Dodaj do ulubionych

jutro procesja

IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 25.05.05, 20:49
jak myślicie, dlaczego w kraju gdzie większość obywateli jest za państwem laickim tyle ludzi chodzi na procesję a na 1 maja nikt.

Obserwuj wątek
    • Gość: zosia Re: jutro procesja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 20:51
      masz jakies statystyki ze Polacy chca miec laickie panstwo?skad to wiesz po prostu?
      • Gość: eer śmiech! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 21:18
        a może to sie tylko tak tobie , sdh , wydaje? Może czas zweryfikować swoje
        urojenia?
        właściwie to co ma procesja wspólnego z laickoscia państwa? Ja jestem za
        laickoscia, ale doprawdy nie widzę problemu w żadnych procesjach - w jaki
        sposób miałyby one tę zasadę naruszać? A może ty czujesz jakiś przymus
        uczestniczenia czy co? Wladze miejskie albo panstwowe cie na procesje wyganiaja
        z chaty? Chyba nie - w koncu to nie "laicka" komuna i nie "laicki" pochod
        pierwszomajowy...
        • Gość: sdh Re: śmiech! IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 26.05.05, 07:39
          to mi się nie wydaje tak ktoś tu na forum napisał że Polacy są w większości za państwem laickim. Ja tam jestem za wyznaniowym.
          • Gość: zosia Re: śmiech! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 21:03
            ktos cos pisal - no super
            sprawdzaj nastepnym razem swoje wiadomosci
    • Gość: ten Re: jutro procesja IP: *.lublin.mm.pl 25.05.05, 23:31
      Problemem jest coś zupełnie innego. Jak to jest możliwe, że w tym tak katolickim kraju rządzą komuniści-ateiści, na czele z Kwachem? Chyba dlatego, że głupota jest porozdawana równo pomiędzy wierzących i niewierzących.
      • Gość: lolo Re: jutro procesja IP: *.lublin.mm.pl 25.05.05, 23:58
        "ten" - dodajmy - niezrownowazony psychicznie! Gdy będziesz miał Kaczkę,
        zatęsknisz za Kwachem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka