smialodoprzodu 14.02.06, 22:35 Pseudo demokracja wprowadzana przez pseudo Zarząd regionu. Nie dziwię się, że uciekają z PO działacze. Skwarcz sie nie zagaopował, on powiedział PRAWDE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smialodoprzodu Uciekają do Warszawy - cd. 14.02.06, 22:38 Pseudo demokracja wprowadzana przez pseudo Zarząd i pseudo liderów. Nic dziwnego że działacze uciekają z lubelskiej PO. Skwarcz sie nie zagalopował, on powiedział PRAWDĘ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Młodzi Degeneraci - sp... dokąd chcecie IP: *.devs.futuro.pl 15.02.06, 07:22 Widzę Młodzi Degeneraci, że znów zaczęliście pisać tu swoje wypociny. Rozumiem, że w d... macie PO jeżeli w niej nie rządzicie razem z niedouczonym Jedliną. Tak więc wstawiajcie dalej swoje gó..arskie posty na tym forum, wysyłajcie listy do kogo tylko chcecie i jeżeli nie podoba się Wam w PO to won do PiS,u! Na takie zakute pały jak Wy jest tam wystarczająco miejsca. Tylko spieszcie się, żebyście zdążyli zanim Gilowską wyrzucą z rządu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smiało do Lublina Rumunii napływają do Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:55 Daj Zaleski 123000 euro - Rumunii też ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Euro deputowany Polsko-rumuńska wymiana młodzieży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 16:39 Wymienie SMD na Rumunów są tańsi i sami żebrzą nie ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Uciekają do Warszawy - cd. 14.02.06, 22:55 no to widzę czeka nas napływ inwestycji jak PO chce przejąć władzę. ho ho! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torn Inwestycje IP: *.pronet.lublin.pl 14.02.06, 23:01 Dziś przypadkiem byłem na spotkaniu w sprawie lotniska w Viktorii. Co prawda był Pruszon ale np. Palikota ktory tyle deklarował nie widziałem. Z tymi inwestycjami to aron masz racje. Nie bedzie ich dopóki władzy nie przejmie LPR . Ci przynajmniej kościoły budują i pomniki :-) A w sumie Palikot mówi sie że taki bogaty sam mógłby te lotnisko wybudować ale to jak wynika z komentarzy może i nieprawdziwych jakiś leń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sejm RP Słoma wychodzi z bótów IP: *.devs.futuro.pl 15.02.06, 07:46 Pragniemy zawiadomić osoby ograniczone umysłowo, które wypominają, że nie było Palikota na spotkaniu, że był on w tym czasie w Sejmie i walczył na posiedzeniu komisji finansów publicznych o 20 mln złotych na wykupywanie terenów pod obwodnicę Lublina. Taki też zapis znalazł się ostatecznie w budżecie państwa. Cieniasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ambitny rumun Rumunii uciekają do Warszawy - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:52 Daj Zaleski 13000 euro - Rumunii też ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyganka z Rumunii Zalewski daje 1000 euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:53 Daje Zaleski 1000 euro - Rumunii też ludzie, dobry człowiek , każdego darmozjada poratuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platformens Re: Uciekają do Warszawy - cd. IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 14.02.06, 22:57 To Palikot się zagalopował. Piątek chce przejąć władzę ? w radzie miasta, są granice śmieszności. Palikot nie ma już nawet większości w zarządzie regionu narazie chłopaki się jeszcze trochę boją ale już niedługo nakopią mu do dupy. Stasiu Żmijan też nie może na to patrzeć. Jeżeli chcecie dowiedzieć się prawdy o Palikocie wejdźcie na sronę lubelskiej platformy walczącej: www. polublin.abc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrus Zarząd Regionu działa POprawnie IP: *.devs.futuro.pl 15.02.06, 07:37 Tylko nic nie wiedzący amator polityczny może pisać o jakimkoliwek rozłamie pomiędzy Palikotem a Żmijanem. Zarząd Regionu podejmuje decyzje racjonalnie i jeżeli można coś o nim powiedzieć, to nawet nie to, że jest z Palikotem, ale to że jest przeciwko Waszej głupocie i z takich właśnie przyczyn wprowadzono zarząd komisaryczny w lubelskiej PO. Całe szczęście, bo powinniśmy zdążyć przed wyborami zakończyć te śmieszne dyskusje i zająć się walką z PiS'em oraz komuchami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarząbek Re: Zarząd Regionu działa POprawnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 12:34 Nasz poseł Palikot dba o nas jak ojciec najlepszy. Sytuacje mamy dobrą i to nie prawda że robi czystki i rozbija Platformę wręcz przeciwnie. On z otwartymi rękoma czeka na młodych demokratów jak na zbłąkane owieczki a oni źli nie chcą. I jeszcze wtykają mu szpilki. To nie ludzie, to wilki! Teraz lepiej? Takie czasy trzeba się dostosować i co z tego że wszyscy wiedzą że to nieprawda. Przecież w naszej Platformie wzajemna szczerość i zaufanie to norma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petronela Re: Zarząd Regionu działa POprawnie IP: *.server.ntli.net 15.02.06, 12:41 a ja tylko skromnie dodam:łubu dubu,łubu dubu niech żyje ojciec naszego klubu,niech żyje nam!wskazówka;podspiewywać tylko do szafy.potem się taśmy wyciągnie i juz ojciec najlepszy pozna,co jest grane.dalej chlopaki,chórem do szafy jak jeden mąz anielskie głosy wznieście!niech je wiatr poniesie z nr.68!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumunii tworzą SMR Unijna kasa czeka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 16:27 Daj Zaleski 25000 euro na poczatek, przecież dajesz leniom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rugbista Niech nam żyją szczególnie prezesi Budowlanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 14:47 Łubu dubu, łubu dubu. Niech nam żyją Jedlina i Bryzek - prezesi Budowlanych Lublin klubu. Niech żyją nam! Niech zaczną płacić nam wreszcie pensje za grę w rugby, bo my ich dawno nie widzieliśmy. Chyba, że to jest pochodna wydatków na kampanię wyborczą szanownego Prezesa Jedliny. A jak sobie nie radzą, to niech oddadzą klub osobom, które na rugby się znają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martinezjusz Re: Uciekają do Warszawy - cd. IP: 87.207.224.* 14.02.06, 23:06 Tak tak o to wielkie autorytety są przewodniczącymi kół Platfusów jeden z nich to rodowity lublinianin urodzony w Zemborzycach nijaki doktor Leszek Daniewski ( doktorat robiony w Mińsku ale nie mazowieckim w jedynych słusznych czasach) ot k.... autorytet gdzie zawieje tam doktor omało załamania nerwowego nie dostał jak PISuar wygrał bo nie na tego konia postawił a teraz gra byle miejscówkę do rady miejskiej załapać ot autorytet szcześćia zdrowia drodzy platfusi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbbbb Autorytety PO walczącej IP: *.devs.futuro.pl 15.02.06, 07:31 Daniewski jest przez lata zasłużonym społecznikiem z Zemborzyc i tylko głupek podobny do Was może odbierać mu zasługi. Przez trzy kadencje jak był radnym ściągnął na tereny południowej części Lublina bardzo dużo poważnych inwestycji. Powiedzcie mi co za zasługi ma Jedlina? Może takie, że okłamywał wyborców o swoim niedoszłym byciu absolwentem studiów wyższych, kiedy wszystkie dzieci w lubelskich piaskownicach wiedzą, że tych studiów nie skończył? A może to, że zajmuje się szydełkowaniem? Oto Wasz wzór prawdziwego lidera POlitycznego. Ale oczywiście jest powód, dla którego jest/był on dla Was wygodny. Jako szef lubelskiej PO dawał się Wam sterować no i nie wymagał ciężkiej pracy, do której Wy przecież nie jesteście przyzwyczajeni. Najlepiej przecież jak Świerszcz zarabiać u Zaleskiego tysiąc euro za nie robienie dokładnie niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrus Ja też chcę tysiąc euro od Zaleskiego! IP: *.devs.futuro.pl 15.02.06, 07:41 Ja też chcę tysiąc euro od Zaleskiego! Albo jeszcze więcej, bo podobno Markiewicz od skończenia studiów zarabia u niego półtora tysiąca euro - przecież nie jestem od niego gorszy. Też mam wyższe wykształcenie jak on, jestem od niego bystrzejszy, więc Zaleski mógłby mi dać nawet dwa tysiące ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platforemens Re: Autorytety PO walczącej IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 15.02.06, 08:15 Daniewski to małe piwo ale Więckowski to dopiero numer, przez niego wyprowadzono poza Lublin giełdę samochodową do Elizówki do dziś miasto traci rocznie jakieś dwadzieścia milionów zł. Takich ludzi Palikot potrzebuje aby zniszczyć Lublin. Pewnie chce żeby Biłgoraj był stolicą regionu. Odpowiedz Link Zgłoś
nossamm1 Re: Autorytety PO walczącej 15.02.06, 09:41 Janusz P. (bo tak niedługo się będzie o nim pisać), niedoszły doktor, wiejski filozof, który zrobił kasę na handlu prytą, której do ust się nie dało wziąć - to jest dopiero autorytet. Chyba tylko w tym jak okraść skarb państwa i kupić gorzelnie za jej własne pieniądze. Mam nadzieję, że już wkrótce przyjdzie czas rozliczeń i ludzie jego pokroju siedzieć. P.S. Młodzi Demokraci trzymajcie się!!! Jakbym był młodszy to bym się do Was zapisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za stary Re: Autorytety PO walczącej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 11:42 Młodzi Degeneraci - trzymajcie się ;) Niech na dziesiątkach członków SMD, które są jednostronnie informowani przez swoich "liderów" o tzw. konflikcie, tworzą się kariery polityczne Łososia i Świerszcza! Byle tylko nie w PO, a w PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agrina Re: Autorytety PO walczącej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 14:52 Poziom umysłowy masz taki ,że możesz się zapisać nie zależnie od wieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyganka z Rumunii Daj Zaleski 1000 euro - Rumunii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:44 Daj Zaleski 1000 euro - Rumunii też ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilku Re: Autorytety PO walczącej IP: 87.207.224.* 15.02.06, 16:10 co to za inwestycje w poludniwym Lublinie które daniewski załatwił czy to ze zona przejeła schedę po nim jako dyrektorze szkoły (słynna sprawa mobingu) a moze "szwagrowi" znaczy ksiedzu probosczowi w inwestcjach na plebani pomaga a no tak zkanalizował zeborzyce i Lublin do nich przyłączył co jeszcze cholera co jeszcze a tak przegrał wybory z jakims kolesiem z samoobrony to napewno a bym zapomnial chodnik przedłuzył bo mu sie konczyl przy jego chałupie z napisem SOŁTYS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1000 euro dla was Autorytety Młodych Rumunów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 16:25 Zaleski bo daje kase za nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyganka z Rumunii Daj Zaleski 1000 euro - Rumuni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:46 Daj Zaleski 1000 euro - Rumunii też ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: Uciekają do Warszawy - cd. 14.02.06, 23:06 jacy mieszkancy tacy dzialacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Uciekają do Warszawy - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 23:20 Tak dalej być nie może panie Palikot czas odejść. Trzeba było zostać w polmosie i nie pchać się do polityki bo tu jak widać kompletna klapa. A teraz zarząd partii będzie musiał panu podziękować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubelak Kompletna klapa z Młodymi Degeneratami IP: *.devs.futuro.pl 15.02.06, 07:52 Rzeczywiście kompletna klapa w tej POlityce, jak się ma takich młodzieżowych oszołomów wysyłających bzdurne posty na publiczne forum internetowe. Jak brakuje Wam jaj, żeby wygrać z Palikotem w otwartej walce, to po prostu najpierw skończcie studia, potem załóżcie od podstaw kilka firm, popłaćcie trochę podatków, startujcie w wyborach tak aby zdobyć podobne ilości głosów jak Palikot i wreszcie bądźcie od niego mocniejsi politycznie, to wtedy Wy będziecie liderami lubelskiej Platformy, a nie on. Życzę Wam powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Kompletna klapa z Młodymi Degeneratami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 12:21 To ty od samego rana wypisujesz durne posty posty zamiast zarabiac na swoje firmy i podatki. Skoro uwazasz SMD za niewarte uwagi to po jaka cholere tyle sie meczysz i piszesz idiotyzmy propagandowe jakich cie P. nauczyl bo sam bys pewnie na to nie wpadl. Wez sie lepiej do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyganka z Rumunii Daj Zaleski 2000 euro - Rumuni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:47 Daj Zaleski 1000 euro - Rumunii też ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumun na dorobku Rumunii w Lublinie . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 16:14 Zalewski daj 1 000 000 euro i będzie spokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platfus Re: Uciekają do Warszawy - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 23:22 na POhybel z palikotem czas z tym skończyć i POwiedzieć prawdę co tu się dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: Uciekają do Warszawy - cd. IP: *.pronet.lublin.pl 15.02.06, 00:14 Januszek mija sie celowo z prawdą albo jego komisarz ma jego słowa o wpuszczaniu wszystkich czlonkow do nowych kół głęboko w tej czesci ciala do której czesto "zagląda" mu pewna wiewiora... Odpowiedz Link Zgłoś
euromoher2 Re: Uciekają do Warszawy - cd. 15.02.06, 00:27 Łososiowaty jak bierze duża pensyjkie z ministerstwa za nic nie robienie, to moze sie przenosi i do warszawy, najlepiej do pisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młodziżówka Rumuńs Rumunii konkurencją dla SMD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 16:22 Daj Zaleski 1000 euro - Młodym Rumunom też ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Palikot na Madagaskar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 00:36 I znowu musimy się wstydzić przed całym krajem najpierw Podkański, teraz Palikot. Żądza władzy zakrywa im oczy i nie widzą jacy są żałośni. Palikot na Madagaskar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petronela tworczosc POetyczna IP: *.server.ntli.net 15.02.06, 01:01 ach ludu moj ludu cózem ci uczynił,że mnie opluwasz, w czemem ci zawinił.dałem ci przecież smak wszelakiej wódki,a ty mi żywot władcy wieścisz krótki.chciałem jak ojciec wziąć cie w swe ramiona,a ty mi mówisz,że ma dloń zhanbiona.lzy więc spadaja, gorzkie moje smutki jak żołądkowej smak tej mojej wódki.wszak ja myślałem,że wszechwładza pewna,a tu mi młodzież knuje spisek wredna!znizczyć ich trzeba zrównać ziemią płasko,tak by poniosło druzgocace fiasko.tak sobie dusza moja skromna palikotowa,czyli WIAROŁOMNA. z dedykacja dla wszystkich zapatrzonych w pana P.tak sobie chlopina podspiewuje,a co tam niech spiewa ptaszek ,poki nie na uwiezi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petronela tworczosc POetyczna wersja poprawiona:) IP: *.server.ntli.net 15.02.06, 01:07 ach ludu moj ludu cózem ci uczynił,że mnie opluwasz, w czemem ci zawinił.dałem ci przecież smak wszelakiej wódki,a ty mi żywot władcy wieścisz krótki.chciałem jak ojciec wziąć cie w swe ramiona,a ty mi mówisz,że ma dloń zhanbiona.lzy więc spadaja, gorzkie moje smutki jak żołądkowej smak tej mojej wódki.wszak ja myślałem,że wszechwładza pewna,a tu mi młodzież knuje spisek wredna!znizczyć ich trzeba zrównać z ziemią płasko,tak by poniosło druzgocace fiasko.tak śpiewa sobie dusza moja skromna- palikotowa,czyli WIAROŁOMNA. z dedykacja dla wszystkich zapatrzonych w pana P.tak sobie chlopina podspiewuje,a co tam niech spiewa ptaszek ,poki nie na uwiezi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: tworczosc POetyczna wersja poprawiona:) IP: *.pronet.lublin.pl 16.02.06, 09:17 poprosimy o więcej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petronela Re: tworczosc POetyczna wersja poprawiona:) IP: *.server.ntli.net 16.02.06, 13:20 bedzie więcej,obiecuje:)dziękuje za dopingowanie mej twórczości radosnej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petronela Re: tworczosc POetyczna wersja poprawiona:) IP: *.server.ntli.net 16.02.06, 14:13 "udu mój ludu ty mi nosisz wota,zeby nie zgasła gwiazda Palikota,nocami dniami siedzisz w moim biurze i dzielnie śpiewasz w adorantów chórze!ale są inni co to śpiewac nie chcą zamkne im usta metodą radziecką.wszak doswiadczenie i w tym mam niemałe.nie bez przyczyny zowią mnie krasnalem.a gdyby jednak moja gwiazda spadla,i tak uszkniecie z poselskiego sadła." ps.całkowicie autorski projekt wydawany bezplatnie:)bo nawet etykietki na pytach już zajęte dla grzejących sie w blasku chwały pana P..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesor Nie dam nawet 1 euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 15:02 Naprawdę Petronelo za takie wypociny nic nie dam. Profesor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedoszły doktor no i basta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 00:40 Ty prostaku z KP 68 i cała zgraja niestety już niedługo nawet Palikot pozna się z kim ma do czynienia i podziękuje wam tak jak kiedyś Zaleski. Jeszcze przyjdzie czas że to samo będziecie wypisywać na Januszka. Przecież wasza arogancja, lojalność i uczciwość jest powszechnie znana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaczytany wybitna to poezja ;) IP: *.devs.futuro.pl 15.02.06, 07:58 Wybitna to poezja! Widzę, że ktoś osiągnął szczyty swoich intelektualnych możliwości. Zachęcamy do wydania całego tomika poezji. Tylko wydajcie je za własne kieszonkowe. Zrozumiecie, ile jest wart Wasz poziom intelektualny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petronela Re: wybitna to poezja ;) IP: *.server.ntli.net 15.02.06, 12:30 hehe!słonko ty moje! zazdrość ci serducho zżera?nie martw sie. napisz tez coś od siebie,to może na etykietkach wódki zamieszczą. smialo! w ostateczności (gdybys jednak zbyt mało adorował) etykietka na prycie też jest dobrą forma autoprezentacji!Dla stałych adorantów pewnie ma pan P. jakies zniżki,bonusy,ulgi...etc).ujawnij swoją twórczość ku uciesze i wsparciu ludzkości.ach! i z kieszonkowego korzystać nie musisz,wszak wprawe masz w sieganiu do cudzej kieszeni,nieprawdaż?powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krytyk Łatuński Re: wybitna to poezja ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:21 Nie przesadzaj; wydawać za polskie pieniądze, nawet własne taką chałę! Zyta jaka jest, taka jest ale nie pozwoli marnować na taką chołotę mocnego polskiego złotego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daj Petroneli 1000 Zaleski 1000 euro przelew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:58 Daj Zaleski 1000 euro petroneli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesor NIe dam 1000 euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 16:01 Za takie wypociny nic nie dam. Profesor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody z Rumunii Zaleski daj 1000 euro - Rumuni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:49 Daj Zaleski 1000 euro - Rumunii też europejczycy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzl niech się łączą z PD do wspólnego działania !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 08:00 dość już tej prawicowej kampanii niszczenia naszego miasta ! dość PIS-u i LPR- u ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bur Re: Uciekają do Warszawy - cd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 09:59 szkoda z enie wiedzialem jakim pociagiem jada bo bym im pomachal, baj baj i nie wracajcie do Lublina, kiscie sie w tej zgnilej warszqawca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nick No i dobrze IP: 212.182.117.* 15.02.06, 14:01 No i dobrze niech spierniczaja siedziało sie na ciepłych posadkach darło kasiore i nic nie robiło to teraz im nie w kolor, że ktoś z nimi robi porządek. Dziwię sie tylko że dziennikarze dają się napuszczać jak dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świdniczanin odpowiedzialność zbirowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:33 Co będzie jak Giertych przepchnie swoją ustawę lustracyjną ? Wydaje mi się że pewna osoba w randze wicepremiera pożegna się nie tylko z urzędem. Na razie za zdradę broni ją Kaczor ale na jak długo i co potem. Ja nie mówię o honorze , bo honor i SMD to tak jak Kaczyńska i uroda ale jakie zababrane kartoteki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulowiec Re: odpowiedzialność zbirowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:37 Wystarczy ,że powstanie na KUL komisja wyjaśniające ciemne strony przed 1989 r. i nie trzeba specjalnej ustawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipn Re: odpowiedzialność zbirowa IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 15.02.06, 23:37 Martw się koleś o swojego szefa t.w. krasnal pseudo doktor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyganka z Rumunii Daj zaleski 1000 euro - Rumuni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:40 Daj Zaleski 1000 euro - Rumunii też ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumun Zalewski daj 2000 euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:50 Daj Zaleski 2000 euro - Młodzi Rumunii też ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obwodnica płacę po 10 euro. Wiklina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 16:50 Rumunii płacę po 10 euro na dzień za blokadę obwodnicy w obronie mojego hotelu. Wiklina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Uciekają do Warszawy - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 12:48 Palikot musi odejść!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rouge Re: PALiKOT IP: *.umcs.lublin.pl 20.02.06, 17:14 ciekawie Panie Janusz ciekawie:)zobaczymy jak dlugo POciągniesz?!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozi Palikot IP: *.umcs.lublin.pl 20.02.06, 17:15 Szanowny Januszek daje czadu, teoretycznie prawy i moralnie poukładany he he. Gdzie prawość, szacunek??? stary nie masz doświadczenia politycznego,a gnoisz z Krzysiem dupodajkiem długoletnich POlityków, ale doświadczenie ŻYCIOWE;)ogromne he he!!!!! Zainteresujcie się przeszłością i obecną sytuacją jego z KOBIETAMI!!!!!!!!!!!!!tutaj można go pogrzebać;)jest w czym!!!!!!!! Nie dziwne że sie rozwiódł!!!!!????Bzyka młode laski na prawo i lewo i wcale sie nie krepuje tego:)POzdrowienia:)dla Januszka:) Odpowiedz Link Zgłoś