zuzkaa1 20.06.07, 15:20 Jestem mieszkanką Ząbek od niedawna, i wcale nie znam Ząbek ,chciałabym dopełnić formalności typu meldunek, gdzie to mogę zrobić? Z góry dzięki. Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tedglen Re: Gdzie meldunek? 20.06.07, 16:11 zuzkaa1 napisała: > Jestem mieszkanką Ząbek od niedawna, i wcale nie znam Ząbek ,chciałabym > dopełnić formalności typu meldunek, gdzie to mogę zrobić? Tutaj: www.zabki.pl/img/urzad1.jpg czyli Urzędzie Miasta, ul. Wojska Polskiego 10, tel. 0-22 781-68-14. Meldunki są na parterze, jak wejdziesz do bydynku to wchodzisz do pokoju po lewej stronie, zaraz przu wejściu. Godziny pracy urzędu są na stronie: www.zabki.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
netgater Re: Gdzie meldunek? 20.06.07, 16:16 www.zabki.pl/index.php?menu=urzad wchodzisz tymi drzwiami z lewej strony (patrz foto na w/w stronie) i meldunek załatwia sie w pierwszym pokoju z lewej strony. adres: ul.Wojska Polskiego 10, tzn. tu: miniurl.pl/urzadzabki (niebieskie kółko) Odpowiedz Link Zgłoś