fzr600 01.10.05, 04:36 Cześć. Kto wie, gdzie w Lublinie jest dobry kręgarz? Mam na myśli lekarza z uprawnieniami, który nastawi i zlikwiduje bóle kręgosłupa, a nie kolejnego "cudotwórcę" z Indii, Tajwanu itp. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fzr600 Re: Szukam kręgarza 01.10.05, 15:38 Nikt nie słyszał o dobrym kręgarzu? Nie żartujcie;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Szukam kręgarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 22:05 Dobry kręgarz przyjmuje na ul.Hutniczej w budynku WORD-u (wejście od strony placu egzaminacyjnego). Przyjmuje w środy od 18.00 bodajże, aż do ostatniego pacjenta, wizyta coś około 40-50 zeta. Niestety zapomniałam jak sie nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
fzr600 Re: Szukam kręgarza 02.10.05, 20:49 Wielkie dzięki, może jeszcze ktoś jest godny polecenia. Chodzi mi głównie o to, żebym po ich zabiegach nie skończył na wózku;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyskopajder Re: Szukam kręgarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:06 up. Gasiorowski popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beta Re: Szukam kręgarza IP: *.dynamic.mm.pl 01.09.22, 09:46 Czy można prosić o jakiś kontakt do tego pana Gąsiorowskiego np telefon. Przydałaby mi się jego pomoc. Bardzo boli mnie kręgosłup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szukam kręgarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 00:37 Kolega zapłacił za wyleczenie kręgosłupa profesorom (lekarzom) Z Akademii Medycznej w Krakowie równowartość mercedesa i profesorom z Śląskiej Akademii Medycznej ronowartość drugiego mercedesa i było coraz gorzej. Na nogi postawił go kręglarz (wyższe wykszt. biologiczne) z Chrzanowa. (pół drogi między Krakowem i Katowicami) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Szukam kręgarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:45 Polecam dr Fidzińskiego z Nałęczowa, jest w tym naprawdę dobry i ma dużą praktykę. Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkk4 Re: Szukam kręgarza 04.10.05, 12:28 Najlepszy jest doktor Skórka. Znany chyba w całej Polsce. Uratował wielu moich znajomyc a równiez moją mamę, która prawie nie chodziła. Przyjmuje na ul. Wojciechowskiej za sklepem z drzwiami "porta" w takim nowym biurowcu. Tam ma gabinet z dużym szyldem na zewnątrz. Chodzi się na kilkudniowe sesje, które w zaleznosci od schorzenia on ustala. Koszt chyba ok 200zł za dwa tygodnie ale mogę się mylić co do kosztu. Odpowiedz Link Zgłoś
fzr600 Re: Szukam kręgarza 04.10.05, 15:03 Dzięki, słyszałem jeszcze coś o niewidomym masażyście z ul. Ogrodowej. Podobno jest naprawdę dobry. Może Wy też o nim słyszeliście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Runio Re: Szukam kręgarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.15, 17:14 Dobre efekty leczenia ma p. Edward Wierzbowski z Chmielka k/Łukowej ok. 15 km. od Biłgoraja. Szczególnie kręgi lędźwiowe. Polecam. Ryszard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: Szukam kręgarza IP: *.madnet.lub.pl / *.madnet.lub.pl 04.10.05, 16:47 też słyszałam, że Skórka - a jaką piękną ma poczeklanię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: Szukam kręgarza IP: *.resetnet.pl 05.10.05, 09:55 czesc moge polecic Ci czlowieka ktory nie jest kregarzem w doslownym znaczeniu , jest rehabilitantem , skonczyl tez AWF , pracuje na jaczewskiego na pulmunologii ale kregoslupy przyjmuje prywatnie na CHodzki w bialym bloku naprzeciwko szpitala , niestety nie mam teraz jego telefonu. Polecam go w 100% procentach a wiem co mowie bo jestem po operacji kregoslupa i on mnie doprowadzil po niej do normalnego stanu- nie boli , zadnych lekow nie biore. wizyta od 30 do 50 zl , zalezy czy sie uczysz czy jestes dorosly i oczywiscie ile ci poswieca czasu , a spedzasz u niego nawet godzine. Trzeba tylko miec przeswietlenie ze soba.gdybys chcial wiecaej informacji - odpisz. Zycze zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
fzr600 Re: Szukam kręgarza 05.10.05, 10:30 Dzięki, jakbyś mogła dać mi więcej namiarów to byłbym bardzo wdzięczny. Chodzi mi głównie o nazwisko i adres. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: Szukam kręgarza IP: *.resetnet.pl 09.10.05, 20:54 czesc , nazywa sie Miroslaw Chadaj , ma swoj gabinet na ul. Chodzki 3/3 , jest tam prawie codziennie po 15. Nie znam telefonu stacjonarnego , jedynie komorke , ale nie wiem na 100% czy jest aktualna , chyba tak . Ale to prywatny numer i gdybys byl zainteresowany to odezwij sie do mnie na gg numer 6422251. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fzr600 Re: Szukam kręgarza 10.10.05, 02:06 Cześć, dzięki za informacje. Niestety nie mam GG, ale nazwisko i adres mi wystarczy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: Szukam kręgarza IP: *.resetnet.pl 10.10.05, 12:16 mam nadzieje , ze ci pomoze , odezwij sie po wizycie , jakie wrazenia Odpowiedz Link Zgłoś
fzr600 Re: Szukam kręgarza 10.10.05, 13:31 Ok, jeszcze raz dzięki. Najgorsze jest to, że nie mam kiedy wyrwać się z pracy. Niedługo dam znać, jak było. Pozdrawiam serdecznie;o) Odpowiedz Link Zgłoś
mariab6 Re: Szukam kręgarza 20.11.13, 13:04 Studio Medycyny Holistycznej na Ponikwoda.Pomogli juz wielu osobom. Kręgarz ma doświadczenie ponad 20 letnie. Polecam każdemu. Jeśli ktoś jest zainteresowany to chętnie podam namiary. Ja cierpiałam na zapalenie nerwu rwy kulszowej.Teraz żyje bez bólu.W poczekalni zawsze kilka osób, nawet dzieci. Ogólnie bardzo mili ludzie. Trafiłam do nich z polecenia znajomej. Odpowiedz Link Zgłoś
kalyan Re: Szukam kręgarza 20.09.15, 16:45 Mi oni akurat nie pomogli, miałam bóle takie jak przed wieloma wizytami u nich. Pomógł mi dopiero Andrzej Nikoniuk, prawdziwy profesjonalista, uczciwy, polecam. <a href="Adres Url" target="_blank">https://masazkalyan.wordpress.com/2015/09/14/centrum-terapii-naturalnych-w-lublinie/</a> masazkalyan.wordpress.com/2015/09/14/centrum-terapii-naturalnych-w-lublinie/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flavia Re: Szukam kręgarza IP: *.centertel.pl 16.01.18, 00:32 A po ilu zabiegach u P. Nikoniuka byla poprawa Odpowiedz Link Zgłoś