Dodaj do ulubionych

Boję się p. Palikota,co będzie jak zostanie posłem

28.08.05, 14:50
Bo on wydaje i finansuje taką gazetę która się OZON nazywa. Przed wojną to
byla jakaś inkwizycyjna organizacja o takiej nazwie, można se w wikipedii
sprawdzić. A i dziś jego tygodnik zdeka poraża, jest pełen "gromów" i
nienawiści wobec innych religii i pisze tak jakby tylko katolicyzm był
jedynie słuszny. Z tym to ja się nie zgadzam, kilka listów do redakcji im już
napisałem żeby takiej nienawiści nie zapodawali, ale nic.

A w ogóle to on tam zatrudnił ludzi z takiej gazety "Fronda" że jak tam
wszedłem, na ich forum, to mi napisali ci "katolicy" cobym spie... I mieli
przy swoich postach emblematy z fotografiami różnych dyktatorów.

A w ogóle to w tej Frondzie pisze że demokracji być nie może bo to sa rządy
głupków, i dlatego rządzić musi ktoś inny. Ja może mózgowym wypasem nie
jestem, ale wolałbym się sobą rządzić sam. A inkwizycyjnym kilmatom OZONU i
Frondy to bym najchętniej powiedział dowidzenia, gdyby nie to że oni mają
chęć mną rządzenia i sobie o tym tak o piszą.

Obczajcie se linki:

gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,34912,2883357.html
www.fronda.pl
Obserwuj wątek
    • lpr_rasta Re: Boję się p. Palikota,co będzie jak zostanie p 29.08.05, 09:07
      24 mln zł zainwestowano jak dotychczas + 6 mln na nową kampanię. Gazeta spływa
      jadem, ze dwa razy chciałem przeczytać i odzuciło mnie już po pierwszej
      stronie, gdzie po prostu zmieszano z błotem organizatorów koncertu Life Aid
      (wiadomo- nie byli z kleru) oraz pisze się tak, że w zasadzie wychodzi na to że
      ideologia katolicka jest jedynie słuszna.
      • Gość: sdh Re: Boję się p. Palikota,co będzie jak zostanie p IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 29.08.05, 11:37
        a kto ci każe czytać ozona, masz przecież NIE gdzie jest szacunek dla
        wszystkich religii
        • Gość: reverse (bari) zgadzam się z sdh IP: 212.106.19.* 29.08.05, 12:38
          ...wyjątkowo
      • Gość: vet Re: Boję się p. Palikota,co będzie jak zostanie p IP: *.intranet / *.piwet.pulawy.pl 29.08.05, 12:13
        "..zasadzie wychodzi na to że ideologia katolicka jest jedynie słuszna".
        -----------
        Oczywiście! jak tak można, przecież wiadomo, że jedynie słuszna jest ideologia
        rasta ! hej załóż swoja gazetę rasta i nie bojaj, ściągnij dyma i wyluzuj .
    • Gość: reverse Rasta-rozumek, Rasta -tolerancja IP: 212.106.19.* 29.08.05, 12:31
      Jesteś taki wrażliwy na tolerancję, no to pewnie zdajesz sobie sprawę, że ruch
      skinheads bieże swą genezę z Wysp Karaibskich. Angielscy łobuzi pod koniec lat
      60-tych zaczeli kopiować styl swoich kolegów z ulicy, czarnych emigrantów z
      Jamajki. Tacy wykonawcy reggae z lat 60-tych i 70-tych jak Prince Buster, Toots
      Hibbert, Judge Dread do tej pory mają poważanie wśród łysogłowych młodzieńców
      niezależnie od ich orientacji politycznej, a piosenka "Skinhead Moonstomp"
      wykonywana przez czarnoskóry zespół Symarip była nieoficjalnych hymnem
      wyspiarskich łysoli. Określając się jako rasta, nieźle mieszasz z tolerancją, bo
      niemal wszyscy wykonawcy reggae są bardzo patriotyczni i skrajnie
      afrocentryczni. Nie ma to nic wspólnego tolerancją w naszym rozumieniu (może
      pamietasz piosenkę Twinkle Brothers "Africa for Africans"?). No chyba, że twoje
      rasta ma coś wspólnego z odurzaniem się pewnymi ziołami... RASTA-TOLERANCJA vs.
      OZON-KONSERWATYZM
      • lpr_rasta Rasta -tolerancja 29.08.05, 23:10
        ej stary nie muszisz mi pisac wiem co to są rudeboyz.

Ale nei toleruję tego ze w OZONie było tyle nienawiści pod adresem Life Aid. Ci
        ludzie wydają się jakby chcieli miec monopol na wszystko...
        • Gość: baca Re: Rasta -tolerancja IP: 212.106.30.* 29.08.05, 23:19
          Jeśli ty jesteś taki bojący to po prosu może brak ci magnezu, mowinieneś jeść
          więcej magnezu....
        • aron2004 Re: Rasta -tolerancja 30.08.05, 06:36
          > Ale nei toleruję tego ze w OZONie było tyle nienawiści pod adresem Life Aid.

a jak u Urbana jest nienawiść do kleru to to tolerujesz?
          • lpr_rasta joł 30.08.05, 07:52

też nie, ale NIE urbana w ogóle do ręki nie biorę, bo to gazeta-szmata.
            • aron2004 Re: joł 30.08.05, 08:26
              to czemu się czepiłeś tylko Palikota a Urbana nie?
              • Gość: Urban XXIII Re: joł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 20:53
                Misiu, czytasz ty czasami to opluwane NIE. Poczytaj od czasu do czasu. Dobrze
                robi na głowę. Pan Urban nie sili się na pokazanie siebie jako dziewicy
                niepokalanej, wręcz mówi, że jest tylko człowiekiem, w którym jest i zło i
                dobro (ze wskazaniem na zło). Jego gazeta NIE, jest natomiast jednym z niewielu
                źródeł wiedzy o poczynaniach elit (w tym kościelnych). Jakbyś czytał NIE, to
                wiedział byś, że to Panu Urbanowi zawdzięczamy obnażenie "elit" rządzących ( w
                tym SLD). Pewnie Pan Urban nie czyta tego forum, ale mimo to składam mu wyrazy
                wdzięczności za to co robi i robił dla Polski.
                • aron2004 Re: joł 30.08.05, 21:51
                  dzięki Urbanowi dowiedziałeś się o lojalce Kaczyńskiego której nie było i potem
                  Urban Kaczora przepraszał.
                • Gość: DPP Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 22:42
                  Urban był pierwszym profesjonalistą w Polsce. Jaruzel Mu płacił , a On smalił
                  farmazony na ekranie choć sam w to nie wierzył. Człowiek z kręgosłupem , a
                  takich już nie wielu. Ma osobowośc , poczucie humoru i jest soba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka