Dodaj do ulubionych

KABARET ANI MRU MRU WYGRAŁ....!!!!

IP: 217.96.7.* 09.09.02, 11:41
Jak dowiedziałam sie wczoraj z TV i dzisiaj z gazety "nasz" lubelski kabaret
Ani Mru Mru wygrał festiwal w Lidzbarku Warmińskim, zdobywając GRAND PRIX i
NAGRODE PUBLICZNOŚCI po raz drugi z rzędu.....ja ich uwielbiam i zapraszam
wszystkich na ich wystepy....pozdrowionka dla wszystkich grupowiczów.
Obserwuj wątek
    • Gość: Muminek Re: KABARET ANI MRU MRU WYGRAŁ....!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.02, 12:38
      widziałem ich kilka razy,rzeczywiście są prześmieszni.
    • vanilja Re: KABARET ANI MRU MRU WYGRAŁ....!!!! 09.09.02, 13:24
      Gosieńko, a w jakiej gazecie o tym pisali?
      Bo w "naszej" Wyborczej lubelskiej to o tym ani mru mru....
      • Gość: Paul Re: KABARET ANI MRU MRU WYGRAŁ....!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 14:50
        vanilja napisała:

> Gosieńko, a w jakiej gazecie o tym pisali?
        > Bo w "naszej" Wyborczej lubelskiej to o tym ani mru mru....
        Wanilijko droga! Toz to na zam dzwiek "mrumruczenia" na tzw. "lamach", tudziez
        w TV powinna Cie jeno duma rozpirac jak sie patrzy. Nie wiem dlaczego ale mnie
        rozpira tak czy inaczej;-). Pozdrowionka, uszanowanie.
        Paul
        • Gość: vanilja Re: KABARET ANI MRU MRU WYGRAŁ....!!!! IP: *.lubl.gazeta.pl 11.09.02, 11:03
          > Wanilijko droga! Toz to na zam dzwiek "mrumruczenia" na tzw. "lamach",
          tudziez
          >
          > w TV powinna Cie jeno duma rozpirac jak sie patrzy. Nie wiem dlaczego ale
          mnie
          >
          > rozpira tak czy inaczej;-). Pozdrowionka, uszanowanie.
          > Paul

A jakże, Pawełku, rozpira mnie, rozpira....
          Niedługo uniosę sie jak balonik do góry i poszybuję heeeeeen daleko....;-)))

• Gość: Piero Re: KABARET ANI MRU MRU WYGRAŁ....!!!! IP: *.lukow.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 19:00
      Ani mru mru to lipa.
      Widziałaś Widelec z Białegostoku? Na to co oni potrafią, to panowie z Lublina
      długo muszą pracować. Pozdrawiam.
      • Gość: Paul Re: KABARET ANI MRU MRU WYGRAŁ....!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.02, 09:35
        Gość portalu: Piero napisał(a):

> Ani mru mru to lipa.
        > Widziałaś Widelec z Białegostoku? Na to co oni potrafią, to panowie z Lublina
        > długo muszą pracować. Pozdrawiam.
        Nie, ale widzialem "panow" w Lukowie z widelcami w dupach w zachwycie
        biegajacych, jak chcesz to przyjade i ci twoj wyjme;-). Na powaznie,
        jedni "panowie" pracuja na sukces, ze wszystkimi konsekwencjami tego dzialania,
        tymi "dobrymi" i "zlymi", a inni bawia sie i ..... "potrafia". Taka ciekawa
        pioseneczka teraz po Polszcze naszej krazy "Wszystko jest na sprzedaz", czy cos
        w tym rodzaju. Nic dodac, nic ujac. A "panow" z ani mru mru to "sie zna" i oni
        naprawde "potrafia". Rowniez pozdrawiam i uszanowanie.
        Paul
        • Gość: Piero Re: KABARET ANI MRU MRU WYGRAŁ....!!!! IP: *.lukow.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 22:39
          Może i potrafią, ale Widelec jest moim faworytem. Podobnie jak Dziady Polski.
          Problem w tym, że mają słabą przebitkę czytaj "nie trafiają w gusta artystyczny
          krytyków" i to ich pech. Osobiście do mru mru nic nie mam i życzę im jak
          najlepiej, ale kolego obejżyj sobie, jeśli czas pozowli, w/w kabarety, a
          horyzont się poszerzy.
          Pozdrowionka.
          • Gość: Paul Re: KABARET ANI MRU MRU WYGRAŁ....!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.02, 09:40
            Gość portalu: Piero napisał(a):

> Może i potrafią, ale Widelec jest moim faworytem. Podobnie jak Dziady Polski.
            > Problem w tym, że mają słabą przebitkę czytaj "nie trafiają w gusta
            artystyczny
            >
            > krytyków" i to ich pech. Osobiście do mru mru nic nie mam i życzę im jak
            > najlepiej, ale kolego obejżyj sobie, jeśli czas pozowli, w/w kabarety, a
            > horyzont się poszerzy.
            > Pozdrowionka.
            Stary, czasem sobie mysle ze jak jeszcze cos obejrze albo przeczytam to
            oszaleje;-). Co do "gustow artystycznych krytykow"......hmm co wolisz pelny
            garnek za zycia czy slawe i uznanie po smierci? Ja wybieram garnek, tak
            zupelnie przyziemnie i prozaicznie. Ale jestem prostak nie;-)? (no) Poza tym
            chyba myslimy podobnie, a de gustibus non disputandum et. Uszanowanie.
            Paul
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka