Dodaj do ulubionych

restauracja na Rogatce - żenada!

IP: 212.160.172.* 01.06.05, 08:57
Co za chamska obsługa, umówiłam się tam wczoraj ze znajomymi. czekaliśmy na
podejście kelnera 40 minut. Nie podszedł, ani do nas, ani do stolika obok.
Podeszłam i poprosiłam (żenada, łaskę robią!) o obsługę, powiedział zaraz po
czym obrócił się i odszedł. Panienka - kelnerak i w.w kelner w większości
latali po stolikach ludzi w garniturach, pseudo menadżerów. Jeśli ta pożal
się boże restauracja jest tylko dla takich osób, - chociaż ja także nie
należę do młodzieży trzydzieska juz minęła, nie noszę dresów itd - to niech
wywieszą taką wywieszką. Historia zakończyła się naszym wyjściem, gdyż po
prostu nikt nie raczył do nas podejść, szkoda, gdyż umówiłam się ze znajomymi
i chciałam coś zjeść i wypić. Więcej tam nie pójdę...żenada i chamstwo, byłam
w różnych restauracjach, w Polsce i zagranicą, ale czegoś takiego..Żeby było
śmiesznej, jeśli ta restauracja chce być taka trendy i dla ludzi na wysokim
poziomie, niech zaczną w ten sposób ich obsługiwać - nie tylko obsługą, ale
też jakością - przez 40 minut ulubionym naszym zajęciem było obserowowanie
ile podają napojów - żadne piwo nie miało 0,5 l i inne trunki - jest zawsze
mniej o ok 10%. Nigdy więcej
Obserwuj wątek
    • miss.hot Re: restauracja na Rogatce - żenada! 01.06.05, 09:23
      ale o jakiej restauracji piszesz, bo nie bardzo kojarzę ??
      • Gość: nina Re: restauracja na Rogatce - żenada! IP: 212.160.172.* 01.06.05, 09:29
        nazywa się restauracja na Rogatce - jest na al. Warszawskiej, na przeciwko
        Pallotynów
        • Gość: mim Re: restauracja na Rogatce - żenada! IP: *.top.net.pl 03.06.05, 17:42
          Zgadza się - tez to stwierdzam!!
    • Gość: szyy Re: restauracja na Rogatce - żenada! IP: *.pronet.lublin.pl 04.06.05, 10:21
      Zgadzam się! Polecalo mi to miejsce kilka osób ze tak dobrze i w ogole fajnie
      ladnie i przyjemnie! Poszlam raz okolo 21 ( restaruacja czynna niby do 22), po
      dluższym oczekiwaniu na kelnera i w koncu po poproszeniu go do nas chcieliśmy
      zlożyć zamówienie. Okazalo się, ze zamówienie pizzy, która jest w karcie menu
      nie jest mozliwe bo właścnie zuzyliśmy ostatni "placek"! Wówczas wyszłam
      zdegustowana sytuacja. Niestety zdarzylo się, że znowu tam trafiliśmy. Niestety
      znowu wieczorem, bo jest to jakby pora właściwa do spotkań towarzyskich. Tym
      razem poprosliśmy o tiramisu ( takze widoczne w karcie). Niestety okazalo sie
      to niemożliwe bo ... coś tam nie pamiętam!!!! Tym razem obiecalam sobie: NIGDY
      WIĘCEJ !!! Nie polecam!
      • Gość: aqq Re: restauracja na Rogatce - żenada! IP: *.it-net.pl 04.06.05, 11:32
        a jadłem tam kiedys pare razy obiadek koło 17-18, było całkiem kulturalnie i
        miło, choć fakt , że obsługa nie śpieszy sie tam do klienta
        • Gość: gocha Re: restauracja na Rogatce - żenada! IP: *.resetnet.pl 04.06.05, 15:39
          Popieram, obsługa do dupyyyyyyyyyy!!!!! omijać. A jak siedzisz na dworze to w
          ogole zapomnij, żeby ktoś podszedł..sama też wołałam panienkę po 30 minutach,
          łaskawie przyszła..
    • Gość: Artur Re: restauracja na Rogatce - żenada! IP: *.pronet.lublin.pl 05.06.05, 13:18
      Na Googlach temat podobny - ludzie narzekaja na Ulice Miasta. Chyba wlasciciel
      chce szybko zbankrutowac, bo Resauracja Na Rogatce, Ulice Miasta i Przepióreczka
      w Nałęczowie należa do jednego właściciela. jak przeczyta , może pomyśli i
      wyciągnie wnioski.
      • Gość: miśka Re: restauracja na Rogatce - żenada! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 05.06.05, 14:59
        Też byłam "na rogatce" - trzy razy i wystarczy. Obsługa - tragedia. Jedyne co
        było ok, to kurczak w cieście z sosem słodko-kwaśnym. Ogólem apel do właściciela
        - przeczytaj baranku! i jeśli chcesz utrzymać tę knajpe to coś zrób. Bo moja
        noga tam dłuuuugo nie postanie i chyba paru innych osób też
        • Gość: aqq Re: restauracja na Rogatce - żenada! IP: *.it-net.pl 05.06.05, 19:07
          hehe to prawda, że to własciciel tych lokali dodałbym jeszcze zadore
          • folkatka Re: restauracja na Rogatce - żenada! 06.06.05, 22:58

nA szczescie mamy kapitalizm i jak sie nie dba o klientów to sie trzeba
            pożegnac z interesem. Może dla odmiany: gdzie jest przyjemna obsługa?
            • Gość: a Re: restauracja na Rogatce - żenada! IP: *.it-net.pl 06.06.05, 23:19
              polecam "pub u kowala: na kowalskiej :DDD
              knajpa nowo otwarta klimaty troche żulerskie ale za to obsługa...
              czegos takie jeszcze nie spotkałem :D, pani barmanka pytała czy muzyka nie za
              głosna , czy inni klienci beda mogli potanczyc i nie bedzie budziło to naszego
              sprzeciwu...kabaret pierwsza klasa :)))
    • Gość: Joseph Re: restauracja na Rogatce - żenada! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 23:47
      a ja słyszałem że ten niby właściciel tych lokali to tylko figurant i nie ma
      nic do gadania więc może poskarżyć się jego szefom, którzy zrobią z
      chłopaczkiem porządek i zacznie porządnie pracować a nie udawać wielkiego szefa
      • Gość: slavko Re: restauracja na Rogatce - żenada! IP: 212.182.40.* 07.06.05, 10:08
        3 (4?) knajpy z byle jaka obsluga i utrzymujace sie na wolnym rynku...? cos tu
        nie gra. dobrze wiedziec, gdzie nie chodzic :)
        • Gość: lipa Re: restauracja na Rogatce - żenada! IP: *.top.net.pl 08.06.05, 16:10
          Po prostu omijaj to miejsce.
          • folkatka Re: restauracja na Rogatce - żenada! 09.06.05, 06:07

Ze swej strony mogę jeszcze dodać, że super obsługa jest w Pubie Królewskim,
            natomiast nieprzyjemna w "Chawerim Klezmorim" - przynajmniej kiedys była ale nie
            chce mi sie sprawdzac czy cos sie zmnieniło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka