pepperoni78 05.09.02, 16:31 Cziy ktoś może przypadkiem (albo i nie) wie, czy są już w lasach opieńki?? A właściwie czy powinny już być gdyby było bardziej wilgotno?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_z Re: Opieńki?? 05.09.02, 17:22 pepperoni78 napisał: > Cziy ktoś może przypadkiem (albo i nie) wie, czy są już w lasach opieńki?? A > właściwie czy powinny już być gdyby było bardziej wilgotno?? Opieńki już powinny być ale jest susza i nie ma! Nie ma grzybków i jak tak dalej bedzie sucho to nie wiem czy będą w tym roku:( grzybiara;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Opieńki?? 20.09.02, 19:53 Czy ktoś widział jakiekolwiek grzyby ??? Oprócz pieczarek na targu, oczywiście;) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Opieńki?? 20.09.02, 21:25 Widziałem borowiki... Niestety były marynowane :( Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Opieńki?? 20.09.02, 22:51 pepperoni78 napisał: > Widziałem borowiki... > Niestety były marynowane :( Ja też takie widuję w piwnicy bo mam jeszcze trochę zachowanych słoiczków na czarną godzinę, hi, hi:) A Ty jesteś grzybiarzem czy tylko lubisz je jeść????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: empi Re: Opieńki?? IP: *.ltk.com.pl 21.09.02, 07:01 całe lato leżałem ciężko chory przykuty do szpitalnego łóżka. Cierpiałem. Miąłem wielką nadzieję, że w ramach rekonwalescencji na jesieni będę mógł sobie pozbierać grzybki. Niestety, jak widzę nie zanosi się na to. Może będą na receptę?, co na to kasa chorych?. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Opieńki?? 21.09.02, 16:45 Empi:) Jak zjesz sromotnika /tfu, tfu/ to kasa chorych na pewno się odezwie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Opieńki?? 21.09.02, 09:18 lucy_z napisała: > A Ty jesteś grzybiarzem czy tylko lubisz je jeść????? Prawdę mówiąc wolę zbierać niż jeść. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzyb Re: Opieńki?? IP: *.symboliczna.net / 192.168.1.* 21.09.02, 10:49 opieńki mogą rosnąć nawet jak są przymrozki więc są jeszcze szanse...... Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Pinki !!!! 21.09.02, 11:23 pepperoni78 napisał: > Cziy ktoś może przypadkiem (albo i nie) wie, czy są już w lasach opieńki?? A > właściwie czy powinny już być gdyby było bardziej wilgotno?? ...tak sie na nie u nas mówi.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Zielonki 21.09.02, 16:44 Może chociaż gąski będą??? Na żółte gąski, w niektórych rejonach mówi się zielonki:) Ja o grzybach, czy są czy nie, mam dostać cynk! Jakby co, to od razu daję tu znać!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Zielonki 21.09.02, 20:25 A może wybierzemy się całą forumową bandą NA GRZYBY???? Trochę popadało ostatnio, poświeciło słoneczko, więc może gdzieś kiedyś wybierzemy się?? Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Rydze się zaczęły u nas.!!!!!! 22.09.02, 20:43 Pewna informacja trzeba się wybrać, a potem marynara i jak znalazł rydze na imprezy..... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Opieńki?? 27.09.02, 18:25 Podobno już są grzyby!!! Tylko niestety nie wiem gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Opieńki?? 27.09.02, 18:27 Ja będę jechała albo jutro albo w niedzielę w okolice Brusa i wtedy się okaże!!! Odpowiedz Link Zgłoś