Dodaj do ulubionych

mam problem

20.08.12, 19:16
korzystam z ipko w przeglądarce Mozilla firefox. Po zalogowaniu nie pokazuje mi się znak z zamkniętą kłódka ani adres nie jest podświetlony na zielono .Co mam zrobićDzwoniłam do pkobp ale nie umieją mi pomóc.
Obserwuj wątek
    • wariant_b Re: mam problem 20.08.12, 22:02
      Sprawdzić na innym, pewnym komputerze albo systemie uruchamianym z CD.
      Protokół https (więc zielone i kłódka) powinien pojawić się już na ekranie logowania.
      I chyba jak najszybciej zmienić hasło. I broń boże nie podawać PINów i kluczy ze zdrapki.
      Pierwszym podejrzanym jest twój komputer - mogło się przykleić jakieś świństwo.
      • anna451 Re: mam problem 22.08.12, 22:07
        dzięki znalazłam wyjście bo na google chrome wszystko jest jak trzeba a hasło to chyba rzeczywiście zmienię
    • Gość: 802.11n Re: mam problem IP: 94.42.252.* 20.08.12, 22:30
      Sprawdź datę systemową.
    • Gość: Slay Re: mam problem IP: *.tarnowskiegory.vectranet.pl 10.09.12, 10:21
      Witam. To może być związane z plikiem XML lub HTML. Też miałem podobny problem własnie z FireFoxem. Najpierw mi blokował dostęp do stron,a po jakimś czsie wcale sie nie chciał otwierać,i nawet aktualizacja do nowszej wersji nie zdawala egzaminu. Więc go wziołem i wywaliłem,a w to miejsce zainstalowałem Operę,i do dzisiaj mam spokuj. Ale możesz spróbować uaktualnienia,jeśli wyświetli Ci sie komunikat o uszkodzeniu pliku,to nie pozostaje nic innego jak odinstalować lisa,i zainstalować nową przeglądarkę.
      P.S. Plik jest edytowalny,ale musi to zrobić ktoś kto sie zna na programowaniu. Samemu nie radzę tego robić,bo może sie to skończyć katastrofą.
      Pozdro.
      • Gość: Michal Re: mam problem IP: 80.50.4.* 10.09.12, 14:50
        Tak,
        zazwyczaj najczęstszym problemem tego typu jest przeglądarka ( typowy problem u mnie działa u Ciebie nie). Pierwsze działanie spróbować na innej przeglądarce, ewentualnie przeinstalować istniejącą.
        -------------
        Wysyłam przez www.kuriernet.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka