Dodaj do ulubionych

WROZKA!!!!

20.10.05, 16:13
Szukam sprawdzonej wrozki z Lublina.
Obserwuj wątek
    • Gość: www Re: WROZKA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:14
      Moje koleżanki chodziły do Aidy- wyśpiewała im wszystko, ale nie wiem czy i
      gdzie przyjmuje.
    • Gość: misio Re: WROZKA!!!! IP: *.lublin.pl 20.10.05, 16:17
      jeżeli taka jest
      • pomidorowa5 Re: WROZKA!!!! 20.10.05, 16:20
        to to?

"Aida" A. Kosojan-Przybysz
        20-004 Lublin
        Narutowicza 18/10
        woj. lubelskie, powiat: lubelski, gmina: Lublin TEL (81) 5345650
        branża:
        Wróżbici, astrolodzy, horoskopy
        • Gość: www Re: WROZKA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:24
          Noooo- jak sie umówisz to daj zanć ile sobie życzy za wizytę moze i ja pójdę.
          Jeszcze jedno podobno trudno się dostać.
          • Gość: mm Re: WROZKA!!!! IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 20.10.05, 16:56
            Boże ale wy jesteś naiwni... średniowiecze sie jeszcze nie skończyło jak widać...
            • Gość: D@R Re: WROZKA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 17:11
              Może to i średniowiecze, ale pamietam jak do wróżki poszła moja koleżanka.
              Wrózka przepowiedziała jej chorobę dziecka i wyleczenie, rozwód z mężem z
              dokładnością miesiąca oraz powiedziała z jaką osobą spotyka się jej mąż.
              Przepowiedziała też przeprowadzkę do innego miasta i zakup mieszkania. Wszystko
              co do szczegółu sprawdziło sie i nadal sprawdza. Gdy ta znajoma poszła do
              wróżki jej małżeństwo było jak najbardziej ok a dziecko zdrowe. Myśleli o
              zakupie mieszkania ale nie o wyprowadzce do innego miasta. I co Ty na to?
              • Gość: tirarira Re: WROZKA!!!! IP: 87.207.168.* 20.10.05, 17:23
                pomidorowa skontaktuj się z ta panią www.anna.marciniak.prv.pl/...nie dośc że psycholog, to tez dobrze karty stawia
    • Gość: Paweł Re: WROZKA!!!! IP: *.homeip.net / *.homeip.net 20.10.05, 17:34
      Trzeba być naprawdę kimś specjalnym, żeby chodzić do wróżki.. przecież ci, co
      korzystają z ich usług to sami siebie ośmieszają...
      • Gość: D@R Re: WROZKA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 18:28
        Ten adres nie działa. A do krytykantów: po co tu wchodzicie??
        • bebe80 Re: WROZKA!!!! 20.10.05, 20:14
          Ja tez bym chetnie skorzystala a inni niech sobie mysla co chca
          • bebe80 Re: WROZKA!!!! 20.10.05, 20:15
            pomidorowa a my sie chyba znamy ? az tu zawedrowalas?
        • Gość: tirarira Re: WROZKA!!!! IP: *.chello.pl 20.10.05, 20:16
          działa ale sie do linku obce literki przyczepiły, spróbuj jeszcze raz:

www.anna.marciniak.prv.pl/
          • merlinthemagician Re: WROZKA!!!! 21.10.05, 16:15
            nie obrazajacie sredniowiecza.a wrozki to magia i zabobony-obecne w kazdej
            epoce.szkoda ze jest tylu naiwnych.trzeba bedzie zatrudniac potem egzorcystow...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka