Dodaj do ulubionych

Połączenia do Siedlec

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 17:31
Witam,
Mam prośbę - niedługo zacznę jeździć regularnie na trasie Lublin - Siedlce i potrzebuję jakiegoś spisu połączeń autobusowych, busowych wraz z cenami biletów? Za odpowiedź z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: aron Re: Połączenia do Siedlec IP: 83.142.112.* 04.01.06, 19:47
      Bezpośrednie

Lublin - Siedlce

8.15 ( PKS Olsztyn) - kursuje codziennie
      10.05 (PKS Siedlce) - kursuje w poniedziałki, piątki soboty niedziele
      13.40 ( PKS Sokołów) - kursuje codziennie
      15.20 ( PKS Siedlce) - kursuje codziennie
      16.30 ( bus) kursuje codziennie
      18.00 ( PKS Siedlce) - kursuje w czwartki, piątki soboty i niedziele

poza tym można również pojechać do Łukowa busem skąd jest masę połączeń PKS i
      busowych do Siedlec. Pierwszy bus do Łukowa odjeżdża o 6.00, ostatni o 18.00
      kursują co ok. godzinę.
    • Gość: Majka Re: Połączenia do Siedlec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 13:48
      Czy może Ktos zna połączenia PKP do Siedlec??????????????
      • Gość: l. www.pkp.pl - tam jest odpowiedź IP: *.escom.net.pl 28.10.06, 14:55
        Zawsze mnie zastanawia to permanentne lenistwo. A nie szybciej po prostu wejść na stronę www.pkp.pl i sprawdzić sobie, niż czekać jak na zabawienie że ktoś uczyni to za Ciebie?

l.
        • Gość: aron Re: www.pkp.pl - tam jest odpowiedź IP: *.lublin.enterpol.pl 28.10.06, 15:14
          no i dlatego ludzie jeżdżą busami. Bo jak pyta o busa to mu podadzą godziny, a
          jak pyta o pociąg to go odsyłają
          • Gość: l. Re: www.pkp.pl - tam jest odpowiedź IP: *.escom.net.pl 28.10.06, 15:21
            Tak, masz rację, myślę że to główny powód jeżdżenia np. do Parczewa busem.

Buehehehehehehehehehe

l.
            • Gość: aron Re: www.pkp.pl - tam jest odpowiedź IP: *.lublin.enterpol.pl 28.10.06, 16:25
              a ja nie rozumiem, dlaczego hrabiemu w dziale "Komunikacja" przeszkadają
              pytania o pociągi do Siedlec. Przecież po to ten dział jest.
              • Gość: xerxes Re: www.pkp.pl - tam jest odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 23:19
                To w ogóle pomyłka cały ten dział. Równie dobrze można założyć temat: KTÓRA
                GODZINA? Założę, bo akurat jestem chory i nie mogę pojechać na dworzec PKP, żeby
                sprawdzić, a muszę wziąć dokładnie o godz.18. leki ;-) Przecież to bzdura!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka