Dodaj do ulubionych

Szukam kręgarza

01.10.05, 04:36
Cześć. Kto wie, gdzie w Lublinie jest dobry kręgarz? Mam na myśli lekarza z
uprawnieniami, który nastawi i zlikwiduje bóle kręgosłupa, a nie
kolejnego "cudotwórcę" z Indii, Tajwanu itp. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • fzr600 Re: Szukam kręgarza 01.10.05, 15:38
      Nikt nie słyszał o dobrym kręgarzu? Nie żartujcie;o)
    • Gość: kinia Re: Szukam kręgarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 22:05
      Dobry kręgarz przyjmuje na ul.Hutniczej w budynku WORD-u (wejście od strony placu egzaminacyjnego). Przyjmuje w środy od 18.00 bodajże, aż do ostatniego pacjenta, wizyta coś około 40-50 zeta. Niestety zapomniałam jak sie nazywa.
      • fzr600 Re: Szukam kręgarza 02.10.05, 20:49
        Wielkie dzięki, może jeszcze ktoś jest godny polecenia. Chodzi mi głównie o to,
        żebym po ich zabiegach nie skończył na wózku;o)
      • Gość: Dyskopajder Re: Szukam kręgarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:06
        up. Gasiorowski popieram!
        • Gość: Beta Re: Szukam kręgarza IP: *.dynamic.mm.pl 01.09.22, 09:46
          Czy można prosić o jakiś kontakt do tego pana Gąsiorowskiego np telefon.
          Przydałaby mi się jego pomoc. Bardzo boli mnie kręgosłup.
    • Gość: gość Re: Szukam kręgarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 00:37
      Kolega zapłacił za wyleczenie kręgosłupa profesorom (lekarzom) Z Akademii
      Medycznej w Krakowie równowartość mercedesa i profesorom z Śląskiej Akademii
      Medycznej ronowartość drugiego mercedesa i było coraz gorzej. Na nogi postawił
      go kręglarz (wyższe wykszt. biologiczne) z Chrzanowa. (pół drogi między Krakowem
      i Katowicami)
      pzdr
      • fzr600 Re: Szukam kręgarza 03.10.05, 07:40
        Trochę daleko, ale dzięki
        • Gość: Artur Re: Szukam kręgarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:45
          Polecam dr Fidzińskiego z Nałęczowa, jest w tym naprawdę dobry i ma dużą
          praktykę.
          • fzr600 Re: Szukam kręgarza 04.10.05, 07:21
            Dzięki, a gdzie go można znaleźć?
            • kkkkk4 Re: Szukam kręgarza 04.10.05, 12:28
              Najlepszy jest doktor Skórka. Znany chyba w całej Polsce. Uratował wielu moich
              znajomyc a równiez moją mamę, która prawie nie chodziła. Przyjmuje na ul.
              Wojciechowskiej za sklepem z drzwiami "porta" w takim nowym biurowcu. Tam ma
              gabinet z dużym szyldem na zewnątrz. Chodzi się na kilkudniowe sesje, które w
              zaleznosci od schorzenia on ustala. Koszt chyba ok 200zł za dwa tygodnie ale
              mogę się mylić co do kosztu.
              • fzr600 Re: Szukam kręgarza 04.10.05, 15:03
                Dzięki, słyszałem jeszcze coś o niewidomym masażyście z ul. Ogrodowej. Podobno
                jest naprawdę dobry. Może Wy też o nim słyszeliście?
                • Gość: Runio Re: Szukam kręgarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.15, 17:14
                  Dobre efekty leczenia ma p. Edward Wierzbowski z Chmielka k/Łukowej ok. 15 km. od Biłgoraja. Szczególnie kręgi lędźwiowe. Polecam. Ryszard
              • Gość: krysia Re: Szukam kręgarza IP: *.madnet.lub.pl / *.madnet.lub.pl 04.10.05, 16:47
                też słyszałam, że Skórka - a jaką piękną ma poczeklanię!
    • Gość: goska Re: Szukam kręgarza IP: *.resetnet.pl 05.10.05, 09:55
      czesc moge polecic Ci czlowieka ktory nie jest kregarzem w doslownym
      znaczeniu , jest rehabilitantem , skonczyl tez AWF , pracuje na jaczewskiego na
      pulmunologii ale kregoslupy przyjmuje prywatnie na CHodzki w bialym bloku
      naprzeciwko szpitala , niestety nie mam teraz jego telefonu. Polecam go w 100%
      procentach a wiem co mowie bo jestem po operacji kregoslupa i on mnie
      doprowadzil po niej do normalnego stanu- nie boli , zadnych lekow nie biore.
      wizyta od 30 do 50 zl , zalezy czy sie uczysz czy jestes dorosly i oczywiscie
      ile ci poswieca czasu , a spedzasz u niego nawet godzine. Trzeba tylko miec
      przeswietlenie ze soba.gdybys chcial wiecaej informacji - odpisz. Zycze zdrowia
      • fzr600 Re: Szukam kręgarza 05.10.05, 10:30
        Dzięki, jakbyś mogła dać mi więcej namiarów to byłbym bardzo wdzięczny. Chodzi
        mi głównie o nazwisko i adres.
        Pozdrawiam
        • Gość: goska Re: Szukam kręgarza IP: *.resetnet.pl 09.10.05, 20:54
          czesc , nazywa sie Miroslaw Chadaj , ma swoj gabinet na ul. Chodzki 3/3 , jest
          tam prawie codziennie po 15. Nie znam telefonu stacjonarnego , jedynie
          komorke , ale nie wiem na 100% czy jest aktualna , chyba tak . Ale to prywatny
          numer i gdybys byl zainteresowany to odezwij sie do mnie na gg numer 6422251.
          pozdrawiam
          • fzr600 Re: Szukam kręgarza 10.10.05, 02:06
            Cześć, dzięki za informacje. Niestety nie mam GG, ale nazwisko i adres mi
            wystarczy.
            Pozdrawiam
            • Gość: goska Re: Szukam kręgarza IP: *.resetnet.pl 10.10.05, 12:16
              mam nadzieje , ze ci pomoze , odezwij sie po wizycie , jakie wrazenia
              • fzr600 Re: Szukam kręgarza 10.10.05, 13:31
                Ok, jeszcze raz dzięki. Najgorsze jest to, że nie mam kiedy wyrwać się z pracy.
                Niedługo dam znać, jak było.
                Pozdrawiam serdecznie;o)
    • mariab6 Re: Szukam kręgarza 20.11.13, 13:04
      Studio Medycyny Holistycznej na Ponikwoda.Pomogli juz wielu osobom. Kręgarz ma doświadczenie ponad 20 letnie. Polecam każdemu. Jeśli ktoś jest zainteresowany to chętnie podam namiary. Ja cierpiałam na zapalenie nerwu rwy kulszowej.Teraz żyje bez bólu.W poczekalni zawsze kilka osób, nawet dzieci. Ogólnie bardzo mili ludzie. Trafiłam do nich z polecenia znajomej.
      • kalyan Re: Szukam kręgarza 20.09.15, 16:45
        Mi oni akurat nie pomogli, miałam bóle takie jak przed wieloma wizytami u nich.
        Pomógł mi dopiero Andrzej Nikoniuk, prawdziwy profesjonalista, uczciwy, polecam.
        <a href="Adres Url" target="_blank">https://masazkalyan.wordpress.com/2015/09/14/centrum-terapii-naturalnych-w-lublinie/</a> masazkalyan.wordpress.com/2015/09/14/centrum-terapii-naturalnych-w-lublinie/
        • Gość: Flavia Re: Szukam kręgarza IP: *.centertel.pl 16.01.18, 00:32
          A po ilu zabiegach u P. Nikoniuka byla poprawa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka