Gość: z niepokojem! IP: *.lublin.mm.pl 22.06.05, 08:56 Ale się kurna porobiło.Do parlamentu pchają się sami nieudacznicy. (Wojciechowski,Pietraszkiewicz,Podkański.....) www.kurierlubelski.pl/modules.phpop=modload&name=News&file=article&sid=17065 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wodnik Szuwarek Re: przymiarki do parlamentu IP: *.it-net.pl 22.06.05, 08:58 Amerykę odkryłeś? Zawsze tak było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kościelny Re: przymiarki do parlamentu IP: *.lublin.mm.pl 22.06.05, 09:13 Nieszczęcia nie omijają Lublina.Na głupotę ludzką i ślepotę (zaślepienie) nie ma lekarstwa. Głosujcie sobie na LPR,Samoobronę PiS i inne. Ja od tego ręce umywam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: przymiarki do parlamentu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 18:31 Bardzo się boje o los naszej Ojczyzny. Mam nadzieję że Polacy w porę się opamiętają i zagłosują na partie lewicowe. Były afery i pseudoafery pod publiczkę, ja to dostrzegam, choć od polityki jestem daleko. PO i Pis bardzo chciały zaistnieć i stąd ta krytyka partii lewicowych. A tak naprawdę i tak dalej będę głosować na SLD, bo uważam, że w Polsce jest coraz lepiej, wskaźniki gospodarcze idą do góry, spada bezrobocie. Partie prawicowe są zakłamane i głupio myślą, że jak zniszczyły SLD to ludzie już na lewicę nie zagłosują. Panie Rokiniku i mały pisuarze mylicie się i się jeszcze przeliczycie. AMEN. Odpowiedz Link Zgłoś