essence25 29.09.05, 19:42 Witam wszystkich, proszę o podpowiedź , gdzie w Lublinie mogę kupić naszywki na przykład Che Guevara lub jakies tribale? Muszę troszkę niecodzienności wpleść w swoje ubrania dlatego bardzo będę wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
folkatka Re: Gdzie znaleźć sklep z naszywkami???? 29.09.05, 20:24 Bunkier na Wajdeloty, sklep przy Rynku Staromiejskim, wchodzi sie przez spożywczaka - ale uwaga, on jest częściej zamkniety jak otwart (ale jak juz trafisz na moment że bedzie otwarty, to znajdziesz tam bogaty wybór naszywek). Jest jeszcze sklep na roku Kościuszki i Peowiaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Gdzie znaleźć sklep z naszywkami???? IP: *.homeip.net / *.homeip.net 29.09.05, 21:48 Najlepiej "bunkier" na Wajdeloty 11 Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam propagowanie ideologii totalitarnych 29.09.05, 21:50 jest przestepstwem - to odnosnie naszywki z tym psem che - pozatym z tego co wiem mieszkancy lublina nie lubia propagatorow/ kryminalistow - mozesz nie zdazyc uciec... Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: propagowanie ideologii totalitarnych 29.09.05, 21:55 Masz rację, ale zwróć uwagę że słynne zdjecie Che jest teraz traktowane bardziej jako gadget odzieżowy niz manifestacja jakis pogladów - ta myśl mi się nasunęła kiedy w jednym z eleganckich sklepów w okolicach Deptaka natknęłam się na damskie bluzki pewnej firmy, ozdobione tym portretem. Dodam jeszcze że nie był to sklep dla osób słabiej zarabiających.Chichot historii... Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: propagowanie ideologii totalitarnych 29.09.05, 22:02 i to jest dla mnie oburzajace, bo czy mozesz wyobrazic sobie sklepy z gadzetem np w postaci naszywek z wizerunkeim rudolfa hessa? (ktory obiektywnie rzecz ujmujac mial na swoim sumieniu znacznie mniej zbrodni niz che guevara)albo sklepy w ktorych mozna kupic koszulki z napisem "das dritte reich" i ze swastyka? tak jak sie kupuje z napisem "cccp" , sierpem i mlotem? Odpowiedz Link Zgłoś