aard Surdadanadana w wersji neo 16.01.03, 12:44 He is the One: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=4279584Zaj(l)żyjcie! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Zasłuchani w Szarych Wędrowców opowieść... 07.02.03, 11:29 ...która najwyraźniej nigdy się nie ma zakończyć, a jeśli już, to po osuszeniu wszystkich piwniczek lubelskich, surdadaiści lubelscy się rozłączyli. No cóż, to jeszcze nie grzech, chociaż szkoda. Coś Wam zacytuję na małe rozruszanie, nie jest to moje, ale chyba warto. "RAJ POD ZIEMIĄ Wrcam o świcie do domu, boli mnie głowa, lecz nie biorę proszka, tylko włączam głośną muzykę symfoniczną i zamykam okno, by odciąć dopływ świeżego powierza. Ledwo trzymam się na nogach i w ubraniu przewracam się na łóżko. Postanawiam myśleć o czymś przyjemnym, by szybciej odpłynąć i by mieć miłe sny, lecz długo nie mogę się zdecydować, co powinno być tematem moich marzeń senych. Na świecie jest przecież tyle cudownych rzeczy! Wreszcie z magazynu przeboatej wyobraźni wybieram węża dusiciela, nierdzewne ostrogi i piękną niedoświadczoną dentystkę, w dodatku pijaną. Czy możę być coś wspanialszego?" Odpowiedz Link Zgłoś
aard Za (bodajże) Kochanowskim 27.02.03, 11:46 Nie porzucaj nadzieje, jakoć się kolwiek dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś