Gość: Monika Re: Kontrowersyjne spotkanie w UMCS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 12:41 wstyd mi za moja uczelnie UMCS ze pozwolila na wyglaszanie z "ambony" takich bredni WSTYD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSZYSTKO JASNE GAZETA = lobby homo-promo IP: *.net81-67-216.noos.fr 28.02.06, 12:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandal Re: Kontrowersyjne spotkanie w UMCS IP: *.it-net.pl 28.02.06, 12:52 skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczestnik Re: Kontrowersyjne spotkanie w UMCS IP: *.lublin.mm.pl 28.02.06, 13:29 Uczestniczyla we wczorajszej katechezie i uwazam ze autorzy artykulu zupelnie nie zrozumieli tego co bylo prezentowane i przedstawianelub celowo zaprezentowali zupelnie odmienny obraz.Nie byli od konca i zachowywali sie skandalicznie wiec czemu sie dziwic.Pisze sie bzdury, cos co jest szumne i przyniesie rozglos. Zycze temu miastu wiecej takich katechez.I troche wiecej dobrze rozumianej wolnosci i rozumu. Mysle ze aby uksztaltowac jakas opinie trzeba znac prawde a wczoraj tak wlasnie w duchu prawdy, troski i miłości zostalo wszytko przedstawine.zgadzam sie z tymi tresciami i popieram. Bede uczestniczyc w kolejnych katechezach bo wazne jest by nie karmic sie w zyciu tylko tania sensacja sensacja ale tym co logiczne i prawdziwe. Pozdrawiam organizatoro i pomyslodawcow. Ludzie jesli wy kupujecie i karmicie sie takim szmelcem to wspolczuje.Pozdrawiam Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczestnik Re: Kontrowersyjne spotkanie w UMCS IP: *.lublin.mm.pl 28.02.06, 13:32 Ten artykul to szmelc i zaluje ze to czytalam. Ale uczestniczylam wczoraj w katechezie a ci co to pisali chyba byli na innym spotkaniu jak wynika z zupelnie abstrakcyjnej treści. Ludzie toche wiecej miłosci..... Odpowiedz Link Zgłoś
verbaveritatis Re: Kontrowersyjne spotkanie w UMCS 28.02.06, 13:40 Pierwsza uczelnia założona kilkadziesiat kilometrów od linii frontu przez Polski Komitet Wyzwolenia Narodowego na jesieni 1944 roku w Lublinie osiąga dno intelektualne. Wstydem jest dzisiaj wykladanie na UMCS. Gratulacje dla Pana Rektora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TiRo Re: Kontrowersyjne spotkanie w UMCS IP: *.tell.pl 28.02.06, 15:31 Witam Z tego co przeczytałem wynika jedno, swiat dzieli sie na trzy spoleczenstwa: 1. Fanatyzm typu: Faszyzm (miły pan Hilter rozwinął kraj w sposób zadziwiająco szybki i godny naśladownictwa, choc cele nie bardzo odpowiednie), Stalinizm (wielki Stalin ktory doprowadzil do tego ze kazdy zaiwanial dla dobra innych), Radiomariowizm (kochany Rydzyk i jego naśladowcy, ktory zamiast rozdawac biednym to zabiera im ostatni grosz w imie wiary tak ze tego nie widzą). Każdy wspaniałymi i skutecznymi metodami propagandowymi wciska w umysły słabego elementu społeczeństwa wiare w cuda, każdy to robi w sposób godny podziwu, choć myślę że historia to określi jako kolejne masowe ogłupienie, omamienie. Moze wróćmy do palenia czarownic ??? Gdzie nasze zrozumienie??? 2 to ci zagubieni ktorzy nie maja swojego miejsca i nie wiedza czy to swiat dla nich czy nie ... nie popieram zboczen, ale innosc to nie zboczenia. Nic nie mam do ludzi "innych" choc ta innosc jest tak mała ze nie powinna byc wogole postrzegana, niestety nasza reakcja jest tak kontrowersyjna ze zaczynam sie zastanawiac czy przy narodzinach nie powinno sie juz klasyfikowac: Komora gazowa kontra Wierzacy (katolik czy innowiercy, obojetnie w zaleznosci od kraju). I gdzie tu ludzkie traktowanie? Moze w biblii zapisac zmiane: "Kto jest bez winy niech 1 kamien rzuci" na "rzuc kamieniem pierwszy bo inaczej ciebie to spotka" albo "ukamieniuj wszystkich ktorzy inaczej mysla niz ty" albo "bierz przyklad z terrorystów, zabij niewinnych, bo lepiej wine zrzucic na innych" ... itd 3. to inteligencja ktora widzi co sie dzieje z motlochem... ale nic nie robi, poniewaz nie razi ich innosc, i nie razi gloopota grupy pierwszej(latwo nimi sterowac, i oby ich wiecej bylo). Wykorzystują to w celach własnych dobrze postrzeganych interesów. niestety z przykroscia musze sie przyznac do przynaleznosci w ostatniej grupie... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulek Re: Kontrowersyjne spotkanie w UMCS IP: *.lublin.mm.pl 28.02.06, 16:32 Skromny jesteś:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan niedouczona IP: *.lodz.mm.pl 28.02.06, 16:03 P. dr Kozak należałoby odebrać dyplom za takie androny! Odpowiedz Link Zgłoś
gorby4 Re: niedouczona 28.02.06, 17:12 Kapłan ukrył wibrator Wojciech Jurczak, Andrzej Rozenek 28-02-2006, ostatnia aktualizacja 28-02-2006 17:03 Proboszcz z miejscowości Banie wylądował w szpitalu. Trzeba mu było chirurgicznie usunąć wibrator z odbytu. Ksiądz Zdzisław T. od trzech lat pełni posługę w Baniach. Nie zyskał sobie specjalnej sympatii. Ludzie mieli pretensje, że wyniosły i pazerny. Teraz jest pośmiewiskiem całej gminy. Piękny zabytkowy kościół w Baniach zastaliśmy zamknięty na cztery spusty. Plebania leży po drugiej stronie ulicy. Przy drzwiach cztery dzwonki, bez opisu. Naciskamy wszystkie po kolei. Po dłuższym czasie otwiera 70-letnia gospodyni: – Ja tam nic nie wiem, jestem tu na zastępstwie od dwóch dni. – A ksiądz proboszcz? – Na urlopie. – Nieszczęście mu się przydarzyło? – Coś tam słyszałam, ale nic nie powiem. Na przykościelnym murku dwóch gości konsumuje drugie śniadanie. – Tak było. Maluchem go ktoś zawiózł o drugiej w nocy do Gryfina. A naje..y był jak bela. – To ksiądz proboszcz z tych, co wolą chłopców? – A uchowaj Boże! Porządny z niego jebaka. Mówią, że z jedną nauczycielką to go straż leśna złapała. I mandat chcieli wlepić. Zwierzynę gorszył? Mieszkańcy Bań nie żałują dobrodzieja. Kilkoro z nich martwiło się, czy aby na pewno zostanie odwołany. – No bo jak on teraz będzie dzieci w gimnazjum religii nauczał? – pyta oburzona pani w średnim wieku. Młodzież ma ubaw po pachy. Zdradza nową ksywę klechy: Shakin Zdzisio. Jedziemy do szpitala w Gryfinie. Dyrektor szpitala na urlopie, ordynator chirurgii też. Wakacje. Lekarze z gryfińskiego szpitala nie chcą nic mówić. Obowiązuje ich tajemnica zawodowa. Nieoficjalnie dowiadujemy się, że po wyjęciu z księżego odbytu rozweselacz jeszcze wibrował. Nie możemy się oprzeć skojarzeniom z reklamą baterii, na której różowe króliczki-zabawki grają niestrudzenie w futbol... Ksiądz po operacyjnym usunięciu wibratora został zabrany przez biskupa. Prawdopodobnie, żeby wrócił do parafii i swoją obecnością zadał kłam rodzącym się plotkom. Okazało się to dla niego zgubne. W czasie demonstracyjnej przechadzki po Baniach dobrodziej pochylił się i... założone mu w tyłku szwy puściły. Znowu trafił na stół chirurgiczny. – Tak, takie przypadki się zdarzają – śmieje się emerytowany chirurg ze Szczecina – pamiętam pewnego pac-jenta, który zaspokajał się za pomocą lewarka od zmiany biegów w dużym Fiacie. Tak się biedaczysko zapamiętał, że doprowadził do odkręcenia ozdobnej gałki, która pozostała w jelicie. Nie koniec na tym. Wstydził się iść do lekarza, wymyślił więc, że nadzieje się na powrót na lewarek i wkręci gałkę na swoje miejsce. Zrobił to tak nieudolnie, że przebił jelito w trzech miejscach. Mało brakowało, a zszedłby z tego świata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Kontrowersyjne spotkanie w UMCS IP: *.pcmedia.com.pl / 80.55.145.* 28.02.06, 16:34 Po co więc mówi się o resocjalizacji przestępców;skłonność do bandytyzmu to tez nie jest choroba.A swoją drogą to są środowiska, które do KOŃCA nazywać będą białe czarnym i na odwrót. Podziwiam organizatorów i to, że im sie chce rozmawiać. A teraz bardziej wulgarnie: "super sprawa np. dwóch facetów bawiących sie swoimi penisami!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: Kontrowersyjne spotkanie w UMCS IP: *.czuby.pl 28.02.06, 17:13 Nie mogę nic powiedzieć z punktu widzenia medycznego, bo się na tym nie znam, jedynie słyszałem, że w środowisku medycznym sa różne głosy dotyczące homoseksualizmu. O tym, czy jest on wyleczalny, myślę że wiele mogą powiedzieć członkowie lubelskiej grupy "Odwaga", a oto adres: www.odwaga.oaza.org.pl/homepage.html Zapraszam do poczytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutzek A od kiedy to... IP: *.escom.net.pl 28.02.06, 17:24 ... księża są autorytetami w dziedzinie seksuologii, psychologii, psychiatrii??? Żałosna witryna, nie mająca nic wspólnego z nauką, opierająca się na dogmatach kościelnych i nieracjonalnych przesłankach kościoła katolickiego. Odradzam!!!, chyba że wierzycie w XXI wieczne szamaństwo. lutzek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutzek Śmiać mi się chce... IP: *.escom.net.pl 28.02.06, 17:30 Oto literatura, którą proponuje "Odwaga". Proponuję zwrócić uwagę na wydawców: --------- "Homoseksualizm i nadzieja. Oświadczenie Katolickiego Stowarzyszenia Lekarzy USA", Wydawnictwo Światło-Życie, Kraków 2004. --------- M. Kożuch, B. Badura, "Nie musisz być homoseksualistą", POMOC - Wydawnictwo Misjonarzy Krwi Chrystusa, 2004. --------- Richard Cohen, psychoterapeuta i autor książki "Wyjść na prostą. Rozumienie i uzdrawianie homoseksualizmu". Spotkanie w auli Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego, 22.10.2002 r. --------- Richard Cohen, M.A., "Wyjść na prostą. Rozumienie i uzdrawianie homoseksualizmu", Wydawnictwo "Światło-Życie", Kraków 2005. --------- "Wyzwolenie w Chrystusie jako zasada działań pastoralnych wobec osób o orientacji homoseksualnej - Materiały z warsztatów dla osób pomagających. Lublin 26-28 października 2001 r.", Krościenko 2002. --------- "Wyzwolenie w Chrystusie jako zasada działań pastoralnych wobec osób o orientacji homoseksualnej - II. Materiały z Drugiej Konferencji Międzynarodowej, Lublin-Dąbrowica, 20-22 października 2000 r.", Krościenko 2001. --------- "Wyzwolenie w Chrystusie jako zasada działań pastoralnych wobec osób o orientacji homoseksualnej. Materiały z Konferencji Międzynarodowej, Lublin-Dąbrowica, 22-24 października 1999 r.", Krościenko 2000. --------- Żadnej naukowości, tylko kościelne bredzenie o "...wyzwoleniu w Chrystusie...". Same wydawnictwa katolickie, żadnego świeckiego (ciekawe dlaczego, prawda???). Ja bym sobie baaaaaaardzo życzył, by kościół nie próbował zabawiać się w nieuprawnionego psychoterapeutę, który leczy wiarą, zamiast metodami uznanymi przez specjalistów za wynikające z dorobku nauki: medycyny, psychologii czy seksuologii. lutzek Odpowiedz Link Zgłoś
grant156 tam są najwieksi eksperci... 28.02.06, 18:11 Powiem Ci wiecej,Kościół posiada wybitnych specjalistów w dziedzinie...życia seksualnego, antykoncepcji, skuteczności działania prezerwatyw przeciw HIV, kiedys znał najlepiej jedyne słuszne prawdy astronomii i ewolucji.Zwykle zdania uczonych są w tych kwestiach podzielone, tzn. kościelni naukowcy maja swoje zdanie a reszta swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Re: Śmiać mi się chce... 28.02.06, 22:28 KK w podobny sposob leczyl onanizm, ktory uwazali za chorobe tez jeszcze w XX wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek.siekiera Hej,pedzie!!! Tu jest literatura jak was LECZYĆ IP: *.athome235.wau.nl 28.02.06, 21:31 Pewnie większości przyjdzie z trudnością przebrnięcie przez język angielski, ale jak poprosicie jakiegos wykształconego heteroseksualistę o pomoc w powrocie na drogę normalności, to wam z pewnością pomoże ;) Skrócone wyniki badań ze strony internetowej uniwersytetu w Kleuven w Belgii są tu: med.kuleuven.be/ifsw/vvs/postnuke/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=172&mode=thread&order=0&thold=0 Pełny artykuł jest opublikowany: Robert L. Spitzer (2003) Archives of Sexual Behavior 32 (5): 403-417. Tu opis badań nad leczeniem homoseksualistów w Stanach: www.helping-people.info/articles/straight_talk.htmoraz psychology.ucdavis.edu/rainbow/html/facts_changing.html A jak ktoś potrzebuje więcej wiedzy, to może pogmerać na stronach National Association for Research & Therapy of Homosexuality www.narth.com/index.html Zresztą od materiałów na temat skutecznego leczenia pedziów net aż puchnie ;) Ja wiem, że to wszystko po angielsku, ale tylko w zapyziałej pseudointeligenckiej części społeczeństwa polskiego pokutuje rozpowszechniany przez wybiórczą i pedałów pogląd, że homoseksualizmu się nie leczy. LECZY się i to jeszcze jak skutecznie! U mnie w Holandii wiele się o tym mówi, a najbardziej znany lekarz ma ponad 2500 wyleczonych pedziów na koncie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Spieprzaj maniek razem z siekera i lecz sie sam! 28.02.06, 22:27 Jestes wyleczony, ze tak duzo wiesz i mianujesz sie znawca "terapii homoseksualistow"?Zastanow sie nad soba, skad w Tobie bierze sie taka nienawisc do "pedziow"?To nie jest bez przyczyny. Zaburzenia osobowosci na pewno mozna leczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek.siekiera hehe,angielski text poza zasięgiem pojmowania? ;) IP: *.athome235.wau.nl 01.03.06, 00:41 jak się dupku jest zapyziałym pseudointelektualistą ze wschodu, to słowem pisanym w miedzynarodowym języku nauki do ciebie się nie dotrze? ;) Nie możesz zaprzeczyć wynikom badań zachodnich (zresztą pewnie nie jesteś w stanie ich przeczytać), więc najlepiej zaatakować mnie personalnie? buahaha, jakie to typowe dla pedałów... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja.borgia1 chcesz leczyć?proszę bardzo.. 28.02.06, 22:32 Tu masz b. fachowy artykuł jak; www.dlajezusa.org.pl/dj/content/view/266/99/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek.siekiera nie jestem babtystą IP: *.athome235.wau.nl 01.03.06, 00:43 tak samo jak nie jestem pedałem, świadkiem jechowy ani żydem. Za to jestem inżynierem i trafia do mnie ścisły język nauki. Do którego linki zapodałem powyzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutzek Ty jesteś inżynierem? ... IP: *.escom.net.pl 01.03.06, 02:32 ... Z tonu Twoich wypowiedzi nędzarzu można wywnioskować najwyżej to, że... dyplom kupiłeś na targu. Jesteś ignorantem, jakich mało tutaj na Forum. lutzek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek.siekiera hehe, zazdrość skręca ? ;) IP: *.athome235.wau.nl 01.03.06, 07:36 Trzeba być zapewne tępym pedałem,żeby wnioskować, iż w Holandii powszechnie funkcjonuje jak w Polsce rynek lewych dokumentów... ;) ale skoro wyobrażasz sobie, że homoseksualizmu nie mozna leczyć, to równie prawdziwe są zapewne twoje wyobrażenia na temat rynku pracy specjalistów za Zachodzie ;))) Ja wiem, że blisko nie jest, ale wybierz się kiedyś może za inną granicę niż białoruską ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutzek I co tu komentować... IP: *.escom.net.pl 01.03.06, 11:30 ... musiałbym wejść w rurkę odpływową w podłodze łazienki, by złapać Twój poziom. I taka gnida jak Ty mieszka w tak szanującym prawa jednostki kraju jakim jest Holandia... nakazałbym przymusową ekstradycję takiego troglodyty jak Ty. bez pozdrowień i bez odbioru trollu lutzek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek.siekiera spadaj buraku pod lubelski dworzec PKP IP: *.athome235.wau.nl 01.03.06, 13:19 szukać partnerów chętnych na numerek w szalecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutzek Wydaje Ci się to błyskotliwe co napisałeś??? IP: *.escom.net.pl 01.03.06, 16:29 Daj proszę jeszcze popis swoich możliwości, bo nudno tu bez Twojego prostactwa, homofobii i zarozumialstwa. Na marginesie: schowałeś się za proxy i udajesz Holendra??? :) :) :) Żałość. EOT (mam nadzieję, że wiesz co oznacza ten skrót) lutzek PS. Pewnie Cię zawiodę, ale... od dawna nie mieszkam w Lublinie łosiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falcon Re: nie jestem "babtystą" IP: 129.81.192.* 01.03.06, 20:07 Nie istnieje cos takiego jak "babtysta" (chodzi tu o baptystow zapewne)... p.S. Piszesz "siekiero", ze nie jestes "pedalem, swiadkiem Jehowy ani zydem". Moze podasz kto jeszcze pozostaje poza Twoim (bardzo mizernym...) marginesem tolerancji? O ile - oczywiscie - pojecie tolerancji nie jest ci calkowicie obce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek.siekiera Re: nie jestem "babtystą" IP: *.athome235.wau.nl 02.03.06, 00:25 zdziwiłbyś się, jak duży jest mój margines tolerancji ;) Lubię żydów i cenię ich kulturę. W przeciwieństwie do arabów, których nie cierpię, bo ich zbyt dobrze poznałem. Ich stosunek do naszej cywilizacji, kobiet i europejskich wartości. Mierzi mnie za to jazgotliwe obnoszenie się z pedalstwem. Przykładowo jesli ten żałosny lutzek chce dawać d..y - niech to robi w zaciszu swojego domu czy dworcowego szaletu - ale niech nie obnosi się z dumą na forum, iż lubuje babrać się w kale partnera. Bo co to kogo obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rektor to chyba mamy KUMCS IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 01.03.06, 06:10 KU>>>>WA to chyba juz jest KUMCS czyli katolicki .Chory narod chory kraj dzieki ze jestem daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiadz ksieza pedaly IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 01.03.06, 06:24 niech sie tym na Kulu zajma w swoich szeregach maja ich wielu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: ksieza pedaly IP: *.lublin.mm.pl 01.03.06, 13:19 a co któregoś poderwałeś??? Odpowiedz Link Zgłoś
misiekka Niektorzy jak byli, tak dalej sa poje..i. 01.03.06, 10:07 Ta wspolnote powinno sie leczyc. Z nienawisci do blizniego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypisuar te porąbane klechy powinni siebieleczyć !!! IP: 217.17.33.* 01.03.06, 16:49 to jakieś klechowskie ćpuny i wariaty !!!! wstyd pseudokatolicy "miłosierni" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A gdzie był rektor Re: Kontrowersyjne spotkanie w UMCS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 17:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falcon Re: Dokad zmierza UMCS? IP: 129.81.192.* 01.03.06, 20:16 Widac coraz bardziej dobitnie, ze obecny rektor UMCS-u nie traktuje wszystkich opcji i pogladow jednakowo. Po prostu - jednych sie cenzuruje, innych sie (calkiem otwarcie) popiera... p.S. Przyznam, ze spodziewalem sie czegos wiecej (dla tej uczelni, jej miejsca i poziomu) po ostatnich wyborach wladz UMCS-u. Niestety - znow zawiodlem sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTYPEDE do falcona( brawo maniek siekierka !!!) IP: *.net81-67-216.noos.fr 02.03.06, 10:06 Co ty wiesz na temat tolerancji? wg ciebie akceptowac byle czego to tolerancja ? czy chcesz czy nie nasza kultura i nie chodzi tu tylko o religie ma podloze chrzescijanskie , pewnie chcialbys jak na zachodzie zeby papierz oglosil pieprzcie sie na lewo i prawo, pedalstwo to rzecz naturalna , zabijajcie nienarodzone dzieci itd; Ci ktorzy mysla jak ty sa oczywiscie tolerancyjni? To Kosciol bo broni swoich wartosci od 2 tysiecy lat i jest im wierny jest nienormalny i w imie waszej tolerancji ma wszystko zmienic tak zeby bylo wygodnie .Oczekiwania gazety wyborczej ktora jest kalka zachodnich mediow szczegolnie francuskich ,ze ludzie beda myslec jak stado baranow pod plaszczykiem tolerancji sa zludne. Ludzie ktorzy bronia prawdziwych wartosci beda dawac znac o sobie . Co wartosciowego jest w homoseksualizmie? 2.homosksualisci na zachodzie maja prawo do adopcji dzieci . Coz ,biedne dzieci bo nie trzeba byc katolikiem a tylko NORMALNYM zeby zadac sobie pytanie co takie dziecko ma powiedziec w szkole kolegom ze mieszka w domu z doma tatusiami albo z dwoma mamusiami ? tak sie sklada ze badan jeszcze nie ma na temat tej dewiacji tzn jakie slady pozostawi taka sytuacja na na dzieciach pozniej , ale falcon i inni powoluja sie czesto na badania wiec wszystko powinno byc ok ... Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Re: do falcona( brawo maniek siekierka !!!) 02.03.06, 12:14 "Adam i Ewa po opuszczeniu raju, otrzymali od Boga potomstwo. Urodziło im się dwóch synów: Kain i Abel. Kain, starszy - uprawiał rolę, Abel - młodszy był pasterzem trzód." Skoro wszyscy pochodzimy od Adama i Ewy, to znaczyteż , że jesteśmy potomkami Kaina i Abla? Jak oni to zrobili? I co na to nasze chrześcijańskie podłoże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Kto dal tytul doktora pani Kozak???? Rydzyk? IP: *.spray.net.pl 02.03.06, 00:53 Pani dr Agnieszka Kozak to mloda kobieta, swiezo po obronie pracy doktorskiej. Fascynujace jest, ze osoba pretendujaca do grona naukowcow opowiada bzdury obalone 20 lat temu przez autorytety, ktorym ta pani nie dorasta i nie dorosnie nigdy do piet. Zapewne na zajeciach tez takie fascynujace ciekawostki opowiada studentom, bo przeciez spelnia sie pedagogicznie (biedni studenci). Coz, miejmy nadzieje, ze CK (zainteresowani wiedza o co chodzi) zweryfikuje merytorycznosc wiedzy tej pani i habilitacji juz nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek.siekiera chciales chyba napisac CKP IP: *.wurnet.nl / *.wur.nl 02.03.06, 16:35 czyli Centralna Komisja Pedalska ;) na szczescie nie dozyjemy czasow, zeby w Polsce pedaly mialy jakis wiekszy wplyw na rzeczywistosc... ;) a w tym czasie rozrost populacji arabskiej na zachodzie spowoduje, ze jako wiekszosc za 2-3 pokolenia demokratycznie wprowadza sobie szariat i pedalizm bedzie karany tak jak sie to w islamie robi. Czyli kamieniowaniem. Hehe, juz widze te kolejki pedalow przed ambasadami Polski w celu ubiegania sie o azyl... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiekka Re: chciales chyba napisac CKP 02.03.06, 23:27 > czyli Centralna Komisja Pedalska ;) Interesujace - macie taka w Holandii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim z Lublina Re: Kto dal tytul doktora pani Kozak???? Rydzyk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 23:21 Rychu. Czy to Ty, ktorego nazywalismy "Gruby Rycho"? Jesli tak to wielki nam wstyd przyniosles. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Kontrowersyjne spotkanie w UMCS IP: *.chello.pl 02.03.06, 20:03 Wstyd mi jest za to miasto (Lublin). Sam jeztem gejem i takie teksty mnie cholernie wkur... Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Lew Starowicz,kandydat do Leninowskiej Nagrody 03.03.06, 10:40 Jeśli jest taki mundry to podtzymuje propozycję,aby od postepowej ludzkosci- pedałofilów,dostał postępową Nagrodę Leninowską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumcajs po co się odzywasz? IP: 62.233.189.* 03.03.06, 19:48 Takie teksty swiadczą o bezsilnosci i braku argumentów, skoro ich nie masz lepiej sie nie odzywaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falcon Re: Lew Starowicz,kandydat do Leninowskiej Nagrod IP: 129.81.192.* 03.03.06, 19:52 No dobrze "slaviku", juz dobrze... Czy dlugo musiales sie zastanawiac nad ta "Nagroda Leninowska"? A teraz, ubierz nowy dresik i wyjdz przewietrzyc zbytnio rozgrzana glowke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smieszek ten UMCS to niedzielna ,przyparafialna szkółka IP: *.chello.pl 10.03.06, 18:33 -- kronikatygodnia.pl/tekst.php?dz=3&abcd=848 Odpowiedz Link Zgłoś