hm` 07.12.02, 10:21 No lubie tego goscia, lubie go ogladac, jak zreszta polowa Polski. Dzis bede mu dopingowal rowniez. Malysz !!!!! pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepperoni78 Re: A Małysz skacze..... 08.12.02, 17:36 Też mu kibicuję. Dziś zajął szóste miejsce. Gratulacje Panie Adamie. Jesteśmy dumni. Mam nadzieję, ze ubiegłotygodniowy sukces Bachledy to coś więcej niż tylko kwestia przypadku. Dwóch Polaków w pierwszej dwudziestce - oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: A Małysz skacze..... 23.12.02, 09:58 To jednak juz nie to samo, skacze zdecydowanie gorzej niz w poprzednich sezonach... To juz nie to samo, ale nadal lubie go ogladac. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: A Małysz skacze..... 23.12.02, 10:22 Małysz skacze tak jak skakał. To pozostali skaczą lepiej. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: A Małysz skacze..... 23.12.02, 11:08 Niestety nie skacze tak jak skakał. Nie jest tak regularny w obu skokach jak to było dawniej. I brak tej regularności odbija sie na wynikach.... Każdy wyjątek kompromituje regułę Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: A Małysz skacze..... 19.01.03, 16:17 Dwa razy trzeci w Zakopcu, jakis postep jest, ale to juz nie to samo, nie to samo.. Dzis Malysz to niemal stary wyjadacz wsrod skoczkow, ktory zdobyl prawie wszystko, to juz kolejny mistrz, a nie ktos, kto wyskoczyl nagle i bil wszystkich na glowe. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: A Małysz skacze..... 19.01.03, 18:10 Przyznam, że zrobio mi się szkoda Marcina Bachledy. Widać, że chłopak stara się. Rok temu nikt o nim nie słyszał, a teraz, nie licząc Małysza, jako jedyny z Polaków kwalifikuje się do drugiej serii. Trzymam kciuki Marcin, Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
hm` W sprawie sygnaturki.... 19.01.03, 18:19 hm, no coz, bedac w Paryzu, poszedlem jak sobie zaplanowalem na grob tego, ktory spiewal slowa Twojej sygnaturki. Spelnil sie tez moj sen z lat dziecinnych... tzn kilka krokow od grobu.... powiem tylko, ze dopiero POlicja wyprosila nas ze cmentarza. ;] pozdr. hm` P.S. Nie wiedzialem, ze sluchasz tegoz pana. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: W sprawie sygnaturki.... 19.01.03, 20:32 Ale słuchanie tego pana chyba nie jest przestępstwem?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grendel Re: W sprawie Małysza i... IP: *.swit.futuro.pl / *.swit.futuro.pl 19.01.03, 22:37 Cieszę się z dobrych dwóch występów Małysza ale martwi mnie jedno. Otóż to, że nie ma on w Polsce godnych następców. Słabo pokazała sie reszta Polaków w Zakopanem. Bachleda miał wypadek, racja, ale wydaje mi się że i tak by niczego nie zwojował. PS. Kim jest ten pan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: W sprawie Małysza i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.03, 23:44 Ten pan to James D. Morison. ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: W sprawie Małysza i... 20.01.03, 10:26 Bardziej znany jako Jimmy ;) Ze sportem ma raczej niewiele wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: W sprawie Małysza i... 23.01.03, 20:22 Dziś Adaś był 5. Ale za to w klasyfikacji generalnej jest 2. A mój idol - Marcin Bachleda był dziś 20. Mówcie o nim co chcecie, a ja i tak wiem, że będą z niego ludzie. Wspomnicie kiedyś moje słowa. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Hakuba, miejsce nr 5. 23.01.03, 20:35 POzyjem uwidzim. Nie widzialem skokow, wiesz dlaczego..... A Malysz..hm, moze i zdobedzie Puchar Świata, ale w mistrzostwach, raczej nie zdobedzie medalu, niemal wszyscy najlepsi teraz, pilnie trenuja, a nie sa w Japonii. Przyszlosc pokaze, czy to byl blad czy nie. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Hakuba, miejsce nr 5. 24.01.03, 11:21 hm` napisał: > POzyjem uwidzim. Nie widzialem skokow, wiesz dlaczego..... > A Malysz..hm, moze i zdobedzie Puchar Świata, ale w mistrzostwach, raczej > nie zdobedzie medalu, niemal wszyscy najlepsi teraz, pilnie trenuja, a nie sa w > > Japonii. > Przyszlosc pokaze, czy to byl blad czy nie. > pozdr. hm` Mam nadzieję, że Apoloniusz wie co robi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Hakuba, miejsce nr 5. 24.01.03, 14:57 Niestety nie mam najlepszego zdania o umiejętnościach trenerskich Pola. Oprócz Małysza, nikt nie skacze lepiej, zaryzykowalbym twierdzenie, że jest jeszcze gorzej. Chlopaki popelniaja potworne błędy techniczne a do tego siadają psychicznie. A Bachleda? Jesli w przyszlym sezonie nie okrzepnie na poziomie pierwszej trzydziestki to juz nic z niego nie będzie. Zobaczcie jak skaczą kilkunastoletni Austriacy, Finowie i Norwegowie. Oczywiscie zawodnik pokroju Malysza nie rodzi sie codziennie, ale u nas za nim nie ma nikogo... Na dzień dzisiejszy nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Saporro cz. I, miejsce nr 6. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.03, 12:42 Hm, no coz, jeden skok cieniutki, a drugi bardzo dobry, nadal wahania....brak stabilizacji. Cieszy fakt, ze nadrabia co konkurs, niewiele bo niewiele, ale zawsze do Ahonena. No i postawa Bachledy ;]]]]]]]. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Saporro cz. I, miejsce nr 6. 25.01.03, 18:45 Już sobie nastawiłem budzik i będę kibicował. Zaraz telefon do Adasia: "Postaraj się stary, wynagrodzić mi to poświęcenie". po skokach na chwilkę do łóżeczka po raz drugi. A na 9.30 na zajęcia :/ Ale czego się nie robi Dla Adasia i Marcina ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Saporro cz. II, miejsce nr 6. 26.01.03, 10:17 Bachleda był 21. Opłacało się nie spać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Saporro cz. II, miejsce nr 6. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.03, 18:02 Ahonena Malysz lyknie, a Malysza lyknie Widholz(jakkolwiek sie pisze jego nazwisko). A w ostatecznym rozrachunku tego ostatniego wyprzedzi Sven. Malysz skacze cieniutko. To nie to, Bachleda widac, ze ma potencjal. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Bad Mittendorf I 01.02.03, 15:58 Trzecie miejsce. W klasyfikacji generalnej na drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Bad Mittendorf I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.03, 16:25 Bylo naprawde niezle, co ma byc to bedzie. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: A Małysz skacze.....Oslo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 10:12 Nastroje i wiara w Malysza po mistrzostwach sie poprawily, utwierdzil w przekonaniu, ze moze on w cuglach wygrac PŚ, konkurs wczorajszy druzynowy. Jak obstawiam dzis?? Tylko zwyciestwo! pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: A Małysz skacze.....Oslo. IP: *.it-net.pl 09.03.03, 21:37 No i co? hm`zaczął wątek słowami: " nie lubię tego gościa...", ale kiedy Adam MAŁYSZ zdobywa po raz trzeci Puchar Świata to zaczyna się go lubić? Moim zdaniem te skoki ma fenomenalne i równo kładzie na łopatki przeciwników. Skromny, wielki sportowiec, godnie reprezentujący Polskę. Osobiście podziwiam go, szanuję i lubię patrzeć na jego gębusię w odróżnieniu od innych gęb na świeczniku. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: A Małysz skacze.....Oslo. 12.03.03, 08:39 Ciupazko, ale hm` napisał "No lubię tego gościa", tylko po no przecinka zabrakło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: A Małysz skacze.....Oslo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.03, 21:57 Hm, polonisto....nie wytykaj mi tu jakis wydumanych bledow interpukcyjnych. A co do Ciupazki, to jak jest kazdy widzi, wiec nie chcialo mi sie komentowac. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: A Małysz skacze.....Oslo. 13.03.03, 08:34 Stań w obronie takiego to jeszcze w podzięce po nosie oberwiesz... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: A Małysz skacze.....Oslo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.03, 09:13 hm` wrocil chwile przed wtedy z cwiczen. Nie wie co pisal.. ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Puchar Świata po raz 3 21.03.03, 10:59 Zdobędzie?? Ja jestem optymistą. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Puchar Świata po raz 3 24.03.03, 10:57 I słowo ciałem się stało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Dziwny to byl sezon... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.03, 19:56 Poczatek dosc dobry, potem caly czas przecietnosc, a koncowka tak nieoczekiwana, albi oczekiwana, ale w marzeniach... Koniec i kropka...najdluzszego watku na Sporcie w Lublinie, ktory do tej pory nie zostal w Rankingu Peppe uwzgledniony...no, ale to tak na marginesie. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Dziwny to byl sezon... 24.03.03, 21:12 Ten wątek ma 30 parę postów. Najkrótszy (pozycja 20) z rankingu ma jeśli mnie pamięć nie myli chyba 84. Więc będziemy musieli poczekać do następnego sezonu z tym wątkiem. No, chyba, że w ciągu roku Małysz da nam jakieś powody do zajęcia się jego osobą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Dziwny to byl sezon... 24.03.03, 22:01 Pepperoni, ale to jest osobna kategoria...To jest, musisz to przyznac, najdluzszy watek na podforum sportowym na forum Lublin. ;] To osobna kategoria, inny wymiar, jak to, ze Malysz moglby wygrac po raz 4 generalna klasyfikacje pucharu swiata.... Jak sam widzisz, powyzsze wskazuja jednoznacznie, trza powiedziec, ze ten watek jest najdluzszy na podforum sportowym, forum Lublin. Taki aneks do rankingu Twojego moglby powstac. Zreszta i tak Grendel, w swoim RAF-ie nie bierze pod uwage postow jakie zamieszczamy tutaj......a wiec nie tylko ja tweirdze, ze watki i posty zamieszczone tutaj sa jakby czyms innym, niz na forum ogolnym. pozdr. pragnacy postawic na swoim hm`. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Dziwny ten hm`.... IP: *.it-net.pl 26.03.03, 12:46 Diwnie go nie lubię ... mam i ja prawo mu dokuczyć czasami...Po nim spływa , jak po kaczce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Dziwny ten hm`.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 14:48 No to dokuczaj z klasa, bo dokuczanie bez klasy jest takie jakies bezklasowe, jak upupianie norwidowe, jak te kurzu pylki, co wnikaja nibywilki... pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Dziwny ten hm`.... 30.03.03, 19:26 Gość portalu: hm` napisał(a): > No to dokuczaj z klasa, bo dokuczanie bez klasy jest takie jakies bezklasowe, > jak upupianie norwidowe, jak te kurzu pylki, co wnikaja nibywilki... > pozdr. hm` Ale to chyba Gombrowicz upupiał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Dziwny ten hm`.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 21:55 Peppe nie chce mi sie teraz tlumaczyc dlaczego Norwida uzylem... Bosze co za czasy by metafory tlumaczyc trzeba.. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: A Małysz skacze..... 30.03.03, 14:37 sport.wp.pl/wiadomosc.html?wid=746042&kat=1838&katn=Puchar+%B6wiata&widn=Letnie+GP+bez+Ma%B3ysza%21 Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Chyba nic juz mnie nie zdziwi... 02.07.03, 20:14 info.onet.pl/756940,14,1,0,120,686,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: A Małysz skacze..... 14.12.03, 19:44 ..i skacze, cały czas skacze. I całkiem nieżle mu to idzie. Bachleda też spisuje się całkiem nieźle. Oby tak dalej. (A nawet lepiej) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: A Małysz skacze..... 09.01.04, 11:12 Mam nadzieję, że tylko przypadkiem pogorszenie się formy Małysza ma miejsce po rozwiązaniu umów przez Polski Związek Narciarski z jego fizjologiem i psychologiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: A Małysz skacze..... IP: *.retwilan.pl / 217.153.156.* 10.01.04, 09:57 Hm, oby to byl przypadek....bo jak nie, to naprawde trzeba pogratulowac. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: A Małysz skacze..... 16.01.04, 02:44 Widzę go w pierwszej dziesiątce, oby nas nie zawiódł.Hej! Kibicujemy!!! ps.malysz.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: A Małysz skacze..... 16.01.04, 10:56 Hm, oby, oby pierwsza dziesiatka..... Bo jest jakos dziwnie ostatnio.. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: A Małysz skacze..... 16.01.04, 10:56 Hm, oby, oby pierwsza dziesiatka..... Bo jest jakos dziwnie ostatnio.. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
hm` POWRÓT KRÓLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.01.04, 18:04 Oby, oby!! jeszcze tylko druga seria skokow!!!! pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: POWRÓT KRÓLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.01.04, 10:31 A jednak wiara czyni cuda...Gratulacje Adamowi Małyszowi należą się także od grajdoła Lublina. DZIĘKUJEMY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: A Małysz skacze - PŚ 2005 IP: *.it-net.pl 09.11.04, 10:18 Bilety już rozprowadzają. Komu, komu??? ps.malysz.interia.pl/news?inf=560226 Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Poki co nie skacze.. ;] beztekstowo 26.11.04, 17:20 Zdobędzie czy nie zdobędzie?? Puchar mam na myśli. Bo jeśli chodzi o sportowca roku to tym razem ma dosyć poważną konkurencję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Poki co nie skacze.. ;] 26.11.04, 22:48 Nie zdobedzie. Nie tym razem, oby kilka razy w sezonie wygral. Tak przy okazji, watek ten ma prawie dwa lata, jak ten czas mija.... ;]]]] Mijaaaa czaaaaaaaas i kazdy z nas jest inny......lalalalala pozdr. hm` ;]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś