07.12.02, 14:38
Gdzie spedzacie Sylwka ?????
Obserwuj wątek
    • faciu Re: Sylwester 07.12.02, 16:00
      Ja myśle że tam gdzie ja będe to bedzie Sylwek....Jak na razie nie mam pojęcia
      gdzie.
      :))
      • Gość: hm` Re: Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.02, 20:59
        Paryz.
        pozdr. hm`
        • Gość: Pola Re: Sylwester IP: *.extern.kun.nl 07.12.02, 23:15
          No jak to gdzie - w Bieszczadach!!
          :))))))))
      • sylwia11 Re: Sylwester 08.12.02, 12:33
        polepszak a Ty gdzie spedzasz ??????? ;)))))) Sylwia
        • polepszak Re: Sylwester 08.12.02, 12:48
          sylwia11 napisała:

> polepszak a Ty gdzie spedzasz ??????? ;)))))) Sylwia

A może gospodyni tego wątku pochwaliłaby się najpierw ;)))

pozdrawiam

tajemniczy (na razie;) ) Łukasz ;-)
          • sylwia11 Re: Sylwester 08.12.02, 12:55
            hahaha polepszak pochwale sie , ale bardzo mnie interesuje co Ty bedziesz
            robil , gdzie i z kim ;))) wiem , wiem ciekawosc to ...hahaha , mimo wszystko
            jestem bardzo ciekawa i gdy juz mi zdradzisz swoje plany , ja powiem Ci jakie
            mam plany cmokas ;))))
            • pepperoni78 Re: Sylwester 08.12.02, 17:27
              Jak to gdzie?? W Lublinie ;D
            • polepszak Re: Sylwester 09.12.02, 13:52
              sylwia11 napisała:

> hahaha polepszak pochwale sie , ale bardzo mnie interesuje co Ty bedziesz
              > robil , gdzie i z kim ;))) wiem , wiem ciekawosc to ...hahaha , mimo wszystko
              > jestem bardzo ciekawa i gdy juz mi zdradzisz swoje plany , ja powiem Ci jakie
              > mam plany cmokas ;))))

Ech, Sylwio :)))
              Powiem, powiem... (tylko sobie nie myśl, że jest to spowodowane moją
              ciekawością odnośnie Twoich planów...chyba? hihi).

Ja po prostu spędzę go miło i spokojnie, pewnie w domu, a dlaczego?...
              Tego może nie będę teraz tłumaczył, żeby nie wprowadzać smutnego nastroju...

No więc Sylwio... Twoja kolej ;))))

pozdrawiam, Łukasz ;-)
              • sylwia11 Re: Sylwester 09.12.02, 15:08
                Lukaszu tylko plisski nie mow mi ze chcesz sam w domciu spedzic Sylwka !!!
                Jezeli tak , to wiesz co zrobie ??? Pojade w strone jezior ;)) dalej wiesz
                juz ;))) Moje plany to Lublin , Wawa , Niemcy , moze Opole , a moze blisko
                jezior , oj za duzo mam planow i co wybrac ??? Cmokas ;)))
                • eor Re: Sylwester 09.12.02, 15:20
                  A moze kolezanka Sylwia zaprosilaby kolege Polepszaka na Sylwestra. Rozwiazalo
                  by to problem jego samotnosci domowej oraz jej dylematow wyjazdowych.
                  Wybierzcie sie razem na Sylwestra do Niemiec (ladnie, blisko jezior, do
                  Lubartowa tez niewielki kawaleczek, a w razie czego do Lublina nawet na
                  piechote dojdziecie)
                  • polepszak Re: Sylwester 09.12.02, 18:01
                    eor napisał:

> A moze kolezanka Sylwia zaprosilaby kolege Polepszaka na Sylwestra.
                    Rozwiazalo
                    > by to problem jego samotnosci domowej oraz jej dylematow wyjazdowych.
                    > Wybierzcie sie razem na Sylwestra do Niemiec (ladnie, blisko jezior, do
                    > Lubartowa tez niewielki kawaleczek, a w razie czego do Lublina nawet na
                    > piechote dojdziecie)

Eor, hehehe...
                    Fajno prawisz :))) Tylko gdyby to było takie proste...

pozdrawiam,
                    Łukasz ;-)
                    • sylwia11 Re: Sylwester 09.12.02, 19:08
                      wiesz co Lukasz ? czasami mysle ze nie ma rzeczy niemozliwych ;))a co Ty o tym
                      sadzisz ?????
                      • polepszak Re: Sylwester 09.12.02, 19:44
                        sylwia11 napisała:

> wiesz co Lukasz ? czasami mysle ze nie ma rzeczy niemozliwych ;))a co Ty o
                        tym
                        > sadzisz ?????

O tych rzeczach niemożliwych, co ich nie ma ???
                        Jeżeli chodzi, o te rzeczy niemożliwe...
                        no cóż... skłonny jestem Ci przyznać rację (jakże mógłbym inaczej ;) ).

pozdrawiam,
                        Łukasz ;-)
                    • lodbrok Re: Sylwester 10.12.02, 07:48
                      Polepszak nie łam się. W życiu jak to w życiu, raz się polepszy a raz się
                      popieprzy. A jak się popieprzyło to teraz pora na polepszenie. Zresztą popatrz
                      na swój nick. Istny nomen omen:-))) Pozdrawiam
                      • polepszak Re: Sylwester 10.12.02, 10:38
                        lodbrok napisał:

> Polepszak nie łam się. W życiu jak to w życiu, raz się polepszy a raz się
                        > popieprzy. A jak się popieprzyło to teraz pora na polepszenie. Zresztą
                        popatrz
                        > na swój nick. Istny nomen omen:-))) Pozdrawiam

Lodbrok, patrzę na Twój nick i już mi lepiej, hihihi

pozdrawiam,

Łukasz ;-)

P.S. A Ty swoimi planami odnośnie Sylwestra jeszcze się nie pochwaliłeś ???
                        • lodbrok Re: Sylwester 10.12.02, 11:44
                          Bo ich nie mam póki co!!! A gdybyś wiedział do kogo należał mój nick w
                          rzeczywistośći to nie sądzę żeby mogło ci to poprawić humor... taki los:-)))))
                          • polepszak Re: Sylwester 10.12.02, 12:02
                            lodbrok napisał:

> Bo ich nie mam póki co!!! A gdybyś wiedział do kogo należał mój nick w
                            > rzeczywistośći to nie sądzę żeby mogło ci to poprawić humor... taki los:-)))))

I kto tu ma fatalistyczne wizje ?
                            ;))))))))

pozdrawiam,

Łukasz ;-)
                  • faciu Re: Sylwester 09.12.02, 18:03
                    eor napisał:

> A moze kolezanka Sylwia zaprosilaby kolege Polepszaka na Sylwestra.
                    Rozwiazalo
                    > by to problem jego samotnosci domowej oraz jej dylematow wyjazdowych.
                    > Wybierzcie sie razem na Sylwestra do Niemiec (ladnie, blisko jezior, do
                    > Lubartowa tez niewielki kawaleczek, a w razie czego do Lublina nawet na
                    > piechote dojdziecie)

..jak nie zamarzną..
                    :)
                  • Gość: Pola Eor :)))) IP: *.extern.kun.nl 10.12.02, 00:24
                    A Ty Dryfulca postanowiles zastapic? :PPP
                    P.
                    • kaz133 Re: Eor :)))) 10.12.02, 03:34
                      Gość portalu: Pola napisał(a):

> A Ty Dryfulca postanowiles zastapic? :PPP
                      > P.

Oj Pola, Pola jak mozesz Eora z Dryfulcem "mixowac"
                      kd
                    • eor Re: Eor :)))) 10.12.02, 09:26
                      Gość portalu: Pola napisał(a):

> A Ty Dryfulca postanowiles zastapic? :PPP
                      > P.

A w czym mialbym go zastapic? To Dryfulec tez stral sie laczyc duszyczki
                      zblakane? A moze w swojej wypowiedzi Dryfulcem "polecialem"? Tylko w ktorym
                      miejscu.....
                      • Gość: Pola Re: Eor :)))) IP: *.extern.kun.nl 10.12.02, 12:25
                        a to nie dryfulec kiedys swatal nas w pary?
                        • eor Re: Eor :)))) 10.12.02, 12:48
                          Owszem, Polu. Kasia wyciagnela nawet ten watek i wowczas zrozumialem co mialas
                          na mysli. Ja co prawda siebie bardziej jako takie vaniliowe pogotowie
                          sylwestrowe niz dryfulcowa swatke widzialem, ale rozumiem, ze moglo to
                          zabrzmiec dryfulcowato. Choc i on mial prekursorke. Niegdys silver/jasmina
                          robila losowanie i ludzi kojarzyla w ten sposob. Z kapelusza. Daaaaaawno temu.
      • szczwany_wij Re: Sylwester 14.12.02, 16:58
        faciu napisał:

> Ja myśle że tam gdzie ja będe to bedzie Sylwek....Jak na razie nie mam
        pojęcia
        > gdzie.
        > :))

ZAISTE PRAWDĘ RZEKŁEŚ !!!! hahahahaha !! Ty to masz szczęście ... jak spotkasz
        ludzi tam na Sylwku jakiś starych załogantów to ich pozdrów od starego smakosza

bądźże pozdrowiony
        Węgrzyn Fernando del Tur
    • vanilja Pogotowie Sylwestrowe 10.12.02, 12:02
      Słuchajcie, widzę że sporo osób nie wie co zrobić ze sobą w tą "wyjątkową",
      hehe, noc. Może by tak zorganizować pogotowie sylwestrowe, w którym takie
      nieśmiałe i osamotnione pary jak Sylwia i Polepszak mogłyby sie legalnie umówić
      na sylwestrowe szaleństwo? A my starzy byśmy chociaz popatrzyli, jak się młode
      bawio......;-))
      • sylwia11 Re: Pogotowie Sylwestrowe 10.12.02, 18:57
        Popatrz polepszak tylko troszeczke nie bylo mnie , a tu takie milutkie rzeczy
        sie dzieja haha ;))pomoz mi plisski polepszak i powiedz czy my juz jestesmy
        para , czy dopiero nia zostaniemy haha . Vanilja slicznie dziekuje za troske o
        mnie i polepszaka , chociaz jest ona zbedna , ale to mile , ze o nas
        myslisz ;)) Tylko mylisz sie ze jestesmy osamotnieni i niesmiali ;))) my
        kochamy zycie i zycie nas kocha ! fajne to czy nie ? ;)) W ta wyjatkowa noc
        Vanilja nie sadzisz ze chcielibysmy np. byc sami z polepszakiem ? tylko on i
        ja ;)) mam swietny humorek , chociaz tak bardzo zmarzlam , pozdrawiam Was
        wszystkich serdecznie a dla Ciebie polepszak cmok ( oj jak tu milutko ) Sylwia
        • polepszak Re: Pogotowie Sylwestrowe 11.12.02, 17:16
          sylwia11 napisała:

> Popatrz polepszak tylko troszeczke nie bylo mnie , a tu takie milutkie rzeczy
          > sie dzieja haha ;))pomoz mi plisski polepszak i powiedz czy my juz jestesmy
          > para , czy dopiero nia zostaniemy haha .

i mój ulubiony fragment:

pozdrawiam Was
          > wszystkich serdecznie a dla Ciebie polepszak cmok ( oj jak tu milutko ) Sylwia

moja droga Sylwio, skąd te Twoje wątpliwości ? Już przecież my to wiemy
          najlepiej ;)))))) (reszta się dowie w odpowiednim czasie ;))) ).
          Pewnie, że fajno, że się o nas troszczycie - za to słowa podzięki :)))

i jeszcze raz mój ulubiony kawałek:

pozdrawiam Was
          > wszystkich serdecznie a dla Ciebie polepszak cmok ( oj jak tu milutko ) Sylwia

i ja pozdrawiam,

Łukasz ;-)
    • ziedrzec Re: Sylwester 10.12.02, 12:42
      nad morzem
      • lucy_z Re: Sylwester 14.12.02, 21:08
        Ale CI Ziedrzec zazdroszczę;)))
        Tego morza najbardziej......
        :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka