Dodaj do ulubionych

co sie dzieje z prof. Zyta Gilowska?

13.11.05, 00:46
wydaje sie ,ze dzis - po kompromitacji politycznej i katastrofie finansowej
PO -chyba sie cieszy, ze zostala "wykopana" przez Tuska w ramach zwalczania
wewnetrznej opozycji wobec niedoszlego prezia. Moze by jednak namawiac pania
prof. do wziecia udzialu w wyborach na prezydenta Lublina? Pani Zyto co pani
na to ?
;]
Obserwuj wątek
    • Gość: tratatam Re: co sie dzieje z prof. Zyta Gilowska? IP: *.lublin.mm.pl 13.11.05, 09:39
      A nie prościej zadzwonić do niej i zapytać o to osobiście?
      Bardzo podobne pytanie było niedwno na forum.Zadaj sobie trochę trudu i
      poszukaj.
    • sk_111 Re: co sie dzieje z prof. Zyta Gilowska? 13.11.05, 09:46
      Odpoczywa po ciężkiej pracy i po wybrykach poplitycznych.
      • joannabarska Re: co sie dzieje z prof. Zyta Gilowska? 13.11.05, 12:45
        Ma teraz czas na wizytę u logopedy.
    • Gość: = Re: co sie dzieje z prof. Zyta Gilowska? IP: *.piotrkow.net.pl 13.11.05, 15:24
      wyrzucenie p. prof. Gilowskiej na pewno zniechęciło wielu potencjalnych
      wyborców do PO. to było po prostu ŻENUJĄCE!!! i był to też gwóźdź do trumny
      prezydentury Tuska.
      • Gość: bosman Re: co sie dzieje z prof. Zyta Gilowska? IP: *.lublin.mm.pl 13.11.05, 15:39
        na drzewo z tą babą. Niech siedzi w swoim Świdniku.
        • Gość: Lubelak Re: co sie dzieje z prof. Zyta Gilowska? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 06.12.05, 13:43
          Może uzasadnisz dlaczego na drzewo? A może Ciebie do gazu?... Co?
          • Gość: xyz Re Bosman z nad bystrzycy------ IP: *.sttl.mdsg-pacwest.com 06.12.05, 17:36
            to ''szczekajacy piesek '', glupek i prymityw jakich malo. Ten czlowiek to ''sierota'' z
            poprzedniego ustroju, a profesor Gilowskiej to buty mozesz czyscic i tez niewiem czy by
            wyrazila na to zgode!!!!!
            • Gość: bosman wolę być ....... IP: *.lublin.mm.pl 06.12.05, 22:07
              wszarzu sierotą z poprzedniego ustroju niż bękartem kato-faszystów i złodziei z
              solidarności jakim jesteś ty. A takim jak zyta to nie tylko butów bym nie
              czyścił ale nawet bym jej tych trepów nie olał. Nie zasługują na mój
              mocz.Niczym nie różni się pani była poseł od swoich kolesiów z lewicy których
              tak opluwała.Sama robiła to co oni - nepotyzm i prywata.
          • Gość: bosman panie lubelak.... IP: *.lublin.mm.pl 06.12.05, 22:10
            z panem do gazu? chętnie! Po ile flaszek bierzemy na główkę?Tylko bez
            zyty.Wystarczy że pan będziesz w moim towarzystwie co i tak będzie ciężko
            znieść.Ale po solidnej lufie......nie taki rzeczy i towarzystwo wytrzymywałem.
            • Gość: xyz Re: Pijaczyna bosman. IP: *.sttl.mdsg-pacwest.com 07.12.05, 17:46
              Bosman jak sam wiesz nalezysz do ''pijackich odpadow'' ktore przeznaczone sa do utylizacji.
              Cale zycie chlales wode nierobie i spiewales ''Kalinka kalinka maja'' i tak pracowales dla
              kraju. Takze obecnie nie przebieraj mocno nogami bo w twoim wieku powieksza ci sie
              prostata, miej to na uwadze!!!!!
              • Gość: bosman A ty abstynent? IP: *.lublin.mm.pl 07.12.05, 20:48
              • Gość: bosman A ty abstynent? IP: *.lublin.mm.pl 07.12.05, 20:53
                twój tatuś też? to znaczy że zostałeś poczęty na trzeźwo czyli na chybcika i
                bez przyjemności.
                Nic o mnie nie wiesz gnojku a ferujesz wyroki. Obraziłeś mnie gnido bez powodu
                bo mam inne poglady co świadczy o twojej mierności. Poczucia humoru też nie
                masz za grosz. Wniosek (cytując za Wasowskim/Przyborą): jesteś ".....do
                najprostszych pierwotniaków rym".Spadaj, z gnidami nie dyskutuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka