennie życ nie może:))) Wlasnie tak wszystkim mowie. Okoliczna ludnosc juz zaczyna wysylac umyslnych do Lublina po transportery Perly. Ale do rzeczy. KOMU ZDJECIA? KOMU? Kto chce niech mowi i niech adres poda pod ktory mam wysylac. Zdjecia zawieraja krajobrazy norweskie, BEZ mojej skromnej osoby w nie wpisanej. Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Co komu...? 25.07.02, 11:42 Dawaj Eor te krajobrazy norweskie, Twoją skromną osobę wpiszemy sobie sami... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Łiiiii tam!:) 25.07.02, 11:42 Bez Eora krajobrazy tracą na swej norewskości:))) Podaję adresik pewniejszy od gazetowego: dafonp@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża Re: KOMU? IP: 195.116.167.* 25.07.02, 11:49 Ja poproszę paravion@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
eor Ronja, Ryza i Kasia 25.07.02, 12:05 Poszlo. Sprawdzcie skrzynki. Dajcie mi znac czy Wam sie podoba. A gdybyscie chcialy pojechac - sluze rada i pomoca. Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Eorku...? 25.07.02, 12:08 A gołębia przed wylotem nakarmiłeś? Może jakiś schorowany był i padł gdzieś po drodze... Bo u mnie w skrzynce i na parapecie pusto... Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Eorku...? 25.07.02, 12:16 Juz wyslalem drugiego - wyslalem Ci maila kopiujac adres z forum, a ostatnio dodali tutaj NOSPAM, wiec nie dotarlo. Stad opoznienie. Przepraszam. Juz w porzadku? Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: Eorku...? 25.07.02, 12:19 ;o))))))) Słońce robi za tapetę;o) Dziękuję;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża Re: Eorku...? IP: 195.116.167.* 25.07.02, 12:46 ooooooo...........!!!!! Jak tam pięęęęęęęęęknieeee!!!!Właśnie się zaczęłam zastanawiać czy nie odwiedzic mojego ulubionego Wujka na Dalekiej Północy ( nie aż tak dalekiej ale z północy zrobić daleka północ to juz mniejszy problem). I ja zawsze lubiłam takie domki czerwone nad fiordem jak u Emila ze Samlandii albo u dzieci z Bullerbyn ( trochę nie te rejony ale domki podobne). Eor? Ale tam to chyba jest zimno??? Bo odstrasza mnie zimno i ceny:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża Re: Eorku...? IP: 195.116.167.* 25.07.02, 12:49 ooooooo...........!!!!! Jak tam pięęęęęęęęęknieeee!!!!Właśnie się zaczęłam zastanawiać czy nie odwiedzic mojego ulubionego Wujka na Dalekiej Północy ( nie aż tak dalekiej ale z północy zrobić daleka północ to juz mniejszy problem). I ja zawsze lubiłam takie domki czerwone nad fiordem jak u Emila ze Samlandii albo u dzieci z Bullerbyn ( trochę nie te rejony ale domki podobne). Eor? Ale tam to chyba jest zimno??? Bo odstrasza mnie zimno i ceny:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża Re: Eorku...? IP: 195.116.167.* 25.07.02, 12:49 ooooooo...........!!!!! Jak tam pięęęęęęęęęknieeee!!!!Właśnie się zaczęłam zastanawiać czy nie odwiedzic mojego ulubionego Wujka na Dalekiej Północy ( nie aż tak dalekiej ale z północy zrobić daleka północ to juz mniejszy problem). I ja zawsze lubiłam takie domki czerwone nad fiordem jak u Emila ze Samlandii albo u dzieci z Bullerbyn ( trochę nie te rejony ale domki podobne). Eor? Ale tam to chyba jest zimno??? Bo odstrasza mnie zimno i ceny:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
ronja A ja myślałam, że owo zrobienie zdjęcia tak, żeby. 25.07.02, 12:52 było widać że jest północ będzie polegało na tym, że w rogu zdjęcia będzie ręka Eora z zegarkiem na ręku... A tak na serio, to fajne widoczki... Aż chciałoby sie po takich powędrować... Mrrrrrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: Eorku...? 25.07.02, 12:57 I tym sposobem wszyscy utrwalili sobie w pamięci, że Ryża ma Wujka na dalekiej północy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża Re: Eorku...? IP: 195.116.167.* 25.07.02, 13:00 Bo komputer udawał ,że nie wysyła a gupi wysyłał.Oszukał mnie niestety:-( A Eor, Ty nie masz przypadkiem kwiatków w głowie? Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Kompy... 25.07.02, 13:02 Bo to wstrętne maszyny, te kompy... Nie wierz im... Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Eorku...? 25.07.02, 13:17 Gość portalu: ryża napisał(a): > Bo komputer udawał ,że nie wysyła a gupi wysyłał.Oszukał mnie niestety:-( > A Eor, Ty nie masz przypadkiem kwiatków w głowie? Czy ja nie mam kwiatkow w glowie????? Hmmmm.... Teraz mam dylemat. Albo mnie obraza, albo zdjecie Eora z koszami pelnymi kwiatow i wstazka na glowie gdzies widziala, albo nie rozumiem pytania.......:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża Re: Eorku...? IP: 195.116.167.* 25.07.02, 13:20 Alez nie miałam zamiaru Cie obrażać. Pytanie o kwiatki było pewnym zakamuflowaniem , bo przez moment wydawało mi się , że wiem kim jesteś ( po tych zdjeciach) ale prawdopodobnie sie myle i prosze o wybaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Eorku...? 25.07.02, 13:40 Gość portalu: ryża napisał(a): > Alez nie miałam zamiaru Cie obrażać. Pytanie o kwiatki było pewnym > zakamuflowaniem , bo przez moment wydawało mi się , że wiem kim jesteś ( po > tych zdjeciach) ale prawdopodobnie sie myle i prosze o wybaczenie. Z tym obrazaniem naturalnie zartowalem. Nie podejrzewalem tego przez chwile. Widze, ze bylem bliski namierzenia:))) Ale poniewaz nie wiem o co chodzilo z kwiatkami, wiec to chyba nie ja. Czyzbys znala kogos kto mieszka tutaj i lubi robic zdjecia???? Odpowiedz Link Zgłoś
ryzymalp Re: Eorku...? 25.07.02, 13:49 na przykład ja lubie robić zdjęcia.I mieszkam tutaj ( czyli w Lublinie). To , że lubię robić zdjęcia to oczywiście nie znaczy, że mi wychodzi :-) Tak sobie amatorszcze. W każdym razie nie każdy musi od razu być artysta , no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Eorku...? 25.07.02, 13:58 ryzymalp napisała: > na przykład ja lubie robić zdjęcia.I mieszkam tutaj ( czyli w Lublinie). To , > że lubię robić zdjęcia to oczywiście nie znaczy, że mi wychodzi :-) Tak sobie > amatorszcze. W każdym razie nie każdy musi od razu być artysta , no nie? Ze mnie tez zaden artysta. Amatorszczyzna i tyle. Ale wlasnie zauwazylem, ze kogos moje zdjecia zbulwersowaly. Dostalem od kogos mail pod takim tytulem. Nie wiem co prawda co go/ja zbulwersowalo, bo nie chce sie otworzyc. Przyznajcie sie - kogo i co zbulwersowalo?????:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: Eor;o) 25.07.02, 14:00 Pewnie Ronję zbulwersował fakt, że nie nosisz zegarka;o)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Eor;o) 25.07.02, 14:08 usmiechnietakaska napisała: > Pewnie Ronję zbulwersował fakt, że nie nosisz zegarka;o)))))))) Watpie, bo jeden z trzech zalacznikow troche mi sie otworzyl i co widze..... cytuje: class=a7b>Bikini!<BR><BR></TD></TR><TR><TD colspan=3 class=a2>Najpierw była Bikini - wyspa na której Amerykanie przeprowadzali próby z broni± j±drow±.<br><br> Potem przyszło bikini - dwa kawałki materiału, które zbulwersowały ¶wiat. No bo jak można tyle odkryć?<br><br> A jeszcze póĽniej nadeszła moda na ubarwienie tego do¶ć "zwykłego" na pocz±tku stroju k±pielowego. Fantastyczne kreacje powstały w głowach projektantów a rezultaty obejrzeć można poniżej.<br><br> Długa droga dzieli Bikini, bikini z lat 40 i bikini współczesne. Wystarczy spojrzeć.<br><br> Choć jedna zasada pozostała taka sama: Ukryć jak najmniej, pokazać jak najwięcej.<br><br> I teraz juz kompletnie nie wiem o co chodzi. Ryza - czy to kolejny kamuflarz? Mam zalozyc bikini w kwiatki? Nie zgadzam sie!!! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: Eor;o) 25.07.02, 14:10 te br, br to pewnie zdjęcia;o))))))))) albo linki;o))) Eor, dlaczego ktoś Ci reklamuje stroje kąpielowe? Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Eor;o) 25.07.02, 14:15 usmiechnietakaska napisała: > te br, br to pewnie zdjęcia;o))))))))) albo linki;o))) br-br, bo to takie skape bikini, ze az w nim zimno:))))))))))) > Eor, dlaczego ktoś Ci reklamuje stroje kąpielowe? No toz wlasnie o to pytam? Sam chcialbym wiedziec. Podejrzewam, ze ma to cos wspolnego z kwiatkami Ryzej. Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: Eor;o) 25.07.02, 14:18 Moze ty po tej Norwegii tak skąpo odziany szalałes, że jakiś producent bikini Cię przyuważył i pomyślał o reklamie z Twoim udziałem...? Odpowiedz Link Zgłoś
ryzymalp Re: Eor;o) 25.07.02, 14:16 Nic tylko mnie szkaluja na tym forum!!! A to , że sie wujkiem przechwalam, a to , że jakieś bzdury o bikini ludziom posyłam, a to że obrażam... To nie ja!!!! Mi sie zdjęcia bardzo podobały i nie wiem co ma piernik do wiatraka? ( tzn. Norge do bikini?). Ja wogóle spokojna jestem , na tyłku siedzę i słucham Miecia Foga ( ' przy komiiinku, mrok zapadł szary jak mgłaaa..."). Grzeczny jestem. To że ryża i to że małpa to jeszcze nie znaczy , że wredna byc muszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Ryża;o) 25.07.02, 14:20 Faktycznie Ryża, nie musisz;o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Eor;o) 25.07.02, 14:25 ryzymalp napisała: > nie wiem co ma piernik do wiatraka? ( tzn. > Norge do bikini?). W Norge nie pochodzisz w bikini:))) >Ja wogóle spokojna jestem , na tyłku siedzę i słucham Miecia > Foga ( ' przy komiiinku, mrok zapadł szary jak mgłaaa..."). Grzeczny jestem. Skoro tak - to jestes usprawiedliwiona - milosnicy Miecia nie mogliby o bikini sie rozpisywac. :) > To że ryża i to że małpa to jeszcze nie znaczy , że wredna byc muszę!!! Gdyby choc jedna taka sugestia w moich wypowiedziach sie znalazla - to znaczyloby ze jestem szowinista - ryzozerca i antymalpista wrednym:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża Re: Eorku...? IP: 195.116.167.* 25.07.02, 12:51 ooooooo...........!!!!! Jak tam pięęęęęęęęęknieeee!!!!Właśnie się zaczęłam zastanawiać czy nie odwiedzic mojego ulubionego Wujka na Dalekiej Północy ( nie aż tak dalekiej ale z północy zrobić daleka północ to juz mniejszy problem). I ja zawsze lubiłam takie domki czerwone nad fiordem jak u Emila ze Samlandii albo u dzieci z Bullerbyn ( trochę nie te rejony ale domki podobne). Eor? Ale tam to chyba jest zimno??? Bo odstrasza mnie zimno i ceny:-(( A Ty nie masz przypadkiem kwiatków w głowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża Re: Eorku...? IP: 195.116.167.* 25.07.02, 12:53 ooooooo...........!!!!! Jak tam pięęęęęęęęęknieeee!!!!Właśnie się zaczęłam zastanawiać czy nie odwiedzic mojego ulubionego Wujka na Dalekiej Północy ( nie aż tak dalekiej ale z północy zrobić daleka północ to juz mniejszy problem). I ja zawsze lubiłam takie domki czerwone nad fiordem jak u Emila ze Samlandii albo u dzieci z Bullerbyn ( trochę nie te rejony ale domki podobne). Eor? Ale tam to chyba jest zimno??? Bo odstrasza mnie zimno i ceny:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: Ryża... 25.07.02, 12:59 Ryża;o)))))) Chwalipięctwo nie jest zbyt mile widziane;o)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża Ja sie nie chwalę.... IP: 195.116.167.* 25.07.02, 13:10 ... aj tylko sie zastanawiam. A poza tym to nie jest mój prawdziwy Wujek. To znaczy prawdziwy ale przyszywany. czy to wystarczy , żeby mnie oczyścić? Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Wujek... 25.07.02, 14:11 Oczyszczona jesteś jak po kąpieli w Gangesie;o))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Eorku...? 25.07.02, 13:13 Ryzej sie najwyrazniej baaaardzo spodobalo:)))) Wyjasniam: zimno nie jest. Temperatury byly od 12 do 19 stopni. Temp. wody okolo 10-15. Najlepiej jechac w lipcu. Ceny..... no, coz. Tanio faktycznie nie jest, ale z drugiej strony wydaje mi sie, ze przy odrobinie dobrego planowania kazdy jest w stanie tam pojechac. W razie czego sluze radami. Ronja - chcialem nawet umiescic zegarek, ale: 1. nie nosze. 2. w moim aparacie (lustrzanka) nie da sie wbic godziny w zdjecie - zainwestuje kiedys w porzadny cyfrowy aparat to nie dosc, ze nie bede musial zdjec skanowac, to jeszcze nie bedzie trzeba wszystkich przekonywac, ze zdjecie bylo robione o polnocy. Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Aparaty... 25.07.02, 14:08 A mnie się nadal wydaje, że nie ma takiego uroku robienie zdjęć aparatem cyfrowym, jak zwykłą lustrznaką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Aparaty... IP: 212.244.252.* 25.07.02, 14:15 A mnie też, choć ostatnio zarzuciłam zenitha i fieda... Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Aparaty... 25.07.02, 14:18 Tez mi sie tak zdaje i ja w przeciwienstwie do Ronji nie zarzuce swojego aparatu (tym bardziej, ze jest calkiem nowy:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ryzymalp Re: Aparaty... 25.07.02, 14:23 Ja mam porządna lustrzankę ( znowu się chwalę) i też tak myslałam . Chociaż jak popróbowałam sobie lustrzanki mojego znajopmego to już tak pewna swego nie byłam. W cyfrówkach cieszy mnie łatwość manipulacji zdjęciam, można je sobie pooglądać, wyrzucić co nieładne albo nieudane... Chociaż ten trzask, to niecierpliwe oczekiwanie na zdjęcia...A z drugiej strony odwbrałam ostsnio 3 filmy z krakowa , z czego jeden był całkiem skopany ( tak to jest jak się robi zdjęcia w pijanym amoku :"-) no a z cyfrówką oszczędziła bym sobie rozczarowania i kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: Aparaty... 25.07.02, 14:27 A ja wolę zdecydowanie lustrzankę... A propos skopanych zdjęć, to w czasach, kiedy niczego w sklepach nie było przed wyjazdem na rejs włożyliśmy do aparatu zdobyty cudem, dłuższy niż standard film.... Napstrykaliśmy tych zdjęć tyle, że aż się dziwiliśmy, że tak dużo... No i po przyjeździe okazało się, że ze względu na to, że film był bardzo długi i mocno skręcony, to urwał się po pierwszym pstryknięciu.... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Aparaty... 25.07.02, 14:29 A u mnie decyzja o zarzucaniu lub nie lustrzanki była głównie spowodowana ciężarem tych aparatów, lamp błyskowych. Jesli wybierałam się na 2-tygodniową wędrówkę po górach z plecakiem 15-kilowym to dorzucanie sobie takich luksusów było wręcz niezdrowe. Albo namiot, albo aparat. Tak samo z wyprawami rowerowymi:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Dziękuję Eorku:))) 25.07.02, 15:01 Ale cudne te zdjęcia, baaaaaaaardzo dziękuję Eor:))))) Zazdroszczę widoków;))) Nie wiem co tu moi Drodzy pisaliście przede mną bo nie mam czasu czytać ale jak skończę pracę to się dowiem wreszcie;) Ciekawość mnie zżera;))) Pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Streszczenie... 26.07.02, 08:57 Lucy, może ktoś Ci w paru słowach streści to, co pisaliśmy (tak naprawdę to lepiej poczytać)... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Eor wrócił......... 26.07.02, 14:43 usmiechnietakaska napisała: > Lucy, może ktoś Ci w paru słowach streści to, co pisaliśmy (tak naprawdę to > lepiej poczytać)... Streszczenie : " Eor wrócił ku zadowoleniu wszystkich forumowiczów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Eor wrócił......... IP: 212.244.252.* 26.07.02, 15:19 Bo każdy powstrzymywał swe żądze, pragnienia i chucie do czasu aż się on nie zjawi i nie da powodu do wyżycia się:) Co więcej razem z nim zjawił się meteoryt czy asteroid/a, który/a tym bardziej przemawia do naszych rwących się do wyzwolena pragnień:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Eor wrócił......... 26.07.02, 15:58 Gość portalu: Ronja napisał(a): > Bo każdy powstrzymywał swe żądze, pragnienia i chucie do czasu aż się on nie > zjawi i nie da powodu do wyżycia się:) > Co więcej razem z nim zjawił się meteoryt czy asteroid/a, który/a tym bardziej > przemawia do naszych rwących się do wyzwolena pragnień:)))))))))) Czy jest jakis emoticon ktory mowi - zarumienilem sie od stop do glow?:))) Ronja - dzis wieczorem wieszam Twoj pakat:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola a jak mowa o aparatach to... IP: *.extern.kun.nl 27.07.02, 12:05 lustrzanki rules! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczurek Re: Co z Eorem? IP: *.lubl.gazeta.pl 29.07.02, 17:57 ej, ej, skoro sie Eor odnalazl, to w piatek na Ostatniej Stronie musze to odnotowac! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Co z Eorem? 29.07.02, 18:03 Gość portalu: szczurek napisał(a): > ej, ej, skoro sie Eor odnalazl, to w piatek na Ostatniej Stronie musze to > odnotowac! :) Koniecznie!!!!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczurek Re: Co z Eorem? IP: *.lubl.gazeta.pl 29.07.02, 18:17 lucy_z napisała: > Gość portalu: szczurek napisał(a): > > > ej, ej, skoro sie Eor odnalazl, to w piatek na Ostatniej Stronie musze to > > odnotowac! :) > > Koniecznie!!!!!!:))))) > jak bum cyk-cyk bedzie forum! Kupcie gazete, moze nam troche naklad wzrosnie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Co z Eorem? 29.07.02, 18:34 Gość portalu: szczurek napisał(a): > > jak bum cyk-cyk bedzie forum! Kupcie gazete, moze nam troche naklad wzrosnie :) > ))) Ja i tak kupuję! Polecę rano po gazetkę i zobaczymy!:))) Jak zwykle dam znać czy jest coś o forum czy nie ;))) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Co z Eorem? IP: 212.244.252.* 30.07.02, 08:16 Ja też mam zawsze piątkową i sobotnią lubelską, wiesz zaczaruj gazete tak by wzmianka była w którejś z tych gazet:))) No, poniedziałkową też kupuję:))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor A co to sie dzieje? 30.07.02, 11:47 Jak to? Czyzbym mial trafic na lamy? Jestem gleboko wzruszony, naturalnie, ale jednoczesnie watpliwosc sie we mnie rodzi - czy to aby nie zbyt malo istotne wydarzenie, by czytelnikom glowe zawracac? Ide po chusteczki, bo klawiatura mi zamoknie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: A co to sie dzieje? 30.07.02, 12:21 eor napisał: > Jak to? Czyzbym mial trafic na lamy? Jestem gleboko wzruszony, naturalnie, ale > > jednoczesnie watpliwosc sie we mnie rodzi - czy to aby nie zbyt malo istotne > wydarzenie, by czytelnikom glowe zawracac? Ide po chusteczki, bo klawiatura mi > zamoknie:)) Pomału Eorku awansujesz! Najpierw na łamach forum, potem na łamach internetowej gazety "lubelskie forum", następna jest papierzana gazeta a na koniec będzie TV!!!!!! Ja Ci to mówię;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczurek Re: A co to sie dzieje? IP: *.lubl.gazeta.pl 30.07.02, 13:56 Odnalezienie Eora to bardzo wazne wydarzenie i dlatego czytelnicy Ostatniej Strony powinni o tym wiedziec. Szkoda tylko, ze tych fotek nie ma, szczegolnie mamy misia z synkiem misiem. Tez by sie na OS znalazlo, howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczurek Re: Co z Eorem? IP: *.lubl.gazeta.pl 30.07.02, 14:06 lucy_z napisała: > > Ja i tak kupuję! Polecę rano po gazetkę i zobaczymy!:))) > Jak zwykle dam znać czy jest coś o forum czy nie ;))) > Pozdrawiam:) Widze, ze Lucy troche watpi, ze bedzie. Nie bedzie jesli: 1. nie dozyje do czwartku wieczor (kiedy skoncze Ostatnia Strone) 2. jesli jakis dobry (i bogaty) czlowiek wykupi reklame na OS i sie nie zmiesci forum. Ale takich dobrych i bogatych to zbyt duzo nie ma, ergo: bedzie o forum! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Eooor!!!! 30.07.02, 14:43 Szybko prześlij naszemu szczurkowi zdjęcie mamy misia z synkiem misiem!!!! Może go to podtrzyma przy życiu do czwartku:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: Eooor!!!! 30.07.02, 14:50 tylko swojego zdjęcia mu nie przysyłaj.... to go na pewno nie podtrzyma;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Eooor!!!! 30.07.02, 14:54 ronja napisała: > Szybko prześlij naszemu szczurkowi zdjęcie mamy misia z synkiem misiem!!!! > Może go to podtrzyma przy życiu do czwartku:))))))))) Eor, daj szybciutko to zdjęcie! Może być Twoje z misiem, nawet z ZOO ;))) A co Ronju, Szczurek nie przetrzyma??? Przetrzyma!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Eooor!!!! 30.07.02, 15:01 Nie znamy szczurka i nie wiemy, jakie są jego mozliwosci:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: Eooor!!!! 30.07.02, 15:03 nie ulega jednak wątpliwości, że na tym wątku należy bywać... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Eooor!!!! 30.07.02, 15:03 ronja napisała: > Nie znamy szczurka i nie wiemy, jakie są jego mozliwosci:)))) Jeżeli padnie to tylko z braku zdjęcia!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Eooor!!!! 30.07.02, 15:14 I wtedy ze łzami w oczach i chustami do ich wycierania rzucimy się do Eora po wyjaśnienia, jak mógł!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Eooor!!!! 30.07.02, 15:17 ronja napisała: > I wtedy ze łzami w oczach i chustami do ich wycierania rzucimy się do Eora po > wyjaśnienia, jak mógł!!!:) Trzeba by mu maila puścić tylko ja nie mam adresu. On z gazety nie odbiera, może słusznie bo ostatnio wirusy tylko szaleją:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Eooor!!!! 30.07.02, 15:21 lucy_z napisała: > Trzeba by mu maila puścić tylko ja nie mam adresu. On z gazety nie odbiera, > może słusznie bo ostatnio wirusy tylko szaleją:((((( Ciekawe co by sie w takim puszczonym mailu znalazlo... A zdjecia misia, niech wysle Misia. O! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Eooor!!!! 30.07.02, 15:26 eor napisał: > lucy_z napisała: > > > Trzeba by mu maila puścić tylko ja nie mam adresu. On z gazety nie odbie > ra, > > może słusznie bo ostatnio wirusy tylko szaleją:((((( > > Ciekawe co by sie w takim puszczonym mailu znalazlo... > > A zdjecia misia, niech wysle Misia. O! :))))) Dobrze,że się znalazłeś Eorku bo Szczurek chce Cię puścić z misiem;) A Misia ma synka??? No, no, tak szybko???;) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Eooor!!!! 30.07.02, 15:47 lucy_z napisała: > Dobrze,że się znalazłeś Eorku bo Szczurek chce Cię puścić z misiem;) Ojejejejejej. Dlaczego mnie nikt nie pyta o zdanie. A ja nie chce z misiem i ostrzegam, ze jesli beda z tego jakies korzysci majatkowe na rzecz osoby puszczajacej, to rozprawi sie z nim Art 204 KK. :)) Abstrahujac od tych niecnych zamiarow - o jakim misiu mowa? > A Misia ma synka??? No, no, tak szybko???;) W raju nie takie rzeczy sie zdarzyc moga:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Eooor!!!! 30.07.02, 15:52 eor napisał: > > Ojejejejejej. Dlaczego mnie nikt nie pyta o zdanie. A ja nie chce z misiem i > ostrzegam, ze jesli beda z tego jakies korzysci majatkowe na rzecz osoby > puszczajacej, to rozprawi sie z nim Art 204 KK. :)) > > Abstrahujac od tych niecnych zamiarow - o jakim misiu mowa? > > > A Misia ma synka??? No, no, tak szybko???;) > > W raju nie takie rzeczy sie zdarzyc moga:) No jak to o jakim misiu mowa? O tym co biega po Norwegii!!!!! Przeczytaj co Szczurek napisał!!! A jeden egzemplarz to Ci zostawić??? Już się poświęcę i kupię dwa!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska No ładnie.... 30.07.02, 15:56 Eor, dlaczego Ty nas nie informujesz na bieżąco, co się dzieje w Misiowym raju, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
eor Zdjecie 30.07.02, 16:03 Zdjecia misia nie posiadam, ale jesli Szczurek powaznie chcialby jakies "norweskie" zdjecie zamiescic, to dajcie mi znac. Moge kilka zdjec podeslac. Nie wiem tylko czy taka rozdzielczosc jaka tu mam wystarczy..... Nie wiem tez co mialoby na nim byc. Slonce o polnocy moze byc? Ladne jest. Musze leciec, pa, Eor Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Zdjecie 30.07.02, 16:13 eor napisał: Slonce o polnocy moze byc? Ladne jest. > To fak, zdjęcie jest piękne!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczurek Re: Eooor!!!! IP: *.lubl.gazeta.pl 30.07.02, 17:14 lucy_z napisała: > ronja napisała: > > > Nie znamy szczurka i nie wiemy, jakie są jego mozliwosci:)))) > > Eeee...tam, mozliwosci szczurka sa niewielkie ale w sam raz, zeby forum puscic na Ostatniej Stronie! :) Do czwartku wiczor przetrzymam, wlasnie najadlem sie soi. A w czwartek ok. godz. 21 zakomunikuje, czy jest forum w piatek, czy nie ma (rzecz jasna w papierzastej gazecie, bo tu jest, a jakze). Czy ma byc o forum zlosliwie czy cieplutko, cieplutenko? :) (Chyba glupio pytam, hm...) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Eooor!!!! 31.07.02, 07:54 Dla mnie to i tak będzie niespodzianka:), chyba żebym sie poświęciła i siedziała o tej porze na necie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Szczurek :) 31.07.02, 11:17 A nie chcesz zdjęcia, o którym pisał Eor??? Misiowej niestety Eor nie posiada. Chyba, żeby nasza Misia wystąpiła w tej roli;) Misia, co Ty na to??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczurek Re: Szczurek :) IP: *.lubl.gazeta.pl 31.07.02, 11:52 Pewnie, ze fotka by sie przydala. Ale ja chce mame miasia z synkiem misiem! A najchetniej opublikowalbym zdjecie Eora. Moze ktos ma? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Eor! Fani sie dobijają!:))) IP: 212.244.252.* 31.07.02, 12:41 No i Eor przyparty do ściany:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Eor! Fani sie dobijają!:))) 31.07.02, 14:38 Gość portalu: Ronja napisał(a): No i Eor przyparty do ściany:))))) Miałaś na myśli fanki??? Eor, ja tez do nich należę, choroba, nie odmówię sobie i strzelę Tobie z przyjemnością jeszcze jednego posta, żeby dobić do setki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Eor! Fani sie dobijają!:))) 31.07.02, 14:41 Gość portalu: Ronja napisał(a): No i Eor przyparty do ściany:))))) Miałaś na myśli fanki??? Eor, ja tez do nich należę, choroba, nie odmówię sobie i strzelę Tobie z przyjemnością jeszcze jednego posta, żeby dobić do setki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Eor! Fani sie dobijają!:))) IP: *.com / 192.168.0.* 31.07.02, 14:50 Gość portalu: Ronja napisał(a): > No i Eor przyparty do ściany:))))) Miałaś na myśli fanki??? Eor, ja tez do nich należę, choroba, nie odmówię so bie i strzelę Tobie z przyjemnością jeszcze jednego posta, żeby dobić do setki:))) jeden post nie dał się wysłać i zginął gdzieś w przestrzeni, ciekawe czy ten da się wysłać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Eor! Fani sie dobijają!:))) IP: *.com / 192.168.0.* 31.07.02, 14:52 Gość portalu: Ronja napisał(a): > No i Eor przyparty do ściany:))))) Miałaś na myśli fanki??? Eor, ja tez do nich należę, choroba, nie odmówię so bie i strzelę Tobie z przyjemnością jeszcze jednego posta, żeby dobić do setki:))) jeden post nie dał się wysłać i zginął gdzieś w przestrzeni, ciekawe czy ten da się wysłać? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Eor! Fani sie dobijają!:))) 31.07.02, 14:58 Ronja, znowu powiesz, że położyłam na tym nacisk??? I tak było;)))))!!! Nie dawało się wysłać, w końcu zginęło, a tu proszę, wszystko jest!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja A Szczurek to fan czy fanka?:) Chiba, Luciu, fan:) IP: 212.244.252.* 31.07.02, 15:43 Powiem tylko: hoho:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: A Szczurek to fan czy fanka?:) Chiba, Luciu, 31.07.02, 15:51 Gość portalu: Ronja napisał(a): > Powiem tylko: hoho:))) Ile tu się Ronju trzeba nawciskać, żeby jeden post wysłać!!! Szczurek chyba fank;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczurek Re: A Szczurek to fan czy fanka?:) Chiba, Luciu, IP: *.lubl.gazeta.pl 31.07.02, 16:41 lucy_z napisała: > Gość portalu: Ronja napisał(a): > > > Powiem tylko: hoho:))) > > Ile tu się Ronju trzeba nawciskać, żeby jeden post wysłać!!! > Szczurek chyba fank;))) E..., taki zwykly szczurek, zaden fank! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: A Szczurek to fan czy fanka?:) Chiba, Luciu, 31.07.02, 16:55 Gość portalu: szczurek napisał(a): > E..., taki zwykly szczurek, zaden fank! :) E, może nie fank tylko fan??? ;)) Szczurek, jesteś bardzo skromnym człowiekiem;)) Bardzo długo pracujesz!!!:)) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Klub.... IP: 62.233.135.* 01.08.02, 08:20 no mówiłam, że na tm wątku nalezy bywać... ohoho... fanki Eor ma, nawet fanów... to może by jakiś klub przyjaciół Eor założyć? ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Klub.... IP: 212.244.252.* 01.08.02, 08:40 Ja to podejrzewam, ze lada moment przesadzimy w naszych wygłupach i Eor znów zniknie na długo...:( Eor, nie znikaj, my sobie żartujemy, jak zwykle i nie ma dla nas żadnych świętości...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczurek Re: Klub.... IP: *.lubl.gazeta.pl 01.08.02, 09:24 Gość portalu: Ronja napisał(a): > Ja to podejrzewam, ze lada moment przesadzimy w naszych wygłupach i Eor znów > zniknie na długo...:( > Eor, nie znikaj, my sobie żartujemy, jak zwykle i nie ma dla nas żadnych > świętości...:) No wlasnie. Ale moze nie zniknie, bo znowu trzeba bedzie ten fakt odnotowac. I wtedy Eor sie zezli, przyjdzie do GWL i wytepi wszystkie szczurki :))) Za to ja znikam.Oodezwe sie o g.21 czy w piatek jest o forum (ale chyba bedzie, bo niedobrzy ludzie nie dali reklam i miejsca mamy, ze hej!):) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Klub.... 01.08.02, 09:41 A to świntuchy jedne, te od reklam:) Chociaż jak raz sie przydali:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Klub.... 01.08.02, 10:22 ronja napisała: > A to świntuchy jedne, te od reklam:) > Chociaż jak raz sie przydali:)))) Witajcie:))) To chyba znaczy, że od dłuższego czasu dobrze się działo i były reklamy a nie bylo o forum;) Eor się nie obrazi bo za co??? Ma przeciez duże poczucie humoru!:)) /niech to przeczyta, będę miała plus u niego;)/ EOR!!!!! Odezwij się do jasnej ciasnej!!!:) Usłyszy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Klub.... IP: 62.233.135.* 01.08.02, 13:16 Zdjęcie z Eorem? Mniam.... Maży mi się, ale niestety tylko marzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Klub.... IP: 62.233.135.* 01.08.02, 13:20 oczywiście z błędami mi się marzy:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Klub.... 01.08.02, 14:31 Olaboga, ale sie narobilo. Watek wielgasny sie zrobil, fani sie zanjduja, o zdjecia prosza.... - Bruce Willis, czy inny Pitt by sie nie powstydzil takiego watku:)))) Dajcie juz spokoj z klubami. Nie zawstydzajcie zawstydzonego:) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Klub.... 01.08.02, 14:38 I jeszcze jedno - a gdyby Szczurek faktycznie chcial jakies zdjecie, to gdzie mu je wyslac, co ma zamiar z nim zrobic i kiedy, bo na jutro to juz chyba nie zdazy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Szczurku!:) IP: 212.244.252.* 01.08.02, 15:11 Eor zastanawia się nad kontaktem z Tobą!:))) Może byś rzucił w jakiś zawoalowany sposób ten kontakt?:))) R. pomocna Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Eorku???? 01.08.02, 15:18 Gość portalu: Ronja napisał(a): > Eor zastanawia się nad kontaktem z Tobą!:))) > Może byś rzucił w jakiś zawoalowany sposób ten kontakt?:))) > > R. pomocna Uffffff!!!!!!! Należy mi się nagroda za cierpliwość;) Eorku Ale wątek jest miły, przyznasz???:))))) Ty ciągle taki zapracowany jesteś??? Czy u Ciebie też takie upały jak tu??? Ciekawa Lucia Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Eorku???? 01.08.02, 15:28 No, mily watek, mily......:))) O, dziwo, mimo wakacji mam sporo pracy, a na dodatek upal. Goraco jak na rowniku. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Eorku???? 01.08.02, 15:38 eor napisał: > No, mily watek, mily......:))) > > O, dziwo, mimo wakacji mam sporo pracy, a na dodatek upal. Goraco jak na > rowniku. To w całej Polsce też tak jest! Wymroziłeś się trochę w tej Norwegii to musisz się trochę ogrzać:))) Aż dziw, że mogłeś się tutaj dostać, tak fatalnie chodzi gazeta. A, no i co z tą gazetą, chcesz??? ja tam mogę kupić:) Powiedz wprost, nie krępuj się;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczurek Re: Eorku???? IP: *.lubl.gazeta.pl 01.08.02, 16:20 lucy_z napisała: > Gość portalu: Ronja napisał(a): > > > Eor zastanawia się nad kontaktem z Tobą!:))) > > Może byś rzucił w jakiś zawoalowany sposób ten kontakt?:))) > > > > jakem rzekl, tak i jutro BEDZIE!!! Mam nadzieje, ze nie przyslecie mi trutki na szczurki? :) Z kontaktem ciezko, sami wiecie, szczurki siedza po norkach, hasaja w nocy, w gruncie rzeczy bojazliwe sa. Ale jakby tak liscik wyslac na redakcje GWL z dopiskiem, ze to ”dla osoby parajacej sie ostatnia strona, opiekujacej sie redakcyjnym chomikiem, a kiedys szczurem” to pewnie by trafilo. Bardzo bym sie ucieszyl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Eorku???? IP: 212.244.252.* 02.08.02, 07:52 I oberwanie chmury z wyrazami uwielbienia dla szczurka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Eorku!!!!! 05.08.02, 12:00 Co z Tobą??? Tu w gazecie o Tobie pisali a Ty spisz??? dzisiaj, to wiadomo, portal siadł ale w piątek, sobotę, niedzielę było dobrze. Zapominasz o nas, zapominasz!!!!!:((( Zmartwiona Odpowiedz Link Zgłoś