Dodaj do ulubionych

Celiński przeprasza

22.09.05, 20:09
popieram Partię Demokratyczną nawet za to że jako jedyna zachowała się
wczoraj normalnie !! a LPR powinno się zdelegalizować !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Marian Piotrowski PISS kompromituje Lubelszczyznę! IP: *.nat.renicom.pl 22.09.05, 21:37
      p. Kruk w programie nie potrafi się wysłowić! Wstyd i hańba tym bardziej, że
      podobnie jak i ja była nauczycielem!
      • robertw18 NIECH PRZEPROSI P. DURCZOK ! 22.09.05, 22:24
        (Jeśli to przygotował zasady owej rozmowy o Polsce.)

Ten, kto to wymyślił chyba jest niezbyt świadomy nastrojów w biednych okolicach
        Polski i obyczajów bojówek.
        Pozdr.
      • Gość: Szczepan Re: PISS kompromituje Lubelszczyznę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 14:21
        A któż to niby jest ta pani Kruk, że żądasz od niej mądrości i elokwencji? Toż
        to zwykła nauczycielka, która awansowała na polityczne salony z listy
        partyjnej. A wuynieśli ją tam tacy sami "mędrcy" jak ona, którzy głosowali na
        populistyczny, prostacki PiS.
      • Gość: Tropiciel Marian Piotrowski ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 14:26
        były działacz AWS ? / 4 rady nadzorcze /, były nauczyciel WF ? no i wreszcie
        były konfident SB ! Jeśli to ty Maniek to zamknij pysk ! A jeśli tylko
        zbieżność nazwisk to sorki.
    • Gość: ja Re: Celiński przeprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 22:32
      I wszystko wskazuje na to ze bedziemy mieli prezydenta sepleniaco-
      chroboczaco -warkoczacego. I co na to logopedzi i inni spece od
      naprawy mowy? Ja juz sie wstydze za te niedbalosci mowy ! Wez sie
      Donald za cwiczenia bo Cie sluchac niezdrowo. Mozna by rzec ze
      jaki pan taki kram.... Czy ktos slyszal Palikota mowiacego w
      reklamowym spocie? Ten pan tez taka wada wymowy sie reklamuje.....
      Niedbalstwo w rzeczy samej albo brak krytycyzmu cechuje panow z
      Platformy! Ale jak wiesc niesie jeden pan drugiemu panu
      zasponsorowal wybitne dzielo dla potomnosci. Wniosek jeden szlifujmy
      jezyk cwiczmy wymowe naprawiajmy wady wymowy bo dzis kazdy moze
      zostac prezydentem i poslem . Inna sprawa czy my zrozumiemy co oni
      mowic beda? A moze milczec wymownie...........
      • Gość: Dziadek Re: Celiński przeprasza IP: *.iung.pulawy.pl / *.iung.pulawy.pl 23.09.05, 08:05
        > I wszystko wskazuje na to ze bedziemy mieli prezydenta sepleniaco-
        > chroboczaco -warkoczacego. I co na to logopedzi i inni spece od ...

Nie to jest najważniejsze u prezydenta...
        Według takich kryteriów należy wybierać spośród dobrze wykształaconych aktorów
        a jeszcze lepiej gdyby to była Mandaryna
        • Gość: Fred Tusk - zamulacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 14:18
          Niestety, pan Tusk sepleni nie tylko akustycznie, ale i umysłowo!
          To zamulacz świadomości ludzi, który z jednej strony mami rzekomą rozprawą z
          niegodziwościami ustrojowymi (obiecuje, ze zlikwiduje tzw. kominy płacowe
          podając przykład b. prezesa Orlenu), a z drugiej reprezentuje interesy biznesu
          i chce wprowadzić podatek liniowy. To proste i jasne oszustwo!
    • Gość: Widzialem...... Re: Celiński przeprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 22:43
      Tak to nie nowina to ze sie niszczy plakaty. W sobote w
      godzinach poludniowych widzialem prace zwolennikow Palikota na ul
      Swietoduskiej Z budynku pracowni krawieckiej to chyba rog Kowalskiej
      naprzeciwko salonu Hanka na podnosniku zdzierano wielki plakat
      Leppera i naklejono Palikota . Bardzo sprawnie darto pasy z szefa
      Samoobrony....... Miejsce reklamy znakomite! Nie jestem zwolennikiem
      zadnego z panow ale kultura wyborcza i sposob kampani bulwersuje.
    • Gość: Nuntaro Re: Celiński przeprasza - następny wstyd IP: *.it-net.pl 23.09.05, 09:04
      Ja się wstydzę drugi raz - bo jakiś nawiedzenieć robi z nas idiotów po tym jak grupa krzykaczy zrobiła z nas chamów.
      Nie życzę sobie żeby pan Celiński przepraszał kogokolwiek w moim imieniu!! Zwłaszcza że "siła spokoju" ugrupowania pana C. walnie przyczyniła sie do spokojnego rozwoju siły krzykaczy. Dzięki takim postawowm traktowani będziemy jako obywatele ( i jesteśmy) jak chłopcy do bicia, którzy jeszcze za to przepraszają.

Nie wiem jaki program przedmówca oglądał - ja oglądałem (dzień później w Polonii) i byłem osobiście - nie zauważyłem, żeby ktoś inny oprócz grupy spod transparantu kandydata Szołuchy zaachowywał się skandalicznie. Nie popieram w wyborach LPR, ale współczuję - nie dość że tak się zachowywali zwolennicy kandydata to jeszcze, (przyznaję tu rację sąsiadowi, po rzuceniu okiem) kandydat na swej ulotce jaką znaleźliśmy pod drzwimi swych mieszkań prezentuje się niczym jeden z takich, którym LPR chciałaby (do czego odnoszę sie ze zrozumieniem) zamknąć drogę do niektórych zawodów :)))

Widziałem tam wyborców PSL, UPR (PJKM), SLD, PD, PO i Samoobrony i żadnej z tych grup nie zarzuciłbym przekroczenia dopuszczalnych w emocjonalnej dyskusji granic. Zapewne było też wielu zwolenników LPR, którzy zainteresowani byli dyskusją i popieraniem aplauzem argumentacji swojego przedstawiciela, ale ci od Szołuchy skutecznie ich przyćmili. Tym nie mniej zapatrzenie w siebie panów Celińskiego i przedmówcy odebrało im, jak sądzę, zdolności obiektywnej percepcji (o dobrym smaku szkoda wspominać ;)
      • mundex Re: Celiński przeprasza - w czyim imieniu ? 23.09.05, 14:14
        Panie Celiński jakim prawem jakim prawem zabiera Pan głos w także w moim
        imieniu ? Zapewniam Pana, że normalni i przyzwoici lublinianie mają w nosie
        Wasze małe wojenki z wszechpolakami. Zchowujecie się jak kibole motoru i avii,
        kilkudziesięciu frustratów z jednej i z drugiej strony usiłuje sterroryzować
        całe miasto, na szczęście w tym wypadku medialnie . A tak na marginesie nie
        wydaje się Panu śmiesznym że jako przedstawiciel partii, której poparcie
        oscyluje na granicy błedu statystycznego zabiera Pan głos w imieniu 350-tys
        społeczności ?
        • Gość: marcin polański na przykład w moim IP: 217.17.33.* 23.09.05, 18:24
          Marcin Polański - Partia Demokratyczna
          www.mpolanski.prv.pl
    • Gość: lubelak Re: Celiński przeprasza IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.05, 09:46
      Pan Mańka LPR kłamie,że Młodzież Wszechpolska to nie ma nic wsplnego z
      Ligą.Pytanie czemu w takim razie Giertych wykorzystjue te bojówki w czasie
      pikiet wszelkiego rodzaju a nie odcina się od nich!No comments.
    • Gość: *** Re: Celiński przeprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:46
      Zapraszam do gry:)

www.jedlina.org/www/SuperJedlina.exe
      POzdrawiam:)
      www.jedlina.org
      • Gość: mzl Marcin Polański - Partia Demokratyczna IP: 217.17.33.* 23.09.05, 18:24
        Marcin Polański - Partia Demokratyczna
        www.mpolanski.prv.pl głosuj
    • Gość: da29 Re: Celiński przeprasza IP: *.chello.pl 23.09.05, 11:04
      hmm zachecalam znajomych zeby ogladali debate bo to z mojego miasta itd....a tu
      wstyd od pierwszej chwili!!!!
    • shawman Re: Celiński przeprasza 23.09.05, 12:36
      Co miałem napisać na ten temat, napisałem w drugim wątku o tej debacie...
      Zaznaczam tylko, że popieram Celińskiego w tej sprawie.
      • robertw18 ILU JESZCZE CZŁONKÓW PD BĘDZIE ZA LUBLIN PRZEPRASZ 23.09.05, 20:52
        AĆ.
        Wymyślili sobie, bez żadnych uprawnień, że będą zabierać głos w imieniu
        Lublina, i kajają się, i kajają...
        Pozdr.
        • Gość: koko [...] IP: 217.17.33.* 24.09.05, 09:42
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: nn [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 13:50
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka