pomidorowa5 20.10.05, 16:13 Szukam sprawdzonej wrozki z Lublina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: www Re: WROZKA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:14 Moje koleżanki chodziły do Aidy- wyśpiewała im wszystko, ale nie wiem czy i gdzie przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorowa5 Re: WROZKA!!!! 20.10.05, 16:20 to to? "Aida" A. Kosojan-Przybysz 20-004 Lublin Narutowicza 18/10 woj. lubelskie, powiat: lubelski, gmina: Lublin TEL (81) 5345650 branża: Wróżbici, astrolodzy, horoskopy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: WROZKA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:24 Noooo- jak sie umówisz to daj zanć ile sobie życzy za wizytę moze i ja pójdę. Jeszcze jedno podobno trudno się dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: WROZKA!!!! IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 20.10.05, 16:56 Boże ale wy jesteś naiwni... średniowiecze sie jeszcze nie skończyło jak widać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D@R Re: WROZKA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 17:11 Może to i średniowiecze, ale pamietam jak do wróżki poszła moja koleżanka. Wrózka przepowiedziała jej chorobę dziecka i wyleczenie, rozwód z mężem z dokładnością miesiąca oraz powiedziała z jaką osobą spotyka się jej mąż. Przepowiedziała też przeprowadzkę do innego miasta i zakup mieszkania. Wszystko co do szczegółu sprawdziło sie i nadal sprawdza. Gdy ta znajoma poszła do wróżki jej małżeństwo było jak najbardziej ok a dziecko zdrowe. Myśleli o zakupie mieszkania ale nie o wyprowadzce do innego miasta. I co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tirarira Re: WROZKA!!!! IP: 87.207.168.* 20.10.05, 17:23 pomidorowa skontaktuj się z ta panią www.anna.marciniak.prv.pl/...nie dośc że psycholog, to tez dobrze karty stawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: WROZKA!!!! IP: *.homeip.net / *.homeip.net 20.10.05, 17:34 Trzeba być naprawdę kimś specjalnym, żeby chodzić do wróżki.. przecież ci, co korzystają z ich usług to sami siebie ośmieszają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D@R Re: WROZKA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 18:28 Ten adres nie działa. A do krytykantów: po co tu wchodzicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe80 Re: WROZKA!!!! 20.10.05, 20:14 Ja tez bym chetnie skorzystala a inni niech sobie mysla co chca Odpowiedz Link Zgłoś
bebe80 Re: WROZKA!!!! 20.10.05, 20:15 pomidorowa a my sie chyba znamy ? az tu zawedrowalas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tirarira Re: WROZKA!!!! IP: *.chello.pl 20.10.05, 20:16 działa ale sie do linku obce literki przyczepiły, spróbuj jeszcze raz: www.anna.marciniak.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
merlinthemagician Re: WROZKA!!!! 21.10.05, 16:15 nie obrazajacie sredniowiecza.a wrozki to magia i zabobony-obecne w kazdej epoce.szkoda ze jest tylu naiwnych.trzeba bedzie zatrudniac potem egzorcystow... Odpowiedz Link Zgłoś