magdalena188 29.07.05, 12:16 czesc, co myslicie o tej szkole, prosze nie pisac o innych, tylko informacje jak sa prowadzioone zajecia, jak jazdy i jak zdaja osoby tam chodzace. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalena188 Re: szkoła jazdy- Rodmos 29.07.05, 12:16 ta szkola miesci sie na 3 go maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolony Re: szkoła jazdy- Rodmos IP: *.mimuw.edu.pl / *.mimuw.edu.pl 29.07.05, 21:17 Robilem tam kurs na kategorie A u Lukasza Samuly (najbardziej oblegany instruktor w Rodmosie) i jestem bardzo zadowolony. Ten instruktor naprawde robil to profesjonalnie i nauczylem sie wielu praktycznych rzeczy. Egzamin za pierwszym razem poszedl. Nie twierdze, ze inni sa gorsi, ale z wlasnego doswiadczenia polecam Rodmosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raz Re: szkoła jazdy- Rodmos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 16:55 jak ktoś lubi być szkolony przez policjantów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: szkoła jazdy- Rodmos IP: *.chello.pl 31.07.05, 08:56 Odradzam, jeżeli instruktorzy tak uczą jak jeżdżą sami to dziękuję za taką szkołę. Szczyt chamstawa i grubiańskie zachowanie na drodze to chyba domena Rodmos. Zajechał mi kiedyś taki osobnik drogę a potem bezczelnie się z tego śmiał w towarzystwie innych podchmielonych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: szkoła jazdy- Rodmos IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 31.07.05, 10:53 Ja np chodze do rodmosu i jestem zadowolony. Luźni instruktorzy nie jestes starocie wiec mozna pogadac i sie posmiac, a przy okazji dobrze tłumacza widac to po ilosci osob ktorzy robia tam kurs ( 2 tygodnie temu na zajeciach było prawie 30osob) a przy okzji maja dobre samochody. Po co komus uczyc sie np na punto jezeli nawet nim sie na egzaminie nie jeździ. Odpowiedz Link Zgłoś