Dodaj do ulubionych

Fajne miejsce na randkę

01.10.05, 20:48
Witam mam szaloną prośbę! Czy możecie mi doradzić gdzie można pójść na
romantyczny spacer wieczorkiem ale żeby nie było to Krakowskie, a Saski za
bardzo niebezpieczny. Jakieś fajne miejsce na poprzytulanie jedynie.
Obserwuj wątek
    • Gość: żydpol Re: Fajne miejsce na randkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 22:04
      Myśle że KZ Majdanek, romantyczne alejki fajna zabudowa, polecam
      • madalena26 Re: Fajne miejsce na randkę 02.10.05, 17:50
        Wiedziałam że ludzie to łagodnie mówiąc "nieładne świnki" i się przekonałam ,
        nie nazywam tak tych którzy nie mają takich pomysłów jak TY. Żal mi ciebie.
    • Gość: anne Re: Fajne miejsce na randkę IP: *.devs.futuro.pl 04.10.05, 12:06
      Może być wąwóz na Czubach, bardzo fajne miejsce. Późnym wieczorem to może nie
      ma co się zapuszczać za głęboko, ale wtedy to nigdzie nie jest bezpiecznie. A
      tak to jest bardzo miło...
      • Gość: Paweł Re: Fajne miejsce na randkę IP: *.homeip.net / *.homeip.net 04.10.05, 15:23
        Czuby to może nie, tam w dzień nie jest bezpiecznie.
    • fzr600 Re: Fajne miejsce na randkę 04.10.05, 15:31
      Polecam Kazimierz Dolny. Warto pojechać tam o każdej porze roku i dnia i zawsze
      znajdziesz jakieś fajne miejsca. Może też być Nałęczów, ale tam jest trochę
      nudno.
      A w Lublinie? Może Zalew Zemborzycki. Kiedyś było tam trochę niebezpiecznie,
      ale gdzie tak naprawdę jest bezpiecznie? Warto też wpaść do Ogrodu Botanicznego
      na Sławinku. Tam trzeba płacić za wejście i tym bezmózgowcom w dresach nie
      opłaca się tam chodzić. Poza tym tam nie ma gdzie obalić winka za 5 zł.
      • grant156 Re: Fajne miejsce na randkę 04.10.05, 16:54
        Polecam okolice skansenu.
        • Gość: Anka Re: Fajne miejsce na randkę IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 04.10.05, 19:18
          Ogród botaniczny jak najbardziej, polecam.Mam miłe wspomnienia z nim zwiazane.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka