aron2004 05.10.05, 20:54 Lublin nie ma Reserved, tymczasem kolejna metropolia - Siedlce ( 80 tys. mieszkańców) ma ten supersklep! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Satan of Swing Re: Reserved w Siedlcach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 21:04 Pochlastać się przyjdzie...:-)))))))))))))))))) Jak przejeżdżałem ostatnio przez Puławy, to se myślę - a zobaczę ten sklep, dowiem sie co to znaczy cool. Dochodzę do sklepu a tam jakiś ziom miksuje na żywo przy wejściu! I ma całe pudło winyli! To ja myślę cool! Od razu wzbudzili moje zaufanie! Wchodzę, a tam... Bosz!!! Ruchome schody! K..wa, ale sie podjarałem! No normalnie, k..rwa, Europa! Cool, trendy i w ogóle! Kupiłem se sweter i wiece co? Po dwóch dniach noszenia zaczął się pruć! I to by bylo na tyle w sprawie sklepu Reserved... Dobranoc państwu, tudzież, jak się to teraz mówi: elo, ziom!:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: Reserved w Siedlcach! 05.10.05, 21:18 Gość portalu: Satan of Swing napisał(a): > Pochlastać się przyjdzie...:-)))))))))))))))))) > Jak przejeżdżałem ostatnio przez Puławy, to se myślę - a zobaczę ten sklep, > dowiem sie co to znaczy cool. Dochodzę do sklepu a tam jakiś ziom miksuje na > żywo przy wejściu! Boszzzzz I ma całe pudło winyli! To ja myślę cool! Od razu wzbudzili > moje zaufanie! > Wchodzę, a tam... Bosz!!! Ruchome schody! Zajefajnie!! K..wa, ale sie podjarałem! No > normalnie, k..rwa, Europa! Cool, trendy i w ogóle! Łał! Qrwa... na maksa extra! Kupiłem se sweter i wiece co > ? > Po dwóch dniach noszenia zaczął się pruć! Boszzzzz > I to by bylo na tyle w sprawie sklepu Reserved... > Dobranoc państwu, tudzież, jak się to teraz mówi: elo, ziom!:-))))) Joł ziom!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: Reserved w Siedlcach! 05.10.05, 21:11 No to o której jest jutro pierwszy PKS do Siedlec? Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: Reserved w Siedlcach! 05.10.05, 21:16 Uffff..Mam nadzieję że są jeszcze bilety! Odpowiedz Link Zgłoś