pepperoni78 28.11.02, 12:47 ... dla nielubiących mnie. Mniej więcej do połowy grudnia nie będę miał dostępu do sieci, a jeśli będę miał, to ograniczony czasowo. Więc... na wszelki wypadek - Wesołych Świąt. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_z Re: Dobra nowina... 28.11.02, 13:06 Ale dlaczego??? Wieeeeelka szkoda:((((((( A może gdzieś wyjeżdżasz??? A może będziesz zakuwać?????;) :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Dobra nowina... 28.11.02, 13:29 słusznie pepperoni obawiasz się. Mógłby ktoś nie lubiący Cię posłużyć się na pożegnanie cytatem słów Twoich z jednego z wątków. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Wesolych Swiat pepperoni. (nt) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.02, 14:08 Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Dobra nowina... 28.11.02, 14:11 oj, przeczytałam, najpierw "od połowy" i se myslę, co się ludzie podniecają...:) A tak, to z tego co naprędce zdążyłam zauważyć, spadnie liczba wpisywanych tu postów o jakieś 70%:) Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Dobra nowina... 28.11.02, 14:46 No to niedługo lubelskie forum zniknie!!! :(((( W każdym razie Pepe Weeeeeeeeeeesołych Świąt!!!! Smacznej choinki i świecących prezentów i wielkiego karpia!!! Pozdrawiam!!! :) ps. chyba coś nie tak ale niech bedzie!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: Dobra nowina... 28.11.02, 15:28 A co ty tak wszelkowypadkowego tylko na święta pozdrawiasz, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Dobra nowina... IP: *.it-net.pl 29.11.02, 10:51 Dobrych nowin nigdy nie zadużo, dzięki za nią, życzę pomyślności w doskonaleniu się, ale wracaj , bo z kim będziemy polemizować, a może już nie będziemy? Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Dobra nowina... 01.12.02, 16:33 Nie jest źle: 25000 beze mnie ;) Chyba przedłużę sobie ten przymusowy urlop bez sieci. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Re: Dobra nowina... IP: w3cache:* / 192.168.0.* 01.12.02, 17:05 Mam nadzieję że po dwóch tygodniach nieobecności, twoja aktywność na forum wzrośnie dwukrotnie... Również życzę WESOOOŁYCH ŚWIĄĄĄĄĄT! Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Dobra nowina... 01.12.02, 17:31 No, no!:;) Pepperoni, a możesz odpowiedzieć na moje pytanie, dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Dobra nowina... 03.12.02, 11:21 Już odpowiadam dlaczego. W tej chwili nie mam w domu dostępu do sieci a w pracy nie zawsze jest czas, żeby zbyt aktywnie udzielać się. Więc na razie jest jak jest. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Właśnie, dlaczego starym zwyczajem nie ząłozono 01.12.02, 19:05 osobnego wątka do świętowania z okazji 25 000??????????? Ech, tradycja w narodzie i te sprawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Właśnie, dlaczego starym zwyczajem nie ząłozo IP: *.proxy.aol.com 01.12.02, 19:34 ronja napisała: > osobnego wątka do świętowania z okazji 25 000??????????? > Ech, tradycja w narodzie i te sprawy:) Ronju! Czekalismy na Ciebie ze to zrobisz;)))) Pozdr.kd. Odpowiedz Link Zgłoś