Dodaj do ulubionych

Za Herr Donalda powstał SOR+

24.01.26, 01:12
https://pbs.twimg.com/media/G_XWzUAWwAAUQLV?format=png&name=4096x4096

Kobiety z Turku aż skaczą z radości.
Obserwuj wątek
    • hordol Re: Za Herr Donalda powstał SOR+ 24.01.26, 05:45
      poród na SOR to medyczny nonsens. ale liczba urodzeń w pl gwałtownie spada i utrzymywanie iluś tam porodówek na których jest 1=2 poród/tydzień to też nonsens.nie wiem jak to rozwiązać. a Ty wiesz?
      • boggi_dan Re: Za Herr Donalda powstał SOR+ 24.01.26, 06:33
        hordol napisała:

> poród na SOR to medyczny nonsens. ale liczba urodzeń w pl gwałtownie spada i
        > utrzymywanie iluś tam porodówek na których jest 1=2 poród/tydzień to też nonse
        > ns.nie wiem jak to rozwiązać. a Ty wiesz?
        Te pytania do lewicy. Bo szli z pięknymi hasłami i kandydatka na prezydenta też. *Kobiety na katedry.

Zadbamy o należytą ochronę i wsparcie dla kobiet na uczelniach. Będziemy dążyć do osiągnięcia parytetu płci w szkołach doktorskich i we władzach uczelni i ich jednostek. Zwiększymy wsparcie w relokacji przy wyjazdach na stypendia i staże nie tylko dla osób pracujących naukowo, ale też dla ich rodzin. Utworzymy lub rozwiniemy żłobki i przedszkola przy uczelniach dla rodzin pracujących lub studiujących na uczelni. Pitolenie i co wyszło. Służba zdrowia tragedia.. A leczenie coraz gorsze. Nawet prywatnie masz terminy.

• hordol Re: Za Herr Donalda powstał SOR+ 24.01.26, 06:45
          pytanie było do autora wątku.
          a swoją drogą powyborcze zapowiedzi koalicji o naprawie służby zdrowia to był stek bzdur.o czym wiedziałem, bo trochę się na tym znam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka