madalena26 01.10.05, 20:48 Witam mam szaloną prośbę! Czy możecie mi doradzić gdzie można pójść na romantyczny spacer wieczorkiem ale żeby nie było to Krakowskie, a Saski za bardzo niebezpieczny. Jakieś fajne miejsce na poprzytulanie jedynie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żydpol Re: Fajne miejsce na randkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 22:04 Myśle że KZ Majdanek, romantyczne alejki fajna zabudowa, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
madalena26 Re: Fajne miejsce na randkę 02.10.05, 17:50 Wiedziałam że ludzie to łagodnie mówiąc "nieładne świnki" i się przekonałam , nie nazywam tak tych którzy nie mają takich pomysłów jak TY. Żal mi ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anne Re: Fajne miejsce na randkę IP: *.devs.futuro.pl 04.10.05, 12:06 Może być wąwóz na Czubach, bardzo fajne miejsce. Późnym wieczorem to może nie ma co się zapuszczać za głęboko, ale wtedy to nigdzie nie jest bezpiecznie. A tak to jest bardzo miło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Fajne miejsce na randkę IP: *.homeip.net / *.homeip.net 04.10.05, 15:23 Czuby to może nie, tam w dzień nie jest bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
fzr600 Re: Fajne miejsce na randkę 04.10.05, 15:31 Polecam Kazimierz Dolny. Warto pojechać tam o każdej porze roku i dnia i zawsze znajdziesz jakieś fajne miejsca. Może też być Nałęczów, ale tam jest trochę nudno. A w Lublinie? Może Zalew Zemborzycki. Kiedyś było tam trochę niebezpiecznie, ale gdzie tak naprawdę jest bezpiecznie? Warto też wpaść do Ogrodu Botanicznego na Sławinku. Tam trzeba płacić za wejście i tym bezmózgowcom w dresach nie opłaca się tam chodzić. Poza tym tam nie ma gdzie obalić winka za 5 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Fajne miejsce na randkę IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 04.10.05, 19:18 Ogród botaniczny jak najbardziej, polecam.Mam miłe wspomnienia z nim zwiazane. Odpowiedz Link Zgłoś