Gość: ona IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 17.07.01, 00:30 Te wsciekla bestie znowu mnie atakuja :( mam juz tego dosyc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: insekt Re: Najlepszy sposób na komary IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 14:17 Polecam olejki aromatyczne do ciast, np. pomarańczowy, waniliowy. Oczywiśscie zewnętrznie. To działa, ale na krótko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Najlepszy sposób na komary IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 17.07.01, 21:31 Polecam Magnum kaliber 44. Celuj w pysk.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona do Janusza: Najlepszy sposób na komary IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 17.07.01, 22:08 Ale jak tak można celować komarzycy prosto w pysk. Przecież to zaskrawa na przemoc :) myślisz, że kaliber 44 starczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laser Re: Najlepszy sposób na komary IP: 62.233.134.* 17.07.01, 21:34 "Autan"- tak *sprawdzony pośród stada komarów przy zbieraniu jagód. Nie -"off" *trzeba się pryskać co 15 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktp Re: Najlepszy sposób na komary IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 22:54 Gość portalu: laser napisał(a): > "Autan"- tak *sprawdzony pośród stada komarów przy zbieraniu jagód. > Nie -"off" *trzeba się pryskać co 15 minut. święta prawda , autan jest bardzo dobry , czesto jeżdze na ryby i komary już mi nie psują tego miłego wypoczynku Bayer eto good firma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Najlepszy sposób na komary IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 17.07.01, 23:02 To ja chyba jutro kupię kilka kartonów tego specyfiku :) Wielkie dzieki za radę Odpowiedz Link Zgłoś