prezu 01.08.05, 14:45 Dość cyrku politycznego! Dość kłamstwa i oszołomstwa! Dość nieudolnych rządów! Koniec teatru politycznego, do roboty. STOP PRAWICY!!!! STOP LPR!!!! STOP PIS!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zorbi1 Re: STOP prawicy w Lublinie 01.08.05, 14:56 Popieram, przyłączam sie i podpisuję pod hasłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipa Re: STOP prawicy w Lublinie IP: *.it-net.pl 01.08.05, 15:43 Stop złodziejom z lewicy, stop, stop Odpowiedz Link Zgłoś
zorbi1 Re: STOP prawicy w Lublinie 01.08.05, 15:48 Stop złodziejom i kretynom z prawicy. Stop, stop, stop Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: STOP prawicy w Lublinie 01.08.05, 15:54 STOP! Ono już byli, oni oszukali, oni muszą odejść! Balcerowicz musi odejść! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdh Re: STOP prawicy w Lublinie IP: *.lublin.enterpol.pl 01.08.05, 21:16 tak tak, cały Lublin zagłosuje na SLD na wezwanie prezia i zorbiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: STOP prawicy w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 21:21 sdh moze tak zaprezentuj swój autorski program centrum, co? Odpowiedz Link Zgłoś
zorbi1 Re: STOP prawicy w Lublinie 01.08.05, 21:30 Ja nie chcę żeby cały Lublin zaglosował na SLD, tym bardziej że ja będę głosował pewnie na SDPL. marzy mi się tylko, żeby w tym mieście ani jednego głosu nie zdobyły (po)twory w stylu PSL, LPR, PiS, Samoobrona i rózny prawicowy plankton. Nie będę płakał jak ludzie zagłosują na demokratów.pl albo Platformę. Na SLD też mogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: STOP prawicy w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 22:03 zorbi, to głosuj na mnie, ja nie jestem lewicą...ino baranoicą:)))...poza tym rozmemłana po środku, ale na tyle konkretna by wiedziec jak sobie zorganizowac personel...w końcu, pan prezydent czy tez pani, znac sie nie musi na wszystkim, po to jest personel czyli podstwaowe kryterium - znawstwo ludzkiej natury i inne tego historyjki plugawe:))))... Odpowiedz Link Zgłoś
zorbi1 Re: STOP prawicy w Lublinie 01.08.05, 22:09 Czyżybyś miała niskie mniemanie o sobie ? Baranoica ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdh Re: STOP prawicy w Lublinie IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 02.08.05, 23:20 a dlaczego zorbi tolerujesz platformę czym się różni platforma od LPR na przykład w kwestii religii niczym! PO popiera konkordat, zakaz aborcji, zakaz eutanazji, zakaz małżeństw gejów itp. katolickie zakazy a tu proszę zorbi toleruje platformę to się porobiło Odpowiedz Link Zgłoś
zorbi1 Re: STOP prawicy w Lublinie 03.08.05, 09:15 Toleruję Platformę, bo wśród tego całego prawicowego badziewia i oszołomstwa wydają się zachowywać krztynę rozsądku i gotowości do rozmowy, czy kompromisu. Zdają się być nowocześniejszą prawicą niż zacofany, zaściankowy LPR czy PiS, który nie ma żadnego pomysłu na Polskę, a jedynie lubi sobie powrzeszczeć i gębę powycierać frazesami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wini3 Re: STOP prawicy w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 00:16 Od kiedy PiS czy LPR to prawica? Przecież programy gospodarcze tych partii (zwłaszcza LPR) są wybitnie lewicowe. Narodowe hasła i poparcie w wielu kwestiach stanowiska Kościoła Katolickiego,nie tworzą z niech prawicy, to jakieś totalne nieporozumienie. Podobnie było z Solidarnością po 1989 r. Ktoś niewiadomo czemu nazwał ich prawicą - związek zawodowy robotników o socjalistycznych pogłądach na gospodarkę!? Proszę o nieco więcej precyzji w formułowaniu sądów i nie powtarzanie bzdur zasłyszanych w TV, jak ktoś kiedyś powiedział - (samodzielne) myślenie ma przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: STOP prawicy w Lublinie 04.08.05, 07:40 ale jak możesz tolerować Platformę, której poglądy są w 90% takie jak LPRu np. sprzeciw wobec aborcji, eutanazji, małżeństwom gejów, atakowanie Łukaszenki itp. Różni się tylko kwestią podatku liniowego, ale tu akurat PiS i LPR są popierane przez SLD a nawet samego Cimoszewicza, który powiedział że jest przeciwny podatkowi liniowemu. ta twoja tolerancja wobec platformy jest moim zdaniem irracjonalna. Platforma to taki LPR, tyle że popiera podatek liniowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czou En-laj Re: STOP prawicy w Lublinie IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 04.08.05, 11:30 Tez popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2005. Re: Stop lewicy w Lublinie,czas najwyzszy stop! IP: *.sttl.mdsg-pacwest.com 04.08.05, 03:47 Odpowiedz Link Zgłoś
pizzadiler Re: STOP prawicy w Lublinie 04.08.05, 04:05 oj, misie ;) karty juz dawno rozdane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czou En-laj Re: STOP prawicy w Lublinie IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 04.08.05, 11:30 Prawica juz miala okazję zrobić swoje i właśnie widzac co narobila, a potem SLD musialo sie z tym męczyć, tylko że kiedy nie dokońca wyszlo wszyscy pojechali po lewicy. Prawica jest poprostu smieszna-narobila gnoju w Polsce a teraz gnoi SLD. Zadna partia prawicowa nie jest godna poparcia. Nie wspominam juz o faszystach z LPR czy burakach z sAMOOBRONY. A co do Cimoszewicza to jedyny porządny kandydat, którego prawica obrzuca gównem za lewicowe poglądy. "Alternatywa"-Kaczyński, który zamiast skupic sie na prezentacji własnego programu, bawi sie w niszczenie swoich przeciwników i uzywa do tego ciekawych chwytów (taka polityczna demagogia i "bogate słownictwo": komuch, PZPRowiec < oczywiście o Cimoszewiczu >, a przypomina to własnie język komunistycznej propagandy jaka rzadzila polską polityką i kultura w poprzednim półwieczu), ale co tam, mamy przeciez jeszcze hitlerjugend, młodziez wszechpolska poprowadzi nas do podboju europy, moze takie Drang nach Westen, bo na wschodzie to juz chyba nie ma po co isc. o lepperze lepiej nie mowic, zapowiada stypendia, pomoce naukowe, doplaty, polepszenie syt. w słuzbie zdrowia, itp, wszystko na raz, tylko ciekawe skad wezmie na to pieniadze, moze ze swojej pensji poselskiej - oby tak. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: STOP prawicy w Lublinie 04.08.05, 11:35 SLD nie do końca wyszło, bo prawica przeszkadzała. Szczególnie komisje śledcze, Bez tych debilnych komisji to ho ho! mielibyśmy 20% wzrost gospodarczy i 5% bezrobocie. A tak dzięki prawicy bida i nędza. Odpowiedz Link Zgłoś
zorbi1 Re: STOP prawicy w Lublinie 04.08.05, 17:23 Z jednej strony co do diagnozy prawicy to lepiej bym tego nie ujął. Ale z drugiej strony, miałem okazję być w miarę wysoko w strukturach SLD w województwie i niestety naoglądałem się pustogłowia, betonu i myślenia z lat 70tych w tej partii. Final jest taki, że obecnie od dłuższego czasu jestem bezpartyjny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: STOP prawicy w Lublinie IP: *.lublin.mm.pl 07.08.05, 22:36 Nie chcemy cię wśród bezpartyjnych. Wracaj do komuchów. Paszoł! Odpowiedz Link Zgłoś
otadort5 Re: STOP prawicy w Lublinie 04.08.05, 12:25 Już w nic nie wierzę. Pakuję klamoty i będę to oglądał z pozycji emigranata. Nie chcę aby mi się skończył kalendarz zanim dzieciom zapewnię godziwe warunki. Wszyscy nasi politycy mają nas w leju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabul Re: STOP prawicy w Lublinie IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 07.08.05, 17:45 stop prawicy, faszyzmowi i samoobronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotnik Re: STOP prawicy w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 17:48 STOP PREZU!!! Odpowiedz Link Zgłoś