IP: local.ethernet* / 192.168.0.* 17.08.02, 03:05
napisz Lucy cco słychać ciekawego nad morzem(oczywiście mam nadzieję że
sie dobrze bawisz).Odpowiadam też na Twoje pytanie czy pracuje w nocy.
czczasami tak czasami nie.Beznadziejnie odpisałem(wypiłem kilkaa piw i życie
mnie męczy)
Obserwuj wątek
    • lucy_z Re: Lucy 17.08.02, 16:23
      Gość portalu: kts napisał(a):

> napisz Lucy cco słychać ciekawego nad morzem(oczywiście mam nadzieję że
      > sie dobrze bawisz).Odpowiadam też na Twoje pytanie czy pracuje w nocy.
      > czczasami tak czasami nie.Beznadziejnie odpisałem(wypiłem kilkaa piw i życie
      > mnie męczy)
      Kts:)) Nad morzem się wychowałam, nad morzem mieszkałam i jadę tam jak do
      domu! Czuję się tam tak jak gdybym wyjechała wczoraj. Byłam w Koszalinie!
      Zawsze tam zachwycam się porządkiem, zielenią, brakiem śmieci, świetną
      komunikacją! Miasto to nie ma żadnego przemysłu a jednak się rozwija, dużo się
      buduje, domy - bloki zostały pomalowane ślicznie na kolorowo, już nie odpychają
      swoim wyglądem blokowisk. Ludzie też poszukują pracy, sytuacja jest też taka
      jak na lubelszczyźnie. Z Koszalina pojechałam do Gdańska. Tam głównie
      nastawiłam się na spotkania! Nawet nie byłam nad morzem bo nie miałam kiedy.
      Ale byłam w Sopocie na wystawie psów rasowych! Pierwszy raz byłam! Wystawiała
      pięknego psa rodzina. Acha, byłam w ostatnim dniu Jarmarku Dominikańskiego. To
      jest taka specyficzna atmosfera tego wydarzenia, a ja patrzyłam wyżej, jak
      zwykle na Gdańsk, w całej swej krasie, zawsze z zachwytem i ze smutkiem że mnie
      tam nie ma na codzień. Być może niedługo znowu pojadę tam! Byłam krótko, za
      krótko ale wróciłam tu i tu też czuję się dobrze a to znaczy, że Lubelszczyznę
      też uważam za swoją, już dawno to odkryłam;))))
      Pozdrawiam:)))
      • Gość: Casey Re: Lucy IP: *.proxy.aol.com 18.08.02, 01:50
        lucy_z napisała:
        > Kts:)) Nad morzem się wychowałam, nad morzem mieszkałam i jadę tam jak do
        > domu! Czuję się tam tak jak gdybym wyjechała wczoraj. Byłam w Koszalinie!
        > Zawsze tam zachwycam się porządkiem, zielenią, brakiem śmieci, świetną
        > komunikacją! Miasto to nie ma żadnego przemysłu a jednak się rozwija, dużo
        się
        > buduje, domy - bloki zostały pomalowane ślicznie na kolorowo, już nie
        odpychają
        >
        > swoim wyglądem blokowisk. Ludzie też poszukują pracy, sytuacja jest też taka
        > jak na lubelszczyźnie. Z Koszalina pojechałam do Gdańska. Tam głównie
        > nastawiłam się na spotkania! Nawet nie byłam nad morzem bo nie miałam kiedy.
        > Ale byłam w Sopocie na wystawie psów rasowych! Pierwszy raz byłam! Wystawiała
        > pięknego psa rodzina. Acha, byłam w ostatnim dniu Jarmarku Dominikańskiego.
        To
        > jest taka specyficzna atmosfera tego wydarzenia, a ja patrzyłam wyżej, jak
        > zwykle na Gdańsk, w całej swej krasie, zawsze z zachwytem i ze smutkiem że
        mnie
        >
        > tam nie ma na codzień. Być może niedługo znowu pojadę tam! Byłam krótko, za
        > krótko ale wróciłam tu i tu też czuję się dobrze a to znaczy, że
        Lubelszczyznę
        > też uważam za swoją, już dawno to odkryłam;))))
        > Pozdrawiam:)))
        >
        >
      • Gość: kts Re: Lucy IP: local.ethernet* / 192.168.0.* 18.08.02, 03:05
        ech Lucy zazdroszczę Ci 2 rzeczy-pobytu w Gdańsku(moim zdaniem najładniejsze
        miasto w Polsce)i tej wystawy psów.Chciałbym kiedyś na taką imprezkę pójść.A
        tak poza tym to pozdrowienia dla Ciebie i dla Twojej kocicy:)
        • Gość: Ronja Kts:)))) IP: 212.244.252.* 19.08.02, 10:36
          Odnośnie Twojej wypowiedzi pod wpływem kilku piw:))) - Kiedyś również pod
          wpływem alkoholu wysłałam mejla do kolegi... Jak mi go w jakis spory czas
          później przysłał, kwiczałam ze śmiechu, w życiu czegoś śmieszniejszego nie
          udało mi sie wymyslić:))) np. uznałam, że najłatwiej w mejlu stawia się
          wykrzykniki i mu kilka linijek tych wykrzykników walnełam:)
          • Gość: Kts Re: Kts:)))) IP: local.ethernet* / 192.168.0.* 26.08.02, 01:03
            Gość portalu: Ronja napisał(a):

> Odnośnie Twojej wypowiedzi pod wpływem kilku piw:))) - Kiedyś również pod
            > wpływem alkoholu wysłałam mejla do kolegi... Jak mi go w jakis spory czas
            > później przysłał, kwiczałam ze śmiechu, w życiu czegoś śmieszniejszego nie
            > udało mi sie wymyslić:))) np. uznałam, że najłatwiej w mejlu stawia się
            > wykrzykniki i mu kilka linijek tych wykrzykników walnełam:)
            coś ja ostatnio za często jestem po kilku piwach:(.Ale perspektywa utraty pracy
            mnie w tym coraz bardziej utwierdza.Jeżeli popracuję do zimy to będzie ok.A jak
            nie to spadam do Anglii.Coraz bardziej mam dość tego kraju ,który mimo to
            kocham,ale chyba trzeba się wynosic(niestety)
    • ronja Lucy... 28.08.02, 10:40
      U mnie szykuje się na razie przerwa w nadawaniu, nie wiem, ile potrwa, ale nie
      miejcie mi za złe, jak przez jakiś czas nie będe podciągała naszych forów do
      góry:)
      • lucy_z Re: Lucy... 28.08.02, 17:56
        ronja napisała:

> U mnie szykuje się na razie przerwa w nadawaniu, nie wiem, ile potrwa, ale
        nie
        > miejcie mi za złe, jak przez jakiś czas nie będe podciągała naszych forów do
        > góry:)

Będziesz zablokowana???:(((
        • ronja Re: Lucy... 29.08.02, 08:33
          Odchodze z pracy, w której pracuję...:(
          • lucy_z Re: Ronju????? 29.08.02, 13:56
            ronja napisała:

> Odchodze z pracy, w której pracuję...:(

A masz juz coś??? No i z
            komputerkiem??? ;)
            • Gość: Ronja Re: Ronju????? IP: 212.244.252.* 30.08.02, 08:22
              Nie, na razie chcę sobie w domku odpocząć od Wwy...
              Chyba bardzo mi tego potrzeba...
              • lucy_z Re: Ronju????? 30.08.02, 15:20
                Gość portalu: Ronja napisał(a):

> Nie, na razie chcę sobie w domku odpocząć od Wwy...
                > Chyba bardzo mi tego potrzeba...
                Napaś się Ronju tym domem, tym Świdnikiem i Lubelszczyzną:))
                A może coś w Lublinie znajdziesz??? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka