Dodaj do ulubionych

proszę o złożenie krytyki ( goście forum )

21.10.02, 10:04
w związku z rozpoczęciem ( oczywiście przeze mnie ) poważnych badań naukowych
na temat naszego forum proszę o składanie obszernych i szczerych krytyk co do
osób i tematów na naszym forum.Zgromadzone materiały i wnioski z badań
posłużą mi być może do doktoryzowania się.
pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: ryża małpa Uprzejmie donoszę... IP: proxy / *.lublin.mm.pl 21.10.02, 11:38
      ... że niejaka Kaśka nie chce mi powiedzieć jak było na forumowym spotkaniu a
      niejaki eor znikł.
    • Gość: Kaska Składam... IP: 62.233.135.* 21.10.02, 11:39
      teraz swoją krytykę jako gość;o)))
      krytycznie odnoszę się ostatnio do flauty, jaka zapanowała na naszym forum...
      czyżby tak już miało być zxawsze?
      • vanilja Re: Składam... 21.10.02, 13:50
        Gość portalu: Kaska napisał(a):

> teraz swoją krytykę jako gość;o)))
        > krytycznie odnoszę się ostatnio do flauty, jaka zapanowała na naszym forum...
        > czyżby tak już miało być zxawsze?

Ponieważ nie mogę sie zalogować od dwóch godzin, również jako gość odniosę się
        do Twojej krytyki, że... A BYŁO NAM SŁUCHAĆ MĄDRZEJSZYCH I DOŚWIADCZONYCH!
        Wszak ostrzegali, przypominali, kiwali palcem i głową. Radzili, jak komu
        dobremu, podszeptywali, sykali ze zgrozą, wołali o pomstę do nieba. Wzdychali,
        załamywali ręce, odżegnywali się, wzywali wszystkich Świętych. Żeby tego nie
        robić.
        A my co? Hop siup i spotkalismy się.
        I już.
        I mamy co chcieliśmy.

I groźba rozkładu forum zajrzała nam w oczy i w monitorki.

• vanilja O, zalogowałam się?.....To miłe. 21.10.02, 13:52
          • Gość: Kaska Re: O, zalogowałam się?.....To miłe. IP: 62.233.135.* 21.10.02, 13:55
            bo to chyba dlatego, że ja nie lubię się słuchać....

ps. Vanilka, tutaj tylko dla gości.....
            • eor Re: O, zalogowałam się?.....To miłe. 21.10.02, 15:01
              Jako, ze ponoc zniknalem napisze jeszcze jako gosc - krytykuje fakt odbycia
              spotkania beze mnie! Zalosc serce me wypelnia, chyba pojde w leb se palne, nie
              chcial prosic nikt Eora na spotkanie jakies walne...... Wierszyk bardzo slaby.
              Jak mi cos lepszego do lba wpadnie zanim posle tam sobie nieco olowiu, to dam
              znac.
              • Gość: Kaska Tak, to miłe..... IP: 62.233.135.* 21.10.02, 15:08
                Naprawdę;o))))0 Eor, daj znać;o)))))))))))))))))))))))

ps. dlaczego kłamiesz kłamco?
                • eor Re: Tak, to miłe..... 21.10.02, 15:13
                  A gdzie w ktorym to momencie sklamalem? No, prosze.... Prosze powiedziec,
                  no.... No, slucham..... No.... (choroba ide zlozyc samokrytyke!)
                  • Gość: Kaska Re: Tak, to miłe..... IP: 62.233.135.* 21.10.02, 15:17
                    Eor, po co wszystkim mydlisz oczy, że chciałes się spotkać, że w piątek nikt
                    Cię nie powiadomił i takie tam....... przecież i tak nie wyściubił byś nosa z
                    tego swojego igloo....?
                    • eor Re: Tak, to miłe..... 21.10.02, 15:21
                      A nie prawda, wlasnie, ze nie prawda. Wysciubilbym i przybiegl i wpadl z
                      przytupem do izby..... Tylko, ze nikt nie zaprosil.....
                      • Gość: Kaska Eorku... IP: 62.233.135.* 21.10.02, 15:21
                        byłeś w L.? (spytam konspiracyjnie...)
                        • eor Re: Eorku... 21.10.02, 15:28
                          Owszem bylem. W roznych L. bylem. W Lulea, Lund, Lidingo, Linkoping, Liege,
                          Limburgu, Luxemburgu, Leiden, Jokkmokk (nie na L. ale nazwa ladna), no i
                          jeszcze w tym.... jak on sie nazywa... w Lublinie jeszcze bylem.
                          • Gość: Kaska Re: Eorku... IP: 62.233.135.* 21.10.02, 15:30
                            i we wszytskich L. byłes w piatek? w TEN piątek?

Kaska lekko zszokowana Eorem
                            • eor Re: Eorku... 21.10.02, 15:36

> i we wszytskich L. byłes w piatek? w TEN piątek?
                              >
                              > Kaska lekko zszokowana Eorem

A pewnie, ze bylem. W TEN piatek. W TEN wlasnie. I jeszcze w Ledzwiach Malych
                              bylem.

Eor odwiecznie zszokowany Kaska
                              • Gość: Kaska Re: Eorku... IP: 62.233.135.* 21.10.02, 15:42
                                jezu... w jakich lędźwiach?

Kaska poszukująca atlasu
                                • eor Re: Eorku... 21.10.02, 15:48
                                  W Ledzwiach Malych, powiat Przeciery. Tam po lewej musisz szukac. Jeszcze dalej
                                  w lewo. No, nie az tak daleko..... Teraz troche w prawo.

Eor, poszukujacy nieustannie.
                                  • Gość: Kaska Re: Eorku... IP: 62.233.135.* 21.10.02, 15:49
                                    Eor! zaglądasz mi przez ramię! sama sobie poszukam!

Kaska-samosia
                                    • eor Re: Eorku... 21.10.02, 15:53
                                      Daj znac jak znajdziesz.... jak nie znajdziesz, to Ci pokaze w pierwszy dzien
                                      wiosny. Albo moze w drugi.... Grunt, ze na wiosne rozmarza.
                                      • Gość: Kaska Re: Eorku... IP: 62.233.135.* 21.10.02, 15:56
                                        Eor, grunt zawsze na wiosnę rozmarza....

Kaska, która była na lekcjach biologii
                                        • eor Re: Eorku... 21.10.02, 16:00
                                          No i jak rozmarznie to do Przecierow nie mozna dojechac i trzeba skrecic w lewo
                                          na Lomoty, a stamtad do Ledzwiow droga jak w pysk strzelil i zazwyczaj strzela,
                                          bo miejscowi nie lubia niemiejscowych.......

Eor, co nie tylko na biologii, ale i na geografii uwazal.
                                • vanilja Re: Eorku... 21.10.02, 16:27
                                  ...a w L.... Lon...Lon....Loądku Zdroju też byłeś?...
                                  • eor Re: Eorku... 21.10.02, 16:50
                                    vanilja napisała:

> ...a w L.... Lon...Lon....Loądku Zdroju też byłeś?...

Bylem, ale dzien wczesniej. Zaliczylem tego dnia, Londek i Londek Zdroj, a
                                    potem w Lipiszkach bylem.
                                    • Gość: ryża Re: Eorku... IP: proxy / *.lublin.mm.pl 21.10.02, 22:34
                                      Nie ma takiego miasta Lądek. Jest Londyn:-).
                                      • Gość: Kaska Re: Eorku... IP: 62.233.135.* 22.10.02, 08:25
                                        jak Eor był, to znaczy, że jest...
    • Gość: anie Re: proszę o złożenie krytyki ( goście forum ) IP: SPC:* / 192.168.0.* 21.10.02, 17:04
      nooooo...... całkiem na temat wszystkie te odpowiedzi...nie powiem...miało być
      dla gości, a porozmawiali sobie stali, co już sie, jak widzę, znają osobiście
      nawet...
      • eor Re: proszę o złożenie krytyki ( goście forum ) 22.10.02, 10:36
        Gość portalu: anie napisał(a):

> nooooo...... całkiem na temat wszystkie te odpowiedzi...nie powiem...miało
        być
        > dla gości, a porozmawiali sobie stali, co już sie, jak widzę, znają osobiście
        > nawet...

Krytyke tego, ze nie na temat sie wypowiadam przyjmuje ze skrucha (przydalby
        sie watek do przyjmowania krytyki). Jednoczesnie pragne nadmienic, ze
        wypowiadalem sie jako gosc, bo stalosc moja ulegla w ostatnim czasie
        deterioracji, ze takiego brzydkiego anglicyzmu uzyje. Ponadto musze wyjasnic,
        ze nie znam osobiscie ani Kasi, ani Ryzej, co wcale nie zmienia faktu, ze ich
        wielkim milosnikiem jestem.
        • Gość: Kaska Re: proszę o złożenie krytyki ( goście forum ) IP: 62.233.135.* 22.10.02, 10:43
          (no nie! mam fana! mam fana!)
          Eor, chcesz przez to powiedzieć, żeś fanem moim?
          • eor Re: proszę o złożenie krytyki ( goście forum ) 22.10.02, 11:13
            Alez naturalnie, ze jestem Twoim fanem. Widzac Twoja radosc z faktu posiadania
            fana nie moge zreszta inaczej odpowiedziec.

Od dzis bede czatowal pod Twoim domem z zeszycikiem na autografy. Pod domem
            Ryzej tez.
            • Gość: Kaska jako gość oczywiście... IP: 62.233.135.* 22.10.02, 11:15
              Eor, kup 96-kartkowy... będziesz miał na ponad trzy miesiące....
              • Gość: anie Re: jako gość oczywiście... IP: SPC:* / 192.168.0.* 22.10.02, 17:11
                no proszę...i znowu doszło do wymiany zdań między tymi co sie lubią, mimo że
                nie znają podobno, jak mnie eor zapewnił.... coś w tym musi być...znaczy - miło
                się Was mimo wszystko czyta, szczególnie porównując do warszawskiego forum... a
                może to dlatego, że spędziłam tam kilka super lat - studenckich oczywiście!-
                jakiś czas temu i sentyment do Was mam, choć Was nie znam.... a jakże mi miło,
                że mi normalnie ktoś (eor w sensie) odpisał! :)) pozdrawiam ciepło wbrew
                naturze... wszytkich lublinków:)
                • Gość: Kaska Re: jako gość oczywiście... IP: 62.233.135.* 23.10.02, 09:22
                  bo my się tutaj generalnie bardzo wszyscy lubimy.....
                  i Ciebie tez serdecznie pozdrawiamy;o))))
                  • Gość: anie Re: jako gość oczywiście... IP: SPC:* / 192.168.0.* 23.10.02, 09:50

> bo my się tutaj generalnie bardzo wszyscy lubimy.....
                    > i Ciebie tez serdecznie pozdrawiamy;o))))

widzę, widzę...:))) naprawdę dobrze wiedzieć, ze są ludzie w moim miescie
                    ulubionym!!:))) którzy są fajni a nie kul.
                    dzięki za pozd:) no to sobie będę czytać nadal.
    • Gość: Kaska Re: proszę o złożenie krytyki ( goście forum ) IP: 62.233.135.* 25.10.02, 13:53
      przepraszam, że zaśmiecam, ale taki jeden watek z żadnej strony mi się nie
      podoba....
      • eor Re: proszę o złożenie krytyki ( goście forum ) 25.10.02, 14:54
        Co Ci sie takiego nie podoba, Kaska? Przyznaj sie, ktory to...
        • Gość: Kaska Re: proszę o złożenie krytyki ( goście forum ) IP: 62.233.135.* 25.10.02, 14:58
          oj Eorku... nie wywołuj zrzędy z lasu, jak powiada stare przysłowie
          pszczół.......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka