widzacyzlublina 03.08.05, 18:42 Lipowa City Center rośnie jak na drozdzach. Co prawda w tyle 16 lat za krajem ale jednak. Dumnie jesteście - widzę to. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nabukko Re: czekali czekali i się doczekali..... 03.08.05, 18:43 na następne badziewie w Lublinie. Odpowiedz Link Zgłoś
zorbi1 Re: czekali czekali i się doczekali..... 03.08.05, 19:52 Czytałem dziś w Rzepie że wszystkie Plaze od Izraelczyków z firmy Plaza kupili Francuzi, jakaś firma zajmująca się obrotem nieruchomościami. W tym oczywiście lubelską i jeszcze jedną budowaną, oprócz tych co już stoją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdh Re: czekali czekali i się doczekali IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 03.08.05, 20:13 16 lat za krajem? z tego co wiem to 16 lat temu nie było żadnej "Plazy" nawet w stolycy, a rządził wtedy Bazar Różyckiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eer Re: czekali czekali i się doczekali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:20 no właśnie.... a największym centrum handlowym w naszej wielkiej warszawie do dzisiaj pozostaje...stadion dziesięciolecia!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przewidująca Re: czekali czekali i się doczekali IP: 212.182.97.* 04.08.05, 09:12 Nie ma powodu do radości. A pamiętacie, wszyscy cieszyli się jak Leclerka, Reala i Tesco budowali i nie mogli doczekać się otwarcia. A teraz narzekają, że pracownicy są tam nieludzko traktowani i że kiełbasy i kurczaki nie perwszej świeżości. Tak samo będzie z tym Centerem ja wam to mówię. Odpowiedz Link Zgłoś