Dodaj do ulubionych

Work&Travel 2006

28.10.05, 20:10
hej, szukam chetnych na wyjazd do USA na Work&Travel 2006 sama boje sie
jechac a nikt z moich znajomych jakos nie bardzo wyraza chec wiec moze jest
ktos kto jest zdecydowany na wyjazd a tez szuka towarzystwa ja na 100% jestem
zdecydowana na wyjazd i znalazlam juz biuro ktoro jest pewne jakby ktos byl
chetny na wyjazd to niech napisze
Obserwuj wątek
    • guitarwizard Re: Work&Travel 2006 28.10.05, 23:33
      Ja jade ale nie wiem czy z tego samego biura - jak rok temu wybieram fostera :)
      podrawiam
      • 0magda Re: Work&Travel 2006 29.10.05, 08:46
        no nie z tego samego a myslisz ze samemu da rade jechac? a Ty jedziesz sam czy
        ze znajomymi?
        • Gość: m Re: Work&Travel 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 09:56
          ja bardzo chetnie pojade-tez za bardzo nie mam z kim...wiec prosze napisac
          nazwe biura-zorientuje sie i dalej zobaczymy
          • 0magda Re: Work&Travel 2006 29.10.05, 10:52
            ja chce jechac z www.stany.pl/ Business Travel Club Sp. z o.o. (BTC) z
            tego co patrzylam to jest to biuro raczej pewne nie znalazlam nigdzie
            niepochlebnych opinii o nim ale jak masz jakies inne biuro na oku to ja tez
            moge rozwazyc inne
        • guitarwizard Re: Work&Travel 2006 29.10.05, 11:33
          Oczywiscie ze sie da samemu jechac - trzeba mie tylko troszke samozaparcia na
          miejscu przez kilka/kilkanascie dni kiedy sie czeka na Social Number i ludzie
          pracuja a ty w praktyce to czekasz.Ja najprawdopodobniej jade ze znajomymi bo
          razniej i taniej wychodzi - jesli sie razem podrozuje i placi np za jedzenie i
          oczywiscie mieszkanko jest tansze (nie mowiac juz o atmosferze :) A co do biura
          to jade z fostera bo wszystko przygotowali calkiem calkiem i pozatym mam
          znizke :) Jakbys miala jakies pytanka jeszcze to napisz na maila - jest pod
          nickiem.pozdrawiam
    • Gość: tomek Re: Work&Travel 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 12:59
      czesc ja w tamtym roku byłem w stanach z firmy emakopol. fajna firma wysyla
      ludzi do kasyn wiec niezłą kase można było zarobic.w tym roku tez tam jade.jak
      chcesz to sobie poczytaj na www.emakopol.pl a numer twlefonu do gościa z ktorym
      to załatwiałem to 509720427.pozdro
      • Gość: 0magda Re: Work&Travel 2006 IP: *.lublin.mm.pl 29.10.05, 14:08
        ja nie szukam firmy tylko oosby ktora ze mna pojedzie ale dzieki za namiary
    • Gość: ja Re: Work&Travel 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 11:13
      polecam
      • Gość: Misiek Re: Work&Travel 2006 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 10:22
        ja polecam ACP, czyli ADVENTURE CLUB POLSKA, super firma wszystko na czas
        zalatwiaja, sa porostu dobrze zorganizowani i wiedza ja ksie robi WORK&TRAVRL,
        poza tym wspolpracuja z najlpesza fundacja CIEE, to mowi samo za siebie, choc
        prawda co nie ktorzy pisza o nich w niecie ze chamki itd, ale to tylko
        jednostki niereformowalne w tym biurze, ale polecam biuro szybko moze drozgie
        ale maszpewna robote!! www.acp.org.pl
    • Gość: magda Re: Work&Travel 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 10:43
      ja chętnie pojade własnie z tego biura-btc. takze szukam chetnych wiec moze sie
      spotkamy 1szego grudnia na spotkaniu informacyjnym dot wyjazdu na politechnice
      badż na wydziale ekonomii
      • Gość: 0magda Re: Work&Travel 2006 IP: *.lublin.mm.pl 01.12.05, 21:58
        hej i jak bylas na spotkaniu? ja za kilka dni podpisuje umowe
        • magda868 Re: Work&Travel 2006 01.12.05, 21:59
          ja wlasnie wyslalam ci maila.bylam wlasnie na spotkaniu. i czy ty jedziesz sama?
          • Gość: 0magda Re: Work&Travel 2006 IP: *.lublin.mm.pl 01.12.05, 23:45
            jade z kolezanka ale jak chcesz mozesz sie dolaczyc a bylas w rektoracie czy na
            politechnice
            • magda868 Re: Work&Travel 2006 02.12.05, 00:09
              a to teraz podejrzewam ze bylyscie obie w rektoracie ;)
              • Gość: 0magda Re: Work&Travel 2006 IP: *.lublin.mm.pl 02.12.05, 00:27
                tak;)
                • Gość: magda868 Re: Work&Travel 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 08:23
                  ja również bylam- musialam wyjsc wczesniej ;) i rozumiemem ze to kolezanka
                  zadawala tylko pytania...
                  • Gość: 0magda Re: Work&Travel 2006 IP: *.lublin.mm.pl 02.12.05, 12:04
                    no tak Dorota lubi wszystko wiedziec:)no ale przynajmniej byl ktos kto mial
                    jakies pytania bo mi nic nie przychodzilo do glowy o co moglabym sie zapytac
                    pewnie jak bedzie blizej wyjazdu to bede miec jakies pytania a Ty zdecydowalas
                    sie na wyjazd?
                    • Gość: magda868 Re: Work&Travel 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 16:09
                      ja se jeszcze zastanawiam i szukam chetnego. sama sie boje po prostu.
                      • Gość: 0magda Re: Work&Travel 2006 IP: *.lublin.mm.pl 03.12.05, 10:06
                        jakby co to mozesz do nas dolaczyc;)narazie
                        • Gość: magda868 Re: Work&Travel 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 21:11
                          ok. w razie co to sie jeszcze odwzwe. dzieki za propozycje.
      • myslacyoniedrzwicy Re: Work&Travel 2006 03.12.05, 21:57
        a dużo kosztuje?
        • Gość: 0magda Re: Work&Travel 2006 IP: *.lublin.mm.pl 04.12.05, 09:52
          raczej tak
          • Gość: qq2 Re: Work&Travel 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 11:08
            A to odpowiedz,
            błyskotliwa bardzo.
            • Gość: magda Re: Work&Travel 2006 IP: *.lublin.mm.pl 04.12.05, 14:26
              mysle ze taka sama jak pytanie
              • magda868 Re: Work&Travel 2006 05.12.05, 15:13
                a czy mozesz napisac do akiego miasta sie wybieracie i w jakiej roli
                chcialybyscie pracowac? bo rozumiem ze jesli cos to moglabym z wami jechac na
                targi pracy do wawy i bysmy wybraly tego samego pracodawce?
                • Gość: 0magda Re: Work&Travel 2006 IP: *.lublin.mm.pl 05.12.05, 17:34
                  a tego jeszcze nie wiemy w piatek idziemy sie zapisac i dostaniemy spis
                  pracodawcow bo ten co dostalismy na tym spotkaniu to chyba nie wzyscy
                  pracodawcy jak juz bedziemy miec ten spis to dopiero wybierzemy a tak
                  generalnie to nie wiem co my chcemy robic na pewno odpada alaska i stany
                  polozone daleko Dorota cche do bush gardens jechac ale to jakbys chciala z nami
                  to mozemy wspolnie cos ustalic
                  • Gość: magda868 Re: Work&Travel 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 19:10
                    ja jeszcze do piatku sie z wami skontaktuje. mysle jeszcze wogole o innych
                    biurach podróży i w sumie to tez nie jestem na nic zdecydowana-ani na miejsce
                    ani na rodzaj pracy. takze jeszcze pomysle i byc moze sie dogadamy.jesli nadal
                    bedziecie chcialy.pozdr
                    • Gość: 0magda Re: Work&Travel 2006 IP: *.lublin.mm.pl 05.12.05, 22:15
                      okej jakby co to maila znasz mysle ze nawet jak pozniej sie zdecydujesz do nas
                      dolaczyc to i tak razem z nami bys mogla wejsc na te targi bo ona na tym
                      spotkaniu mowila ze przeciez nie rozdzielaja tych co chca razem jechac i mimo
                      ze bys sie pozniej zapisala to i tak razem bysmy weszly, narazie i do
                      uslyszenia a co do innych biur to ponoc to jest sprawdzone przynajmniej mam
                      taka nadzieje:)
    • usa18 Re: Work&Travel 2006 19.04.06, 18:43
      Wszystkich pracujacych sezonowo w USA badz Anglii zapraszam do odebrania
      zaplaconego tam podatku na www.zwrotpodatku.pl/kod.php?kod=usa18

dla wszystkich z kodem - usa18 - 5% znizki na uslugi

pozdrawiam
      wiecej info na
      usa18@gazeta.pl
      badz www.zwrotpodatku.pl/kod.php?kod=usa18
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka