Dodaj do ulubionych

Samotni w Sylwestra - Lublin

29.12.05, 12:30
Witam wszystkich. Jeśli tak jak ja jesteście samotni w jedynym tym dniu w roku, na który wszyscy czekamy, i nie macie żanych planów, jesteście sami, to piszcie!!Może dzięki temu nie będziecie samotni.... Mój mail Markusberq@interia.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: Samotni w Sylwestra - Lublin IP: *.chello.pl 29.12.05, 16:59
      e tam, na forum w Sylwestra tez nie jest się samotnym. Tu jest bardzo miło:)
    • Gość: sylwia Re: Samotni w Sylwestra - Lublin IP: *.lublin.mm.pl 29.12.05, 17:10
      W nowy rok rozmawiają przez telefon 2 przyjaciółki dzieląc się wrażeniami z nocy sylwestrowej.Jedna z nich zapytała,Jak spędziłaś Sylwestra?-słuchałam radia,oglądałam TV.O północy wypiłam sama szampana.Jestem zadowolona.
      A ty jak spędziłaś Sylwestra?-zapytała druga.
      Pierwsza odpowiada:nie spędzałam.Sam zszedł.
    • Gość: Lidia Bezdomni w Sylwestra - Lublin IP: *.gim13.lublin.pl 31.12.05, 22:09
      Za tych co sylwestra spędzają na działkach, dworcach, w piwnicach i w
      kanałach......
      • Gość: chochlik Re: Samotni w Sylwestra IP: *.lublin.mm.pl 01.01.06, 00:45
        Za oknem huk petard. Nie widze ich bezpośrednio jedynie odblask w oknach
        sasiedniego bloku. Przed chwlą prezydent wygłaszał orędzie. To niezupełnie
        prawda, bo to oredzia słyszałam już wcześniej w dzienniku. Co z tego ze mi
        życzy wszystkiego dobrego, ale od zyczeń do spełnienia daleko, a raczej
        spełnienie nierealne. Optymizm premiera do mnie nie trafia. Ja też składam
        serdeczne życzenia wszystkiego najlepszego i ciepłego usmiechu samotnym,
        zwłaszcza tym smutnym. Może sie spełnią, zwłaszcza jak bardzo bedziecie chcieli
        i o to zabiegali.
        • Gość: Mati chochlik IP: *.chello.pl 01.01.06, 09:38
          dobry tekst.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka