Dodaj do ulubionych

A Małysz skacze.....

07.12.02, 10:21
No lubie tego goscia, lubie go ogladac, jak zreszta polowa Polski. Dzis bede
mu dopingowal rowniez.
Malysz !!!!!
pozdr. hm`
Obserwuj wątek
    • pepperoni78 Re: A Małysz skacze..... 08.12.02, 17:36
      Też mu kibicuję. Dziś zajął szóste miejsce. Gratulacje Panie Adamie. Jesteśmy
      dumni. Mam nadzieję, ze ubiegłotygodniowy sukces Bachledy to coś więcej niż
      tylko kwestia przypadku. Dwóch Polaków w pierwszej dwudziestce - oby tak dalej.
    • hm` Re: A Małysz skacze..... 23.12.02, 09:58
      To jednak juz nie to samo, skacze zdecydowanie gorzej niz w poprzednich
      sezonach... To juz nie to samo, ale nadal lubie go ogladac.
      pozdr. hm`
      • pepperoni78 Re: A Małysz skacze..... 23.12.02, 10:22
        Małysz skacze tak jak skakał. To pozostali skaczą lepiej. ;)
        • lodbrok Re: A Małysz skacze..... 23.12.02, 11:08

Niestety nie skacze tak jak skakał. Nie jest tak regularny w obu skokach jak to
          było dawniej. I brak tej regularności odbija sie na wynikach....
          Każdy wyjątek kompromituje regułę
          • hm` Re: A Małysz skacze..... 19.01.03, 16:17
            Dwa razy trzeci w Zakopcu, jakis postep jest, ale to juz nie to samo, nie to
            samo..
            Dzis Malysz to niemal stary wyjadacz wsrod skoczkow, ktory zdobyl prawie
            wszystko, to juz kolejny mistrz, a nie ktos, kto wyskoczyl nagle i bil
            wszystkich na glowe.
            pozdr. hm`
            • pepperoni78 Re: A Małysz skacze..... 19.01.03, 18:10
              Przyznam, że zrobio mi się szkoda Marcina Bachledy. Widać, że chłopak stara się.
              Rok temu nikt o nim nie słyszał, a teraz, nie licząc Małysza, jako jedyny z
              Polaków kwalifikuje się do drugiej serii. Trzymam kciuki Marcin, Trzymam kciuki.
              • hm` W sprawie sygnaturki.... 19.01.03, 18:19
                hm, no coz, bedac w Paryzu, poszedlem jak sobie zaplanowalem na grob tego,
                ktory spiewal slowa Twojej sygnaturki.
                Spelnil sie tez moj sen z lat dziecinnych... tzn kilka krokow od grobu....
                powiem tylko, ze dopiero POlicja wyprosila nas ze cmentarza. ;]

pozdr. hm`

P.S.
                Nie wiedzialem, ze sluchasz tegoz pana.
                • pepperoni78 Re: W sprawie sygnaturki.... 19.01.03, 20:32
                  Ale słuchanie tego pana chyba nie jest przestępstwem?? ;)
                  • Gość: Grendel Re: W sprawie Małysza i... IP: *.swit.futuro.pl / *.swit.futuro.pl 19.01.03, 22:37
                    Cieszę się z dobrych dwóch występów Małysza ale martwi mnie jedno. Otóż to, że
                    nie ma on w Polsce godnych następców. Słabo pokazała sie reszta Polaków w
                    Zakopanem. Bachleda miał wypadek, racja, ale wydaje mi się że i tak by niczego
                    nie zwojował.

PS. Kim jest ten pan?
                    • Gość: hm` Re: W sprawie Małysza i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.03, 23:44
                      Ten pan to James D. Morison. ;]
                      pozdr. hm`
                      • pepperoni78 Re: W sprawie Małysza i... 20.01.03, 10:26
                        Bardziej znany jako Jimmy ;) Ze sportem ma raczej niewiele wspólnego.
                        • pepperoni78 Re: W sprawie Małysza i... 23.01.03, 20:22
                          Dziś Adaś był 5. Ale za to w klasyfikacji generalnej jest 2. A mój idol -
                          Marcin Bachleda był dziś 20. Mówcie o nim co chcecie, a ja i tak wiem, że będą
                          z niego ludzie. Wspomnicie kiedyś moje słowa. ;)
                          • hm` Hakuba, miejsce nr 5. 23.01.03, 20:35
                            POzyjem uwidzim. Nie widzialem skokow, wiesz dlaczego.....
                            A Malysz..hm, moze i zdobedzie Puchar Świata, ale w mistrzostwach, raczej
                            nie zdobedzie medalu, niemal wszyscy najlepsi teraz, pilnie trenuja, a nie sa w
                            Japonii.
                            Przyszlosc pokaze, czy to byl blad czy nie.
                            pozdr. hm`
                            • pepperoni78 Re: Hakuba, miejsce nr 5. 24.01.03, 11:21
                              hm` napisał:

> POzyjem uwidzim. Nie widzialem skokow, wiesz dlaczego.....
                              > A Malysz..hm, moze i zdobedzie Puchar Świata, ale w mistrzostwach, raczej
                              > nie zdobedzie medalu, niemal wszyscy najlepsi teraz, pilnie trenuja, a nie sa
                              w
                              >
                              > Japonii.
                              > Przyszlosc pokaze, czy to byl blad czy nie.
                              > pozdr. hm`

Mam nadzieję, że Apoloniusz wie co robi ;)
                              • lodbrok Re: Hakuba, miejsce nr 5. 24.01.03, 14:57
                                Niestety nie mam najlepszego zdania o umiejętnościach trenerskich Pola. Oprócz
                                Małysza, nikt nie skacze lepiej, zaryzykowalbym twierdzenie, że jest jeszcze
                                gorzej. Chlopaki popelniaja potworne błędy techniczne a do tego siadają
                                psychicznie. A Bachleda? Jesli w przyszlym sezonie nie okrzepnie na poziomie
                                pierwszej trzydziestki to juz nic z niego nie będzie. Zobaczcie jak skaczą
                                kilkunastoletni Austriacy, Finowie i Norwegowie. Oczywiscie zawodnik pokroju
                                Malysza nie rodzi sie codziennie, ale u nas za nim nie ma nikogo... Na dzień
                                dzisiejszy nie ma.
    • Gość: hm` Saporro cz. I, miejsce nr 6. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.03, 12:42
      Hm, no coz, jeden skok cieniutki, a drugi bardzo dobry, nadal wahania....brak
      stabilizacji. Cieszy fakt, ze nadrabia co konkurs, niewiele bo niewiele, ale
      zawsze do Ahonena.
      No i postawa Bachledy ;]]]]]]].
      pozdr. hm`
      • pepperoni78 Re: Saporro cz. I, miejsce nr 6. 25.01.03, 18:45
        Już sobie nastawiłem budzik i będę kibicował. Zaraz telefon do
        Adasia: "Postaraj się stary, wynagrodzić mi to poświęcenie". po skokach na
        chwilkę do łóżeczka po raz drugi. A na 9.30 na zajęcia :/ Ale czego się nie
        robi Dla Adasia i Marcina ;)
        • pepperoni78 Saporro cz. II, miejsce nr 6. 26.01.03, 10:17
          Bachleda był 21. Opłacało się nie spać ;)
          • Gość: hm` Re: Saporro cz. II, miejsce nr 6. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.03, 18:02
            Ahonena Malysz lyknie, a Malysza lyknie Widholz(jakkolwiek sie pisze jego
            nazwisko). A w ostatecznym rozrachunku tego ostatniego wyprzedzi Sven.
            Malysz skacze cieniutko. To nie to, Bachleda widac, ze ma potencjal.
            pozdr. hm`
            • pepperoni78 Bad Mittendorf I 01.02.03, 15:58
              Trzecie miejsce. W klasyfikacji generalnej na drugim.
              • Gość: hm` Re: Bad Mittendorf I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.03, 16:25
                Bylo naprawde niezle, co ma byc to bedzie.
                pozdr. hm`
    • Gość: hm` Re: A Małysz skacze.....Oslo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 10:12
      Nastroje i wiara w Malysza po mistrzostwach sie poprawily, utwierdzil w
      przekonaniu, ze moze on w cuglach wygrac PŚ, konkurs wczorajszy druzynowy.
      Jak obstawiam dzis?? Tylko zwyciestwo!
      pozdr. hm`
      • Gość: Ciupazka Re: A Małysz skacze.....Oslo. IP: *.it-net.pl 09.03.03, 21:37
        No i co? hm`zaczął wątek słowami: " nie lubię tego gościa...", ale kiedy
        Adam MAŁYSZ zdobywa po raz trzeci Puchar Świata to zaczyna się go lubić? Moim
        zdaniem te skoki ma fenomenalne i równo kładzie na łopatki przeciwników.
        Skromny, wielki sportowiec, godnie reprezentujący Polskę. Osobiście podziwiam
        go, szanuję i lubię patrzeć na jego gębusię w odróżnieniu od innych gęb na
        świeczniku.
        • pepperoni78 Re: A Małysz skacze.....Oslo. 12.03.03, 08:39
          Ciupazko, ale hm` napisał "No lubię tego gościa", tylko po no przecinka
          zabrakło ;)
          • Gość: hm` Re: A Małysz skacze.....Oslo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.03, 21:57
            Hm, polonisto....nie wytykaj mi tu jakis wydumanych bledow interpukcyjnych. A
            co do Ciupazki, to jak jest kazdy widzi, wiec nie chcialo mi sie komentowac.
            pozdr. hm`
            • pepperoni78 Re: A Małysz skacze.....Oslo. 13.03.03, 08:34
              Stań w obronie takiego to jeszcze w podzięce po nosie oberwiesz... :-/
              • Gość: hm` Re: A Małysz skacze.....Oslo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.03, 09:13
                hm` wrocil chwile przed wtedy z cwiczen. Nie wie co pisal.. ;]
                pozdr. hm`
    • pepperoni78 Puchar Świata po raz 3 21.03.03, 10:59
      Zdobędzie?? Ja jestem optymistą.
      • pepperoni78 Re: Puchar Świata po raz 3 24.03.03, 10:57
        I słowo ciałem się stało.
        • Gość: hm` Dziwny to byl sezon... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.03, 19:56
          Poczatek dosc dobry, potem caly czas przecietnosc, a koncowka tak
          nieoczekiwana, albi oczekiwana, ale w marzeniach...
          Koniec i kropka...najdluzszego watku na Sporcie w Lublinie, ktory do tej pory
          nie zostal w Rankingu Peppe uwzgledniony...no, ale to tak na marginesie.
          pozdr. hm`
          • pepperoni78 Re: Dziwny to byl sezon... 24.03.03, 21:12
            Ten wątek ma 30 parę postów. Najkrótszy (pozycja 20) z rankingu ma jeśli mnie
            pamięć nie myli chyba 84. Więc będziemy musieli poczekać do następnego sezonu z
            tym wątkiem. No, chyba, że w ciągu roku Małysz da nam jakieś powody do zajęcia
            się jego osobą ;)
            • hm` Re: Dziwny to byl sezon... 24.03.03, 22:01
              Pepperoni, ale to jest osobna kategoria...To jest, musisz to przyznac,
              najdluzszy watek na podforum sportowym na forum Lublin. ;] To osobna kategoria,
              inny wymiar, jak to, ze Malysz moglby wygrac po raz 4 generalna klasyfikacje
              pucharu swiata....
              Jak sam widzisz, powyzsze wskazuja jednoznacznie, trza powiedziec, ze ten
              watek jest najdluzszy na podforum sportowym, forum Lublin. Taki aneks do
              rankingu Twojego moglby powstac. Zreszta i tak Grendel, w swoim RAF-ie nie
              bierze pod uwage postow jakie zamieszczamy tutaj......a wiec nie tylko ja
              tweirdze, ze watki i posty zamieszczone tutaj sa jakby czyms innym, niz na
              forum ogolnym.
              pozdr. pragnacy postawic na swoim hm`.
              • Gość: Ciupazka Re: Dziwny ten hm`.... IP: *.it-net.pl 26.03.03, 12:46
                Diwnie go nie lubię ... mam i ja prawo mu dokuczyć czasami...Po nim spływa ,
                jak po kaczce...
                • Gość: hm` Re: Dziwny ten hm`.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 14:48
                  No to dokuczaj z klasa, bo dokuczanie bez klasy jest takie jakies bezklasowe,
                  jak upupianie norwidowe, jak te kurzu pylki, co wnikaja nibywilki...
                  pozdr. hm`
                  • pepperoni78 Re: Dziwny ten hm`.... 30.03.03, 19:26
                    Gość portalu: hm` napisał(a):

> No to dokuczaj z klasa, bo dokuczanie bez klasy jest takie jakies
                    bezklasowe,
                    > jak upupianie norwidowe, jak te kurzu pylki, co wnikaja nibywilki...
                    > pozdr. hm`

Ale to chyba Gombrowicz upupiał ;)
                    • Gość: hm` Re: Dziwny ten hm`.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 21:55
                      Peppe nie chce mi sie teraz tlumaczyc dlaczego Norwida uzylem... Bosze co za
                      czasy by metafory tlumaczyc trzeba..
                      pozdr. hm`
    • pepperoni78 Re: A Małysz skacze..... 30.03.03, 14:37
      sport.wp.pl/wiadomosc.html?wid=746042&kat=1838&katn=Puchar+%B6wiata&widn=Letnie+GP+bez+Ma%B3ysza%21
    • pepperoni78 Chyba nic juz mnie nie zdziwi... 02.07.03, 20:14
      info.onet.pl/756940,14,1,0,120,686,item.html
    • pepperoni78 Re: A Małysz skacze..... 14.12.03, 19:44
      ..i skacze, cały czas skacze. I całkiem nieżle mu to idzie. Bachleda też
      spisuje się całkiem nieźle. Oby tak dalej. (A nawet lepiej)
    • pepperoni78 Re: A Małysz skacze..... 09.01.04, 11:12
      Mam nadzieję, że tylko przypadkiem pogorszenie się formy Małysza ma miejsce po
      rozwiązaniu umów przez Polski Związek Narciarski z jego fizjologiem i
      psychologiem...
      • Gość: hm` Re: A Małysz skacze..... IP: *.retwilan.pl / 217.153.156.* 10.01.04, 09:57
        Hm, oby to byl przypadek....bo jak nie, to naprawde trzeba pogratulowac.
        pozdr. hm`
        • ciupazka Re: A Małysz skacze..... 16.01.04, 02:44
          Widzę go w pierwszej dziesiątce, oby nas nie zawiódł.Hej! Kibicujemy!!!

ps.malysz.interia.pl/
          • hm` Re: A Małysz skacze..... 16.01.04, 10:56
            Hm, oby, oby pierwsza dziesiatka..... Bo jest jakos dziwnie ostatnio..
            pozdr. hm`
          • hm` Re: A Małysz skacze..... 16.01.04, 10:56
            Hm, oby, oby pierwsza dziesiatka..... Bo jest jakos dziwnie ostatnio..
            pozdr. hm`
    • hm` POWRÓT KRÓLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.01.04, 18:04
      Oby, oby!! jeszcze tylko druga seria skokow!!!!
      pozdr. hm`
      • ciupazka Re: POWRÓT KRÓLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.01.04, 10:31
        A jednak wiara czyni cuda...Gratulacje Adamowi Małyszowi należą się także od
        grajdoła Lublina. DZIĘKUJEMY!
        • Gość: Ciupazka Re: A Małysz skacze - PŚ 2005 IP: *.it-net.pl 09.11.04, 10:18
          Bilety już rozprowadzają. Komu, komu???

ps.malysz.interia.pl/news?inf=560226
          • hm` Poki co nie skacze.. ;] beztekstowo 26.11.04, 00:39

• ceper_pepper Re: Poki co nie skacze.. ;] beztekstowo 26.11.04, 17:20
              Zdobędzie czy nie zdobędzie?? Puchar mam na myśli. Bo jeśli chodzi o sportowca
              roku to tym razem ma dosyć poważną konkurencję ;)
              • hm` Re: Poki co nie skacze.. ;] 26.11.04, 22:48
                Nie zdobedzie. Nie tym razem, oby kilka razy w sezonie wygral. Tak przy okazji, watek ten ma prawie dwa lata, jak ten czas mija.... ;]]]] Mijaaaa czaaaaaaaas i kazdy z nas jest inny......lalalalala
                pozdr. hm` ;]]]]]]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka