Dodaj do ulubionych

szkoła jazdy- Rodmos

29.07.05, 12:16
czesc, co myslicie o tej szkole,

prosze nie pisac o innych, tylko informacje jak sa prowadzioone zajecia, jak
jazdy i jak zdaja osoby tam chodzace.

pozdro
Obserwuj wątek
    • magdalena188 Re: szkoła jazdy- Rodmos 29.07.05, 12:16
      ta szkola miesci sie na 3 go maja
    • Gość: Zadowolony Re: szkoła jazdy- Rodmos IP: *.mimuw.edu.pl / *.mimuw.edu.pl 29.07.05, 21:17
      Robilem tam kurs na kategorie A u Lukasza Samuly (najbardziej oblegany
      instruktor w Rodmosie) i jestem bardzo zadowolony. Ten instruktor naprawde
      robil to profesjonalnie i nauczylem sie wielu praktycznych rzeczy. Egzamin za
      pierwszym razem poszedl. Nie twierdze, ze inni sa gorsi, ale z wlasnego
      doswiadczenia polecam Rodmosa.
    • Gość: raz Re: szkoła jazdy- Rodmos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 16:55
      jak ktoś lubi być szkolony przez policjantów
      • Gość: Paweł Re: szkoła jazdy- Rodmos IP: *.chello.pl 31.07.05, 08:56
        Odradzam, jeżeli instruktorzy tak uczą jak jeżdżą sami to dziękuję za taką
        szkołę. Szczyt chamstawa i grubiańskie zachowanie na drodze to chyba domena
        Rodmos. Zajechał mi kiedyś taki osobnik drogę a potem bezczelnie się z tego
        śmiał w towarzystwie innych podchmielonych osób.
        • Gość: Michał Re: szkoła jazdy- Rodmos IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 31.07.05, 10:53
          Ja np chodze do rodmosu i jestem zadowolony. Luźni instruktorzy nie jestes
          starocie wiec mozna pogadac i sie posmiac, a przy okazji dobrze tłumacza widac
          to po ilosci osob ktorzy robia tam kurs ( 2 tygodnie temu na zajeciach było
          prawie 30osob) a przy okzji maja dobre samochody. Po co komus uczyc sie np na
          punto jezeli nawet nim sie na egzaminie nie jeździ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka