magdziaxyz 07.01.06, 13:52 Od jakiegoś czasu sŁyszę plotki że w niedŁugim czasie mają otworzyć Ikeę w Lublinie. Niestety nie udaŁo ni się znaleźć takich informacji oficjalnie. Bardzo mnie ciekawi ten temat - może ktoś wie więcej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: khnwph Re: IKEA w Lublinie? IP: *.pronet.lublin.pl 07.01.06, 15:28 podobno DUCAT sprzedał hale na pancerniaków ikei. ale podobno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: IKEA w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 18:53 ikea miala kupic dzialki w lublinie ale zmienila na rzeszow. rzeszow w 2009/20010 ma byc ikea. pisze zycie warszawy i supernowosci dn. 23.12.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: IKEA w Lublinie? 07.01.06, 19:17 A ja mogę się z tobą założyć że do 2010 ani w Lublinie ani w Rzeszowie nie będzie IKEI. Co proponujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: IKEA w Lublinie? 07.01.06, 15:33 A ja słyszałem o kosmodromie, bo inaczej byznesmeny nie zechcą do nas przylatywać... OS. Nie przejmuj się to tylko prowokacje lub czyjaś propaganda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikeaowiec Re: IKEA w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 21:03 No kiedy będzie? Ja już się nie mogę doczekać, tak fajnie wtedy będzie i w ogóle, o jejku kiedy to będzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
micra zgadza się 07.01.06, 22:31 będą nawet dwie, jedna na północy miasta, blisko obwodnicy, druga na południu - też zresztą blisko obwodnicy IKEA rozważała jeszcze, czy nie umieścić blisko autostrady lub lotniska, ale ostatecznie stanęło przy obwodnicy. Władze miasta obiecały zakończenie obwodnicy w ciągu roku, IKEA podobnie swoje dwa super sklepy. Autostrada do Warszawy to kwestia dwóch lat, do Rzeszowa też dwóch. Lotnisko jest już prawie skończone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfdam Re: IKEA w Lublinie? IP: *.pronet.lublin.pl 07.01.06, 23:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=26528578&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 555 Re: IKEA w Lublinie? IP: *.rzeszow.mm.pl 09.02.06, 23:06 Ikea w najbliższym czasie powstanie w Lublinie <jupi>. W Rzeszowie też wzwiązku z budową największego na wschodzie centrum handlowo-rozrywkowego ( IKEA , Praktiker , Leclerc , Cinema City , Go Sport). Odpowiedz Link Zgłoś
aprilia33 Re: IKEA w Lublinie? 10.02.06, 01:52 A świstak siedzi... Ze strony ikei: "6. Czy w najbliższym czasie będzie rozszerzana sieć sprzedaży? Jeżeli tak, to gdzie planowane są nowe sklepy? IKEA planuje rozszerzenie sieci sprzedaży – do 2008 r. mają powstać sklepy w Szczecinie, Łodzi, Gliwicach i Bydgoszczy. Planowana jest także rozbudowa sklepów już istniejących. " www.ikea.com/ms/pl_PL/customer_service/faq/faq.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: IKEA w Lublinie? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 10.02.06, 10:27 nie wybudują w najbliższym czasie Ikei ani w Lublinie ani w Rzeszówie. Z resztą Ikea otwiera sklepy w największych miastach w Polsce, teraz będzie Łódz Szczecin Byudgoszcz, takze nastepny moze być Lublin :) Odpowiedz Link Zgłoś
acryl Re: IKEA w Lublinie? 10.02.06, 16:46 obawiam się że się mylisz... serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,3156325.html Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: IKEA w Lublinie? 10.02.06, 16:54 a gdzie tam jest napisane, że sklep meblowy to IKEA? Odpowiedz Link Zgłoś
acryl Re: IKEA w Lublinie? 10.02.06, 17:30 gosciu twierdzi że wie ... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=36524879&a=36580758 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikea Re: IKEA w Lublinie? IP: 62.233.158.* 10.02.06, 21:06 znalazl sie z metropolii, deibl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikea Re: IKEA w Lublinie? IP: 62.233.158.* 10.02.06, 21:08 lublin i białystok - mieściny bez lotniska czy porządnej galerii, widać żal wam dupę ściska że w dwa razy mniejszym rzeszowie coś się dzieje a u was tylko marazm i beeee polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: IKEA w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 23:28 meble z IKEA oddam za darmo ps. niestety po roku uzytkowania rozlatuja sie jesli sa chetni to prosze sie zglaszac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fedor Re: IKEA w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 12:01 dobrze trafiłaś, w Lublinie marzą o takich meblach, nieważne, że się rozlatują, ważne, że są z ikieja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
one9 Re: IKEA w Lublinie? 11.02.06, 14:13 Moje meble też się rozpadają po 2 latach użytkowania.... Myślałam, że są warte coś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: IKEA w Lublinie? 11.02.06, 14:46 > lublin i białystok - mieściny bez lotniska czy porządnej galerii, widać żal wam > > dupę ściska że w dwa razy mniejszym rzeszowie coś się dzieje a u was tylko > marazm i beeee polska. Wcale Wam nie zazdroszczę. Tylko już mam po dziurki w nosie Waszego chodzenia po innych forach i powtarzanie w kółko inwestycji w Rzeszowie (standardowo - lotnisko, Nowe Miasto, Cushmann oraz planowana autostrada). Trochę pokory. Do Lublina, przynajmniej pod względem kultury i nauki, to Wam daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: IKEA w Lublinie? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 11.02.06, 15:05 haha! rzeczywiscie te wasze "galerie handlowe" strasznie sie różnią od Olimpu, strasznie... takie same "targowiska pod dachem" pff graffika, europa, plaza... daj spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: IKEA w Lublinie? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 11.02.06, 15:08 za[praszamy za pół roku do Plazy (nasza to prawdziwa plaza, a nie wasz podróbka plazy) zapraszamy do sklepów w niej m.in. H&M, Hugo Boss, Mango... inne tego typu :) na które jeszcze sobie w Rzeszowie bedziecie musieli poczekac. A franczyznowy Reserved mozecie sobie miec, u nas sie za pare miesiecy otwiera salon firmowy reserved w Galerii Orkana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efad Re: IKEA w Lublinie? IP: *.it-net.pl 19.02.06, 16:27 wlasnie to przeczytałem i pusciłem pawia Odpowiedz Link Zgłoś
ewi.w Re: IKEA w Lublinie? 19.02.06, 18:30 O Ikei to ja nie slyszalam ze maja otwierac w naszym pieknym i super rozwijajacym sie miescie.... Ale za to wiem ze Castorama ma byc, prawdopodobnie w miejscu pieknie zazielenionym pod Zamkiem..Bo po co nam trawa i drzewa? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen Re: IKEA w Lublinie? IP: *.chello.pl 19.02.06, 20:43 Słyszałem, że pod zamkiem będzie galeria handlowa, ma się nazywać Yellow Park, będzie go budować Strabag ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszyChaha Re: IKEA w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 23:40 zarabiajcie kaske, a nie myślcie tylko o wadawaniu. meble ikeii to porazka. Kolega kupił regał, skręcił zeby sie nie kołysał, ale jak trzeba było sie przeprowadzać to jeżdził z całym regałem metrem - jak idiota. Jak by rozkręcił to nie było by już co skręcać! znacznie lepsze są meble pobliskiego RedBlackWhite (cudze chwalicie, swego nie znacie) Odpowiedz Link Zgłoś
acryl Re: IKEA w Lublinie? 21.02.06, 10:37 sory, ale tu bardziej chodzi o nową inwestycje dla miasta ,prestiż , meble w ikea jakie są wszyscy wiedzą ale ikea to nie tylko meble to market o pow.ponad 20 tys.m2 ,w wybranych miastach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: IKEA w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 11:06 Ahaaa, to o to chodzi, dzięki IKEA Lublin będzie w końcu metropolią, hmm..., więc tak to działa, może jak otworzą dwa sklepy to Lublin zostanie stolicą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: IKEA w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 22:34 Nareszcie! Bo na razie Lubartów nią jest! Odpowiedz Link Zgłoś