negativum 24.01.26, 01:12 Kobiety z Turku aż skaczą z radości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hordol Re: Za Herr Donalda powstał SOR+ 24.01.26, 05:45 poród na SOR to medyczny nonsens. ale liczba urodzeń w pl gwałtownie spada i utrzymywanie iluś tam porodówek na których jest 1=2 poród/tydzień to też nonsens.nie wiem jak to rozwiązać. a Ty wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Za Herr Donalda powstał SOR+ 24.01.26, 06:33 hordol napisała: > poród na SOR to medyczny nonsens. ale liczba urodzeń w pl gwałtownie spada i > utrzymywanie iluś tam porodówek na których jest 1=2 poród/tydzień to też nonse > ns.nie wiem jak to rozwiązać. a Ty wiesz? Te pytania do lewicy. Bo szli z pięknymi hasłami i kandydatka na prezydenta też. *Kobiety na katedry. Zadbamy o należytą ochronę i wsparcie dla kobiet na uczelniach. Będziemy dążyć do osiągnięcia parytetu płci w szkołach doktorskich i we władzach uczelni i ich jednostek. Zwiększymy wsparcie w relokacji przy wyjazdach na stypendia i staże nie tylko dla osób pracujących naukowo, ale też dla ich rodzin. Utworzymy lub rozwiniemy żłobki i przedszkola przy uczelniach dla rodzin pracujących lub studiujących na uczelni. Pitolenie i co wyszło. Służba zdrowia tragedia.. A leczenie coraz gorsze. Nawet prywatnie masz terminy. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Za Herr Donalda powstał SOR+ 24.01.26, 06:45 pytanie było do autora wątku. a swoją drogą powyborcze zapowiedzi koalicji o naprawie służby zdrowia to był stek bzdur.o czym wiedziałem, bo trochę się na tym znam. Odpowiedz Link Zgłoś